Vind en “Orm” fra bobles

Konkurrencen er slut – vindeten blev: skalotteløg!
Tillykke!

Her hjemme er det ultimativt mest langtidsholdbare legetøj, børnenes tumlemøbler fra bobles.

De bliver brugt i et hav af sammenhæng og lege, og alle fire børn (og deres lidt mere kluntede forældre) står ofte og balancerer på dem.

image

Min særlige favorit, er “Ormen”, som jeg selv bruger som stol – nogle gange med den lille “Fisk” oven på.
Jeg synes man sidder supergodt,  og kan godt lide at sidde og vippe lidt på den, mens jeg arbejder på computeren.

Ormen har en siddehøjde på 40 cm, og 52 cm, hvis man lægger den lille fisk oven på.
Alle medarbejderne hos Bobles sidder faktisk på sådan en, istedet for på kontorstole!

Ormen er netop kommet i fine nye farver, og min næstældste blev lykkelig for sin rosa/pink/lilla, der passer perfekt ind i hendes “kage-tema-værelse” (der ikke er helt klar endnu ellers).

Her bruger hun den både som skrivebordsstol, til at sidde på og læse, og til almen tumlerier.

image

Bobles har lavet et spændende projekt, hvor to børnehaveklasser, på skolen ved sundet, udskiftede alle stole med bobles, med forbløffende resultater – i kan læse mere her, i brochuren.

image

Har i lyst til at vinde en fin “Orm”? Så læs en kommentar her nedenfor, med hvilken farve den skal være, så trækker jeg en vinder d. 5-6!

image

Indlægget er lavet i samarbejde

med bobles, der har sponsoreret orm til test og til konkurrence – men de rosende ord er mine egne og ærlige!

(Visited 121 times, 1 visits today)

353 thoughts on “Vind en “Orm” fra bobles

 1. Vi elsker også bobbles møbler hjemme hos os! Vi tumler nu med krokodillen og elefanten:)

  Vi kunne lige bruge en orm i grøn til Laurits værelse:)

 2. Jeg eeelsker også bObles og ville så gerne have en blå orm at træne min lille søn på 3 mdr på hver dag. Det er et kæmpe plus, at den kan bruges i alle aldre og med så mange formål. Jeg krydser fingre!

 3. Ja! Ja, for filan! Og nu må det simpelthen være min tur til at vinde lidt i livets lotteri, der er altså én deroppe, der skylder helt vildt. Så bestil du bare en blå og send i min retning 😉

 4. Vi har i lang tid brugt pilatesbolden som kontorstol og ekstra spisebordsstol, men den er ofte lidt for livlig, synes vi. En orm ville være bedre, tror jeg – og fedt at de små også vil kunne lege med den uden vores assistance! Den blå model vil derfor være mere end velkommen hos alle os …

 5. Multi blå vil min søn og datter blive rigtig glad for.

  Bobles laver bare de bedste ting, der er mange timers leg i dem, men de kan også anvendes i den praktiske hverdag. Herhjemme er især fisken og elefanten blevet brugt som skammel, mens hvalrossen er et hit når der skal rutches.

 6. En lilla orm ville da passe rigtig fint til vores gule ælling, ja og rødhårede barn, her hjemme. WE <3 BOBLES

 7. Begge mine drenge (alder 4 og 6,5 år) er begge temmelig udfordret på motorikken, men heldigvis kan man flytte rigtig meget på sit barns motorik vha. daglig træning. Vi er derfor mere end almindelige glade for Elefanten fra Bobles, men der er ikke tvivl om at Ormen også vil gøre kæmpe lykke. Farven er underordnet, men skal jeg vælge vil en grøn eller blå fint matche den elefant vi har i forvejen.

  Jeg håber meget vi er de heldige… Held og lykke til alle jer, der deltager i lodtrækningen 🙂

 8. Jeg ønsker mig den blå orm til mine to nevøer! ? Den mindste har fødselsdag 5/6 så ville være en ret cool ekstragave fra moster 😉

  God dag!

 9. Jeg har fire unger og tre børneværelser. Et puslespil der aldrig vil gå op! Til sommer er det pigernes tur til at dele værelse efter at drengene i en årrække har haft fornøjelsen. En pink “orm” vil uden tvivl gøre processen mere spiselig, så vi krydser fingre 🙂

 10. Den blå orm ville passe perfekt til (mig) mine børn 😉
  Og sikke et fedt værelse hun har fået sig 🙂

 11. Lilla ? vores 2 årige datter er lige begyndt at få øjnene op for bObles selvom mor har været begejstret længe ?

 12. Super konkurrence, er vild med bobles, men SU er ikke det bedste til store indkøb. Ville elske at vinde den blå til mine to drenge!

 13. Den lilla ville passe perfekt til min hjemmearbejdsplads! Og til min datter Ella selvfølgelig 😉

 14. Elsker bobles. Den om vil jeg gerne vinde til min sensitiv og motoriske urolige datter. Gad godt forsøge om den kunne give hende ” en lidt roligere numse ” ved skrivebordet eller når.hun sidder og læser.

  I øvrigt elsker hun lilla, så.jeg.krydser fingre for at være.heldig at kunne vinde sådan en

 15. Min datter Olivia på 9 mdr vil helt sikkert få glæde af en orm i lilla. Vi har allerede krokodille, flagermus og ælling.

 16. Mine børns kusine går på den skole hvor de har testet disse i stedet for stole – ungerne er vist vilde med dem. 🙂 Vil kunne bruge én i blå.

 17. Jeg gad da godt at vinde en lilla til min skrivebordsplads i stuen. Og er ungerne søde, så får de måske lov til at låne den ?

 18. Vi er blevet rigtig glade for bobles herhjemme. Storesøster, 4 1/2, og lillebror, 1, ja bruge lang tid på at tumle rundt. Dog har vi endnu kun nogle få ting. En blå Orm ville være et perfekt suplement!

 19. Uhh den lilla vil min datter på snart 2, elske at tumle med. Bobles er virkeligt fint og godt for de små. Vi har kun en kylling og den er hun lige begyndt at få interesse for.

 20. Lækker gave!
  Med to mindre tøser i huset kan det ikke blive andet end et ønske om pink 🙂

 21. Er sikker på mine 4 drenge og deres mor, vil blive ovenud lykkelig for den grønne 🙂

 22. Vi vil elske at få en blå herhjemme hos os, og med 2 drenge er jeg sikker på, at den nok skal blive brugt! Krydser fingre 🙂

 23. Jeg har jo slet ikke noget bobbles til mine drenge, så krydser da lige for at vinde sådan en smart blå. Ellers bliver jeg da vidst snart nødt til, at købe noget til dem, det er da vidst noget, man bliver nødt til at have ?? krydser fingre ?

 24. Jeg ville elske at vinde den blå til min lille dreng på 2,5 år😍 Han er hypermobil og har derfor ikke så god balance som de andre børn i vuggestuen og fyssen har anbefalet bobles tumlemøbler, så sådan en orm ville virkelig gøre gavn herhjemme;)

 25. Den grønne orm ville være rigtig velkommen her til min datter. Vi har allerede kyllingen, men efterhånden som datteren vokser, vil ormen være en god opgradering 🙂

 26. Vi ville blive vildt glade for den pink! Vi har en blå elefant til våres søn og den er brugt til alle mulig tænkelige ting ☺

 27. Min søn og datter på 1 og 4 år ville elsker at tumle på ormen! Vi ønsker os den i lilla:)

 28. FED FED KONKURRENCE 😎
  Vi venter vores første barn – en lille pige til oktober og ville elske at have en lilla orm, som hun kan tumle med om lidt tid 🙂

 29. En grøn orm eller ‘orn’, som det her når Lara på 3 siger det. Hun elsker især sin donut og kyllingen fra Bobles.

 30. Ja – det vil jeg gerne vinde hjem til os. Min datter er endnu for lille, men indtil hun er lang nok, så vil jeg gerne sidde på den, når jeg skal skrive speciale til efteråret. Og jeg vil gerne sidde på en grøn!

 31. Nøøøj, mine piger ville blive glade for en pink orm til det lille børneværelse, som vi pt. prøver at forvandle til et skolepige (og nævenyttig-fire-årig-lillesøster-med-tusind-pilfingre)-værelse.

 32. Hvor ville min Asta blive glad for den i multi lilla. Hun har den med WWF. Den er hun meget glad for. Men en hun kunne vokse med ville være fantastisk – lige til hendes fødselsdag her midt i juni! Håber, håber, håber!

 33. Åh hvor vil jeg gerne vinde en grøn til min skønne veninde som venter sig en lille dreng til august 🙂

 34. Jeg håber at vinde en lilla til min lille tumler på 1.5 år, som slet ikke kan styre sit rullebræt fa Bobles, som hun fik i dåbsgave. Jeg håber hun kan have lidt mere glæde af ormen, indtil hun får styr på motorikken, så hun kan kaste sig ud på brættet 🙂

 35. Uh – mange ja tak da – min glade lille tumledatter må meget gerne få sådan en i blå, når hun snart fylder to.

 36. Ville elske den lilla til min datters værelse, i vores nye hus, som vi overtager på mandag.

 37. Luna ville “æææælske” at få en lilla “Bubbels”-orm 😉 Så kan den holde fest med kyllingen og krokodillen 😀

 38. Jeg tror egentlig at Bjarke og Laura vil være ligeglad med farven, men jeg foretrækker den grønne 🙂

 39. Jeg vil vildt gerne vinde den grønne orm. Vi har ønsket os et bobles-møbel længe til den 3-årige, men endnu ikke fået den, så det ville være skønt! Den er så fin.

 40. Nu har lillebror lige fået hele tre bObles i dåbsgave, så her hjemme ønskeR storesøster sin en lyserød “orm” 🙂

 41. Den lilla ser så fin ud den vil vi gerne vinde. måske man alligevel skulle gå ud og investere i noget bobbles synes bare det er så dyrt.

 42. Grøn til mig. Lyserød til min datter på 5. Lilla til bonusdatter på 8. Blå til bonussøn på 11 år. Min kærester (der er far til alle tre) siger -Gør det.

 43. åh vi kunne godt bruge en orm herhjemme… Det er svært at vælge, synes alle de nye farver er så lækre.. Men vil gerne vinde en blå hvis vi er så heldige

 44. Min søn Oliver vil helt sikkert blive glad for at vinde den blå:) vi er glade for bobles og jeg er vild med de flotte blå farver:)

 45. Hvis jeg vandt skulle den være lilla, fordi jeg efter to drenge nu venter en pige, så vi trænger til noget andet end blå og grøn i huset:0)

 46. Den grønne orm ville få det godt hjemme hos os. Og så skal jeg nok aflevere den til min datter når hun (lærer at) beder om den?

 47. Den lilla orm ville passe perfekt til den bettes værelse – når det engang altså bliver færdigt (mangler stadig at begynde at rive ned!!) – Og ellers er den jo ikke så tosset at have stående i stuen.

 48. Den blå orm ville være den perfekte dåbsgave til min lille nye smukke niece især når moster er under uddannelse og gerne vil forkæle men pengene er ikke til det (:

 49. Åh, vores datter Gry ville blive rigtig glad for at få udvidet sit bobles sortiment, der kun består af en enkelt flagermus pt.

 50. Den blå orm er bare så fin og min store dreng vil elske den da han efterhånden er ved at have for lange ben til at sidde på den store fisk.🐬🐳🐟💧💦💙🎽💎🔵🔷 jep vi elsker blå.

 51. Den lilla orm ville virkelig blive brugt med stor fornøjelse herhjemme, både af den knap 2-årige og den knap 7-årige med ret så store motorik-udfordringer..

 52. Ej hvor er den fin – vi har selv elefanten og kyllingen 🙂
  Mine unger vil elske den i grøn!

 53. Blå siger storebror Andreas! Lilla siger mellem Laura! Lyserød siger lillen Ella! Og mor her siger, at vi da bare vil være superglade for at vinde en-eller-anden farve. Grøn skal også være så velkommen:-)

 54. Åh, der er da vist alt for mange deltagere til, at man kan håbe på at vinde. Men jeg krydser nu alligevel fingre for at vinde en blå til min datter.

 55. Jeg er vild med den lilla – og i øvrigt vild med din blog og dejlige uhøjtidelige stil 🙂

 56. Har en 7-årig, der i tidernes morgen kastede sin kærlighed på den absolut grimmeste blå kontorstol fra IKEA, som har boet hjemme hos os alt for lange, og det vil være så fedt for både æstetik og motorik, hvis jeg kun udskifte med en lilla orm!

 57. Jeg drømmer om en blå til min dårlige ryg, mine store datters motoril træning og min lille søns leg.

 58. Min datter på knap 4 år ville elske en blå orm. Hun bruger sine bobles til at bygge huler og baner og alverdens andre ting. Fantastisk legetøj!

 59. Den blå til min nevø der bliver 1 år på tirsdag og som allerede har fuld fat over feltet (:

 60. åh hvor ville jeg gerne vinde sådan en til min datter på 15 måneder (og til hendes lillebror som tumler i min mave). Farverne er så fine, så det er svært at vælge. En lilla eller en grøn.

 61. Uh jeg ville gerne vinde den lilla til min datter. Vi har ingen Bobles endnu og hun er altid helt vild med dem, når hun leger.med dem hos andre 🙂

 62. Iiih, min søn på 2,5 ville blive glad for en grøn orm! 🙂 Tror min datter på 4 mdr er en lille smule ligeglad nu, men med tiden vil hun da kunne få rigtig meget glæde af den 🙂

 63. Her er bobles også et kæmpe hit! Den lyserøde orm ville passe perfekt til vores 6 årige, der skal starte skolelivet ❤️

 64. er vild med Bobles og vil blive helt vildt glad hvis jeg skulle være heldig at vinde en til mine dagplejebørn. Jeg vil rigtig gerne have en lilla

 65. Årh, min datter ville blive lykkelig for den lilla. Hun har ønsket sig én så længe. ❤

 66. Sådan en grøn eller blå ville være fantastisk, både til den store på 6 og den lille på 1.

 67. Hvis jeg skulle være den heldige, vil jeg boble over af lykke over den mærkelige øverst til venstre.
  Mvh Trine

 68. Vi elsker bobles herhjemme og min datter på 4 ville elske sådan en tøset lyserød orm:-)

 69. Tykke Mor m. Familie ville blive glad for alle farver, men skal jeg vælge må det blive den grønne.
  Men holy moly hvor er der mange kommentarerer, man skal vist være mere end almindelig heldig for at blive udtrukket. Nå, vi krydset fingre!

 70. Jeg smider også lige et lod i puljen. Ville elske at vinde den til min baby-dreng, der sikkert vil få en fantastisk masse sjov ud af sådan en.
  Vi ønsker os en blå, hvis vi er så heldige at vinde 🙂

 71. Sikke en skøn præmie!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at forkæle min nevø med den blå orm. 🙂

 72. Min søn starter i 0.x på Skolen ved Sundet efter sommerferien, og er dermed et af de børn, som skal sidde på en orm. Det er virkelig godt, for han har relativt svært ved at sidde stille i øvrigt. Vi ønsker os en orm i en hvilken som helst farve, som han og lillebroderen kan få masser af glæde af herhjemme.

 73. Ville elske at vinde ormen i lilla nuancer (things I thought I would never say…)

  KH/Line

 74. Jeg ville gerne have en lilla og en grøn – en til hver af mine piger… men må jo nok nøjes med en af delene i første omgang 🙂

 75. Jeg vil gerne vinde den i blå til min søn. Han har slet ikke noget Bobles, fordi jeg har været lidt skeptisk omkring det – virker det? Gider han det? Men efter vi har besøgt et sted, hvor de havde det, var han vild med det, så nu vil jeg gerne starte en samling til ham. Det er vigtigt at han får trænet motorikken.

 76. Nok er jeg ikke superheltemor, men ishavsheltemor, og jeg ville da kampgerne ha sådan en i lilla.

 77. Jeg vil elske at vinde en i lilla til min lille Saga fis 🙂

 78. Jeg ville virkelig gerne have en grøn orm til mine tossede unger på 3 og 6 år. De elsker tumlelege og der er ofte kamp om det ene bObles-møbel, vi ejer, så en ekstra at slås om vil utvivlsomt blive en succes!

 79. Ormen er også en af vores farvoritter, og vi drømmer om en grøn, så tvillingerne har en ‘stol’ hver 🙂

 80. åhh hvor vil jeg gerne vinde denne til mine 2 skønne børn. Karla Marie 1 år og Julius Valdemar 3 år 🙂 Vi vil gerne vinde en blå orm til vores forhindringsbane vi laver i stuen hver dag efter dagpleje og børnehave 🙂 Mvh Karla, Julius og Marie Louise

 81. jeg ville elske at vinde en til min kære søn, Theo…:mrgreen: og vi er helt vilde med multiblå.:)

 82. Vil elske at vinde den multi lilla orm til mine to piger 😍
  E på 6år & E på 2mdr 💖

 83. Vi ville elske at vinde den grønne orm herhjemme, det har længe været drømmen at tumle med den 😍

 84. Ormen har længe stået øverst på ønskelisten herhjemme! Vores søn på 2 elsker bObles og da vi var til tumletid kastede han sin kærlighed på ormen! Desværre har økonomien ikke været til at opfylde hans ønske endnu så det ville jo være så fedt at vinde den!! Skulle Carl være den heldige vil han gerne vinde den i grøn ♡

 85. Min søn elsker bObles og vi laver tit baner som vi skiftes til at gå igennem! Ormen har vi ikke selvom den længe har været et ønske! Hvis jeg er dem heldige skal min søn og hans kommende lillebror have ormen i grøn!

 86. Vores Huxi har snart fødselsdag og får en multigrøn krokodille, så det vil være helt perfekt med en multigrøn orm til samlingen.

 87. Jeg vil elske at vinde en lilla til min kommende datter – Det kunne være rart med lidt i pigefarver, da vi pt stort set kun har blåt fra storebror 😉

 88. En orm til min to tøser vil være fantastisk. Farven er ikke så vigtig, man leger lige godt med dem på trods af farven.

 89. Magnus 20 mdr ville blive så glad for den Grønne Orm – han er en dreng med gang i og han elsker at klatre op af alting – han tar alle min puder fra sofaen og stavler og så hopper han på dem, desværre har jeg ikke nogen bObles til han endnu, så det vil være hans første hvis vi er så heldige at vinde den 🙂

 90. min lille guldklump og jeg vil elske den Lilla – sikken han kan udfolde sig på den flotte bObles det vil være sjovt at se ham med nye udfordringer på den 🙂

 91. Ville elske sådan en fin orm i Lilla, mine 3 unger leger med deres bobles, hver dag!! Og de er så glade for dem 🙂 Rigtig god dag <3

 92. Min datter kunne godt bruge en lilla orm. Vi har indtil videre kun et lilla tumlebræt og så ville de. Passe fint sammen. Fedt hvis jeg vandt.

 93. Vi leger rigtig meget med de Bobles vi har, men ønsker os meget en orm. Helst en grøn én. Hilsen Hannah og Kjartan 😍

 94. Åhhhhh den lilla orm kunne være en
  dejlig en at blive udtrukket til;-)
  Der bliver krydset fingre og tæer herhjemme
  på at det er vores tur til at vinde en lækker præmie.

 95. Jeg håber på at vinde en blå orm til min dreng Jonas på 1.5 år. Han elsker at hoppe for tiden, så mon ikke det kunne blive et hit for ham 😀

 96. Åh bum bum… Lilla eller pink… Det er svært at vælge! Men nu hvor alt det andet bobles vi har, er den gamle lilla, så ville det måske være fint med lidt afveksling for at pifte farverne lidt op. Så det må jo så betyde den i pink 🙂

 97. Vi er bobles nybegyndere men er meget imponeret af de par stykker vi har, så vi ønsker os meget den pinke 🙂

 98. Min datter har forelsket sig i den lilla. Hun siger at hun vil gøre alt for at vinde den.

 99. Ville elske en lilla til min datter.. Vi har slet ikke noget i de nye flotte farver 🙂

 100. Min datter på 2.5 år elsker sine bobles,, både som legetøj , stole, skamler , byggeklodser osv.. Ormen mangler vi stadig og må meget gerne være en pink eller lilla 🙂

 101. Vi er store bobles fans hjemme hos os.
  De første bobles indfandt sig i det lille hjem for knap 7 år.
  Siden er nye farver og varianter kommet til.
  Vi vil bruge orm både som tumlemøbel og til at sidde på ved skrivebord og Spisebord.
  Tanken er at den skal bruges både af unge og gamle.
  De er dog lidt pebrede i pris og en ny “vinder orm” skal derfor være meget meget velkommen.
  Skulle vi være så heldige at vinde ønsker vi os mest en grøn orm.
  Mvh. Mette plus mand og to børn på 4 og 7 år.

 102. Hold nu op hvor ville jeg gerne vinde en i pink. Har to skønne tøset på 1 år der ville elske at lege med den.

 103. Ville elske at vinde en Multigrøn orm til mine drenge♥️ Har fået tre drenge på tre år og Bobles er stort set det eneste legetøj, de kan lege med sammen – uden at det ender i slåskampe ? jo flere jo bedre ?

 104. Jeg ELSKER også bObles og ville så gerne give en lilla orm til vores dejlig datter på hendes 1 år fødselsdag <3 <3 <3

 105. Øj, den ville jeg SÅ gerne vinde i lilla! Min lille baby bliver et år om 2 uger, så var der en ekstra fødselsdags gave til Bella

 106. Vi er også vilde med Bobles og deres mange funktioner i vores hjem, så en blå orm ville vække stor glæde her i huset 👍🏻:mrgreen:

 107. Min søn på 7,5 måned ville elsket at have en orm til sin samling og den skulle da helt klart være i de line/grønne farver 😀

 108. Jeg vil rigtig gerne vinde den smukke grønne til min lille vildbasse – han har ingen frygt i livet, og det er ret fantastisk at se ham udfolde sig!

  Christine

 109. Vi elsker også bobles og har en del, men ikke ormen. Den kunne da være et fint supplement, især når ældsten skal til at sidde og læse lektier herhjemme.
  Hvis den skal være til ældstesønnen, så må jeg hellere ønske den i blå, som er hans yndlingsfarve 🙂

 110. En blå ville være SÅ fin i vores lille samling, som ungerne jo elsker 🙂

 111. Altså når nu man er på din blok så er da der et eller andet sjofelt over ordet ormen… nåh men altså vi ville da elske den grønne herhjemme.

 112. Min datter ville elske at udfordre sin balance og at sidde og tegne ved sit nye bord på en blå orm.

 113. Det er et svært valg, alle farverne er fine. Mine børn er ikke farvekritiske, så de er ikke til meget nytte i valget. Hvis jeg ælle-bæller bliver det en blå og en lyserød. Og alle ved jo at ælle-bælle er en gyldig metode til at træffe vigtige valg, så det holder jeg mig til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *