Om zombietanker

Fik følgende mail forleden, som jeg morede mig meget over:

Tænker altid på dig når jeg læser eller ser noget om zombier…

Så da jeg så denne her på heltnormalt.dk, kunne jeg lige se dig og Ninjaman for mig 🙂

Jeg tror i øvrigt helt klart at løbebånd foran alle indgange er mere effektivt end nisser…

God dag,
hilsen Roos”

Synes det er ret så funky,at fremmede mennesker tænker på mig, når det handler om zombier – særligt fordi det så betyder, at vi er flere der er obs på zombie-tegn, og derfor kan handle proaktivt, når zombieapokalypsen rammer. Tak!

20140913-110312.jpg

(Visited 177 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om zombietanker

  1. Sådan som du har det med zombier – sådan har jeg det med den der freaky ebola-bølge, der er/måske ikke er over os. Min ven siger, at jeg bare skal holde mig fra folk, som bløder ud af kropsåbningerne. Du ved, same procedure as always. Men alligevel freaky! Og derfor bliver der lige nu købt utrolig mange kikærter (til hummus, naturligvis) på dåse… Man ved aldrig, hvornår karantænen kommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *