Om pladsmangel og tilflugtssteder

I morgen starter håndværkerne op på byggeprojekt, så vi bor så hyggeligt her for tiden:

20141026-202421.jpg
Det eneste der er plads til ovenpå er sovepladser, og stuen er derfor kombineret legerum/spisested/kasseopbevaringssted/opholdsrum for seks mennesker.

Vi tager med kyshånd imod alle invitationer, bare for at slippe væk hjemmefra – og det har (foreløbig) være helt vildt hyggeligt at rakke rundt og være sociale – men vi glæder os godt nok også til det er overstået!

Torsdag var vi til fin fødselsdag for playmobil, hos Mannov PR, med både foredrag og mad, hvilket ungerne var helt oppe at køre over, og det kickstartede en lavine af playmobillege i hele stuen – hvilket ikke helt hjalp på det rodede, overfyldte look.

20141026-203129.jpg

I går knoklede Ninjaman og hans far med at få gjort det sidste klar til håndværkerne, så jeg sneg mig hjem til en veninde, medbringende 75% af børneflokken, og nød en eftermiddag og aften i godt selskab, i et rum med plads, mens ungerne hujede rundt med hendes unger og havde det festligt.

De havde det faktisk så festligt, at de – helt overophedede af hujning – smed det meste af tøjet og ræsede rundt i underhylere, men da tøjet skulle på igen, havde hunden benyttet den fristende tøjbunke, som toilet…

“Børn nøgne, hund tissede på tøj, bliver og sover” måtte jeg derfor sms’e hjem til Ninjaen, inden jeg krøb ned i hyggelig gæsteseng, i et rum uden flyttekasser, playmobillandskaber og tårnhøje rodebunker.
Det var klart en forbedring, og jeg overvejer kraftigt om det er muligt for mig, at gentage succesen, næste gang vi gatecrasher folks hjem, for at slippe for eget flytterod?
Måske lidt mystisk, hvis der tisses på tøj igen et sted hvor der ikke er hund – men jeg er klar på at forsøge!

(Visited 66 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om pladsmangel og tilflugtssteder

  1. Hahaha. Måske du skulle finde på noget andet end tis næste gang. Bare for at undgå mistanke om snyd 😉 Hvad med at tabe en dåse tomater ud over dem alle? Eller måske fake en migræne, som gør at det ville være uforsvarligt at begynde at bevæge sig hjem? Eller noget endnu mere genialt!

  2. Må man foreslå noget så kedeligt som sandheden:) hej gode veninde mit hjem er lidt kaotisk for tiden må jeg blive her og sove med mit afkom.

  3. Jeg tror jeg havde kastet nogle 100 kr om måneden efter et opbevaringsrum. Arjmen, får klaus af at se på det. Er lige ved at tilbyde dig vores kælder imens – bortset fra at vi selv skal til at bygge om og skal bruge den til at sove i…. Pyt, detalje. 10 (fremmede) mennesker i en kælder i Århus – det ville vi vi vist alle blive glade for i længden.

    • Lyder spændende med jeres projekt også! Ville iøvrigt have kommenteret på din blog, men man kan ikke logge ind med blognavn, hvilket jeg ellers synes er hurtigst. Kan du mon ændre det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *