Om søvnløshed #512

Top 1, over ting der er mere irriterende, end at ligge i sin seng kl 04 om natten, uden at kunne sove, og føle sig som det eneste vågne menneske i universet:

1. Når man ligger i sin seng kl 04 om natten, ikke kan sove, føler sig som der eneste vågne menneske i universet OG har sangen “Macarena” kørende inde i hovedet, i båndsløjfe…

(Visited 34 times, 1 visits today)

13 thoughts on “Om søvnløshed #512

 1. Selv om søvnløshed på ingen måde er sjov, kan jeg ikke stoppe med at grine – for jeg har for tiden vildt ondt af mig selv over lidt for mange søvnløse nætter – men det kan jeg da godt pakke sammen – for jeg har ikke haft den slags akkompagnement til min mangel på søvn! Hvorfor er det så svært at komme ud af den rille, når man først ligger der og glor! Sang du iøvrigt med? Nynnede lidt? God dag – og undskyld at jeg grinede …

  • Søvnløshed er en bitch… Føler med dig!
   Jeg har altid lidt af det, siden jeg var helt lille. Hver gang jeg har noget der bekymrer, så topper jeg det ved også at være træt og søvnløs…
   Er det også sådan du har det?

   Havde det som om mit hoved sang HØJT med – men tror ikke der kom lyd ud;)

   • Oh yes. Og i mørket bliver alting sortere og mere besværligt og meget værre. Jeg kører sådan en belemrende skyld-roulette for mig selv, om alt det jeg ikke har fået gjort og burde gøre og som nok går galt fordi jeg er sådan et sløset og træls menneske. Når det så endelig bliver lyst, føles det helt sært, at jeg ikke bare stod op … og selv om du siger, at det ikke virker, har jeg næsten lyst til at synge den åndssvage sang til næste gang: Ahey …

    • Det sker også for.mig… Hader mig selv helt vildt om natten!
     Burde lave en hotline for søvnløse, hvor vi kan ringe til hinanden og sige vi er gode nok?

 2. Jeg grinede altså da jeg læste indlægget klokken meget tidligt i morges.. Og jeg griner stadig! For helvede, det er skægt (men synd for dig).

  Som bonusinfo kan jeg fortælle dig at jeg (også) har haft sangen på hovedet siden jeg læste dette. Damn you, Superheltemor!

 3. ja, søvnløshed er en ting men med den sang på repeat…. åh jeg ville været gået helt agurk. Var vågen en time i nat – der var nogle mærkelige lyde i huset. Opdagede efter et stykke tid det var regn og blæst og kunne så sove….

 4. Søvnløshed er det værste. Kender den alt for godt. Den dræber så alt for mange af mine dage, og gør mig til zombie før tid. Før jeg fik alle børnene var jeg sjældent søvnløs. Kun hvis jeg skulle med flyet til USA næste morgen, eller så. Men som du skriver: “hver gang der er noget der bekymrer…” og det er der sgu da nærmest dagligt, når man har 4 børn, vil jeg gerne skrive under på. Søvnløshed er en bitch, fordi vi er sat ud af kontrol. For alvor. Her er virkelig noget der slet slet ikke lader sig kontrollere. “Sov så for helv… !!!” (men hjernen kører til eget ræs). Har nogle gange tænkt at det må være den samme forbistrelse mænd med impotens sikkert kan føle. Når man kommer til kort ift at styre og kontrollere sin egen krop i hensigtsmæssig retning.

 5. Øv at du er søvnløs. Jeg er i søvnmangel – baby med appetitspring levner ikke plads til meget søvn.
  Men dit indlæg fik mig til at tænke på, at jeg i dag var en tur i MR-scanner. Og ikke nok med, at jeg skulle være der i 60 minutter – jeg skulle også høre Rasmus Seebach i en time … “klokken den var lidt i feeem …. ” (Jeg kan faktisk godt lide nogle af hans numre. Men 60 minutter nonstop … arh …).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *