Om snot og sko

Har hovedet fyldt med snot, istedet for hjerneceller, og har tilbragt dagen under dynen, med to febervarme mindstebørn.

image

Så bær over med klynk – jeg tager sygdom ret uelegant.

– Tak for jeres mange søde og hjælpsomme kommentarer til mangel-på-støvler-klynk, iøvrigt!

Desværre ser mine støvler stadig sådan her ud:

image

Har droppet gaffertape og i stedet lavet den raffinerede snørebåndsfinte, og tænker det nok kan holde frem til jul, hvor jeg stærkt håber på at den lækre Ninjaman bruger sine skofindingsevner, til at købe mig et par støvler…

Jeg HAR seriøst prøvet at finde nye!
Havde fri med ældstebarnet på hendes fødselsdag sidste onsdags, og gjorde et ihærdigt forsøg på at finde støvler til os begge, men vi var et usædvanligt dårligt match til den mission: hun vidste præcis hvordan hendes skulle se ud, men ingen firmaer havde endnu sat dem i produktion – og jeg vidste hvordan mine ikke skulle se ud, men kunne ikke koncentrere mig mere end fire sekunder, om at lede.

Så vi gav op, købte sushi, og gik hjem og legede biograf og så “hunger games” på dvd.
Virkede som en meget hyggeligere måde at tilbringe en fridag, end nervøs  storsvedning over støvleprøvning.

(Visited 43 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Om snot og sko

  1. Det lyder som en skøn dag! 🙂 Jeg hader også sko-shopping – så jeg er ret glad for Ecco’s pre-sale hvor jeg har fundet fantastiske støvler helt uden at få sved på panden over manglen på nogen til min smag – som oftest er det der sker i butikkerne! 🙂 Det var bare et lille tip! 😉

  2. Kan kun anbefale Merrell støvler, jeg har sådan nogle åndsvage tæer, at der aldrig er plads til min lilletå i støvler og sko, men de her, er fantastiske, jeg får slet ikke ondt af at gå med dem, og hvor har jeg smidt meget fodtøj ud, fordi jeg har sære undersåtter.

  3. Det er jo ECCO støvler. Vi har en fantastisk skomager her i byen, som er dygtig til reparerer ECCO sko. Han er dygtig og billig, så i posten med dem, så har du dem tilbare inde jul. Skriv, så formidler jeg gerne kontakten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *