Om friturestegte lækkerier

Min mor har lige smset mig det her foto hun selv har taget, og det kribler i mig for at dele det med nogen…

De gæster vi har her til aften er ikke nogen der – lige som jer ægte kendere – sætter pris på god diller-humor, så I er
NØDT til at se hvilke flotte fotos jeg får fra min mor.

Mine veninders mødre sender fotos af hjemmespirede tomater, spurve i haven og glade aftener i bingohallen til deres børn – min mor sender fotos af noget der ligner en friturestegt diller.
Tak mor.

20121019-212918.jpg
Det må da være en McDick?

Der var engang, hvor rygterne om rottekød i fastfood var det klammeste – hvis denne panerede sag, indeholder det den ligner, synes jeg faktisk det er lige en tand klammere…

(Visited 77 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om friturestegte lækkerier

  1. Novra, en sjov mor du har! Jeg bli’r faktisk lidt misundelig. Meget godt kan siges om min egen mor, men det er tilsyneladende ikke hende, jeg har min platte (og gode!) dillerhumor fra. Det er det værste, når man ikke kan dele den slags sjovheder med dem, der lige er i nærheden. Det er i den slags situationer, jeg gerne kommer til at sidde og sprutte og gnægge lidt i skægget på den der flatterende tossemåde, som især er fed, når det sker når man sidder alene i s-toget.

  2. Hæ… Det eneste jeg ser, er en frø, der spiser/drikker af skålen – det er jeg da egentlig lidt trist over. Hvor puritansk må man have lov at være (trods/grundet af graviditet)??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *