Om tegneserier

I går burde Ninjaman have bokset sin kamp, og da jeg og pigerne ikke synes vi havde godt af at se ham gøre det, havde jeg planlagt at vi skulle tage på tegneseriemesse imens – og tænke på noget andet, end at han muligvis fik tæsk.

Kampen blev i sidste øjeblik udskudt til næste lørdag, så jeg endte med kun at have et enkelt barn med mig – de andre piger blev sprunget over da mine nørd-gener blev delt ud: de ville hellere med deres far i byggemarked og købe noget så uspændende som et nyt toilet, end de ville med mig og kagemesteren til tegneseriemesse

Så ganske uvant drog jeg afsted med kun et barn, der til gengæld var overdrevent entusiastisk hele vejen derind.
Hun er glødende fan af cartoon networks serie “adventure time”, og glædede sig til at se de nye afsnit af serien der skulle vises, og til at lede efter noget “Finn og Jane” merchandise” – men allermest til at få Natasha Allegris autograf og se hende i virkeligheden.

Det viste sig så, at det først var i dag Allegri skulle komme, opdagede vi i programmet derinde, efter et par timer…

Nu har mit barn desværre arvet mere fra mig end nørde-tendensen: fx evnen til at skjule skuffelse, bag et tommetykt lag af sarkasme, krydret med et strejf af nedladenhed.
Den slags er anstrengende selskab, som der kun en kur imod: kage!

Så vi skyndte os at skrabe nogle hurtige autografer sammen, beundrede Peter Madsens tegneevner, shoppede en pose brugte Anders And blade, og så skyndte vi os hjem igen, for at lave kage til mindstesøsters familiefest i dag.

image

Næste år skal vi helt sikkert til tegneseriemesse igen – bedre forberedte, med vellæst program, notesbog til autografer, og plan for hvad vi skal købe – og hvis det går galt, er det rart at vide skuffelse kan udraderes, når man kan gøre sin lillesøster så lykkelig her, bare med kage!

(Visited 54 times, 1 visits today)

One thought on “Om tegneserier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *