Om bad i stank, del 2

Tak for jeres respons på gårsdagens indlæg, og sjove erfaringsdelinger!

En læser, søde Trine, viste mig Signe Parkins utroligt fine tegnede blog, hvor særligt dette billede, smukt illustrerer hvordan sådan noget zen-og-alene-tid ofte ender et lidt andet sted, i en børnefamilie.

Min engelske veninde sendte mig et billede af den bedste julegave hun havde fået af sine to sønner: en notesblok fyldt med håndskrevne sedler, der kunne indløses til tjenester: støvsugning, oprydning, skænderi-stop og så denne:

image

Retten til et enkelt brusebad, der ikke bliver krydret af tarmlufte – gaven til kvinden der har alt!

Jeg fylder (foruroligende nok) rundt til sommer, og overvejer meget om det egentlig ikke er noget i den stil jeg skal ønske mig.

Hvilket gavekort ville i blive gladest for at få fra jeres børn lige nu? Del i kommentarfeltet, vil rigtigt gerne høre det!

(Visited 91 times, 1 visits today)

31 thoughts on “Om bad i stank, del 2

 1. Det ville være sådan en dejlig gave:) Tror jeg vil ønske mig den når jeg fylder rundt (uhhh, ikke noget jeg er glad for at sige højt – er ikke klar til det tal endnu) til efteråret:)

   • Ja, det er et rundt tal som ikke er et tal der er så pænt meeeen så igen…. Er det ikke noget med 40 er det nye 30 eller har jeg misforstået det?? :/ Måske jeg skal arrangere jeg slet ikke er hjemme den dag som på min 30års. Da var manden og jeg i Barcelona og det gjorde slet ikke ondt…..

    • Jeg har det altså også lidt stramt med at fylde 40 til sommer – føler mig slet ikke voksen nok, til st bære sådan et højt tal!

 2. Et gavekort på en hel uge uden meningsløse skænderier mellem de to ældste tøser! Årh mand, dét var et gavekort man godt gad!

 3. I de gode gamle dage (rigtig gamle dage) var wc og badeværelse adskilt og havde ikke noget med hinanden at gøre. Og det synes jeg man skulle genindføre. Måske skulle man lave en folkebevægelse for adskillelse af wellness og lortelugt i boligen. Og f eks arbejde for at de to ting adskilles i alt nybyggeri fremover.

 4. Haha sådan et gavekort ønsker jeg mig også! Villum skal aaaaaltid på toilet lige når jeg har fået hårkur i… Ellers må et musthave være en ordenligt nats søvn! Eller børn der går i seng senest kl 19, så jeg kan sidde og stene for mig selv 🙂

 5. Åh fantastisk læsning som altid.

  Jeg vil ønske mig en nattesøvn på minimum 8 timer. Men der går nok lang tid endnu, min dreng er 2 mdr.

 6. Et barn der lægger sig til at sove når hun bliver puttet og ikke ligger og synger/snakker/kalder i minimum en time før der er ro! Nøj en lang dejlig aften vi kunne få 😀

  • Årh det kender jeg! Jeg sidder efeterhånden bare inde hos dem til de sover – det er nemmest – men tager stadig en times tid, jeg hellere ville bruge på rødvin og mand;)

 7. Jeg plejer at sige: Glade børn. Et år fik jeg et gavekort på netop dette. Det har jeg siden trukket det frem i ny og næ, når jeg havde et behov for netop det.

  I dag er mine piger 13 og 16 – jeg ønsker mig stadig: Glade børn = børn der er glade – men mest for deres egen skyld (man er vel mor ind til benet :O)

 8. Jeg ønsker mig at min ældste ville sende sin autisme alene afsted på en lang lang ferie, så jeg ku hygge med hende i fred.

 9. Det skulle helt klart være et frikort fra at lege far-mor-børn en hel dag… Er SÅ træt af altid at skulle være babyen!

  • Årh ja, det ønsker jeg mig også, bare omvendt, jeg vil gerne være babyen og blive puttet osv., for det meste indebærer det nemlig, at jeg skal ligge på et tæppe og sove. Men jeg skal altid være moren. Og når jeg påpeger, at det gider jeg egentlig ikke, for det er jeg jo hele tiden, så får de et meget meget uforstående blik i ansigtet..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *