Om edderkopper og rod

For noget tid siden, tegnede mindstebarnet denne tegning:

20140322-203855.jpg
Den forestiller hende selv, der gik ind i et edderkoppespind. Det var så klamt, syntes hun, at hun både måtte en tur i bad, og bagefter tegne oplevelsen.

Det er ikke usandsynligt at størrelsesforholdet faktisk er realistisk nok, for det der med rengøring, sker ikke helt tit nok.

Jamen, det er jo så kedeligt at gøre rent! Og vi er så trætte…
(Indsæt selv sørgelig violinlyd her, samt lang liste over ting der er sjovere at lave, end at gøre rent)

Sidst vi gjorde grundigt rent – det tog det meste af en søndag, og alle unger blev kommanderet rundt med støveklude og gulvskrubber også, så vi var en effektiv 6-mands-rengørings-hær – så der alligevel sådan her ud, ca en time senere:

20140322-204341.jpg
Det tager altså en del af motivationen!

Men… I dag tegnede mindstebarnet så denne her fæle fyr, som hun påstod at hun lige havde set smutte ind under sofaen:

20140322-204813.jpg
Jeg er ikke spor bange for edderkopper – men DEN skræmmer mig!
Antallet af ben er frygtindgydende, men det er det vilde blik i dens øjne, der virkelig har fået mig overbevist om, at det er ret nødvendigt med en støvsugning, hvis ikke jeg vil miste børn, til monsteret under sofaen…
Det må blive i morgen.
Hvis vi ikke er alt for trætte – eller bliver spist af edderkopper i nattens løb.

(Visited 109 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om edderkopper og rod

  1. Åhhh kender det SÅ godt. Min ældste datter er nu gået fra at være rædselsslagen til blot at sige “edderkop,edderkop din far han hedder spind”. Ved ikke nødvendigvis om det er bedre, men det er langt behageligere for ørerne 🙂

  2. Men godt at hun får tegnet sig ud af sine traumer. Måske ender hun som mikrobiolog bare for at studere alverdens ækle småkryb på den totalt In-control-måde. Har du TÆNKT på dét?!

  3. Børn skal vokse op med lidt støv og krummer og spind – ellers bliver de syge og dårlige. Dejligt at du er tilbage på bloggen. Tak 🙂

  4. Er med dig hele vejen… Siden vi fik tvillinger, har jeg slået mig til tåls med, at enten betaler vi os fra rengøring – eller også bliver det bare ikke gjort hverken særlig grundigt eller særlig tit… Er dog begyndt at støvsuge lidt mere ihærdigt, efter jeg fandt pels-flaner i sofaen (anede slet ikke den slags eksisterede, før jeg havde fundet, aflivet og googlet en del af dem…adr!).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *