Om hektiskhed, søvnmangel, og forskellige niveauer af nøgenhed

Hele dagen i dag, har jeg gået rundt med overskriften til et blogindlæg, inde i mit hoved:”fem ting, dyr har stjålet fra mig”, skulle det have heddet.

Hvor godt det indlæg ville være blevet fandt jeg aldrig ud af, for dagen har været ualmindeligt hektisk i dag, og jeg har ikke kunnet samle ord nok sammen.

Min hjernekapacitet var i forvejen kraftigt reduceret, efter først en nat hvor jeg ikke kunne sove, efterfulgt af en nat, hvor tre af børnene havde mareridt på skift – smider man hektisk arbejdsdag oveni søvnmangels-puljen, og krydrer med en eftermiddag/aften hvor jeg var alene om at hente, affodre, lektielæse og putte unger fordi deres far var til sent møde, er der helt flatlinet inde i mit hoved.

Synes ellers det lød som en interessant overskrift!

Den eneste nye ting jeg har formået at lære i dag er denne: efterbrusebads-nøgenhed i stuen om morgenen, er en virkeligt dårlig ide’, når der bor to rare jyske håndværkere i en campingvogn lige foran vinduet….
Der skal de bo en måneds tid, mens de laver tømrerarbejdet – jeg tror vi alle tre krydser fingre for at det var første og eneste gang de behøvede se min bare røv!

De få sekunder af dagen, hvor jeg ikke har haft travlt, har jeg brugt på at være lidt misundelig.
Maren
Hendes helt utroligt fine nye graphic novel:”den lyse side” udkommer i morgen, og hun livetegner her i den forbindelse.

20141104-211422.jpg
Det er ikke hverken hendes (velfortjente) succes eller dygtighed generelt jeg er misundelig på: det er det faktum at hun har et job, hvor hun kan kræve at have en nøgen, mandlig ukulelespiller stående ved siden af sig, mens hun præsterer.

Jeg synes at lige den del, er så overdrevent blæret, og hele dagen har jeg overvejet at gå til min chef, og overbevise ham om hvor meget bedre JEG ville præstere, på sådan en hektisk dag, hvis jeg var fulgt af en nøgen ukulelespiller – eller hvor meget hurtigere og bedre jeg ville have varmet den tomatsuppe til mine børn her til aften, hvis bare jeg var blevet inspireret af ukulele-toner imens.

I stedet må jeg nøjes med at glæde mig til i morgen – ses vi?

20141104-211431.jpg
En eftertanke: måske kunne jeg hyre ham som underholdningstrøst til de traumatiserede håndværkere?

(Visited 53 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om hektiskhed, søvnmangel, og forskellige niveauer af nøgenhed

  1. Da jeg var gravid med min datter var jeg sygemeldt det meste af graviditeten. Og af en eller anden mystisk årsag kom det altid bag på mig at vinduespudserne kom mandag formiddag hjemme hos os (hver anden eller 3. uge.. kan ikke helt huske det længere) jeg tror det kan tælles på én hånd hvor mange gange de så mig påklædt… og pakkepostbudet så mig også altid nøgen. Og Jehovas vidner :-O Det var fanme en varm sommer! Jeg kunne ikke holde UD at have tøj på! – det er mit forsvar :p

  2. Ha ha. Jeg har også lavet den med posten. Det gik en måned før han begyndte at holde op med at lægge posten i garagen og igen begyndte at smide den ind gennem postsprækken i døren. Det må have været et grusomt syn for den stakkels unge mand… 😉

  3. Nøøøj, jeg ville gerne ha’ set den nøgne tysker live. Altså, og Maren, selvfølgelig. I et blogindlæg skrev hun ordene: “Nu henter min redaktør den nøgne tysker i lufthavnen”. Siden har jeg ikke kunne tænke på andet end om tyskeren mon virkelig ankom helt nøgen. Må man overhovedet være nøgen i en lufthavn? Det må man garanteret ikke. Man må aldrig noget sjovt i lufthavne.

  4. De håndværkere er da vildt glade for at have set din numse, de går da sikkert og håber på det sker igen. Det kan være det giver rabat i sidste ende:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *