Om spøgelseshuse og søvn

Jeg er afsted med mit arbejde denne uge, og mens vi kørte herhen – forbi solbeskinnede marker og bondegårdsidyl – forventede jeg at vi nok skulle overnatte på et sted der var lige så hyggeligt som omgivelserne.
Det viste sig at jeg tog fejl…

I hallen på den gamle herregård, blev vi først mødt af skummel grib/død ræv installation:

20140526-183453.jpg
Det ligner at nogen er blevet myrdet i badekarret:

20140526-183523.jpg
Når jeg går på de lange, labyrintiske gange, føler jeg at jeg er med i filmen “the shining”.
Ser mig over skulderen, og forventer at blive forfulgt at dreng på trehjulet cykel, der hvisler:”redrum! Redrum!”

20140526-183656.jpg
Jeg kan ikke beslutte mig for om det uhyggeligste ved værelserne er tapetet:

20140526-183734.jpg
Eller den sure mand, der stirrer ned på sengen?:

20140526-183810.jpg
Nogen har stillet blomster frem.
Inde i et skab.
Det er noget tid siden:

20140526-183837.jpg
Jeg skal sove alene. Øverst oppe.
Der er skov hele vejen rundt om huset.
Og en død elg, der ligner at den følger en med øjnene:

20140526-184027.jpg
Forventer at møde mindst et spøgelse i nat – men har pakket en bog, der er så spændende, at jeg forhåbentligt ikke opdager det!

Savner pludselig min trygge seng, og tænker nostalgisk på, hvordan jeg i nat først blev vækket af 7 årig med mareridt; så af 9 årig der havde smerter i forstuvet hånd – og til sidst af 4 årig der pissede i min seng.
Ak ja…. Det var tider!

(Visited 57 times, 1 visits today)

12 thoughts on “Om spøgelseshuse og søvn

  1. Åh gud! Jeg troede først, det var dén B&B, jeg en gang for nogle år siden overnattede på, hvor ejeren var en dame i 80’erne, hendes søn en meget mystisk og indladende mand i 50’erne, der ingen nøgle var til værelsesdøren, min mobils netværk ikke virkede, det stormede udenfor i den sorte, sorte nat og jeg endte med at ligge vågen hele natten og lytte til de knirkende trappetrin udenfor min dør, som jeg havde barrikeret med en stol og et servantesæt.
    Men det kan det ikke være, for der var heller ikke internet…

    • Blev holdt vågen af lyden af freaking flagermus hele natten – bare lige for at maksimere uhyggen…

  2. Følger din blog. Du skriver godt, og et tit anledning til et smil. Dejlig hverdag du har, liv og glade dage. Men jeg håber da, du fik bedre søvn på nat nr.2.

  3. Pingback: Om spøgelser og tanker | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *