Vind en måneds forbrug af lækre “innocent” smoothies

Konkurrencen er slut, vinderen blev: maria skov Pedersen.

Så er der mulighed for at vinde lækre smoothies til børnenes madpakker – eller din egen.
Her hjemme har vi længe været fans af innocent smoothies, og stod det til pigerne, var det en fast bestanddel af madpakkerne, hver eneste dag.

20140801-142818.jpg
Innocent kids smoothies svarer til et stykke frugt, uden frugtstykker.
Størrelsen er perfekt til madpakken, og den holder sig frisk i 12 timer uden for køl.
Der er ingen tilsat sukker, konserveringsmidler, farvestoffer eller aromaer – kun frugt.
innocent Kids smoothies fås i tre varianter:
– jordbær, brombær & hindbær
– æble og solbær
– appelsin, mango & hindbær

En heldig vinder kan vinde et helt måneds forbrug af de lækre innocent kids smoothies.
Bare skriv en kommentar her neden for, og giv gerne dit bedste tip til hvordan du får lokket ekstra frugt og grønt i dine børn(eller dig selv;)), videre.
Vinderen trækkes d. 21-8.

20140809-160056.jpg

(Visited 60 times, 1 visits today)

115 thoughts on “Vind en måneds forbrug af lækre “innocent” smoothies

 1. En skål med grøntsager og/eller frugt i børnevenlig størrelser serveret når børnene slapper foran tv/iPad og mor/far laver aftensmad ….der når at ‘forsvinde’ en del:-)…. Og jeg vil naturligvis gerne deltage om den skønne præmie:-D

 2. Barnet så billedet og skreg “MUNÆ! MUNÆ! MUNÆ!” (smoothie) Så jo, hun vil nok gerne vinde en masse smoothie.

  Jeg har desværre ikke noget tip. Barnet vil kun have name (banan) og bittebåtter (peanutbutter)

 3. Her blender jeg frossen (og dermed rimelig smagsløs) spinat i vores smoothies. Barnet er vant til det og kan ikke smage det. Jeg kan ikke selv smage det. Manden brokker lidt. Men så får han besked på at være den voksne… Og en-to-tre alle får et skud spinat til morgenmad 🙂

 4. Squash pasta eller. Blomkålsris, ellers kan man ikke ligefrem påstå at datteren er storspiser af grønt. Gulerødder, agurk og tomater og ellers alt det som kan skjules som andet 😉

 5. Nams, det lyde lækkert. Meget fintsnittede grøntsager i al mad af hakket kød. Hyggetallerken med lidt kiks, grønt og frugt skåret ud i hapsestørrelser.

 6. Tvangsfodring? Eller er det politisk og pædagogisk ukorrekt? Her glider der et ekstra æble ned, hvis det skæres i tern og strøes med lidt rålakridspulver. Vi vil gerne prøve smoooothies.

 7. Uhmmenum tumlingen og jeg (den gravide) vil meget gerne vinde den lækre præmie, tumlingen fordi han tror det slik, den gravide fordi jeg pt. Kan drikke alt hvad der hedder smothies og juice i rå mængder.

  Herhjemme har vi stor succes med æblebåde, morgen, middag og aften. Om eftermiddagen serveret med lidt peanutssmør og rosiner så er tumlingen lykkelig. Ellers alt i stave og eller revet i mad glider ned.

  Tak for en dejlig blog, jeg elskede modeugeindlæggende

 8. -Friskpresset juice af grøntsager og en smule frugt eller smoothies med grønt i
  -Revet grønt i omelet eller frikadeller
  -Revet grønt eller pulp fra saftpresning i brød og boller, pizzadej
  -Blendet grønt i aftensmaden
  -“pasta” af squash eller aubergine stegt i smør
  -skrællet agurk i skiver og stukket ud som figurer med små kageforme
  -majs, ærter, tomater og lidt frugt på en tallerken

  jeg vil også meget gerne deltage 🙂

 9. Herhjemme glider en del frugt ned. Grøntsagerne kniber dette lidt mere med. Men grønne bønner og søde kartofler er normalt et hit – serveret med noget at kunne dypper i glider det somregel ned.

  Innocent smoothies er allerede et hit herhjemme, så vil meget gerne deltage i konkurrencen.

 10. Svare et DIP. Mine unger i hvertfald en god dip til deres grønsager og det behøver jo ikke at være den klassiske holliday fra Kims. I en snæver vending kan jeg godt finde på at hælde lidt Thousand Island i noget Hellmanns og så er der jo både lidt fedt og protein med grønsagerne i madpakken. Det er win win, synes jeg.

 11. Vi elsker smoothies herhjemme og vi vil helt klart gerne tænkte os at vinde.

  Jeg har gjort forskellige ting, lavet smoothies selv engang i mellem, hjemmelavet is, blende forskellige grønsager og puttet det i kødsovs, bøffer, pizza sovs.
  Skære rodfrugter ud i strimler ligesom pomfritter og stege dem i oven.
  Jeg har en skål i køleskabet med skrællet gulerødder der lige er til at spise.
  Jeg har også fundet ud af at det hjælper på lysten til at spise grønsagerne dertil hvis barnet selv er med til at lave maden.

 12. Jeg vil vildt gerne vinde 🙂 Vi er også store fan af smoothies herhjemme, og ellers kan udskåret frugt, hvor alt det besværlige er fjernet, være et stort hit. Gulerødder er mine drenge også rigtig glade for 🙂

 13. Konceptet “frugtfad” kører vi med, når vi i hverdagen gerne vil have dessert, og det glider ned med stor fornøjelse 🙂 mvh Jela

 14. Grønsagsstave serveret i ulvetimen. Edamamebønner med bælg i madpakken. Pizzabund lavet af blomkål – lyder klamt, men smager virkelig godt. Frosne grønne bønner lavet som fritter i ovnen. Spiser selv blomkåls-/broccoliris (fintrevet, rå blomkål og broccoli) i stedet for ris, men den er børnene altså ikke hoppet med på endnu.

 15. Uh, mine piger ELSKER også Innocent smoothies. Ingen revolutionerende tips herfra, men de fleste grøntsager glider da ned..

 16. det er virkelig ikke svært med mine unger 🙂 De elsker æbler og grøntsager.
  Vi har gjort det til et fast ritual at når vi skal i et supermarked, så køber jeg en pose øko-æbler og åbner den – og så hygger de sig hele indkøbsturen med et æble. Jeg kan huske en dag, hvor jeg tænkte – nu skal vi hygge og købte en pose haribo i bilka, så vi kunne hygge med slik – men nej! Det skulle være æblet!
  Men ellers koger jeg gulerødderne, fordi ungerne endnu ikke er så store, og dem spiser de glædeligt om aftenen.
  Hvis Filippa var virkelig svært ved at spise sine kartofler, så putter jeg lidt af fars hjemmelavede ketchup på – bare et tyndt lag – og så ryger de ned
  PT har vi pottetræning, hvor der er ipad-sening og pottesidning efter aftensmad – så den bliver spist meget hurtigt i disse dage 🙂

 17. Sikke en skøn præmie 🙂 Mine unger får mest grønt og frugt ned ved at jeg laver et “frugtfad” (med udskåret både grønt og frugt) til dem, når de kommer hjem om eftermiddagen eller mens der laves aftensmad.

 18. Herhjemme er der ‘skal’ ting. Og der har altid været grønt til alle måltider. Mellem barnet spiser det så ikke, men bruger timevis med sin mad, til grøntsagerne er spist. Så hun får son regel lov at vælge en frugt til ‘tigerfrugt’ hvorfor faren i dette sekund er i netto efter æbler, på trods af at vi har bananer, kiwi,melon og ærter.

 19. Et godt tip er enkeltvis bare at stille det frem, så skal det nok blive spist! 🙂 ellers er det også en god idé med en flot anretningen så det ser indbydende ud.

 20. Ha, mit bedste tip er at der ikke serveres specialkost til børn og de skal prøve at smage på maden, også salaten:) Men smoothies er også i høj kurs, så ville da blive populær, hvis jeg vandt:)

 21. Mine børn vil gerne vinde…. Her spiser alle grøntsager, uden lokkeri. Mangler bare lige de også støvsuger uden at brokke sig – måske hvis de fik en gulerod…. 🙂

 22. Nu spiser jeg selv gerne frugt dagen lang og det gør datteren også! Hun kunne leve af frugt, grønt og kød….det der brød og pasta er hun ikke så meget for…. Smoothies er også et hit og et års forbrug ville kun være velkomment på matriklen 😉 Gode tips…ik så meget, kun at rive en masse grønt i gryderetter(kødsovs fx).

 23. Wouw, for en lækker præmie. Jeg er generelt ikke vild med at lave mad, så mine madpakker til uni er ikke specielt spændende. Samtidig er jeg for nærig til at købe mad fra kantinen.
  Jeg skal lige have tabt mig efter ferien, så jeg skal have lokket en del frugt og grønt indenbords. Et af mine tricks er vindruer, som jeg spiser som slik, især når der skal skrives opgaver. Det samme gælder cherrytomater og andet, man kan nippe af.

 24. Jeg skærer det ud i mundrette bider og stiller det frem på bordet så det er let tilgængeligt. Så ryger det som oftest ned.
  Hvis der er fødselsdag kan en melon som skæres ud som en sjov figur.

 25. Som så mange andre “gemmer” jeg grøntsagerne i mine retter. Hos mig er det et ekstra plus, at det grønne fylder godt op i retten, da retter, hvor kød er det bærende element ellers kan være uhumskt dyre på en SU 🙂

 26. Et tip er ikke at gemme grøntsagerne i maden, men bare lade de små spise det fra starten af og så selv forestå som det gode eksempel og spise dem selv.
  Min datter har altid elsket grøntsager og frugt for den sags skyld. Det har bare været en naturlig del af kosten fra start..

  Vil gerne vinde præmien den ville gøre lykke for datteren og moderen

 27. Mine børn elsker smooties men vi har ingen gode tip til grøntsager for det spiser mine børn glædeligt, – tilgengæld kunne jeg godt bruge tip til at få dem til at spise kød, det gør de næsten ikke…

 28. Smoothies er som regel den bedste måde at få frugt i mine børn, eller hvis de selv får lov at lave frugtfad. Det kniber en del med grøntsagerne, så jeg skal have nærlæst nogle af de gode tips i kommentarerne.

 29. Her hjælper det at skære tingene i stave, lave en blendet grønsagssuppe eller komme lidt broccoli eller selleri i frikadellerne.
  Jeg har en skoledreng i næste uge, så det ville da være skønt at lave en ekstra dejlig madpakke til ham.

 30. Jeg lader dem få fred for sundhedsanprisninger ol. og lader dem hjælpe med maden, så glider der en del ukendt ned.

  Skolebarnet der starter i 0. klasse i morgen vil sikkert sætte pris på lidt lækkert i madpakken til at mande sig op på den første tid:-)

 31. Lige præcis smoothies med frugt og mandelmælk er det bedste trick herhjemme! Et plus med smoothies er også, at man med lidt held kan skjule en enkelt grøntsag eller to i sådan en fætter. Og så er revet æble i havregrøden obligatorisk hver morgen.

 32. Udskåret frugt er bare mere spænderne end f.eks en hel banan eller et æble – synes både jeg og mine børn 😉

 33. Serverer en ordentlig skudefuld grøntsager skåret i passende hapser omkring 16.30-17 hvor begge børn ville spise en fodsål hvis de blev budt en. Så skide være med om de kun spiser 2 frikadeller og 1/2 kartoffel til aftensmad.

 34. Har børn i flere aldre (7, 13, 18) det der får dem til at spise flere grønsager er, snitte glaskål, agurk, gulerødder, peberfrugt og blegselleri i stænger. Som altid er spiseklart i køleskabet. Dertil en dip af peanutsbutter, sød chili sovs, soya og vand til det er dip konsistens.

 35. Mit bedste tip til at få mere frugt og grønt indenbords for alle i familien må være altid at have et stort udvalg liggende i købeskabet og sætte det flot anrettet frem i en skål på sofabordet om aftenen, så kan man simpelthen ikke lade være med at spise…. PS: Hvis man undlader at købe usunde ting, så bliver man ikke fristet af, at spise det i stedet for at tage fra skålen på sofabordet 😉

 36. Det vil være et hit i madpakken her! Krydser fingre!
  Og ingen gode fif… Andet end at servere grøntsager dagligt. Nogle dage ryger der intet indenbords – andre dage kværnes der grøntsager.

 37. Vi laver saft på saftpresseren. F.eks. Æble, frisk spinat og ingefær. Det er begge mine børn vilde med. Men de ville også blive glade for innocent smoothies… 🙂

 38. Frugt er som regel ikk et problem, men ellers er vejen frem grønsage suppe med en god stavblander ned i eller ‘brun’ sovs på samme måde med kulør så kører det:-)

 39. Skærer et giftigt fad om eftermiddagen når vi kommer hjem og så ser vi tv eller læser en bog så glider det frugt hurtigt ned

 40. Uh det vil vi også gerne vinde! Frosne bananer på en pind, kan gøre det ud for en is en gang i mellem..

 41. En lille skål med årstidens frugt skåret i mundrette stykker (som frugtsalat), og hvad der er meget vigtigt, det skal spises med gaffel. Hvis udvalget er lidt tyndt en dag, blandes enkelte stykker med syltet frugt fra dåse med i skålen. Skålen er tom hver dag!

 42. Revne gulerødder/squash/rødbeder i frikadeller/andet der består af hakket kød. Meget efterkrigshusmor, men det virker.

 43. Vi er også vilde med smoothies! Det vil være helt perfekt til madpakken eller i ulvetimen. Efter jeg er begyndt at lave madplan går det bedre med at få flere spændende grønsager om aftenen. For når man lige skal finde på samme dag bliver det nemt frosne bønner eller lign. Hvis man har mulighed for at have et højbed til gulerødder er det et hit. Så er det bare at hive en op af jorden vride toppen af og skylle fri for jord. Og så smager hjemmedyrkede gulerødder altså bare bedst, og de passer sig selv!

 44. Min datter er egentligt rimelig nem at få til at spise frugt og grønt, så længe det bare er skåret ud og i en skål som kan spises foran tv’et – især frosne ærter er et hit!
  Og så er hun VILD med smoothies! MERE MERE MERE! råber hun, så sådan nogen ku’ vi da helt sikkert godt bruge!

 45. Frugt vil de næsten altid gerne have og smoothies rigtig gerne.
  Omkring kl. 17.15 når alle tre unger råber på skift: ” Jeg er sulten” “Hvornår skal vi spise” eller den uhyggelige: “GIV MIG NOGET MAD!!!!!”
  Så er det jeg finder grøntsagerne frem. Hvis jeg har tid og overskud er det skåret ud og på et fad ellers får de bare en hel agurk eller gulerod.
  Det virker hver gang 🙂

 46. Åh, dem vil jeg virkelig gerne vinde! Som fattig studerende er de noget så værdsatte at have med i madpakken.

  Jeg synes virkelig, det er svært at få tilstrækkeligt frugt og grønt, så mine bedste tiltag er blevet
  – altid at skære en frugt i stykker om morgenen, og putte den ned i havregrynene
  – at udskifte pasta og ris som tilbehør ved aftensmaden med “bønnefritter” og revet squash (når det er til noget med sovs).
  – at blende på livet løs. Ærter, kikærter, edamamebønner, oliven og alt muligt andet kan sagtens blive spread/hummus/dip, og så får jeg det nemmere spist.
  Og det er altså ikke fordi, jeg ikke bryder mig om frugt og grønt, slet ikke, jeg glemmer det simpelthen bare i hverdagen. Når man kun er en, og både tiden og pengene er knappe, står den bare lidt for ofte på rugbrødsmadder.

 47. De ville være lækre i Williams madpakke 🙂
  Jeg synes at noget at det der for alvor gør, at der bliver spist mere grønt herhjemme er, at det er skåret op – typisk i stave, det virker både hjemme og i madpakken 🙂

 48. Her starter vi ofte morgenen men havregrød som er kogt med fint revet gulerod. Det smager dejlig sødt og så er der grøntsager fra morgenen af. Grøden bliver serveret med skyr, frugt og nødder på toppen 🙂

 49. Herhjemme elsker ungerne også “smuttis”, så det ville være en populær gevinst. Jeg har også prøvet at camouflere grøntsagerne, men den regner de alligevel ud, så vi bruger metoden “frivillig tvang”, der går ud på at de altid skal smage, og at de først efter 20 gange smagning må sige, at “det bryder de sig ikke om”. Har fortalt dem at smagsløgene ændrer sig, og skal vænnes til. Så pt er det faktisk kun tomater der er upopulære, mens meget andet glider godt ned…

  Kh Lene

 50. Ville da gerne kunne forkæle ungerne med en smoothie i ny og næ. 🙂 Har desværre ingen tips at dele ud af, da mine børn grovæder af både frugt og grønt. Men kunne godt tænke mig at vide hvorfor nogle børn ikke vil spise det. Vi har ikke gjort noget specielt for at de skulle spise frugt og grønt, det gør de bare. 🙂

 51. Uuuh – den præmie gad jeg godt at vinde til ungerne. Har ikke så mange tips til snigmanøvrer til at få børnene til at spise mere frugt og grønt – de gør det nærmest af sig selv hvis vi blot stiller det på bordet til aften. Men måske kan man bage det ind i en kage – eller lave chokolade fondue?

 52. Vi er ret heldige at Rebecca og Anna er glade for grønt og frugt. I de perioder der ikke ryger så meget indenbords, laver vi juice af stort set alle slags frugt og grønt. Når Rebecca selv får lov at bestemme hvad der skal i, synes hun det er sjovt at lave juicen og drikke den 🙂

 53. Vi drikker masser af smoothies og jeg skærer frugten ud så den er mere indbydende og så bliver fadet hurtigt ryddet

 54. “Hvis du spiser den der *indsæt grøntsag* må du få et stykke kød mere”. Sikkert helt galt pædagogisk.
  Vil vældig gerne skifte “hvis du spiser den der får du en smootie”

 55. Hvis børnene er med til at lave maden, er de meget mere villige til at prøve noget nyt – inkl. grøntsager.

 56. Mmmm Smoothies <3

  Min løsning er vist meget klassisk .. Grøntsagsstave med dip ! Eller gulefritter/bønnefritter gerne med aioli og ketchup som tilbehør til kødet og det grove til aften 🙂

 57. Jeg sørger altid for at der er nemme grøntsager til rådighed, f.eks. agurkestænger eller snack gulerødder, men er også flittig til at bruge minihakkeren når der laves mad 🙂 f.eks. ekstra grøntsager i dellerne eller lasagnen.

 58. Mine piger er også mest vilde med rå grøntsager og frugt, så dem sætter jeg frem i mundrette bidder så snart de beder om knækbrød og kiks efter skole/børnehave. De elsker også Innocent, så jeg håber selvfølgelig at jeg vinder.
  Hvis jeg skal give et tip til hvordan man lister ekstra grønt i sine børn, så må det være at koge broccolien, blende den og røre det i kødsovsen til pastaen. Det giver en lækker cremet sovs og børnene opdaget intet!

 59. Gulerødder og agurkestænger med hummus har erstattet mit daglige fix af Snickers. Indtil videre virker det godt og er især ideelt fordi jeg spiser som en mejetærsker hver gang jeg keder mig 🙂

 60. Altså nu elsker jeg frugt og grønt – pretty much det eneste, jeg spiser. Men blend to bananer med et stort skævt mælk (måske 0.5 dl). Det får fuldstændig softice-konsistens, og det smager himmelsk. Hvis man er herre sund spiser man det så med bær/fersken/et eller andet frugt. Hvis man er mig, spiser man det med mørk chokolade.

  Anti-tip: Min ven anbefalede mig at spise selleri som snacks. Jeg tænkte – yes, det er sundt og billigt. Men fuck det smager dårligt råt uden andet. Virkelig stærkt og sejt. Det er altså en klar no-go.

 61. Jeg skærer altid grøntsager ud i stave/stænger og serverer eventuelt en lækker dip til. Derudover er det altid godt at komme dem i diverse gryderetter mv. 🙂

 62. Stil frugt og grønt skåret på bordet uden at spørge. Det ryger ned. Spørg man er man allerede dømt ude.
  Kh
  Mette

 63. Ved at det er lidt snyd, men vores store datter er meget kræsen, så vi blender grønsagerne, og så spiser hun dem med største velbehag, hendes ynglingssuppe er broccolisuppe 🙂

 64. Carla spiser stort set alt frugt og gerne i store mængder. Min søn på 7 år skal lokkes lidt…..det hjælper altid at skære det ud, lave frugtsalat, spyd, eller skære et æble i både og smide det en tur i ovnen til det er blødt – så skal det bare drysses med kanel.
  K.h.
  Christina

 65. Jeg har altid syntes frugt var så kedeligt! Jeg HADER at spise æbler, simpelthen fordi det tager så LANG tid for mig. Skal jeg have frugt, og det skal jeg jo, foretrækker jeg derfor også klart enten at blende det, eller spise det som f.eks. abemad, så jeg slet ikke opdager det er frugt, men tror jeg sidder og spiser dessert xD

 66. Jeg synes heldigvis ikke at jeg behøver lokke frugt og grønt i ungerne – de elsker generelt det meste frugt og grøntsagerne skal bare helst være friske så ryger de også ned 🙂

 67. Jeg synes, at det handler om at præsentere frugten lækkert. Skær frugten ud, put dem i en fin skål, put dem på nogle tand-pinde eller lignende, så glider der lidt mere frugt ned.

 68. Kødsaucen er halvt kød og halvt “hvad der var i grøntsagsskuffen” og så en hurtig tur med stavblender inden servering. Får samme prof konsistens som på italienske restauranter.
  Vil gerne deltage 🙂

 69. Enkelhed er altid godt! Stykker af frugt og grønt udskåret og ikke blandet!
  Et nyt slik hit hos os er æblebåde let drysset med lakrids rods pulver!

 70. Jeg laver sjove figurer f.eks. pindsvin ud af pære/ vindruer, delfiner i bananer eller lign. og der spises også lidt mere hvis frugten bare er sat på et spyt i mundrette størrelser!

  /Nina

 71. Vi har altid en skål med skyllet frugt og grønt stående på køkkenbordet.
  Det fungerer fint, og min dreng er god til at spise af det inden aftensmaden, mens jeg står og laver mad.

  Christine

 72. Nemmeste trick er helt sikkert at “snyde” ved at putte ekstra grønsager i gryderetterne, her tænker jeg mest på lasagne, kødsauce etc. Eventuelt ved at blende det 🙂

 73. Det simple trick er bare at skære frugten ud og gøre den MEGET tilgængelig, så haps haps så er den væk 😉

 74. Jeg løsfryser vindruer, jordbær mv og bruger dem som isterninger.
  De bliver som oftest spist samtidigt med at vand/saft/sodavand bliver drukket. 🙂

 75. Jeg laver små hapsere der passer godt i størrelse med en lille hånd. Ellers river/blender jeg grøntsager og putter i kødet, sovsen eller kartoffelmosen.

 76. Min datter elsker smoothies (dog ikke alle slags) og frugt
  og så elsker hun broccoli – hun kan stå ned i supermarkedet og råbe til mig at vi skal have broccoli, og hvis hun får at vide at der er broccoli til maden er der jubel over det hele 🙂
  andre grøntsager (bortset fra agurk, tomat og gulerødder) er det dog lidt svært med – men hvis hun får at vide at hun skal prøve, er hun som regel glad for det alligevel 🙂

  jeg vil selvfølgelig gerne deltage i konkurrencen 🙂

 77. Mine børn er generelt ret glad for gnavegrønt. Der skal helst være sket så lidt med det som muligt. Revne gulerødder bruger vi også i meget mad. Kødsovs, frikadeller, brød osv.

 78. Nøj hvor lækkert, dem vil jeg gerne vinde til Aske på 2 år (og mor…)! Har desværre ingen tips til at få frugt i børn, da Aske elsker frugt og grønt. Det der med kød og fisk er langt sværere…

 79. Jeg synes, jeg har meget nemmere ved at få spist frugt, hvis det bliver skåret ud i små “hapsestykker”. Det er som om jeg ikke altid kan overskue, at skulle bide mig igennem et helt æble, det andet kan jeg køre ned som slik (dog uden sammenligning…)

 80. Mit bedste tip må være, at lade børnene være med til at skære det ud og så gøre det til en leg. Fx. se hvem der kan skære agurken ud i de sjoveste former og figurer. Det virker altid herhjemme og det er ret sjovt at se hvor stor en fantasi børn har 🙂

 81. Ahhh…. her kan jeg virkelig pudse glorien *griner* vi lever vegansk hjemme hos os, så det der med at “snige” grønt i madpakkerne er out of the question… madpakken er grøn 🙂
  Spørgsmålet er så hvilken slags grønt, smørrepålæg på rugbrød eller i sandwich er altid et hit, hjemmegjort bønne, tomat, gurk-&-mole, hummus, nøddemos, Barb-&-et-knus, ærtemos til at fedte rundt med, og så det “faste” avokado, tomat, agurk, kartoffel, æble, banan i skiver toppet med mayo/ristet løg/karse/purløg/relish/chutney.
  Små bæger med dyp (smørrepålæg fra før rørt op med vand, soyayougurt dip, salsa) og grønt i stænger.
  Grove boller med revet squash eller gulerødder og frugtstykker i.
  Bananabread muffins uden tilsat olie/sukker (brug æblemos i stedet) og hvedemel der er skiftet ud med grahamsmel (yes, det ligner kage, så er det kage også selvom ingrediens listen siger noget andet 😉
  Arabiske madbrød (flade som pandekager) fra “halal”-grønthandleren eller grove pitabrød, fyldt med hjemmegjort snask og salat/spinat/majs/agurk/tomat eller hvad man nu ellers måtte have lyst til.
  Små kartoffelpandekager, eller squash eller spinat eller rødbede pandekager.
  Og så det indlysende, frisk frugt (udskåret, det er ALTID bedre udskåret) og rester fra aftensmaden som de godt kunne lide 🙂

 82. Har “desværre” ikke noget tip … for mit barn spiser hellere frugt og grønt end slik. Men derfor vil vi gerne vinde smmothies alligevel, så er det som en slags slik for ham 🙂

 83. Jeg kan ikke få min søn til at spise frugt – overhoved og grønsager er kun gulerødder og peberfrugt han vil spise. Men laver tit en smoothies til ham om eftermiddagen når vi kommer hjem fra SFO og ellers så ryger der div grønsager i feks når jeg laver lassange. Det opdager han aldrig 😉

 84. Hej, faldt først over din blog i går, men har nu læst de sidste 10 indlæg, og din måde at skrive på fanger altså bare 🙂 nå men tilbage til spørgsmålet. Vi er heldigvis indehaver af en dreng på 2,5 som er glad for grønt og frugt. Tror tildels det hænger sammen med, at min mand og ham har lavet en køkkenhave, hvor han er med til at være ude og hente, så det gør det lidt sjovere, hvis man selv har været med til at hente, tilberede osv. Ellers gør vi meget i, at tilføje revet grønsager i stort set alt mad, eller laver frugtpindsvin o.l så det fremstår lækkert 🙂

 85. Uhhh en lækker gevinst.
  Med 6 børn og en bunkevis af madpakker der skal smørres hver dag ville det da være lækkert at kunne smide lidt ekstra lækkert i dem.
  Herhjemme bliver der grovædt frugt når jeg sætter et fad på bordet med en masse udskåret frugt.

 86. Vi er med :o) Vi har Lia 6 år med i køkkenet og det glider ligesom nemmere ned når man selv har hakket og skåret og snittet :o)
  OG så har jeg lige set morgen tv med opskrifter på sunde is, med græskar, rosenkål, mango osv….. det skal helt sikkert prøves :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *