Vind en handyman

Konkurrencen er slut.
Vinderen blev: Christine Melchior.
Tillykke
!

Tre konkurrencer på en uge?
Det virker måske voldsomt, men selv er jeg bagud med julegaverne, og bliver helt euforisk over at kunne hjælpe andre i samme situation – så her ugens tredje konkurrence, hvor man kan vinde noget så praktisk-fantastisk som en handyman, ti, sig selv eller andre!
(find de andre konkurrencer her: gavekort til coolstuff og brætspillet Peep. Deltag endelig i alle tre konkurrencer! Efterlysning af vinderen af lampe fra sidste uge: Anne(noget med Viborg i mailadressen): du har vundet! Mail mig!)
——
Tre timers valgfri hjælp i hjemmet – det er helt sikkert noget vi selv godt kunne bruge herhjemme for tiden!
Vi har stadig intet gjort ved de nye rum i huset, og vores tekniske evner strækker sædvanligvis også mest til løsninger som dette her:

20141217-210118.jpg
Kunne virkeligt godt bruge en kompetent person, til at sætte væv op på væggene.
Eller fliser på badeværelset.
Eller pudse vinduer.
Eller rydde byggerod op i haven.
Eller at lede efter de biblioteksbøger, jeg hele tiden får sure rykkere på.
Eller stryge mine kjoler.
Eller male et loft…

Tre timer ville nok gå hurtigt, så tror jeg ville prioritere vinduesvask!
Ville være fantastisk at sidde juleaften, og rent faktisk kunne se ud af vinduerne…

En af jer kan vinde et gavekort på tre timers handyman , fra det nystartede firma goodtimes.

20141217-210533.jpg
Supersmart koncept, med mulighed for at gøre boksen personlig, med tekst og billede:

20141217-210846.jpg
Nå, vil i vinde?
skriv en kommentar nedenfor, med hvad du ville misbruge sådan en handyman til i tre timer (uartige kommentarer slettes muligvis;)) – eller endnu bedre: hvem vil du forære ham til, og hvorfor?
Vinderen trækkes søndag.

Held og lykke!

(Visited 38 times, 1 visits today)

110 thoughts on “Vind en handyman

 1. Vores gennemfugtige loft, hvor alt ligger og bliver jordslået og ildelugtende,trænger klart til tre timers handymand. Min mand fortjener et gavekort, så opgaven ikke hænger på ham!

 2. Vores lejlighed bærer meget tydeligt præg af, at der kun bor akademikere og rollinger i den. Både min kæreste og jeg selv er rimelig bange for boremaskiner, så meget få ting er blevet hængt op i de fem et halvt år, vi har boet her. Vi har efterhånden en imponerende samling ting, der skal hænges op. Vi føler begge lidt, min kæreste burde gøre det, fordi han er manden i forholdet. Han har også lovet at gøre det. Mange gange har han lovet det. “Ja, jeg skal nok gøre det snart”, siger han. Ingenting sker der. Jeg kunne selvfølgelig også gøre det selv, mem det gør jeg tilsyneladende heller ikke. Så hvis jeg måtte låne en handyman, ville han då travlt med at svinge den farlige boremaskin og hænge lamper, bogkasser, billeder og tonsvis af andre ting op.

 3. Vinduesvask, og noget med nogle lister, der skal sættes op og males. Og måske nogle ledninger, der skal i nogle skinner eller lignende – det kunne da egentlig være ret fedt at vinde:-)

 4. Jeg har boet i min lejlighed i lidt over et år nu, uden at en eneste af mine hylder, lamper osv. er blevet sat op… Så der skulle da nok være en tre timers arbejde i det 😉 Ellers skulle det være som gave til min mor, som gevaldigt trænger til at flytte, men som simpelthen ikke kan overskue det pga. istandsættelsen af hendes nuværende bolig. Der kan tre timer nok ikke engang gøre det, men det ville da være et skridt på vejen 🙂

 5. Ahj en fantastisk præmie! Vi har nogle fodpaneler der bare støtter sig op af væggen og nogle døre uden håndtag. Og nogle gardiner der skal op. Og vinduer der ikke har været vasket i ca 10 år. Og et hul i væggen der skal dækkes. Og lamper der skal hænges op. Og og og… Kan han mon nå alt det?

 6. Ku godt bruge en handymand til at sætte håndtag på mine døre. Lige nu MÅ de ikke lukkes for så kan de ikke åbne igen. Ikke så praktisk. Og så måtte han da også gerne udskifte vores ventilation på badeværelset 🙂 ku nu være dejligt!

 7. Mon sådan en handyman kommer ud i hele landet? Vi bor på Djursland og er lige flytter i vores eget, gamle hus og er uden handyevner. Så listen over hvad han skulle hjælpe med er for lang. Hvis handymanen kun arbejder i kbh, skal han foræres til mine børns faster Andrea, som har snakket om at få gjort noget ved overskabene i sit køkken i flere år nu.

 8. Jeg vil gerne vinde den til min søster og hendes mand. De knokler for at nå ind i deres (snart) nyrenoverede hus inden juleaften. Uden at knække nakken på det (igen). De har inviteret gene familien til juleaften. I håb om at det vil gøre at de når det… Krydser fingre for dem!!

 9. Enlig mor til to piger. Jeg burde jo kunne noget selv, men det kan jeg bare ikke. Pt. er en knagerække gået i stykker på ældstepigens værelse, så alt hendes ‘skrammel’ ligger på gulvet bag døren … på 6. Måned. Der er noget galt med vandhanen i køkkenet … der er i hvert fald vand på hele køkkenbordet…. det sidste års tid. Skydedørslågerne til klædeskabet er gået i stykker og kan kun åbnes med begge hænder mens de larmer helt vildt. Min opvaskemaskine har ikke virket de sidste to år, næ tre år efterhånden – den savner jeg helt vildt! … Og så tror jeg at de tre timer med en handyman er gået 😉

 10. Jeg har lige brugt to timer på at Google og youtube “sådan blænder du en dør” og “sådan sætter du en gipsvæg op”. Manden og jeg har nemlig besluttet at kaste os ud i et større byggeprojekt, hvor et værelse skal inddrages til køkken og stuer deles op til værelser. Det er så spændende og uoverskueligt fordi manden knap kan sætte en hylde op, så jeg er vores stærkeste kort på hånden. Med to små piger herhjemme, er det en smule uoverskueligt, omend spændende. Vinder jeg, vil jeg forære min kære (uhandy)mand en handyman i 3 timer – som han så kan sætte i gang med at blænde en dør/lave gipsvæg samme med mig (og så selv slippe) – det er væggen nok bedst tjent med og så er vi ligesom kommet igang.

 11. Ha, sådan en gave beholder jeg, beklager 😀 Han skulle hjælpe med at male det stakit der nu har ligget og ventet et år i kælderen. Børn, sygdom og alt andet er bare hoppet foran i køen af prioriteringer:)

 12. Uhh han kunne sætte den knage op, som faldt ned for et år siden og stadig ligger på en hylde ved siden af, og sætte håndklædehylden fast, så den ikke ryger ud af vægen hver morgen, og opvaskemaskinen, så den ikke tipper forover hver gang man åbner den, og sætte nye pærer i de der spots i loftet, hvor nu kun to ud af fem lyser, og måske sætte barnets sættekasse op på en måde, så den ikke falder ned i hovedet på hende, og og og

 13. Hvis han kunne nå at male min mors lille stue og måske hendes køkken på 3 timer, så er det helt klart hende der skal have ham….hun trænger ualmindeligt til at få ordnet sit hjem, og jeg selv er ikke i stand til det lige for tiden fordi jeg har en diskusprolaps, at slås med.
  Rigtig god december!!!

 14. Ah ku’ finde på flere projekter, men et af 2015-projekterne bliver af fjerne jordbedene foran vores hus. Vores hus har front ud mod vejen og bedene er ikke lige “tiden”, så fruen i huset (nogen siger, at det er mig), ku’ godt tænke sig at få de 3 pænt store bede væk – i form af at få fjernet fliserne, fladet jorden ud, så den passer med græsset (stykket skråner en anelse) og derefter få sået græs og lavet enkel beplantning af mindre buske/træer. Det ku’ også godt komme på tale med noget flytning af sti til de to hoveddøre – måske omlægning til én.

  Ku’ dælme godt bruge 3 timers effektiv hjælp OG evt ideer fra en “fagmand”, der har set lidt af hvert og ved noget, som forholdsvise nye husejere endnu ikke har gjort sig erfaring med.

  Med sig hjem må han godt få en rhododendron eller to – naturligvis fra de bede, som må lade livet..

  Oh ja – og skal gerne byde på kaffe, cola og hjemmebag! Det mangler da bare! 😉

 15. Alt det der ikke blev færdigt da jeg pludselig blev alene med barnet og rodet. Og klart noget med de irriterende sprossede dobbelte vinduer

 16. Vi bor i et ældgammelt hus, hvor der er masser at tage fat på!
  Men; at få ordnet vores gulv i kælderen som er blevet oversvømmet every single time der er skybrud i Kbh ville være skønt! Især nu hvor vi endeligt har fået installeret et højtvandslukke i afløbet (synderen til oversvømmelserne) så vi 7-9-13 ikke skal opleve vådt kældergulv igen.

 17. Sikre farlig elektricitet på badeværelse.
  Bygge skab i børneværelse.
  Bygge hyldeløsning i opbevarings/kaos/overtøj/fodtøj/støvsugerrum.
  Og så skrev du “endnu bedre” og så må jeg jo give det til min 90-årlige mormor, som ikke længere får rengøringshjælp, men kan købe sig en robot, som matcher hendes møblement og tæpper dårligt (har selv en, så ved, det ikke bare er dårlige undskyldninger og fremskridtsangst), for der er ikke rent længere i hendes ellers altid velholdte hjem. Og det er faktisk synd for hende.

 18. Med en lille ny pige i armene, og alt det der ikke lige blev helt færdigt i vores omrokering herhjemme inden hun kom er der rigeligt at bruge ham til. Lidt malerarbejde, møbler der skal flyttes rundt. Han ville være meget værdsat.

 19. Vores carport ser efterhånden noget så sørgeligt ud med træværk der rådner, så han ville bestemt komme på arbejde der. Ellers skal vi nok finde mere arbejde til ham i vores hus fra ’77 hvor intet indvendigt er renoveret – endnu, stort suk!

 20. Jeg ville ønske jeg kunne forære det væk men må nok sande at jeg er den blandt venner og familie der har den absolut mindst handy mand!

  Vi flyttede i hus i september og har endnu ikke fået samlet klædeskabet fra helvede… Det skal samles stående, da det kun lige kan knibes ind i højden og det er ikke ligefrem et job uhandy et og to her i husstanden :/ hvis der skulle være lidt tid til overs ville det heller være for meget at få lappet det hul på 5×10 cm der er i væggen i gangen, hvorfor er det der spørger du nok, jo nu skal du høre, det skulle jo hænge et væghængt puslebord på badeværelset, væggene er praktisk talt umulige at komme igennem havde vi fået at vide, men de var åbenbart alligevel tilpas tynde til at boret kunne gå hele vejen igennem :/

  Ja der er nok at give sig til for den stakkels handymand der forhåbentlig kommer forbi her 😉

 21. Jeg har såååååå meget brug for at vinde!!
  Hos mig skulle han sætte en lampe op – har sgu selv fikset strømmen, dét kan jeg godt, men nogen skal bore et hul i loftet for mig.. Derefter skulle han sætte et skab op på min væg, som jeg har haft stående på gulvet i et par måneder nu – i ikea bygge-guiden, står der forresten at det er livsfarligt at ha’ det stående på gulvet og at det SKAL sættes fast på væggen – uuuups. Førnævnte lampe står forresten på toppen af skabet – pænt er det ikke!
  Til sidst skulle han sætte min røgalarm fast igen – den har hængt i en ledning ned fra loftet i over et år. Igen, ups.

 22. Jeg ville forære de tre timer til min søster og hendes lille familie. De skal have færdiggjort deres hus så de kan få sat det til salg. De er med et babyboom vokset ud af deres ikke-færdiggjorte hus. De mangler bare lige det sidste, så det kan blive salgsklar. Krydser mine pølser.

 23. Mangler desperat sådan en handyman! Jeg har ti tommelfingre og en lejlighed fyldt med dørhåndtag der ikke sidder fast, og et rullegardin der står i indpakningen og glor på mig.. hjælp!

 24. Vinduespudsning kunne jeg helt sikkert godt bruge! Men jeg tror faktisk, at jeg vil forære dem til min veninde med hus, børn og mand. Og endda ombygning i huset og en meget, meget stor baby-mave. Der er altid noget at lave i det hus. Og de kunne virkelig godt bruge de 3 timer! (eller 30…)

 25. Jeg vil forære ham til mig selv. Som singlekvinde i egen andelslejlighed må man hen af vejen lære sig selv nogen tricks til at klare forskellige gør-det-selv-projekter. At hidkalde håndværkere for hver en lille ting bliver for dyrt og for besværligt, og min familie er lige i denne henseende ganske ubrugelige. Jeg kan således selv sætte hylder op, har udskiftet blandingsbatteriet på badeværelset, samle hvert et tænkeligt IKEA-møbel og har sat enkle lamper op. Men er kun nået til level 1 i elektricitet, hvorfor der over mit spisebord(efter 4 års tilløb) kun er tilsluttet 1 ud af 2 lamper. Det ser en anelse amputeret ud. Nu er der så også det, at vandhanen i mit køkken er gået – eller den er skrækkelig utæt, så hvis hanen er drejet hen må det kolde vand(vel og mærke i slukket tilstand) kan den skabe oversvømmelse i mit køkken på ingen tid. Jeg er på SU og har absolut ingen penge. Så jeg hælede mod selv at skifte den ud, men det virker til at være en for stor udfordring til mine evner. Så jeg bed i det sure æble og kontaktede en VVS-mand, men han havde først tid i slutningen af januar… Øh?! Jeg kan virkelig nå at oversvømme mit køkken(som i hele køkkenbord og gulv) fra nu og så til januar. Det sker sådan set dagligt. Så en handyman til mig – og til mine lamper og den defekte vandhane!

 26. Jeg er sikker på at min ustyrligt uhandy mand, ville elsker at vinde sådan en handy en.
  Han ville sikkert kunne finde frem til hvad der skal gøres ved den væg i brusenichen som smuldret.
  Eller sætte de hylder op som har stået og grinet af os i mindst et år.

 27. Selvom jeg virkelig godt kunne bruge denne handymand selv, som i VIRKELIG godt, så ville jeg give ham videre til mine forældre, som har et hegn der trænger til kærlighed og er der tid udover det, så har de en masse småprojekter han kunne hjælpe dem af med <3

 28. Jeg ville forære ham til min søster, som er flyttet i hus og halvdelen af tiden er alene med min lille nevø. Hun/de kunne bruge hjælp til f.eks. haven. Det fortjener de 🙂

 29. Til at få vores fjernsyn til at virke og sætte den sidste køkkenlåge på i det køkken vi lavede for 3-4 år siden…

 30. Jeg elsker min have den stor, vild, uoverskuelig og smuk. Men der er en skrænt med vilde brombær, som jeg så gerne vil have væk, da der næsten ingen bær er på, men ufattelig mange torne. Jeg har forsøgt flere gange men de er nærmest magiske, de kommer igen og igen. Så en havemand der kunne hjælpe mig med det ville være fantastisk.

 31. Huuuha :D. Som alenemor, og på landet, er der Meeeeget og mange, småprojekter, der altid blir skudt hen.Lige fra at få skiftet en “dims” på vaskemaskinen, til at få lukket et lille hul i taget.
  Ville være kanon.
  Glædelig Jul

 32. Jeg ville give mr. handyman til min mand, da vi flytter i ny lejlighed lige om lidt, og underetagen skal renoveres, og det er jeg altså ikke lige den stærkeste til.

 33. Jeg ville selv gøre brug af handymand (ikke på den frække måde) – til at pudse vinduer, etablere stikkontakt, lægge ledninger op/fastgøre dem, bore plade op til min søns tv og pille et skab ned i mit køkken (med efterfølgende spartling). Lyder lidt optimistisk at nå på 3 timer måske 🙂

 34. Jeg ville forære hr handyman til mine forældre, som ikke bliver yngre. De kunne bl.a. godt bruge hjælp til at få styr på en masse ledninger som roder rundt på gulvet, samt få lagt de sidste lister der mangler at blive lagt i deres hjem. De kan garanteret finde på mange flere ting, men især det med ledningerne kunne være super – så ville livet blive så meget nemmere, især mht støvsugning!

 35. Som den heldige ejer af et gammelt hus, kunne jeg virkelig godt bruge en handymand – bruge f.eks 1½ time forleden aften på at leg eVVS’er og skille vandlås ad fordi køkkkenafløbet var stoppet. Har tusind andre småting som trænger til at blive lavet – lister er mangler, låge på indbygget opvanskemaskine, hul i loftet på toilettet, inddækning af hovedøren osv. osv.

 36. Uhhh i vores akademikerhjem inklusive 5 børn er handyman/woman altså ikke lige det, der ligger øverst på listen….. så vi har et væld af ting, det ville være übernice at få en rigtig håndværker til at kigge på: håndtag der falder af dørene, lister der ikke er sat op, låger der hænger skævt i hængslerne, et badeværelsesskab, der er faldet ned! og lige nu står på gulvet, så 3 timer rækker sikkert ikke, men det ville være fantastisk at få startet.

 37. Jeg ville forære min mand en handyman, så han havde én, der kunne tage sig af alle de småopgaver, som ligger og stresser ham, fordi der er så mange, at det er helt uoverskueligt at gå igang. Lister f.eks.
  Eller også ville jeg bruge ham til at gøre vores soveværelse til et brugbart rum igen, selvom jeg da nyder at have min seng gemt bag stakke af flyttekasser og elsker at mit tøj ligger sådan lidt spredt ud over det hele, fordi vi ikke har et skab.

 38. Vi er nået til det samme punkt i ombygningen som jer, spartel og tapet! Det ville være så dejligt at kunne komme de 3 timer tættere på at kunne tage de nye rum i brug.

 39. Jeg håber SÅ meget på at du vælger mig – for selv om jeg nok nærmere har brug for 100 timers handymand – så er 3 timer dog en god start… Jeg bor på et nedlagt landbrug og da min mand har fået en sygdom som gør ham knap så handlekraftig, så er det mig der på knap så kyndig vis forsøger at være handy fra tid til anden (mest anden…).
  Hvis vi får en handymand i 3 timer, skal han mixe alle de vinduesindækninger der endnu ikke er sat op igen, efter jeg hev de gamle halvrådne af forrige sommer…. 🙂

 40. Min søster og hendes kommende mand skulle have handymanden på besøg. De har købt et hus (hvad jeg kalder håndværkertilbud), og har de vildeste drømme – men evnerne rækker ikke ret langt, og pengene er små, så de fortjener det i dén grad!

 41. ALT det, der skal hænges op…………………Billeder, skabe, knager osv. Jeg er en klovn med handy-opgaver go træt af at se bare vægge. Alt imens tingene står på gulvet og venter på ophæng.
  Så kære jule-handy-mand……..Kom til mig ;-))

 42. Jeg ville bruge ham til at hænge billeder og hylder op i den lejlighed som vi efterhånden har boet i i 9 måneder… Eller også ville jeg forære ham til min mor så hun kan få ordnet taget hvor det regner ind.

 43. Well, det er velsagtens en præmis at når man gifter sig med en gynækolog, så får man ikke en handyman med i købet (nu håber jeg ikke kommentaren bliver for fræk.. Men vi joker tit med at det eneste han kan reparere er tissekoner 😉 ..).. Vi er lige flyttet i hus – og det med totalt urealistiske forventninger til hvor lang tid f hvor svært det er at fixe! Så 3 timer med en handyman ville hjælpe til med at vores ungers legetøj ikke kommer til at bo i flyttekasser de næste mange måneder!

 44. Jeg vil forære ham i julegave til min mand, han tror/synes nemlig, at jeg skal male vores stue, når min ansættelse ophører til januar, og jeg jo så alligevel ikke skal lave noget …. somom….så hvor ville det være fantastisk med sådan handyman!

 45. Sønnen er pt på efterskole og for husfredens skyld (!) har vi aftalt at han får værelse i kælderen når han kommer hjem.
  Men kælderrummet er overhovedet ikke beboeligt: Råt betongulv (uden varme), utætte vinduer, rå vægge og lyset er et kedeligt lysstofrør i loftet. – og så er det i øvrigt helt fyldt om med alt det alle andre mennesker plejer at gemme på loftet: Gammelt tv, ekstra madrasser, bordtennisbord, babylegetøj vi ikke har fået give videre, ekstra tallerkener, kufferter, gamle lysbilleder og julepynt (okay lige nu er det i stuen)….
  Så alt efter hvor aktive vi er i julen kunne vi godt bruge hjælpe til enten at rydde ud og kører på genbrugspladsen eller også egentligt sætte rummet i stand…. Åhhh hvor ville det være en dejlig julegave 🙂

  • nåh ja, og hvis han er super-supermand, så har vi også lige et køkken som ikke er helt færdigt (mangler bla. klinker) – det er jo også kun 5 år siden vi lavede det 🙂

 46. Eftersom vi har brugt alle vores penge på at bygge om ville det være skønt med hjælp til tapet, maling, lamper, alt sammen på 1. sal hvor vi har fået åbnet til kip. Der er jo mega langt derop…

 47. Min svigermor og svigerfar – Svigerfar er ramt af sygdom og har en del dårlige dage. Svigermor passer ofte de to børnebørn, der bor tæt på. Hun har svært ved at sige nej. Så energien og lysten mangler ofte til at få gjort de ting, der skal laves.

 48. Med et nyindkøbt hus er listen lang, men tror faktisk at det må blive hovedrengøring – det er sørme altid nødvendigt!:-)

 49. Årh det ku’ SÅ fedt at vinde en Handyman – mine fliser i entréen har min stakkels gamle far lagt om 4(!) gange og de bli’r alligevel ved med at knække. SÅ ku’ være fantastisk at vinde, for ret øv at jeg er nødt til at lægge løbere og måtter på mit nye entré gulv, fordi fliserne er knækket.

 50. Jeg ville forære ham til min mand! Han er noget så uhandy – til gengæld kan han piske en kanon bernaise 🙂
  Vi har et handicappet barn, som slider godt på inventaret og da vi er så godt som pengeløse, er der mange ødelagte døre, låger, lister, klinker, dørhåndtag som bare må stå hen som de er. Ville være fedt f.eks. at få ordnet hullerne i skabene i køkkenet – og den ødelagte skuffe, som bare er pillet ud, da den hele tiden faldt af.
  🙂

 51. Til mig selv og vores byggerod:
  Vi har boet i vores hus siden august sidste år, og har stadig badeværelse spredt ud over 3 etager(toilet ovenpå, håndvask i køkkenet i stuen, og en midlertidig brusekabine sat op i kælderen, hvor den tidligere ejer havde hjemmebar).

 52. Åh, ejendommens blikkenslager har været på kontrolbesøg i alle lejlighederne og konstaterede, at der mangler et eller andet sikkerhedshalløj på vandrørende – det kunne jeg i den grad bruge hjælp til at få styr på!

 53. Min søn og svigerdatter har netop fået nøglen til deres nye hus i Ballerup. Og meget skal gøres – fra maling til El-arbejde. Det ville være fantastisk med en hjælpende hånd!

 54. Uha, jeg vil gerne have lappet hullerne i taget på skuret – jeg er ret træt af at parkere barnevognen fordigtigt i det ene hjørne så den ikke bliver våd

 55. Seriøst… jeg burde vinde. Og “farfar” ville få gavekortet til en gennemgående rengøring. Han er oppe i 80’erne og får 1 times rengørings-hjælp hver 14 dag. I den grad SÅ for dårligt, at vores ældre ikke får mere hjælp… det er trods alt dem, der har opbygget vores samfund.

  piahaun@gmail.com

 56. Jeg vil forære ham til mine forældre, som altid har brug for lidt handy hjælp i deres sommerhus 🙂 Ville være rigtig rart for min far, hvis han for en gang skyld kunne slappe af og holde fri i stedet for at knokle med at få lavet det i stand 🙂

 57. Mine piger deler værelse, og jeg ville elske lidt hjælp til at få fixet det så det bliver mindre kedeligt, og ender med et hyggeligt værelse til de 2 🙂 Og jeg er elendig med en hammer – så jeg håber og xx fingre
  Axx

 58. Jeg er gift med min helt egen handyman som ofte også hjælper andre.
  Så jeg ville forære de timer til dig og din familie, ja jeg ville!

 59. Vil så gerne have sat en loftslampe op i soveværelset – den har været indkøbt i 1 års tid nu, men op er den ikke kommet. Og det er bare så svært at se indholdet af klædeskabet uden……. Og spottene i stuen virker heller ikke optimalt. Så her skal han bruges til at skabe lys 🙂

 60. Hænge de hylder op som er købt i IKEA for længe siden, som min mand ikke bryder sig om, som derfor ikke er blevet hængt op!

 61. Handy gaven skal min mand have, dvs på en snedig måde bliver det jo også til migselv hæ! Projekt gøre entre/gangen lækkerpæn med at spartle, male, slibe gulv er strandet … På 5 år. Væggene har udover diverse huller, 4 ( meget) forskellige farver og linoleumgulvet ligner bræk i firkantet mønster, megagrimt er det. Altså det grove arbejde er efterhånden overstået nu mangler der bare overskuddet til at komme igang med spartelmassen. Så jeg krydser ALT og håber at vinde denne præmie -suk- og håbehåbe!

 62. Ville invitere et par veninder forbi til lidt snacks, og bede lækker hr. Handymand spille lidt med musklerne. Til hvad er valgfrit. Så vil vi sidde og sukke beundrende på alt det han laver….. Måske lidt maling i stuen, der hvor ungerne har tegnet sorte streger henover. Eller måske lidt lister, der skal kiles fast i gulvet. Ville i hvert fald dele synet med mine veninder….muhahahaha!

 63. Jeg har en masse ledninger som nok burde komme i skinner (men jeg orker det ikke) –> en handymand ville være SÅ fedt…

 64. Jeg er lige flyttet, og kunne godt bruge hjælp til lampeophæng, lidt skruer i væggen og en tur på lossepladsen. Egentlig simple ting, hvis altså man vidste hvordan 🙂

 65. Puha ja hvor skal jeg starte, vi bor i et gammelt hus fra 1920, som vi løbende renovere på, og vi har mange ting, som mangler at blive afsluttet, så han får travlt med finpudsning på de 3 timer 😉

 66. Jeg har alt for mange halvfærdige og slet-ikke-begyndt projekter liggende, så jeg kunne uden problemer beskæftige en handyman i 30 timer, men tre timer vil også række til en del :o)

 67. Oh, der skal lappes (store) huller i væggene, fikses noget garderobe, ordnes et kælderrum, males i køkkenet, laves strøm, pudses gulve – you name it. Ja tak til at vinde 🙂

 68. Hvis jeg vandt kunne min kæreste husbond få en pause fra mine brokkerier og så ville jeg få handymanden til at spartle alle hullerne i væggene og fikse noget træværk udenfor vores udestue, som skal fikses 🙂

 69. Jeg ville eeelske at kunne forære mine forældre denne gave. De er virkelig udfordret med hus o have og jeg er sikker på, de ville udnytte de 3 timer til fulde med alt det arbejde. Min far er fx lige bakket ud af garagen uden at have åbnet porten helt, så den er godt smadret 🙂
  SofieS

 70. Vi skal flytte – og der skal hænges op og installeres lamper osv. Hvor ville det være overdrevet fantatisk at kunne give min mand denne hjælp i julegave 🙂
  Christine

 71. Han skulle udfører så meget som muligt på ‘Syslelisten’, som er den to do liste der findes i min tlf. med ting der bør gøres i hjemmet. Herunder at sætte skrivebord og boghylde op hos Svesken, lampeskinne over spisebordet, tænd-selv-lampe ved garagen og i skuret, lime forkanter på kældertrappen, klæbe et par nedfaldne fliser op, oliere skurerlisten til køkkenbordet og lave et par forsatsruder. Jeg har vist brugt mine tre timer nu. Men halløj hvor jeg håber jeg vinder!

 72. Jeg ville helt sikkert give en handymans hjælpende hænder til mine forældre. De trækkes med et dejligt (men gammelt) hus, der skal sættes i stand på alle leder og kanter. Men lige som de kom i gang begyndte de at blive ramt af sygdomme på stribe – og det er der så efterhånden gået et par år med. Så de har brug for alt den hjælp de kan få.

 73. Jeg ville bruge en håndværker til at få spartlet og malet det indbyggede skab vi har i gangen samt få lavet en ny dør og nyt gulv til samme skab 🙂

 74. Jeg ville få hjælp til en ordentlig hovedrengøring. Har ligget brak den sidste måned med sygdom og kvalme pga spunken i maven, mens manden har arbejdet 13 timer om dagen. Huset trænger i den grad til en kærlig hånd ! Og så er der vist også lige noget med nogle vinduer og døre der skal tætnes lidt så det kun stormer udenfor..

 75. jeg ville give det til mine gamle forældre der i den grad har brug for noget hjælp men som ikke har råd til det.. krydser fingre 🙂

 76. Ahj, var min kommentar ikke stueren nok? Den er forsvundet siden sidst og vil virkelig gerne vinde hjælp til fx at hvidte lofter 🙂

 77. Åh det ville være den perfekte gave herhjemme. Vi købe hus og gennemrenovede det sidste år men min kærestes bror som er håndværker har i over et år nu lovet at hjælpe med nogle projekter herunder fugearbejde i badeværelse, køkken, vinduer, døre mv. Derudover havde vores hus et par k3’er på taget ved nogle samlinger som vi fik at vide ikke var noget alvorligt – min bare! Jeg har nu et ødelagt bryggers (helt nyt) og forsikringen dækker ikke fordi det jo stod i tilstandsrapporten! Øv penge til bryggers smidt direkte ud af vinduet! Det fører til så mange skænderier herhjemme at jeg somme tider tænker at de der små ufærdige projekter bliver enden på vores forhold!
  Der VÆLG MIG, VÆLG MIG, VÆLG MIG!! Please…?!

 78. Min kæreste kom til skade med sit knæ for over et år siden da vi satte hus i stand. Mere end et år senere, utallige tiltag i form af indsprøjtninger direkte ind i knæ, operationer, genoptræning mv kan hun stadig ikke gå uden sine krykker. Jeg ved det påvirker hende meget og fordi hun bare går hjemme (ja eller ligger men benene hævet) ligger hun mærke til alle de der ufærdige projekter vi har herhjemme som f.eks. At dække alle søm på lister, karme mv. Derudover har vores badeværelse lige valgt at spytte lidt Nikotin ud så det skal males igen (tidligere ejer var stor ryger og derfor skulle hele huset have en omgang, på badeværelset var der pudsede vægge og ikke tapet som i dine andre rum og som vi kunne skifte, og på trods af grundig nedrensningX3, spærregrunderX2 og malingX3 er det nu begyndt at løbe ned med klamt brun på væggene). Vinduerne herhjemme kunne også trænge, haven ordnes mv, så projekter er der nok af. Krydser fingre så får jeg i hvert fald en glad kæreste og ro i en periode…
  Håber forresten jeg kan deltage nu jeg hverken er superheltemor eller noget der ligner 😉

 79. Min kommentar forsvandt så ved ikke hvad der skete eller om den overhovedet blev sendt… Så derfor prøver jeg igen med en væsentligt forkortet version i håb om ag hjælper… Fugning og 117 andre ting
  Krydser fingre!

 80. Jeg ville bruge en handyman til sammen med min egen forholdsvis handyman at lave tilbygningen, vigtigt indeholder toilet og bad, som er ret faldefærdigt i vores kolonihavehus…

 81. Nu er jeg godt gift med en lækker handyman, så hvis jeg vinder ham her vil jeg give ham væk. Jeg har en søster der skal flytte i hus med kæresten så mon ikke de kunne bruge lidt hjælp.

 82. Åhhhh jeg vil så gerne vinde en handyman der kan hjælpe mig med sådan noget som at installere trådløst internet. F eks sådan at børnene kunne få deres egen pc inde på deres værelse og gå på nettet. Jeg ka slet slet ikke finde ud af sådan noget med ledninger og routere og usb forbindelser og at installere ting på pcen. Og ville også vildt ger e have sådan en digital box monteret på mit tv, for jeg kan kun tage dr1 og ramasjang her efter at de analoge signaler forsvandt…..

 83. Jeg ville helt sikkert give gavekortet til min svigerfar, som sidder i et stort forfaldet hus med en kæmpe have som ikke er blevet holdt i årevis… Et gavekort på 3 timer er selvfølgelig ikke nok, men vil da være et lille skridt på vejen

 84. Jeg ville få ham til at male mit kommunefarvede køkken. Eller sætte lampe op i gangen som er så høj at intet menneske nogensinde vil kunne nå derop. Eller bygge en trappe til hemsen, så vi kan komme derop uden at placere én person på skammel og én person der kravler ovenpå person på skammel..

 85. Jeg ville nok bruge det til, at sætte lamper op i min lille kollegielejlighed, da jeg ikke selv tør kaste mig ud i det med boremaskine og betonlofter. Og så begynder det efterhånden, at blive lidt svært at se noget efter tre måneder med kun lys i køkkenet (:

 86. Vi får jo nok aldrig råd til at udbygge huset. Men en handyman i tre timer kunne måske hjælpe med et cykelskur, så cykler kunne flyttes fra garagen, så der så blev plads til noget andet der, og måske det så endte med lidt mere plads i huset. Der er opgaver nok ihvertfald.

 87. Vi bor til leje – så jeg ville give den i gave til min bror og hans kone. De har en terasse der godt kunne trænge til lidt håndværker hjælp!

 88. Jeg ville give den til min mands kusine. De er lige flyttet i deres første hus og det er et rigtig håndværker tilbud. Så de kunne godt trænge til lidt hjælp 🙂

 89. Her skulle der flyttes om på min datters værelse, der skal hænges en ny lampe op og flyttes rundt på de hylder der hænger på væggene.

 90. MIG!
  Den napper jeg, den her!
  Når man 1) Er single og 2) Udstyret med mandlige, metroseksuelle venner, der ikke engang kan slå et søm i en væg, så er det en kende op ad bakke. Især fordi 3) At stresshjerne fuldstændig stejler ved udsigten til manualer, ting der kan samles skævt osv.

  Så efter 7 måneder i ny lejlighed mangler jeg stadig gardiner, lys i soveværelse, lys i stuen og at få samlet et par skabe, hvilket egentlig ikke er så skide pænt

  Faktisk er jeg gået til yderligheder og har forsøgt at date/knalde mig til handyman-hjælp. Desværre viste det sig at være typer, der er så dårlige i sengen, at jeg ikke vil betro dem en boremaskine eller andet maskineri!!!

  Så nu har jeg både været udsat for VIRKELIG dårlig sex – OG en lejlighed, der ligner et bombekrater, så gad virkelig godt have besøg af handyman. (Og så krydser jeg fingre for at han også er lækker. Bare som en bonus 😉 )

 91. Åhr, min mor ville være den perfekte modtager af den gave her! Med tre børn, hvor af to er flyttet ud, hund, massevis af arbejde og stort frivilligt engagement i alt muligt samt ret stort hus har hun altid masser af projekter. Og nogle gange er det noget knebent med tiden.. Min mor er en virkelig, virkelig sej dame, der klarer alting. Hun ville blive overrasket og enormt glad for sådan en gave.
  Jeg tror muligvis hun ville bruge ham til at beskære roser eller et andet pusse-nusse arbejde. Hun vil hellere selv lave det grove med at graver huller og tilsvarende – en forkærlighed hun også har fået givet sin datter med på vejen..

 92. Jeg ville give det til min søde overbo, folkeskolelærerinden der er enlig mor til 2 skønne piger.
  Hun er den dejligste nabo, og hun kæmper virkelig både på det håndværksmæssige (som hun absolut ikke er en haj til), og på det økonomiske plan. Hun sidder rigtig hårdt i det, og trænger i den grad til en hjælpende hånd.
  Tror sgu hun ville tude af glæde hvis hun fik sådan en gave 🙂
  Hun har altid været skide dejlig, og hjælpsom, og jeg hjælper hende så godt jeg overhovedet kan, men selv jeg har mine begrænsninger…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *