Adventsgave 2 – vind en fin lampe

Konkurrencen er slut.
Vinderen af den pudderfarvede blev anne(Viborg i mailadressen), og den blå blev vundet af: Charlotte(felk, i mailadressen)

Glædelig anden søndag i advent!

Denne uges præmie er en fin metallampe fra done by deer (tidligere hed de sillyu), i en valgfri farve: powder eller blå.
Der trækkes to vindere, en af hver farve!

image

image

Jeg synes de er utroligt fine, og min næstyngste datter og jeg, har allerede bestemt at hun skal have sådan en, når hendes værelse engang er færdigbygget..
Hun vil have kage/is/slik-tema på værelset, og det er vildt sjovt at sidde og lave ting til pynt, eller lede i butikker efter dimser i de rigtige farver – og sillyu-lampen passer perfekt!

Skriv en besked her nedenfor, med hvilken farve du ønsker, så trækkes de to vindere på næste søndag!

Jeg ville elske at få gode tips til (billig) indretning af hhv et fe-værelse, et kage-værelse, og et frost-værelse, hvis nogen af jer er kreative eller møbeleksperter – men det er intet krav, i må skrive lige hvad i vil, og vinderne findes ved lodtrækning!


Du kan se flere af done by deres fine børnemøbler her, eller følge done by deer på facebook her, hvor de også har fine adventskonkurrencer.

(Visited 46 times, 1 visits today)

183 thoughts on “Adventsgave 2 – vind en fin lampe

 1. Pingback: Støvsugervinderne – og ny konkurrence | Superheltemors bekendelser

 2. Ih jeg har altså noget med lamper! De ville begge kunne finde en fin plads her hos mig, men måske er jeg mest vild med den pudderfarvede. Jeg er ikke totalt skarp på indretning, slet ikke til piger. Men altså, måske kunne man klippe en masse små iskrystaller (søg på snowflakes på pinterest) i papir (måske endda glitterpapir) til det der frostværelse:-) glædelig jul!

 3. Ej, hvor blæret! Jeg er selv i gang med at indrette min lejlighed, og det trækker sgu lidt ud. Jeg kunne derfor godt tænke mig at vinde den pudderfarvede.

  • Sorry – havde ikke set vinderne af den 1. adventskonkurrence, da jeg skrev denne kommentar (som nu lyder helt vildt grådig, haha). Jeg trækker mig og glæder mig over støvsugeren 😀

 4. Den blå vil passe perfekt ind hos min Emil. Jeg tænker du kan finde en masse skøn inspiration på pinterest til værelses indretning – jeg har i hvert fald fået mange ideer der

 5. Så fine. Vil passe perfekt, når jeg går indrettet mit arbejdsværelse. Krydser fingre for, at den pudderfarvede lander her hos mig…

 6. Hvis nu I kan låne en gammel overheadprojektor, kan I finde flotte motiver på nettet – fx iskrystaller – og så projicere dem op på væggen og male efter. Har altid drømt om at lave min egen kunstvæg på den måde.

 7. Jeg har desværre ingen ideer til værelsesindretningen, der er noget af det jeg selv synes er svært, når der samtidig skal være plads til alt legetøjet. Jeg kunne dog godt tænke mig at vinde den i pudder til en af mine pigers værelser.

 8. Den blå lampe er skøn. Jeg har desværre ingen god tips til værelserne, men har selv en datter på 3 år som er vild med Frost, så jeg følger lige med 🙂

 9. Sådan en lex sag ville være få fin, inde på mit kontor, så den ville jeg elske – jeg er bare ikke sikker på om den skulle være rosa eller blå…

 10. Den pudderfarvede ville pynte på det babyværelse, vi er i gang med at indrette.
  Kunne et feværelse måske have en sengehimmel/net i tynd tyl med lidt blomster syet på?

 11. Årh! Den blå! Den er godt nok fin.
  Jeg er ikke møbelekspert – men prøv at kig på ebay – de har noget der hedder collections, hvor man kan finde en masse inspiration (og købe) billige produkter. Jeg har i hvert fald set en masse med kage-temaer og med frost.. Så jeg kunen forestille mig, at der kunne være nogle billige dimsedutter til værelserne. Ellers kan etsy.com også være en mulighed 🙂 http://www.ebay.com/cln/jtj1986/Gave-ideer/128121257011 her er der i hvert fald vist både puder og dynebetræk med frozen på 🙂

 12. Jeg ville vildt gerne vinde den blå – den ville passe perfekt flere steder, men børnene ville sikkert ende med at få den op på deres værelse, det trænger også virkeligt 🙂 Og med det sagt: nej, jeg er desværre ikke kreativ og har ingen fif til lækre børneværelser (hvilket er årsagen til, at den lampe virkelig er tiltrængt!) Men vil læse de andres kommentarer og venter spændt på at se/høre, hvordan pigernes værelser kommer til at se ud!

 13. Ville elske den lyserøde! Og værelse dekor er jeg ikke meget hjælp med – men man kan komme langt med Ikeamøbler, en printer, Lim og litt kreativitet! Google er mit bedste bud;p

 14. Blå til min lille bandits værelse, hvis jeg er den heldige. Jeg var ikke klar over, at Silly U havde skiftet navn.

 15. Som så mange andre siger jeg, uhh, de er fine begge to 🙂 men eftersom det er en Lille pige jeg har i min mave, tror jeg jeg vil ønske med den pudderfarvede . God fornøjelse med indretning af børneværelser 🙂

 16. Den blå ville være perfekt til mine drenges værelse, hvor lillebror danser skal ind og gøre storebror med selskab 🙂

 17. Jeg troede aldrig jeg skulle sige det, men jeg ønsker mig faktisk den pudderfarvede – den er så fin!! 🙂

 18. Hvor er de fine – især den blå, den vil jeg gerne have hjem til mig 🙂

  Hvis I er gode til at male vil det være cool at male noget sjovt på væggene – det skaber det fedeste univers ! Kig evt. på Pinterest efter ideer 🙂

 19. Skønne lamper 🙂 Jeg ville elske den pudderfarvede – xx fingre.
  Da jeg skulle lave fe værelse til min lille pige købte jeg 6 meter tyl, og lavede den smukkeste himmelseng – det kostede 120 kr og et par øskener – og bragte lykke,
  Axx

 20. Jeg ville gerne vinde den i powder. Vi skal til at indrette vores datters første værelse, og den ville være perfekt derinde!

 21. Det lyder spændende med fe- og kageværelse! 🙂 Det har jeg vist ikke så mange gode bud på, men jeg krydser til gengæld fingre for at jeg er heldig at vinde en lampe i powder! 🙂

 22. Hvis jeg vinder, falder valget på en i powder.
  En idé til en Frost tema kunne være et myggenet under loftet beklædt med de små stjerner, der lyser, når det bliver mørkt 🙂

 23. Vi skal virkelig snart have indrettet sønnikes værelse sådan rigtigt, så den blå ville sikkert hjælpe os lidt på vej

 24. Det skulle være den blå. 🙂 Til et frost-værelse ville jeg lave de der iskrystaller på væggen som på et tidspunkt er i Elsas taske

 25. Meget fine lamper! Min tidligere så lyserøde fem-årige har netop erklæret, at lyserød er en pattebarnsfarve. Så det ser ud til, der godt (endelig) kunne være et nyt farvetema på vej, hurra! Det vil jeg fejre ved at ønske mig den blå lampe. Jeg er ikke selv særlig indretningsklog, men er medlem af en gruppe på Facebook, som hedder “Børneværelset”, hvor folk deler inspiration til indretning af børneværelser. Jeg får mest bare mindreværdskomplekser af at kigge derind, for er du vimmer, nogle heldige børn med yderst kreative mødre, der findes derude! De ved alt muligt – feks. at Tiger for tiden har fine paddehattelamper i forskellige farver til en hundredekroneseddel, og Silvan har lyskæder a la Happy Lights i hhv hvide og i blå nuancer til billige penge. De hvide ligner snebolde og ville være mægtig fine på et frost-værelse.

 26. Vores drengeflok har alle tre delt værelse, men nu er der endeligt blevet rejst en væg, og storebror får sit EGET værelse. Det ville være den perfekte lampe til en lille læsekrog, og mon ikke valget ville være den blå. Vi krydser fingre 🙂

 27. Den ville være fantastisk med sådan en smuk lampe til børneværelset…
  Begge farver er virkelig smukke, men jeg tror jeg ender med at gå efter den blå! Og krydse fingre for at jeg er heldig denne gang…

 28. Det er da fuldstændig gået mit øre forbi, at de har skiftet navn. De laver jo ellers noget fantastisk søde interiør til børneværelset 🙂 Den blå vil min søn sikkert blive ret glad for – og moren endnu mere 😉

 29. Min datter vil elske den pudderfarvede. Hun trænger til at blive forkælet, da både min søn og jeg går på krykker for tiden og hun ordner og varter op.

 30. Den blå lampe helst, hvis jeg skulle være heldig.
  Ideer til kageværelse: Runde papæsker med låg i forskellige størrelse (f.eks. IKEA, Kvarnvik) males evt. i kagefarve og dekoreres vha. limpistol og div. perler, bånd og andet dims. På den mindste æskes låg limes et bryllupskagebrudepar fast. Voila, så er der opbevaring til hårdimser, tusser osv. og chance for at æskerne er pænt stablede, da de så fremstår som en bryllupskage. Find lækre kagebilleder og print dem, klip til, gerne kollage(r), lim på skuffefronter eller lign. (spraylim UDE, er nemt, men ellers fortynd skolelim med vand og pensl det på skuffefront) og giv overfladen en gang lak for holdbarhedens og rengøringens skyld, når limen er tør. Skær en blød masonitplade ud som kagemand/-kone, honninghjerte eller …, (spray)mal den og dekorer med print af lakridskonfekt eller anden relevant kagepynt og laker, hvorefter der er en dejlig opslagstavle, især hvis der følger tegnestifter/knappenåle med, der er pålimede kagepyntlookalike.
  Frostværelset: Lav istapper ved at lave forme af lange smalle kræmmerhuse i karton, beklæd dem med et lag madplastikfilm (ellers er det svært at få de færdige istapper af), beklæd formene med våd (tube)gipsgaze i 1-2 lag (kom evt. en ANELSE blåt i gipsgazevandet for at opnå frostblå i det færdige resultat), klip evt. gazen til inden den gøres våd, så spidsen af istappen ikke bliver tyk og klumpet. Lad tørre, dekorer f.eks. med sølvspray, fortyndet sølvglimmerlim, sølvglimmer oprørt i fortyndet skolelim og lad tørre. (Spray)laker og lad tørre. Tag istappen af formen og evt. Laker indersiden. Lav huller med hultang eller lign., så istapperne kan hænges op (i en klynge) og fordel en LED-lyskæde i istapperne. For sikkerheds skyld, så hold lige lysinstallationen under observation første gang den er tændt og i MANGE timer, så I sikrer jer, at pærerne ikke afgiver så megen varme, at der er fare for antændelse af istapper. Alternativt til gipsgaze. Brug gaze vædet i en vandig opløsning af husblas, men her kræves en hurtigere hånd og med sikkerhed lakering også af indersiden for at opnå et stabilt resultat (og hvor meget husblas? Lav en prøve med 20 blade husblas pr. 1 l vand).
  Feer har jeg ingen forstand på, men jeg håber, at I kan bruge ovenstående til inspiration.

 31. pinterest er min ven, nu mens jeg indretter to børneværelset. Der er helt sikkert feværelser etc. at finde 🙂
  Uh, og den turkise lampe ville være SÅ skøn. I mit værelse 😀

 32. Er ved at sætte sidste hånd på min søns værelse – han er knap 5 måneder og er en efternøler til to store piger og han skal ikke arve palliet eller -prinsesselamper, selvom det ville være nemmest..

 33. Den blå er da simpelthen så fin 🙂
  Pynt i loftet skaber er altså undervurderet. Det er så simpelt, men gør det så fint! Selvlysende figure idet rigtige tema.

 34. Sådan en lampe vil jeg vildt gerne vinde!
  Til frost-værelset kunne laves snefnug af perler/perleplader.

 35. Uha, så mange deltagere allerede. Nå, jeg krydser fingre for, at jeg kan vinde den pudderfarvede til min datter på syv måneder, som får sit eget værelse, når vi flytter på lørdag!

 36. Ej, jeg vil gerne vinde den blå. Min mand er så kedelig, når det kommer til farver. Han er til det helt klassiske sort, hvid, crom look 🙁 Men hvis jeg vinder, så må den godt komme op og hænge 😀

 37. Åh, mine kreative evner ligger vist i en kasse på loftet.. sammen med søvnen… og min talje..
  den blå herhjemme

 38. Uh den blå er SÅ flot. Mine indretningsevner rækker sig til at male væggene i heftige farver, hænge papirkugler (de der harmonikaagtige fra fx søstrene G) i rå mængder i loftet og så fuldende det rodede look med nogle wallstickers.

 39. Åh, jeg ville virkelig gerne komme med gode tips, men udover at jeg ingen evner har i den retning, har jeg også kun drengebørn, og er derfor udelukkende sporet ind på at indrette med traktorer, hajer og dinosaurer. Beklager. Derfor ønsker jeg mig også at vinde en lampe i blå. Den vil kunne passe flot ind i alle husets rum!

 40. Blå til mig. I kan lave slik og is billeder af hamaperler. F.eks. 3 mælkedrenge i hver sin farve. Det er superfint synes jeg.
  Til frost værelset kan man købe fine disney frost kjoler på eBay smadder billigt.

 41. Ville så gerne vinde den blå. Vores to børneværelser er så sølle, at de er en skændsel. Så jeg følger lige med i de gode ideer her :).

 42. Ingen lysende ideer herfra, vi skal også i gang efter jul med Rebeccas værelse, og hun ønsker sig den blå lampe 🙂

 43. Gad godt vinde én af lamperne! Generelt er vi rigtig dårlige til nok belysning herhjemme og især børneværelserne kunne bruge mere lys… Så vi krydser alle vores små tykke julefingre 🙂
  Desværre ikke de vilde tips herfra!

 44. Klart mest til den lyseblå 🙂 og bortset fra at det ikke rigtig falder ind under nogen af jeres temaer, kan jeg ikke anbefale sådan nogle ringe til at hænge op nok, sådan nogen gymnastik/akrobatik ting. De er uden sammenligning det legetøj mine piger (og deres venner ) er mest glade for

 45. Jeg lægger billet ind på den blå.

  Jeg så engang sådan nogle runde papæsker til opbevaring, som var pyntet som forskellige kager – så fine.

 46. Den lyserøde passer perfekt ind til min datters værelse. Lige sådan en hun mangler.
  Mht. Værelse indretning, så har jeg selv fundet virkelig mange gode ideer på Pinterest:-)

 47. Jeg ville elske at vinde den blå.. Hele min lejlighed er møbleret med ikea (tak SU) så alle andre input er stærkt velkomne!!

 48. Jeg ønsker mig den blå lampe – den er så fin: )

  Vi plejer at klippe snefnug her til jul, de vil gøre sig godt på frist værelset. Opgav at forklare hvordan, men heldigvis er der andre der har forklaret det:

  http://badut.typepad.com/badut/sådan-klipper-vi-snefnug.html

  Vi plejer at klippe dem i blåt og Hvidt papir – og de kan laves mindre hvis man klipper lidt af toppen af. Det er sjovt at klippe dem, da de næsten kun kan blive flotte : )

  Perlepladekrystaller i selvlysende perler og glimmer perler…

 49. De er så flotte de lamper! Kamma ville nok elske at få en i lyserød ind til sit værelse, som jeg i øvrigt rokerer rundt på og irriterer mig over konstant, men ikke aner hvad jeg skal gøre ved. Så desværre ingen tips herfra!

 50. Åh den blå ville jeg gerne vinde. Men med mine børns mærkelige rodede, uden-tema-værelser tror jeg, det er bedst jeg afholder mig fra indretningstips 😉

 51. Den lyserøde, er så fin! Min kæreste vil hade den, men jeg vil elske den!
  Og når (hvis) jeg har vundet den i en konkurrence, kan han ingenting sige til
  at der bliver tilføjet mere lyserødt i vores lille hjem 😀

 52. Åh hvor er de smukke. Den blå ville gøre lykke her, min søn har lige (ikke med vilje) ramt hans lampe i værelset, så den er totalt i udu.

 53. Ihh sikke fine lamper. Den blå ville pudderfarvede ville passe perfekt i mit skrivehjørne i soveværelset 🙂

  • Der skulle selvfølgelig stå powder 😉 selvom min ordbogs valg af “power” selvfølgelig heller ikke er så tosset 🙂

 54. Jeg tænker umiddelbart den blå, men jeg har både en dreng og en pige, så jeg aftager hellere end gerne en lyserød, hvis den blå vinder er udtrukket allerede 😀 De er fine!
  Mht. frostværelset er det så ikke nu man skal købe nogen af de rigtig flotte guirlander, som er i metalic sølv. JEg sidder i hvert fald lige dette øjeblik og kigger på en sådan én i stuen og tænker; That is Frosty! Men tjek dem godt ud, der er forskel på dem. Min er vist fra Føtex sidste år. Så kunne man køre den rundt om kanten på en opslagstavle eller andet funky. Jeg købte for en del år siden nogle skønne glas-istapper til juletræet fra Pandurohobby. Sådan 10 cm lange. De er så fine. Ærgrer mig hvert år over jeg ikke købte flere (mine små børn var så betagede af dem, at de ikke er her alle sammen længere (altså istapperne, ikke børnene!). Tigerbutikken kører med et lille udstoppet rensdyrhoved til ophæng på væggen til 30 kr.

 55. Hvis jeg skal vælge, må det blive den pudderfarvet 🙂 men er velsignet med både en dreng og en pige så begge kan helt sikkert finde en plads hos os 🙂 jeg er ikke den store indretter desværre… Men har længe haft kig på Funky-factorys fantastiske sengehimmel til mindstepigens værelse 🙂

 56. Ønsker en blå… Den er helt perfekt! Tror jeg fik en indretningsorgasme da jeg så den… Er det mon et ord? Anyway! Den er da et musthave, og der er lang tid til januar og luft i økonomien, så jeg krydser fingre! – Fuck it, jeg krydser så meget at mine tænder bliver skæve 😀

 57. Nøøøj den pudderfarvede ville gøre sig godt over mit rustikke skrivebord.

  Det lyder virkelig fedt med temaværesler! Jeg er kæmpe fan af tavler/tavlemaling (så undgår man (måske) også at der bliver tegnet på væggene), så jeg vil måske male en tavle i en facon der passede til temaet (en cupcake, en fe-hat, et par vinger, en snemand)

 58. Åh den powder lampe der, den vil være så smuk i vores nye hjem. Og helt fantastisk på min datters kommende eget værelse….

 59. Uh, begge lamper er fine. Jeg ville skam blive glad for begge. Men hvis man virkelig SKAL vælge, er det vel nok den i blå

 60. Begge farver ville passe perfekt ind i mit nye, pastelfarve-inspirerede værelse – lækker præmie!

 61. Din lyserøde ville jeg blive enooormt glad for
  Ellers ville sådan et par blå lamper da vær superfine i dine pigers frost-værelse 😉

 62. hvor er de flotte! jeg kan ikke vælge – den lyserøde vil være perfekt til pigen, og den mintgrønne perfekt til drengen.. 🙂

 63. Vi har ogsaa baade en pige og dreng, saa tager gerne hvad der er til overs.

  Sikke nogle gode ideer der har vaeret, dejligt med inspiration naar jeg staar og selv skal til at indrette

 64. Hvor er det en fin lampe! Er hetl vild med den blå! Jeg kunne helt sikkert pimpe et batman værelse på no time – men lige de der katagorier er jeg da slet ikke hjemme i. Men altså kan man ikke lave noget is loft ‘ish med en masse tyl?? Det gad jeg da godt have på mit værelse!

 65. Uhh den lyserøde vil være så fin på min datters værelse der skal indrettes når vi bliver færdige med ombygning af børneværelser ifebruar 🙂

 66. Muligvis den pæneste lampe jeg nogensinde har set- end of discussion 🙂
  Den ville passe helt enormt godt i læsehjørnet, hvor jeg-skal-være-verdens-bedste-lærer-bachelor skal skrives lige om lidt 🙂
  God juuuuul- om snart 🙂

 67. Åh, de er altså flotte de lamper. Mathias har lige fået nyt værelse, så det passer til en ung mand på 7 år. Jeg lægger et lod i kurven, for den blå lampe passer lige til hans nye rum, som han elsker at trække sig tilbage til, når hans verden bliver for stor.
  Rigrig glædelig 2. anden søndag i advent.
  Mvh. Birthe R. Nygaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *