Om kunstneriske prioriteringer

“Se, nu har jeg tegnet hele vores familie!” proklamerede den stortegnende 4 årige stolt, og fremviste denne tegning:

20140613-090142.jpg
“Det er mig selv med det smukke gule hår. Og mor der er den høje. Og der er far. Og min store storesøster, og min næststore storesøster!”

Yngste storesøster kiggede længe på tegningen, og spurgte så forsigtigt hvor hun selv var.

“Der var altså ikke plads til dig…” var svaret

“jamen, hvad er det for en rød bold?” spurgte hun så – og fik det hårde svar:”ja, det er en kartoffel! Der var ikke plads til dig, fordi der skulle være plads til en kartoffel!”

Ærgerligt at blive udkonkurreret af en rodfrugt…

(Visited 40 times, 1 visits today)

16 thoughts on “Om kunstneriske prioriteringer

 1. Topærgerligt. Hvordan tog hun det?
  Sidste familiebillede fra Sønnekes hånd var uden mig. Til gengæld havde han brugt tid og plads på en fiktiv hund. Vidste ikke, om jeg skulle grine eller græde, men der kom da et blogindlæg ud af det!

  • Læste det godt – fantastisk!
   Ville gerne kommentere på din blog, men kan ikke.
   Den siger jeg skal logge ind, men jeg har ikke et login?

   • Ahva, det lyder da mystisk? Log-in?! For helvede, det prøver jeg lige at undersøge, men det er ikke noget, jeg har gjort! Bevidst, altså… (Mine tanker går straks til alle de kommentarer, jeg potentielt er gået glip af…)

    • Jeg har prøvet 5-6 gange de sidste måneder at skrive kommentar, men den vil have mig til at bruge wordpress-login og det kan jeg da ikke huske…

     • Oh, måske er det pga. mail-adressen? Hvis man skriver en mail på, som er tilknyttet en wordpress-profil, så vil wordpress have dig til at logge ind for at kommentere. Så hvis din mail er tilknyttet en gammel wordpress-profil, kan det være, du skal prøve at skrive en anden mail-adresse på? Hvilket så stadig ikke helt forklarer, hvorfor problemet pludselig er opstået…

 2. Hm.. hun må da egentlig være ret kæmpe, hvis ikke hun kunne være et eller andet sted på den tegning..
  Hm.. og egentlig en ret stor kartoffel set i forhold til familien-med-et-amputeret-medlem..

  Haha.. er vild med dine børn!!

 3. Hvor herligt!!
  Men stakkels mindste storesøster… Hun spiser vel ikke flere rodfrugter foreløbig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *