Vind gavekort på 500 kroner til “coolstuff”

Konkurrencen er slut – vinderen blev: Else.
tillykke!

Som nævnt før, går al min ledige tid med at planlægge fest for tiden.

Oprindeligt var det meningen det skulle være en voksenfest, men da vi ikke kan få passet vores egne unger, og jeg egentlig også gerne vil have de er med til festlighederne, har vi valgt en kombi-fest, hvor der er plads til at de voksne drikker sig halvsnaldrede i gode drinks, og børnene leger og hygger sig.

Tror vi bliver 35-40 voksne og en del børn, og jeg har brugt meget tid på at se coolstuffs hjemmeside igennem, og planlægge hvilke ting der kunne være sjove at have til fest.

Jeg har allerede købt disse seje isterningeforme, og hver aften tømmer jeg formene sammen med ungerne;putter de frosne kugler(fnis!) i en plastikpose, og eksperimenterer med hvad der så skal i dem: saft, bær, mynteblade osv. De bliver vildt fine!
image

Vi har også investeret i en donutmaskine som er totalt nem at bruge: kagemesteren på 8 år, producerede egenhændigt 32 donuts en aften vi havde gæster!

20150606-211734.jpg
Så lige nu overvejer jeg om det er børnehjørnet i baghaven, der skal udbygges med fx en sej popcornmaskine, eller om jeg heller skal brænde festbudgettet af på pynt eller et eller andet fjollet.
Fx sådan en her:

20150606-213047.jpg

Nå, det var en elegant måde, hvor på jeg lige fik emnet til at handle om mig,mig,mig og min fest igen, ikke sandt?
I virkeligheden skal det handle om jer: hvem af jer har lyst til at vinde et gavekort til coolstuff på 500 kroner?
Alt man skal gøre for at deltage, er at gå ind på coolstuffs hjemmeside, og finde noget man ønsker sig; skrive linket herunder – gerne med begrundelse for hvorfor det skal være lige den geniale ting man ønsker sig!
Vinderen findes ved lodtrækning d. 14-6.


Indlægget er lavet i samarbejde med coolstuff, og indeholder affiliatelinks. Men den barnlige begejstring for deres shop står jeg selv for – synes de har mange uundværlige og/eller sjove ting, og har købt ting derfra et utal af gange!

(Visited 77 times, 1 visits today)

111 thoughts on “Vind gavekort på 500 kroner til “coolstuff”

 1. Hele familien skal have den smarte donutmaskine – især mine svigerforældre, der elsker donuts, og nu flytter fra London til Hjørring, og dermed ikke kan shoppe donuts som de plejer. Så de skal da kunne lave dem selv! og mine døtre ville nok også elske en, mest så de kunne pynte dem og lege bagerbutik 🙂
  KH karoline, karolinedahrling@hotmail.com

 2. Yay, en god konkurrence – du er bestemt ikke ene om den barnlige begejstring 😀
  Hvis jeg skulle shoppe for 500kr, tror jeg det vil ende i en mini-copter og Star Wars salt- og peberbøsse.

 3. Min far har længe ønsket sig et smart-watch til at måle hans løbedistancer og dagligt brændte kalorier. Han er, trods de 65 år, maratonløber, roer og cykler dagligt på job (17 km hver vej).. Alt i alt en særdeles aktiv mand. Jeg er stolt af han og vil elske at bruge gavekortet på et sådan ur til ham..
  http://www.coolstuff.dk/Fitbit-Charge-HR

 4. Hvis jeg blir den heldige, bliver det helt klart “Popcornmaskine Cinema Style” som skal denne vej – den vil bringe lykke (og forhåbentlig ikke brændte (gryde) popcorn 😀 )

 5. ok, er lidt af en gadget nørd, og eftersom min mand har givet mig forbud imod at købe flere gadgets, ville dette værn kærkommen lejlighed til at bevise at vores liv ville blive sjovere med et mini-donuts-jern, en popcornmaskine og ikke mindst Star wars salt og peberbøsserne, som man vel nærmest ikke kan kalde et gadget

 6. Måske ikke den skæggeste ting derfra … men skålen til at lave microovns popcorn uden al den kemi der er i poserne … Yeaaah det ville være et hit her hos os.

 7. Det er nok verdens sjovest webbutik! ??
  Måske jeg ville købe de runde isterningeforme eller noget andet drinks gear til min mand (hans mohitos is to die for!). Eller måske salt og peber holdere med R2D2 fordi simpelthen er for sjovt på den lidt for nørdede måde!
  Eller, eller måske et polaroid kamera, for det er så cool og oldschool! Og hvem vil ikke gerne fotografere alle sommerens begivenheder med sådan et ?
  http://www.coolstuff.dk/Polaroid-300

 8. Sushi Bazooka skulle helt klart købes og der så mangen ander sjove ting så man ikke hved hvad man skal vælge

 9. Virkelig kedeligt svar, men de er da alt for nice de der runde isterninge-fiduser! Ville købe en masse af dem og dele ud til venner og bekendte til drinksene til sommer (den sommer der meget gerne snart må indfinde sig!)
  Uh ja, og så den her smarte oplader også! http://www.coolstuff.dk/JUMP-Cable-Oplader

 10. Popcornmaskinen skal du vælge at bruge resten af dit party budget på, helt klart:) Vi har også en donutmaker og elsker den men vi mangler en popcornmaskine. Seriøst det gør vi så jeg krydser fingre for vi vinder:)

 11. OMG jeg ælsker simpelthen den webshop – jeg er desværre på sygedagpenge så vi skal spare, men derfor ville skubop is formene jo falde på et tørt sted http://www.coolstuff.dk/KitchPro-skub-op-is-forme så kan vi lave (billige) is hele den her sommer, hvor vi alligevel ikke har råd til at rejse nogen steder (og det gør jo heller ikke noget hvis sommeren bliver til strandture)

 12. Jeg ville bruge pengene på de flotte iskugle/isterninger, engangsgrillen og The Big Bubble Thing

  http://www.coolstuff.dk/Iskuglerhttp://www.coolstuff.dk/Eco-Grill-Engangsgrillhttp://www.coolstuff.dk/The-Big-Bubble-Thing

  Jeg fyldte nemlig 40 sidste år, og for første gang i mit liv ville jeg holde en STOR fest på min fødselsdag – og så blev jeg syg og tilbragte dagen (ugen) i sengen 🙁
  Så i år er planen at holde en mega tjekket havefest i stedet (og ja, det kunne jo lyde som jeg er en copy-cat af superheltemor her, men det har jo været planlagt i et helt år nu 😉 )

 13. Hej,

  Det er så hyggeligt at følge dine fødselsdags-skriverier, for jeg bliver selv år og overvejer om der er luft i budgettet til en lille fest.
  Så ville jeg nok tage røven på de store unger med disse habanero-jelly beans http://www.coolstuff.dk/Jelly-Beans-Habanero (gnæk-gnæk).

  God fest!

  Kh Lene

 14. Det har jeg lyst til!
  Jeg var faktisk inde forbi butikken forleden for at se på alle de der unødvendige ting, som man bare ikke kan leve uden, og der er jo bare så meget vidunderligt tingeltangel, så at vælge kun én ting er ret svært. Men da jeg lider lidt af udlængsel for tiden, synes jeg, at den her ting er ret smart: http://www.coolstuff.dk/Scratch-Map-Original
  Og så vil jeg også lige ønske dig en rigtig god fest!

 15. http://www.coolstuff.dk/Dejfordeleren
  http://www.coolstuff.dk/Veggie-Twister
  http://www.coolstuff.dk/Herb-Savor-krydderurteholder

  Jeg har altid haft svært ved at begrænse mig – og det er nærmest uladesiggørligt for mig, når jeg bliver sluppet fri på en side som coolstuff.dk. Udover at jeg har et problem med “at nøjes”, så er jeg tosset med køkken-gadgets, hvilket mine links bærer præg af. For sivran, hvor kan jeg (næsten) ikke leve uden ovenstående! Krydser alt, hvad der krydse kan, for at jeg bliver den heldige vinder af gavekortet.

  BONUS INFO: Jeg har fødselsdag i morgen, og sådan en ekstra gave ville bestemt ikke blive ringeagtet 🙂 *fedtefedte”

 16. Jeg ville helt klart købe popcornmaskinen http://www.coolstuff.dk/Popcornmaskine-Cinema-Style. Fredagsslikket er minimalt er, men der var altid popcorn til Disneysjov, indtil jeg læste om alle de hormonforstyrende sager, der er i mikroovnsposerne, så nu er vi på den! Og ern popcornemaksine ville være så perfekt og tjekket. (Jeg er godt klar over, at man kan lave dem på gammeldags manér i en gryde, det er bare så meget mere bøvlet).
  Elsker i øvrigt butikken, hvor jeg flere gange har kørt mere eller mindre nødvendige gadgets: magnetarmbåndet til søm og skruer har gjort stor lykke, og scratch-kortet ligeså.
  God fest, når du når dertil. Krydser fingre for godt vejr.

 17. Jeg tror faktisk at jeg ville købe denne popcornsskål, hvis jeg vandt.
  http://www.coolstuff.dk/Popcorn-Mikroskal
  Lidt stenet ønske, men det ville så være til min bror, der (som 22-årige nu er gode til) virkelig er glad for mikropopcorn – men de er jo altså lidt kræftfremkaldende – og som den storesøster man nu er, bekymrer man sig enormt om sine søskende, når man ellers har en pause fra at drille.
  Og resten af præmien ville jeg bruge på noget helt vildt åndssvagt, til når vi skal holde første børnefødselsdag nogensinde – det er nok allermest en babyfødselsdag – til september. Far har en narrehat med bjælder, som barnet elsker, så jeg tænker at mor skal have noget tilsvarende hæsligt 😉

 18. Borat Mankini ville være den gave til min mand, som jeg uden tvivl ville købe for gavekortet! Han ville ELSKE den?

 19. Sikke en FIN konkurrence! Mine drømme ønsker er måske lidt mystiske, men hvorom alting er, er det altså disse par sager, jeg formegentlig ville spendere de 500 kr på:
  http://www.coolstuff.dk/52-Weeks-of-Kinky-Pleasures
  http://www.coolstuff.dk/Bad_Mother_Fucker_Pung
  Begrundelsen lyder på, at jeg endelig skal se min kæreste igen, efter 6 måneder fra hinanden (sex bogen) og desuden at jeg altså virkelig mangler en pung og er kæmpe Quentin Tarantino fan 🙂
  Jeg krydser fingre!!
  God mandag til du og dine!

 20. En popcorn maskine… hvor er det genialt!! Jeg tænker allerede alle mulige stunder, hvor popcorn bare hører med 🙂

 21. Hmmm. Min arbejdsplads overgår snart til unisex toiletter og jeg er bare ikke Ally Mcbeal cool med det. Poo poouri må være eneste redning mod det. Hvis den så også havde indbygget lyddæmper…

 22. Hmm, det allersværeste er faktisk at vælge kun en af de super mange fede ting, som de har derinde 😛

  Tror faktisk at jeg ville ende med den her tallerkenvarmer, for det er da SÅ awesome at kunne servere maden uden at den bliver kold efter 5 minutter 😀 Nu man er gået væk fra at have varmerum i ovne, så kunne det her være helt genialt at have 🙂
  http://www.coolstuff.dk/KitchPro-Tallerkenvarmer

 23. Helt klart chokoladefontænen og donutmaskinen!! Fantastiske opfindelser …. Min mund løber allerede i vand 🙂

 24. En Spiralizer! Og de dér hjemmesko, som man kan varme i mikroen… Mega smart. Eller også popcornmaskinen…

 25. Er ikke sikker på jeg kan holde mig på én ting 😀
  Det ekstravagante valg ville helt klart være det her formidabelt flotte ur – er så træt af at gå rundt med grimt træningsarmbånd!! http://www.coolstuff.dk/Withings-Activite
  Sådan mere billigt og lavpraktisk ville jeg elske madkassen med indbygget fryseelement – jeg pendler aalborg-aarhus, og der er simpelthen ikke noget værre end sådan en lunken togmadpakke, når man endelig rammer frokosttid! http://www.coolstuff.dk/Frozzypack-Madkasse

 26. Jamen jeg vil jo stort set gerne have det hele:
  Denne http://www.coolstuff.dk/Stirr-Automatisk-sovsepisker fordi jeg er spektakulært doven og derfor brænder alt på når jeg bliver træt efter 2 sek.
  Denne http://www.coolstuff.dk/Oseskeen-Nessie bare fordi den er for kær
  Denne http://www.coolstuff.dk/Tojfolderen bare fordi jeg ELSKER Big Bang Theory (og Sheldon i særdeleshed) og derfor MÅ eje den!
  Denne http://www.coolstuff.dk/Koddende_planter fordi jeg hader fluer!!!
  Denne http://www.coolstuff.dk/Veggie-Twister fordi alle ved at mad i strimler smager bedre
  Og jeg undskylder på forhånd, men jeg vil virkelig virkelig allerhelst gerne have denne http://www.coolstuff.dk/The-Zombie-of-Montclair-Moors

 27. Åhh kan slet slet ikke vælge, men jeg bor i en lille lejlighed, uden tilhørende have, så der er et stykke vej til en græsplæne hvor vi kan grille, så den her vil virkelig være guld værd for mig resten af sommeren – I’m in love, den er jo helt genial 😀

  http://www.coolstuff.dk/Grilliput

 28. Ungerne og jeg vi ønsker os popcornmaskinen
  http://www.coolstuff.dk/Popcornmaskine-Cinema-Style

  Vi har altid brugt mikro-popcorn, men blev opmærksomme med problematisk indhold i embalagen da coop tog dem af hylderne, og vi ønsker derfor ikke fremover at bruge mikropop, men savner samtidig at ungerne kan være lidt selvkørende omkring popcorn, som de tit bruger som hyggesnack når vennerne er på besøg.

 29. Hvis jeg bliver den heldige vinder af gavekortet, skal det bruges på en Kymera Magic Wand.

  Hvilken Harry Potter-fan kunne ikke tænke sig en fjernbetjening, der ser sådan ud?
  Og når nu vores datter, som bliver 4 om mindre end 14 dage, samtidig samler grene op for at bruge dem til tryllestave, så vil der være dobbelt-op på begejstringen herhjemme 😉

 30. En af hver cirka.

  Jeg elsker coolstuff og har brugt mange fantasi penge derinde ( og lidt for mange rigtige)

 31. http://www.coolstuff.dk/Oseskeen-Nessie er da meget sød.
  http://www.coolstuff.dk/Piggy-Wiggy-mikrobacon vidste ikke man kunne få det, må bare eje det.
  http://www.coolstuff.dk/Flower-Power-frugtbuket hvor er det bare en fed måde at få frugt på.
  http://www.coolstuff.dk/Pizzamatte den vil være et hit, vi laver tit hjemmelavede pizzaer herhjemme.
  http://www.coolstuff.dk/Stirr-Automatisk-sovsepisker hvor er det smart.
  Kan blive ved, håber jeg bliver den heldige banan 🙂

 32. Nøj endelig en konkurrance til mit drømmeland – coolstuff. Hvis miraklet skulle ske og jeg vandt ville jeg bruge det på tøjfolderen (http://www.coolstuff.dk/Tojfolderen) da vi her hjemme elsket the big bang theory og især Sheldon. Derudover har min kæreste udtalt at han ville elske denne – så ville jeg ikke skulle lægge tøj sammen mere, men istedet bage fine starwarskager (http://www.coolstuff.dk/Darth-Vader-bageform) vi er bare lidt nørder herhjemme – men det er nu heller ikke dårligt 🙂

 33. Jeg tænkte umiddelbart at jeg skull eind og finde en sej køkken-madlavningsdims, fordi ejg elsker den slags! Men så så jeg at de har denne her http://www.coolstuff.dk/Biolite-CampStove og jeg ville ærlig talt lyve hvis jeg sagde at der var en ting derinde jeg hellere ville eje end den. Det er vandredrømmen <3

 34. Ååh, hvor blev jeg lige inspireret 😀
  Vi holdt stor sommerfest sidste år og håber at gøre det til en tradition, så vi holder fest igen i år. Og jeg glæder mig 🙂

  De runde iskugleforme MÅ jeg bare eje http://www.coolstuff.dk/Iskugler

  Og så kunne det også være sjovt at lave sjove grønsager http://www.coolstuff.dk/Veggie-Twister

  Og så lidt hygge til om aftene med disse flaskelys http://www.coolstuff.dk/Flaskelampe

  Jeg kommer i hvert fald til at bruge lidt penge på coolstuff inden festen, men et tilskud vil da være fedt 🙂

  God sommer til alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *