Vind det sejeste playmobil-vandland

konkurrencen er slut, vinderen blev: maja, med en kommentar fra.d. 20-5.
Tillykke!

Playmobil – som er noget af det legetøj der absolut bliver leget mest med herhjemme – har nu lanceret en helt ny serie med vandpark-tema.

Mine tre mindste piger, og naboens pige, har stort set ikke leget med andet, siden Playmobil for et par uger siden spurgte om de ville teste det, og jeg forudser at de vil hygge sig med det hele sommeren.
Det er oplagt at lege i haven, med legetøj der skal tilsættes vand og gerne må plaske lidt!

Desværre er jeg kommet til at smadre min mobil, hvor jeg havde billeder af deres begejstrede fjæs og ivrige små hænder, mens de åbnede kassen og samlede legetøjet – det var ellers fantastisk, med al den begejstring!

image

Der er 8 æsker i serien, og min børneflok har testet legepladsen, caféen og den store vandpark.
Der er rigtigt meget tilbehør til caféen: bittesmå pølser, pommesfrites, slushice bægre, legetøj og badeudstyr, og legepladsen og badelandet kan en masse sjovt med vand: der er vandrutchebane, bruser og mulighed for at skabe strømning i vandbassinet.

Pigerne har brugt utallige timer, på at “lege ferie”, hvor de små playmobil-børn blev tvunget til at stå op af vandet, fordi de var blå af kulde; de har skændes i køerne til madboden, nogle blev kærester og et næsten-druknet barn blev lykkeligvis reddet.

Min yngste vil gerne anmelde legetøjet her:

Anmeldelse af playmobils badelands-serie, af L, 4 år.
“Jeg har lige været i svømmehallen. Det var rigtigt, rigtigt, rigtigt sjovt, og det vil jeg altid gerne igen!

Men der var ikke nogen rutschebane, og jeg tror heller ikke jeg tør prøve rutschebanen, fordi at så bliver jeg måske våd i mine øjne…

Min playmobiler tør godt prøve den, og så synes jeg det er sygt sjovt, og jeg synes alle børn skal lege med det, for det er sygt, sygt sjovt legetøj!

Og der skal vand i, og jeg eeeeelsker vand, og det er sjovt at man kan få vandet til at dreje rundt og til at sprøjte, og mig og min ven har leget rigtigt meget med det, men jeg vil altså helst være den pæne playmobiler, fordi så er det mest sjovt.
Jeg giver der… hundrede stjerner! Nej.. Syv stjerner! Eller tusinde?”
image

image

En af jer kan vinde det store vandland, der har en værdi af 599 kroner.
Alt i behøver gøre, er at skrive en kommentar nedenfor, så trækkes der en tilfældig vinder d. 23-5.

Indlægget er lavet i samarbejde med playmobil, der har sponsoreret playmobil til test – men begejstringen er ganske ærlig!;)
image
Køb alle PLAYMOBIL’s jubilæumssæt på Legen.dk

(Visited 227 times, 1 visits today)

168 thoughts on “Vind det sejeste playmobil-vandland

 1. Jeg vil gerne vinde sådan et sæt Playmobil, jeg har nogen små bonus børnebørn, der helt sikkert ville få timer til at gå med det. Kh. Lene

 2. Uh, det kunne være så lækkert at vinde. Min søn er også vild med PlayMobil OG vand, så han vil helt sikkert elske dette fine vandland 😀

 3. Med ny lillesøster og dermed ingen sommerplaner er jeg sikker på at det ville vække evig jubel hos den 4-årige! Hun elsker vandland og jeg elsker Playmobil:)

 4. Det gad mine 2 piger gerne at vinde. Er sikker på de vil få mange timers sjov i sådan et sæt. Krydser fingre for at vi er de heldige.

 5. Alt, der har det mindste med vand at gøre, er jo fantastisk! Ville dælme gerne vinde, særligt efter dén anmeldelse – hundrede-syv-tusinde stjerner… Ej, men ååh <3

 6. Jeg elsker også vand! Og det ser da vildt sjovt ud, jeg ville virkelig gerne kunne give den til mine to niecer, så kunne vi lege men den i sommerferien 🙂

 7. Åhr det er det sejeste legetøj, jeg længe har set!! Ville være perfekt til min snart 4-årige vandhund:-)
  Krydser fingre

 8. Årh playmobil er også absolut yndling hos min 4 årige – årh nej undskyld 4½ årige 😉 Og hun er endda også en vandhund af dimensioner så håber jeg kunne få lov at give hende det.

 9. måske er mine egne piger på 7 og 9 for store, men så er der heldigvis en niece på 4 i baghånden 🙂

 10. Årh det lyder også sjovt.. Tror jeg ville have svært ved at lade sønnike lege med det uden at blande mig 😉 😀

 11. Vi elsker Playmobil og et vandland ville gøre stor lykke. Så vi krydser fingre.

 12. Legede selv med palymobil i børneren, det er old school på den gode måde! Min søn må også rigtig gerne lære det at kende 🙂

 13. Det ville min søn elske – han er vild med vand og har fået øjnene op for Playmobil efter han netop er startet i børnehave.

 14. Mine røvbananer ville flippe helt ud i ren vandjubelekstase! Vand ER bare et fedt element i legetøjsverdenen. Vi er på! 😀

 15. Jaaa. Playmobil var en KÆMPE del af min barndom – dét vil jeg gerne give videre til ungerne 🙂

 16. Min store søn 4 år, er helt vild med vand, og med en lang sommerferie lige om lidt vil han have masser af tid til at lege med det:-)
  Jeg håber vi vinder!
  PS Jg elsker børneanmeldelserne;-)

 17. Jeg må vist hellere deltage i konkurrencen, for jeg har en bonusdatter, som jeg er sikker på, også vil synes at playmobil er sygt sjovt.
  Jeg legede i øvrigt selv med playmobil, da jeg var barn, dengang for længe længe siden, og det er da fantastisk, som noget kan blive ved med at være populært, selv om det hele tiden vælter frem med nyt legetøj, der lover at kunne flere og vildere ting.

 18. Jeg kan bekræfte (som underviser på e folkeskole) at ungerne er fuldstændig vilde med dette legetøj. Vil selvfølgelig gerne vinde vandlandet til min egen snuske på 8 år.

 19. Århh.. det ville min 5 årige dreng blive rigtig glad for at vinde. Han leger alting ud; det, han oplever, skal leges igennem flere gange, og kan han ikke det, skal det tegnes.
  Hans storesøstre vil stå i kø for at lege med ham. Der er jo vand i, så de kan lege “Tur i svømmehallen”.

 20. Fantastisk præmie! Vi har faktisk ikke noget playmobil, så det kunne da være fedt at prøve af. Og med vand involveret kan det vidst ikke gå galt…

 21. Det ville jeg gerne vinde. Er sikker på at det ville bringe stor lykke hos mine to drenge og især på terrassen til sommer

 22. Hvor er det bare fint. Tror min datter vil elske det og ser mange timers hygge og leg sammen med hende, hvis vi bliver de heldige. Tror også min søn vil elske det når han bliver lidt ældre.

 23. Andrea på 9 år er vild med Playmobil og bruger alle sine lommepenge på nyt til samlingen. Men vandlandet har hun slet ikke set endnu, så hvis jeg vinder det til hende, får jeg nok status som Supermor – og hvem vil ikke gerne have det?

 24. mig mig mig! Mine unger har altid elsket Playmobil – og det er fedt at de ikke “kønsliggør” deres legetøj sådan som Lego gør med deres lyserøde helvede 🙂

 25. Det gad jeg sørme godt vinde og videregive til min søde 4-årige kusine.
  Tak for en dejlig blog 🙂

 26. Mit barnebarn er en rigtig vandhund,som elsker at lege med vand,han ville blive ellevild med dette Playmobil badeland. 🙂

 27. Ej det gad jeg mægtigt godt vinde – det ville få mig til at føle mig som en top-god mor til min 4 årig pige, på trods af, at jeg er hjemme med stress og ikke magter så meget…

 28. Dén vil mine to piger på 3 3/4 og 6 3/4 (SÅ vigtigt med de trekvarte!) gerne vinde. Det ser ud til at være rigtig sjovt og vand er altid et hit!

 29. Jeg elsker playmobil!!!!!
  Hvis jeg vinder, er det ikke sikkert, jeg deler med børnene…

  KH Anne W.

 30. Årh, det vil jeg så gerne vinde til mine to banditter. De vil elske det. Jeg havde dem med i Legekæden, hvor er en masse Playmobil var stillet an på legebordene derude, og det var netop vandlandet, de gav sig i kast med. Så jeg håber!

 31. Jeg elsker børneanmeldelser:) mine børn elsker også alt med vand i, så håber at jeg vinder det til dem!

 32. Orv, det ville mine piger elske af lege med her til sommer! Alt hvad er involverer vand er et hit 🙂

 33. uha tror det er noget både lillesøster Ida og storbror Viktor kan få meget lege ud af sammen

  Krydser finger

 34. Æjjj men altså! Der er jo ikke et øje tørt! – Sådan en ville være fantastisk at vinde her til sommer.

 35. Min store drengs godnatlæsning er lige nu kataloget fra Playmobil og han har længe ønsket sig bl.a. vandlandet, så det vil være en fantastisk præmie 🙂

 36. migmigmig! Vil virkelig gerne have noget legetøj til drengene der ikke involveret dinosaurere og biler

 37. Otto og Hugo vil elske at lege med vand og Playmobil i et og samme stykke legetøj

  • Hej suzane. Send mig en mail – du vandt et løbehjul på et tidspunkt, men du har ikke svaret på mine mails og efterlysning

 38. Skal vi lege med playmo? Timer, dage, uger og år har playmobil været super legetøj hos os, så vi vil være ellevilde.

 39. Ferie på Costa del Terrasse i år – og 2 piger på 3 og 8 år. Need I say more?! 🙂 X’er fingre.

 40. “Øøøøøøøøøøøøøøøøj, manner!” ville vores Storm på 5 år uden tvivl sige, hvis han blev den heldige modtager af det fine Playmobil vandland 😀

  Så vi krydser alt, hvad krydses kan, for at det vil ske… 😉

  Sommerhilsener fra en håbefuld mor,
  Maja

  http://connersnest.blogspot.dk/

 41. Det passer perfekt til ferietrangen som har meldt sig en smule før det er rigtig belejligt. Men utrolig nemt at drømme sig til drinks og vandrutsjebaner når det haglregner udenfor!

 42. Uuuh, det ser så sjovt ud at jeg sikkert kan ‘komme til’ at prøve det når mine piger er hos deres far, hvis vi vinder det! ;o)

 43. Det kunne min pige på snart 5 helt klart godt tænke sig. Vi har en playmobil-fe-sø-ø-ting man kan putte vand i til stor fryd. Selv hendes barbier får lov at dyppe fødderne i søen. Et decideret vandland vil give uendelig muligheder 🙂 og en masse vådt lejetøj forudser jeg.

 44. Den vil jeg rigtig gerne vinde til mine børnebørn, de er helt vilde med play mobil, samt deres mor vil også blive helt vild. 🙂 Jette

 45. Vandland er bare sagen. Mine børnebørn er vilde med at lege med vand, så jeg krydser mine fingre.

 46. Åh, det ville være skønt med SÅ dejligt legetøj til mit barnebarn, når han er på besøg.

 47. min søn (og hans forældre) elsker playmobil og alle de rollelege det indbyder til. Vi har stået og kigget på vandlandet og sagt nej! Så at vinde det vil være helt fantastisk.

 48. Det ville min kommende fødselsdagspige elske at få i gave, især fordi jeg lige, under højlydte protesterer, har måtte “aflive”et gammelt dukkebadekar som hun har knuselsket.

 49. Min store dreng ville da også give det playmobil sæt 700 elle 1000 stjerner!! Så jeg krydser fingre på hans vegne!! Mvh Katja

 50. Den ville jeg gerne vinde, skal nok finde plads på legeværelset til den!
  Mine 2 små børnebørn vil elske den

 51. Det ville jeg gerne forære til mine dejlige nevøer.. jeg legede selv med playmobil som barn.. det er noget fantastisk legetøj!

 52. Tak for at anbefale nyt legetøj. Jeg håber på min datters vegne at jeg vinder den store vandpark 🙂 Hep hep

 53. Jeg ville blive verdens bedste moster hvis jeg vandt dette.. (Tror dog lige jeg skal lege med det selv først.. )

 54. Det lyder som god sommer beskæftigelse for Elia, Rebecca. Viktoria og Isak <3 Vi er vilde med Playmobil, det udfordrer og holder til leg 🙂

 55. Jeg kender et stk lillepige her på adressen, der ville elske, hvis mor vandt sådan et vandland 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *