Vind bærbart playmobil-slot

Konkurrencen er slut – vinderen blev: livsglimt. Send mig din adresse, så sender jeg den videre til playmobil!
Tillykke!

Min yngste datters yndlingslegetøj, har længe været playmobil, og da hun fik det fine bærbare slot i gave, lige inden vi tog på familiebesøg i det jyske sidste weekend, var hun ikke til at skyde igennem.

Smart og handy, med alt hvad sådan en fire årig pige behøver, til mange timers prinsesseleg.

Playmobil giver hermed en af jer læsere mulighed for at vinde et lille slot magen til.
Alletiders julegaveide’ – eller bare som underholdning til lange rejser og familiebesøg.

Det har foreløbigt været en stor succes, og smart at man ikke behøver pakke en masse legetøj, når man skal væk, men kan nøjes med sådan en lille kuffert.

Alt du behøver gøre, er at skrive en kommentar nedenfor, og så trækkes der en vinder d.29-11!

Jeg kunne ikke få lov til at tage et billede, hvor hun ikke poserede totalt krukket – men så kan man da se hvor glad hun er for det!
image
Slottet kan købes på tilbud her, iøvrigt (affiliatelink)

(Visited 65 times, 1 visits today)

172 thoughts on “Vind bærbart playmobil-slot

 1. Altså, jeg har en lille lækker niece på 3, der er drømmer om lyserød både når hun er vågen og når hun sover – jeg ville forevigt sikre mig min plads som yndlings tante, hvis jeg diskede op med sådan et slot til jul!

 2. Årh jeg har en pige på fire som ville elske sådan et slot! Hun kan allerede poseringerne i stil med din datter

  • Ved ikke hvorfor hele min kommentar ikke kom med. Men ville også lige sige tak for yndlings bloggen, og høre om der monstro, snart kommer en fortsættelse på føljeton?

   • Årh hvor er du sød – tak!!! Fandme længe siden jeg har fået en kompliment, blev ganske glad 😂
    Føljeton kommer snart. Næste uge?

 3. Ej hvor smart! Den kunne min skønne niece få meget glæde af – og tage med når hun skal besøge sin faste (-:

 4. Genialt at de laver det bærbart, så det er så nemt at tage med, når man skal på besøg ved familie eller venner, så børnene har noget legetøj med der er nemt at transportere og også for dem 🙂 Man er jo lige det større, når man selv kan bære det, frem for når mor eller far gør det 😉

 5. Hovsa…nårhm ville bare sige at den vil min pige blive smadder glad for. Og så synes jeg det er for dårligt at du ikke får flere komplimenter, for det er en fremragende blog du holder dig:)

 6. Vi roser dig åbenbart slet ikke nok. Jeg synes at din blog er rigtig god og velskrevet. Jeg blev meget glad, da du vendt tilbage efter din pause, havde savnet at læse det du skriver. Jeg kan grine af og med dig og din familie. Ofte kan jeg genkende mig selv, mit liv eller mine børn. Andre gange får du mig til at tænke over noget, der er meget anderledes end mit eget liv.
  Det er jo ikke det rigtige sted at skrive det her, men blev bare så rørt over du blev så glad for at få ros.
  Kærlig hilsen en stor fan.

   • Det troede jeg heller ikke du gjorde 😉 men blev lidt ramt på, at jeg altid bare læser herinde, uden at fortælle dig hvor meget jeg synes om det.

 7. Ja nu bliver jeg da også nødt til at rose (selvom du ikke fisker). For din blog er skrevet i et sprog og med en underfundig humor der gør at den faktisk er den bedste blog jeg følger. Savnede Bloggen, dig og dine piger da du holdt pause!
  Og jeg vil gerne vinde slottet til min venindes tvillingepiger. Mine egne drenge vil vist ikke sætte pris på det….

 8. Playmobil holder!! Min søn på 7 leger ret så tit med sine riddere på trods af, at han fik det da han var 4.. Trunten på 3,5 har endnu playmobil til gode.. Så ja tak 🙂

 9. Er så glad for at du er tilbage!!! Du var svært savnet 😉 og tror min datter ville gå helt i selvsving over det fine play mobil slot!!

 10. Jeg har en treårig søn som er vild med prinsesser – ham ville jeg elske at vinde det til. Især fordi han lige er blevet storebror og synes det hele er lidt hårdt.
  Og: tak for en dejlig blog!

 11. Det slot passer til en ægte prinsesse, og sådan en har jeg. Det ville være den perfekte julegave.
  Hilsen Jessica

 12. Playmobil er til min store glæde også et hit hos mine piger. Indtil videre er det kun den store på fem, der ejer noget Playmo, som hun har erklæret er hendes yndlingslegetøj. Hendes lillesøster på tre et halvt er hamrende misundelig, så hun ville blive så lykkelig over at finde det fine bærbare slot under træet! Vi krydser fingre 🙂

 13. Gad vide, om lillesøster på 3 kan have det i fred for storesøster på 8, hvis vi vinder? Nå – det må komme an på en prøve 🙂 Lækkert ser det ud i hvert fald!

 14. Herhjemme hos den 4-årige er playmobil et kæmpe hit. Hvis hun rent faktisk fik et mobilt slot i julegave ville vi nok ikke se hende resten af før efter nytår. Hun ville sidde inde i sit lyserøde telt (formet som et slot) midt i vores stue og sandsynligvis ignorere os…

 15. min niece Sofie bliver og starter i børnehave, lige om lidt. Perfekt til fødselsdagsgave 🙂 er vild med din datters strømpebukser, hvorfor kan sådan nogle ikke fås i str voksen?

 16. Min niece på fire år ville elske den dog da jeg også er beriget med to nevøer, vil mit SU-budget også elske så fin en gave at give!

 17. Det fede med Playmobil er, at det er sjovt for både mine børn og mig at lege med, og dermed er det sjovt at lege med sammen. Det er tydeligt, at børnene kan mærke, når jeg ikke kun leger med af pligt, men når jeg leger med, fordi jeg ikke kan lade være. Sådan er det med Playmobil!

  Min søn på 3,5 har lilla som yndlingsfarve, og han vil elske et prinsesseslot. Jeg ved positivt, at bedsteforældrene ikke kunne drømme om at købe prinsesser til ham, så her er hans chance…

 18. Skønt slot. Lige noget for mine to små ” prinsesser” ( og en enkelt lille prins) der også elsker lyserødt, lilla og glimmer.

 19. Ville være skønt at vinde! Og må jo altså istemme rose-koret. Bliver så glad hver gang der kommer et nyt indlæg fra dig. Det er altid interessant/sjovt/andre positive ord!

 20. Tror min venindes datter, som er total prinsesse, mener selv hun hedder Bell eller prinsesse Fiona, ville blive lykkelig for sådan én:-)

 21. Hvor skønt 🙂 har også en skøn pige på fire og alt min familie i Jylland, så ingen tvivl om at en sådan kuffert, der også kan hives frem i toget, vil gøre stor lykke 🙂

 22. Mine små piger ville elske sådan en sag – og vil helt sikkert også mestre kunsten i krukkede poseringer 🙂

 23. Det vil jeg gerne vinde til min datter. Godt nok er hun ikke så gammel endnu, men man kan vel altid have legetøj på lager (ligesom alt det LEGO jeg i vildskab købte til mine kommende børn, da jeg for 10 år siden arbejde i Legoland. Her skal det måske nævnes at min datter er 9 måneder nu, så jeg var i god tid!)
  Forøvrigt, tak for mange gode grin:-)

 24. Min lille Trunte(barnebarn) på 3 år, vil helt sikkert blive overglad for at få sådan en i “før-julegave”
  Eller måske hendes far kan få den i fødselsdagsgave, for han fylder d. 25/11 🙂

 25. Håber det er ok at deltage
  Vi har 2 drenge som er vilde med playmobil og prinsesser og slotte
  Så Otto på 5 og Hugo på 2 vil få så mange lege timer med det slot

 26. Det ville gå superfint i spænd med den playmobil-julekalender, jeg lige har været ude og købe til vores 4-årige 🙂

 27. Det ville da være perfekt julegave til Kamma, som ikke kan få dukkehuse og slotte nok! Hun elsker dem! Og vi har slet ikke noget playmobil endnu – det er simpelthen for dårligt!
  PS dit affiliatelink virker ikke 😉

 28. Sådan et ville min 4-årige søn elske! Han synes prinsesser er det fedeste, og han vil selv være en når han bliver stor..

 29. Tænk at superbaby er blevet 4 år! Jeg er jo kun lige begyndt at læse din blog for pokker. Nå det er så stille og roligt tre år siden. Nåmmen jeg har også en eks-superbaby, men nuværende monstermosler kaldet Martha Mayhem og hun ville blive sindssygt glad for sådan et slot! Jeg krydser fingre!

 30. Melder mig også i flokken, der gerne vil vinde Playmobil slottet, skal bruges som gave til min lille niece 🙂

 31. Den kunne jeg godt bruge. Jeg har tre drenge og en masse playmobil( ridder, pirater og politi) men intet til piger, så det mangler når alle niecerne/drengenes kusiner er på besøg

 32. Lige noget for Rebecca og Elia, og supersmart til de mange weekend kørsler fra Valby til Silkeborg 🙂

 33. Vi sætter et lod ind – storebrødre er gode, men lillesøster VIL have pigeting. Og køn er ikke en konstruktion her hos os.
  Tak for skøn blog!

 34. Jeg melder mig på banen her på falderebet 🙂 Min 2-årige Ella er kommet i prinsesse-obsessesion-fasen. Hun ville ELSKE den der playmobil prinsesse-tingest så sindssygt højt. Hvis vi også kan få nederdelen og stjernestrømpebukserne med oven i købet, vil det være perfekt 😉

  God søndag.

 35. Det ville være helt perfekt til min 3 årige (going on 13!) med prinsesse nykker, som har lært mig at alt er finest, hvis det er lyserødt (og har glimmer/bling-bling/palietter etc.)

 36. Jeg kender en pige, der ville bliver MEGET glad for at få dette i julegave! Min dejlige venindes datter, der har fået en lillebror i år og derfor skal forkæles lidt 😉

 37. Hold nu op hvor er hun kær! Ingen tvivl om hun er glad for den. Jeg har en fem-årig, som vil være mindst lige så lykkelig for den. Så jeg krydser fingre 🙂

 38. Ihh..det ville min datter også elske. Kan godt forstå, at din datter må posere af bare begejstring 🙂 Tak for blog iøvrigt, får mig altid til at grine! (senest om blævregafler!) 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *