Om fejlleverede sms’er

Beklager blog-stilstand – synes det virkelige liv er lidt barsk for tiden, og har derfor ikke rigtigt hjerneceller til overs til hyggeblogging…

Lige nu ligger jeg i mørket og putter mine tre mindstebørn,  mens jeg forsøgte at sms’e nuttet/forførende med min mand.

Problemet med mig og sms’er, er at jeg ofte tænker på at sende en SMS til en specifik person, og derefter skynder mig ind og sender den sms til den person jeg sidst smsede med – hvilket før har givet lidt sære reaktioner, når jeg har sendt noget til en hel forkert.

Slog dog alle rekorder i akavethed for fem minutter siden, med følgende sms – som jeg ville have sendt til min Ninjaman, men istedet fik sendt til min (kvindelige) ex-chef:

Top et, over sms’er, jeg ville ønske jeg havde sendt til den rette modtager:
“hey skat: hvor mange blowjobs skal du have, for at massere mine fødder om lidt?😁”

Har undskyldsforklaret over for chef i tre sms’er nu.
Hun har valgt ikke at svare.
(eller også har jeg sendt dem til en helt tredje?)

(Visited 122 times, 1 visits today)

28 thoughts on “Om fejlleverede sms’er

 1. Åh nej, det er bare den slags beskeder, der ikke må havne hos den forkerte. Jeg havde lagt mig syg i en uge, og håbet på, hun havde glemt alt om det, når jeg kom tilbage.. 😉 Heldigt, det ikke var en mandelig chef med en kone, der tjekker hans beskeder – se dét havde været endnu mere uheldigt. 😛

  • Årh ja – DET havde lige været en tand værre! 😉
   Jeg tænker hun godt kan tage det – men tror ikke hun vil synes det er lårklaskende sjovt,mere pinligt…

   Jeg gør det SÅ tit,det med smser.
   Som regel bliver det dog ikke så pinligt, mere bare lidt sært.

 2. I de gode gamle dag hvor man skulle ind i telefon bogen for at sende sms’ er og hvor at sende billeder var ret nyt. ( Dvs 05 eller 06). Der havde jeg en chef der altid gav mig gode opgaver pga en lille bitte hilsen. Hans kone hed Anne og indtil jeg røg ind i hans telefon havde hun altid været øverst i hans telefonbog. Jeg havde ikke været der i 2 uger da han sendte mig et p*k billede og udførligt beskrev Hvordan han ville bruge den på mig.

 3. Hold nu kæft, det er sjovt! (Og helt ærligt, ex-chef, svar lige tilbage, hva?)
  Gode tanker til dig i det virkelige, barske liv.

 4. 😀 Nå. Så døde jeg af grin!

  Men altså. Da jeg var indlagt på sygehuset – opereret i ryggen og fastspændt til sengen med verdens største korset, fik jeg en sms lydende nogenlunde sådan her: “Hej Babe. Du så fantastisk ud i aftes. Kiggede på dig og din lille lækre sorte kjole længe, inden jeg tog mig mod til at kontakte dig. Mere vil ha mere. Skal vi ses?” Jeg ville være rar og gøre ham opmærksom på, at han havde sendt til det forkerte nummer. Mest så han ikke troede, at hun sad i den anden ende og ventede på hans besked.
  Det viste sig at være en fejl. Den stakkels mand blev VED med at insistere på at det altså VAR det helt rigtige nummer – jeg havde selv givet ham det, lige der ved baren.
  Til sidst lukkede jeg den (troede jeg!!!!!) med at smide.”Hør nu her – jeg er fucking indlagt på sygehuset, lænket til sengen kortet”
  Men lige så promote kom det tilbage. “Nå. Men du lyder altså også sød. Skal vi mødes??”
  Så hey. Nogen gange er intet svar vist bare helt fint 🙂

 5. Åhhh, har fornærmet veninder og mor i børnehaven og også mistet en veninde på den konto. Gør det stadig jævnligt. Typisk bare skal vi drikke kaffe – ups til den forkerte. Kan næsten ikke klare at tænke på de mere trælse fejlleverede. Det er så pinligt.

 6. Jeg er lidt sms paranoid og hvis jeg bare skal skrive det mindste negativt eller lidt privat (som ikke engang er lummert) tjekker jeg, hvem jeg sender til. For det meste. Nogle gange går det galt, men det er vist ofte rimelig harmløst. Det sker, jeg sender kryptiske beskeder til de forkerte. Sidst fik min chef en besked om, at de vist var lidt gamle, fordi de havde ligget længe. Der gik en stykke tid, inden jeg opdagede fejlen og i mellemtiden havde hun været meget mystificeret. I virkeligheden var det bare at svar til min mand, der havde spurgt, om vi havde gulerødder – han var på vej ud at handle. Sådan et svar kan ikke rigtig stå alene. Men det er ikke nær så sjovt som lumre beskeder og nøgenfotos. Men det er jeg for paranoid til at benytte mig af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *