Om ting, der ikke gør sig godt på fotos

Lavede seriøst lækker mad til aften, I selskab med de to yngste piger: frisk pasta, med kødboller i tomatsovs.
Det har vi ikke lavet før – men kommer helt sikkert til det igen, for det smagte overraskende godt!

Pigerne insisterede på at vi skulle sende et foto af maden til deres far (der er på arbejde til kl 19 om tirsdagen og altid er hundesulten når han kommer så sent hjem) så det gjorde vi: tog et fotos, og smsede det til ham, med teksten:”du kan godt glæde dig til i aften!”.

Fik kort efter en sms tilbage, hvor der stod:”AD! Hvad er det??? Er børnene syge?”

Der lærte jeg så to ting: retten gør sig åbenbart bedre i maven, end på fotos – og min mand tror, at jeg kunne finde på at sende ham fotos af afføring….

20140407-204423.jpg

(Visited 166 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om ting, der ikke gør sig godt på fotos

  1. Ahahaha, det er fanme sjovt. Særligt fordi det stadig er på komfuret.

    Jeg har i øvrigt sendt utroligt mange lortefotos til min mand, fordi den store ikke sked så tit da hun var en baby, at jeg blev begejstret hver gang det skete. Manden skulle selvfølgelig ikke snydes for miraklet bare fordi, han ikke var hjemme.

  2. Haha sjovt. Og ja, hvis man ikke vidste bedre kunne man godt tro at det var…
    Vi fik også pasta m kødboller her. Dog var saucen lidt mere rød end jeres 😉

  3. Skreg lige højt af grin! Ungen vågnede og manden kigger mistænksomt på mig. Kæft du er sjov!

    Jeg har først nu opdaget, at du er tilbage, og den sidste halve time har jeg grinet så meget, at jeg har ondt i maven. Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *