Om stilhed

Er uden ordentlig netforbindelse de næste 10 dages tid – og får derfor formentligt ikke blogget.

Har foreløbigt fjernet en flåt, fra et sted man mest ser på under mere romantiske former; har ledt efter flåter på kropsdele man normalt slet ikke gider nærstudere; er blevet overfaldet af bidske, undslupne krabber; har tømt det meste af Djursland for chokolade, og har fået dobbeltbooket os med masser af gæster – men udsigten ser sådan her ud, og pulsen er allerede nede.

20140716-120414.jpg

(Visited 51 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Om stilhed

  1. Ser dejligt ud men lyder ikke godt med flåter:/ Jeg elsker instagram så vil da straks følge ham og glæde mig til at se med. Nyd ferien og stiheden. Vi vil ta’ til København og se Den Lille Havfrue i Operaen:) Go’ ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *