Om mangel på øjne

Vi er altid ude i sidste øjeblik med gaver, men ninjaens mor fylder 70 næste uge, og for en gangs skyld var vi på forkant: allerede for en måned siden bestilte vi tid hos en fotograf, der kunne forevige vores piger.

Det er i dag de skal have taget billederne, og selv om vi var helt udmattede efter at have haft 12 børn til 4 års fødselsdagsfejring, huskede vi både at vaske hår på alle fire børn, og bagefter hjælpe dem med at vælge det tøj de skulle have på til fotograferingen.
Sidstnævnte var sværere end man skulle tro – men det lykkedes.

I morges vækkede vi de tre store først, så de kunne nå at få flettet og sat deres lange hår.

Vi var svært tilfredse med egen indsats, da vi vækkede den 4 årige – som så ikke kunne åbne sine øjne…

Hævede røde øjenlåg dækkede det meste af hendes smukke øjne, og gav hende et look som en ondsindet trold.

Men det er for sent at få ny tid til fotograf, så vi overvejer om hun skal styles lidt sejt, med rockersolbriller – eller om vi bare skal lade troldelooket være?

(Visited 65 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om mangel på øjne

 1. Øjendråber, nu med det samme! Vi lykkedes med det samme fotostunt for en del år tilbage. 7 unger i alderen 1-10, alle min fars børnebørn (siden kom der en til). Det var vellykket 🙂 Men godt det ikke var mig der var fotograf, for vi tre forældre gik bare udenfor og overlod det til fotografen med assistent.

  • Men det ligner ikke betændelse, mere bare snot eller måske et myggestik nær øjnene – hjælper det mon så?
   Lyder kaotisk med 10 børn;)

   • Nu er det jo lidt for sent, for jeg blev grebet af arbejdet efter mit indlæg i går. Jeg kom mest til at tænke på allergi. Selv om hun måske ikke har vist tegn på det før så kan allergi komme som lyn fra klar himmel. Der er utrolig meget græspollen for tiden. Øjendråber man køber i håndkøb på apoteket tror jeg heller ikke kan gøre skade selv om det måske ikke er allergi. Jeg håber det gik godt med fotograferingen!

    • Det kan godt være vi lige skal have allergitjecket hende – tak for råd!
     Det er nemlig kommet lidt igen her til aften, selv om det var væk i morges…:(
     Øv, hvis det er høfeber…

 2. Nu har I jo nok løst problemet – men hvis det ser slemt ud på billedet har jeg lige en skide god idé: I kan sgu da fotoshoppe hende ind – fra det fine billede du lagde på Instagram i morges! For dér er hun da alt for nuttet 😀

 3. Jeg tænker lidt sådan nogle sorte forbryder-foto-bjælder henover hendes øjne må være løsningen? Det giver også stof til eftertanke for beskueren af billedet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *