Om at være mor til reinkarnationen af Genghis Khan

Vi tilbragte en overskyet dag i Djurs sommerland forleden – Ninjaman og de tre store jublede rundt og stod i lange køer til vilde ting, mens jeg dirigerede den fem årige ind i køer til knapt så vilde ting, og forsøgte selv ikke at få klaustrofobi over alle de mennesker.

Dagens mest skræmmende replik stod selvsamme fem årige for, da hun begejstret løb hen til denne katapult i pirat-land, mens hun råbte:” Sådan en kender jeg!! Det er sådan en man bruger  til at kaste babyer ind i den næste by!”

image

Jeg var en lille smule lamslået over hvor fra hun havde brugen af babyer som våben, men da jeg spurgte ind til det, fik jeg bare en ond latter og svaret:”haha, jeg tænkte bare det ville være sjovt”

(Visited 105 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *