Om feriepauser

Lige nu der min stue sådan her ud:

image

Det er seks mennesker der pakker lidt let, til to ugers sommerhusliv.
Som den opmærksomme læser vil bemærke, pakker vi elegant i ikea -sække og indkøbsposer – posedame-style.

Der skal bo nogle andre i vores hus mens vi er væk, så vi er egentlig ret meget bagud i tidsplanen i forhold til oprydning, pakning og rengøring – men jeg har styr på det vigtigste: min bogstash :

image

Det her er de 8 udvalgte – og jeg er behørigt nervøs for om det er nok, når nu det regner – men den gnavne ninjaman-pakkemester tillader ikke flere…

Og der er noget med, at børnene også forventer opmærksomhed, kortspil og højtlæsning,  så det er sikkert fint nok.

Der er crappy internetforbindelse i sommerhus, så forvent ikke meget blogging her fra – til gengæld har jeg fået nogle fantastiske mennesker til at gæsteblogge OG jeg har en konkurrence med den vildeste præmie klar til på mandag, så kig endelig forbi alligevel!

Nu må jeg hellere tvinge nogle børn til at svinge en støvsuger, så her er gæstepænt.
God ferie!

(Visited 36 times, 1 visits today)

13 thoughts on “Om feriepauser

 1. Vi har været meget glade for (hver vores) Kindle. Den fylder intet, kan indeholde virkelig mange bøger og så er det helt seriøst som at læse i en bog og IKKE som at læse på en skærm, for guderne skal vide at der virkelig er stor forskel!

 2. Sådan ser det også ud når vi pakker. I Ikea – poser. Det er nu engang det letteste, idet man bare kaster tingene hen i bunken. Jeg synes endda ikke det ser voldsomt ud. Vi er kun 5, og vi ender altid med at have endnu mere med. .. I år skal der dog andre boller på suppen. For jeg VIL have plads i bilen til at tage diverse loppemarkedsfund med hjem…

 3. I ønskes alle en rigtig dejlig ferie. Jeg kan også bakke op om at få en Kindle. Jeg er vild med min og elsker at jeg altid har et stort udvalg bøger med. Troede ellers jeg ville savne duften af bog, men tænk det gør jeg ikke for der er så mange andre fordele ved Kindlen.

 4. IKEA-poser er verdens smarteste at pakke i – ALT passer ned i dem, og de fylder ingenting, når de er tomme.
  Og glæd dig så meget til “Dræb ikke en sangfugl”. Yndlingsbog!!

 5. Hej SHM
  Har du tid et par thumbs op/ned af bøgerne? Dræb ikke en sangfugl og De små tings gud har jeg læst – og elsker – så dem må du gerne springe over for min skyld.
  Jeg har nemlig opdaget, at vi har ret ens smag i bøger, og da jeg sad nede i Spanien i år og efter 6 bøger var løbet tør for ideer, så tænkte jeg – HEY, Superheltemor må have nogle ideer 😉
  Elsker ligesom dig Mofibo (tror snart, jeg må være en af dem, de ikke tjener på… til gengæld har det modsatte altid gjort sig gældende på all you can eat-restauranter, så det må gå lige op) og oplever faktisk, at det gik rigtig fint at læse på Iphonen i solen, hvis blot jeg havde solbriller på og skruede helt op for lyset (og hvid Mofibo-baggrund) på telefonen.
  Anne

  • Hej Anne. Fik faktisk ikke læst alle: læste tre andre på mofibo,samt en gammel krimi jeg fandt i et skab.
   Men: er i gang med “tidens væsen” og synes foreløbigt utroligt godt om den. Poetisk, interessant og godt skrevet.

   – “storhed og fald” gik jeg i stå i, syntes den var tung.
   – “alt det lys ingen ser” havde jeg for store forventninger til, og syntes ikke den levede op til dem. Stadig værd at læse,men ikke mindblowing.
   – “sangfugl” elskede jeg! Er muligvis nødt til at skrive et helt blogindlæg om den!
   – “to sekunder i baron hemmings liv” var ret god, kan anbefales.
   – “min geniale veninde” er jeg også stadig i gang med, den er fint skrevet,men lidt langsom.

   Hvad kan du anbefale? Elsker at vi har samme bogsmag! 🙂

   • Tusind tak for svar 🙂

    Jeg har allerede skrevet mig op til Tidens væsen – den kunne Mofibo ellers godt lige se at anskaffe, synes jeg. Alt det lys… og To sekunder… er skrevet bag øret.

    Denne sommer kan jeg vist varmest anbefale Jonathan Frantzens Korrektioner, som dog ikke måler sig med hans Frihed, som jeg læste for nogle måneder siden, og som jeg virkelig kan anbefale.

    En dygtig dansk dame er Anne-Lise Marstrand Jørgensen, som jeg læste ‘Hvad man ikke ved’ af – det er første selvstændige bind af 2, hvor jeg læste den anden for nogle år siden. De er begge helt fantastiske – især hvis man godt kan lidt at synke ned i 1970’erne og alt det sjov og ballade, de år medførte på godt og ondt. Deres børn er generationen mellem os og vores forældre.

    Er lige gået i gang med Jonathan Safran Foers ‘Ekstremt højt og utroligt tæt på’ og har allerede grinet højt flere gange. Den virker rigtig fin og spidsfindig på en super intelligent 9-årig drenge-måde.

    Det var vist de mest aktuelle anbefalinger herfra 😉
    Anne

    • “ekstremt højt…” elskede jeg også. Han skriver simpelthen så godt!
     De andre har jeg ikke læst. Ryger straks på listen! Tak!:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *