Adventskonkurrence 3 – vind seje ting fra CoolStuff

Konkurrencen er slut,vinderen blev: “putte”. Tillykke!

Dagens præmie, er et gavekort på 750 kroner, til netbutikken Coolstuff, der har et hav af skøre, sjove og anderledes ting.

Jeg kan bruge lang tid på at sidde og kigge deres ting igennem, og kunne også sagtens finde gaver derfra, til alle jeg kender!

Som nævnt for nyligt, ønskede min næstyngste sig mikrobe-bamser i adventsgave, og fik også en hjernecelle, der vakte stor lykke!
Og nogle af jer husker måske dinosaur-mords-fadæsen? Dengang kunne man købe samme sæt hos coolstuff, og jeg tror jeg købte et sæt, til stort set alle børn jeg kendte, da jeg fandt ud af de havde det.

Var det mig der vant sådan et gavekort, kender jeg en del, der også godt kunne bruge en hjernecelle – men derudover gad jeg godt kunne shoppe:

20141215-173325.jpg
fjernstyrede tanks, til min legeglade mand

20141215-173824.jpg
Eller: popcornmaskine, til ungernes fredagsslik
Eller:

20141215-174904.jpg

smukke lanterner, som vi nytårsaften kan sende op, til minde om et vigtigt lille menneske vi har mistet i årets løb

Jeg kunne blive ved med at opremse ting, jeg godt gad give til folk – men nu er det jeres tur: smid et link her, til en enkelt ting, som I ville bruge noget af gavekortet til, hvis I vandt de 750 kroner.
Vinderen trækkes næste søndag.
Held og lykke!

20141215-175924.jpg
(indeholder adlinks)

(Visited 65 times, 1 visits today)

126 thoughts on “Adventskonkurrence 3 – vind seje ting fra CoolStuff

 1. Ih, en god adventsgave 😀 (Men hvorfor er den først nu dukket op på min Bloglovin’? Underligt!)
  Hvis jeg havde ca. 1500kr. mere, så ville jeg købe mig sådan et smart vækkeur med lys, der holder øje med min søvn: http://www.coolstuff.dk/Withings-Aura – men for at få råd til sådan én, så skal jeg både vinde denne konkurrence OG de 5.000 kr. på skrabejulekalender. Tænker at chancen ikke er så stor. Så derfor vil jeg i stedet anskaffe mig en Stromtrooper Kagedåse (http://www.coolstuff.dk/Stormtrooper-Kagedase) og Piggy Wiggy Microbacon (http://www.coolstuff.dk/Piggy-Wiggy-mikrobacon) 😀

 2. Jeg elsker coolshop! Gode priser, hobevis af ting jeg ikke vidste fandtes og derefter ikke aner Hvordan jeg skal leve uden. At de så har det med at smide gaver eller penge efter gode formål og mennesker der fortjener det oveni gør det jo bare perfekt.

 3. Nu kan jeg ikke lige få linket til at virke på ipad, MEN jeg vil købe en gigant mikrobe med syfilis hvis jeg vinder og noget fjernstyret til min kæreste!

 4. I sommers i Skotland, var jeg ude og vandre. Jeg havde tænkt, ‘psssft. Jeg er i god form. Jeg kan snildt vandre med 30 kilo på ryggen og en sportstaske i hænderne’. Når man vejer lige over 50 kilo, er det meget. Overvældende meget. Min kæreste og jeg havde gået langt. Omkring 7 kilometer. Vi finder ud af, vi er gået modsat retning af, hvad vi egentlig skal, og går tilbage. Fede tider. Ifølge vores skod-kort og internettet, skulle vi kunne følge River Spey eller udløb af denne altid. Men nej. Hegn er en rar ting, synes folkene omkring denne flod. Faktisk en ualmindelig rar ting. Det antager jeg hvert fald. Hegn alle vegne. Hej-hej drikkevand til os. Det stads er også overvurderet, når man har en halv liter til deling, der skal strække sig til man finder nye forsyninger. Vi gik og gik og gik. Jeg var ikke det, man ville benævne som udpræget positiv. Jeg var nok lidt som enden af verden at opholde sig sammen med. Vi gik ind til et underligt skydested (på den lovlige måde med store hatte), der sagde, hvis vi gik en kilometer mere, ville vi støde ind i en campingplads. Sjældent er jeg blevet så glad. Jeg kunne have kysset den fremmede skotte. Vi gik en kilometer, vi gik to. Vi gik tre og fire. Nu havde vi rundet de 25 kilometer uden vand med ufattelige mængder oppakning begge to, og vi kunne ikke mere. Vi bestemte os for at slå lejr lidt fra vejsiden. Der var sådan lidt vådt, men det måtte blive der. Vi kunne ikke gå mere. Selvom der nu stadig var lidt vådt. Hvilket ikke er underligt, når du vælger at slå dit telt op i en freaking sump. Dette er ikke en joke. Det er enormt komisk nu. I øjeblikket tror jeg vi begge var i fare for at slå hinanden/andre/os selv ihjel, hvis kræfterne havde været der. Vi fik slået teltet op, og jeg fandt et lille udspring af floden. Vandforsyning, skreg mine lunger. Jeg er bare virkelig picky. Vandet havde helt samme farve som ice-tea der er alt for gammelt. Sådan orange-brunt. Puha. Vi måtte videre. Jeg havde faktisk kunne holde brave face indtil nu (jeg fatter ikke hvordan), men da jeg fik en teltstang i maven og 5 minutter efter vrikkede om på min fod, knækkede jeg. Jeg sagde til min kæreste, han skulle sætte sig i vejsiden, jeg ville finde en løsning. På en eller anden måde. Jeg prajede en bil, der holdt ind til siden og forklarede hele situationen. Alle vores tasker, min dumme fod, ingen vand, lortevand.. En lang usammenhængende tale, som muligvis blev akkompagneret af en smule gråd. Jeg har nok mest af alt virket som en, der er stukket af fra et sted, jeg burde være blevet på. Men skotter er søde og fordomsfri. Kvinden blev vores nye helt. Hun arbejdede tilfældigvis på den omtalte campingplads, og sagde ‘why dont I just drive my dog home and then come back and get you and drive you there?’. Og hun kom tilbage. Hun kom og hentede os og alt vores lort og kørte os hen til en af de dejligste campingpladser, jeg har været på til dato. Hun reddede os virkelig, og jeg bliver stadig helt varm om hjertet, når jeg tænker på det, men også lidt bange, for hvad fanden havde vi gjort, hvis vi havde været længere oppe i Skotland væk fra alle mennesker? Havde vi endt som ham i Into the Wild? Derfor ville jeg i hvert fald vælge den her. http://www.coolstuff.dk/LifeStraw-vandrenser

  • Åh ja, og den omtalte campingplads var BTW 8 kilometer væk, så vi havde gået ca. halvvejs (og manden havde underdrevet med 7 kilometer). Havde han været mere præcis, havde vi nok på en eller anden måde fundet en taxa.

 5. Iiiihhh en god adventsgave!!!
  Hvis jeg skulle vinde ville jeg klart bruge (alle) pengene på sådan en lækker nyfortolkning af polaroidkameraet.
  http://www.coolstuff.dk/Polaroid-300
  Så retro, så lækker! Den ville komme til at bo i min håndtaske og jeg ville aldrig stoppe med at knipse og shake.

 6. Heh, JA, det er fanme en god shop. Vi gi’r små sjove gaver til hinanden i vores familie – og jeg har nu to år i træk købt mine gaver der. Deres rumslik bragte glæde og en lille smule ubehag 😛 I år er jeg blandt andet ret glad for baconfriskeren og den lille fuglehylde, der kan sidde fast i vinduet og så kan fuglene sidde dér helt tæt på og spise frø! Hvis jeg vinder, tror jeg jeg vil købe denne: http://www.coolstuff.dk/Stirr-Automatisk-sovsepisker Måske ville det da lykkedes mig rent faktisk at lave en sovs, der er til at spise?

 7. Jeg ville købe lanterner for alle pengene. Fordi det bliver et år siden jeg mistede en kær til havet og jeg kan ikke forestille mig noget smukkere end at stå en kold april morgen og sende lanterne afsted lige der hvor han forsvandt.

 8. Altså den her kan jeg næsten ikke leve uden, nu hvor jeg har set den (og min yngste diskolyselskende søn kan nok heller ikke) http://www.coolstuff.dk/Super_Light_Show.
  De plejer også at have et sæt med et lille akvarium og nogle tørrede æg til at komme i, som bliver til sådan nogle…. jeg kan simpelthen ikke huske hvad de hedder, men dem har jeg ønsket mig i årevis.

 9. Robotnøddeknækkeren. Men jeg er faktisk heller ikke sikker på, at jeg kan leve uden chokoladefontænen, den selvrørende kop og dejfordeleren – nu hvor jeg ved at de findes!

 10. Uh, en burgerpresser! Fordi jeg kun en eneste gang har lavet bøffer til burgers og stadig bliver mobbet med, at de mest lignede frikadeller…

 11. Altså – nu ved jeg hvorfor det er længe siden jeg har været inde på Coolstuff, JEG KAN SIMPELTHEN KØBE MIG FATTIG! nå men…

  Jeg vil rigtig gerne lave en kuglebane – det er for længe siden, og jeg tror at selvom ungerne er blevet store vil du kunne overtales til at lege med: http://www.coolstuff.dk/SpaceRail
  Denne her til min tømrer-mand: http://www.coolstuff.dk/Magnogrip
  Sommerfuglene vil jeg også gerne have – savner sommeren: http://www.coolstuff.dk/Butterfly-Surprise
  Og så selvfølgelig et par varme hjemmesko, så jeg slipper for varmedunken der kun kan varme én fod ad gangen: http://www.coolstuff.dk/Slippies-Boots
  Endelig en sushi-bazooka, vi elsker at lave sushi herhjemme og selvom særligt datteren er ret god, så må denne her da være sagen: http://www.coolstuff.dk/Sushi-Bazooka

 12. Må jeg være total lyse-slukker og sige: Lad være med at bruge/købe de laterner. Myndighederne advarer kraftigt imod dem. Jeg arbejder for en beredskabs-chef og det er ikke de sjoveste billeder, der kommer ud af sådanne brande! Læs mere her: http://www.sik.dk/Global/Presse/Pressemeddelelser/Pressemeddelelser-2014/Myndighederne-anbefaler-Lad-vaere-med-at-bruge-skylanterner
  Jeg vil dog gerne selv vinde en Candy Grabber til ungerne 🙂 http://www.coolstuff.dk/Candy-Grabber-Tivoli

 13. GENAIL konkurrence! 😀 HVis jeg er den heldige vinder, så skal disse “rengøringstøfler” klar klikkes hjem http://www.coolstuff.dk/Rengoringstofler! 😀 På den måde kan jeg forhåbentlig få min kære kæreste til at deltage i rengøringen, hvis han så til gengæld kan “skøjte” rundt på gulvet ligesom Pipi.

  Tak for en dejlig blog, og glædelig jul! 😀

 14. Vi kan HELT sikkert ikke leve uden popcornmaskinen, og måske plekter cutteren, for hvor smart er det ligem at lave sit visa kort om til dimser til guitaren… Noget billigere end at anvende visa på så mange andre måder i hvert fald 🙂

 15. http://www.coolstuff.dk/Folelsesskale

  UDEN TVIVL humørskålene. Det er lidt ligesom “ser du et halvtomt eller et halvt fyldt glas” — jamen søde venner det kommer da an på om der er sveskejuice eller rødvin i!! Forestiller mig at spise Mormor-jordbærgrød eller god is af den glade og noget væmmeligt skyr-halløj i den sure i forbindelse med maveinfektion eller penicillinbehandling 😉
  Hep !!!
  😉 fra Rikke

 16. Jeg elsker coolstuff! De har så mange seje ting (man ikke anede man manglede) og gode gaveideer til min far og bror, der altid er umulige at købe gaver til 😀 Jeg ville blandt andet købe dette krus til min far http://www.coolstuff.dk/Rudolf-Krus der elsker sjove krus, og så måske denne nøddeknækker til mig selv, den er virkelig sej http://www.coolstuff.dk/Robotnoddeknakker 🙂 Men der er jo så mange sjove ting at vælge mellem, denne ville min kæreste elske http://www.coolstuff.dk/Piggy-Wiggy-mikrobacon (who am I kidding; det ville jeg også selv) og de her er næsten uundværlige for mine fødder her i kulden http://www.coolstuff.dk/Slippies-Boots 😀 Ej, jeg kan slet ikke stoppe mig selv nu 😛

 17. De flotte smukke lanterner har jeg ofte kigget på og overvejet. Ville gerne sende en tanke afsted mod min kære farmoder som jeg savner rigtig højt.

 18. Jeg ville bruge gavekortet på de fine humørskåle hvis jeg vandt og måske noget andet – de har så mange fede ting. Har blandt andet selv den mobile hængekøje derfra, der er så fin og smart 😀

 19. Jeg vil gerne vinde tre LED-JULESTJERNER, synes de ser fine ud, og børnene elsker at have noget med lys på deres værelser 🙂

 20. Dette kunne Være et godt bud: http://www.coolstuff.dk/Beep_Egg
  Men der er SÅ meget fedt derinde, så hvis jeg vinder skal helt sikkert kikke nærmere på udvalget først! De har jo fået nye ting siden sidst jeg købte noget hos dem 🙂
  PS, jeg er også forelsket i mikroberne og har Været det i flere år.

 21. Pingback: Vind en handyman | Superheltemors bekendelser

 22. Jeg kan ikke linke fra pad’en – men jeg ønsker mig et snug rug – tæppe med ærmer, du! Nogensinde hørt om noget så smart? Jeg skriver speciale og burde i den grad også gøre det om aftenen, men for tiden udkæmper min dyne og mit speciale nogle drabelige kampe om min opmærksomhed, når børnene er puttet. Som regel vinder dynen. Ligger feks under den lige nu heeeelt uden specialet. Men hvis nu jeg kunne kravle helt ind i et tæppe ville det måske være lettere at ryste dynrn af mig, tænker jeg. Ting, der får mig til at dø af grin er de gigantiske vingummibamser, jelly beans i klamme smagsvarianter og Jedi-badekåben. Dem ville jeg købe i gaver til dem, som er så heldige at kende mig!

 23. Super fedt! Jeg vil rigtig gerne vinde den der ting…eller nej, den der…eller vent… den der….eller muligvis…ej, kan jeg vente med at vælge til hvis/når jeg vinder??

 24. Denne her helt klart et stort ønske: http://www.coolstuff.dk/Vooni-Video-Grabber Så jeg kan overspille alle de videoer min far har taget af vores bryllup, fælles ferier og ikke mindst masser af timer sammen med ungerne da de svar små – film vi aldrig ser nu han desværre ikke er blandt os mere og derfor ikke “tvangsindlægger” os med jævne mellemrum for at se dem!

  Denne: http://www.coolstuff.dk/Fitbit-Charge ønsker jeg mig allerede, så hvis den ikke ligger under træet den 24. kan det blive en gave til mig selv 😉

  Eller også skulle det være disse ting til min dejlige mand: http://www.coolstuff.dk/Mighty-Mug-Go , http://www.coolstuff.dk/KitchPro-Hamburgerpresser og http://www.coolstuff.dk/A-Year-Of-Sex
  – En af tingene ønsker han sig, en af tingene har han brug for og en af tingene vil han blive vildt glad for (fordel selv 😉 )

  Glædelig jul 🙂

 25. Så mange fede ting, som både jeg og kæresten ville elske! Og nu da vi leder efter lejlighed og håber snart at flytte sammen, jeg jeg lidt har kaldt ‘shotgun’ på indretning, ville det være fedt med nogle ting som han også synes var cool, så det ikke bliver alt for meget pige-hjem, men der også er lidt drengerøv og fede gadgets, hist og her 😀

  Det var svært at vælge en ting at linke og gavekortet vil ikke engang dække, alle de ting vi bliver nød til at eje derfra – men det første der ryger i kurven, hvis vi vinder gavekortet, må være denne: http://www.coolstuff.dk/Just-Crunch-todelt-tallerken – det var sku lidt smart og så slipper man for bløde cornflakes! 😀

  Mvh,
  Sam Madeleine Athena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *