Om løse slik

Jeg håber i kan se skiltet, selv om jeg ikke kunne lide at gå helt ind i butikken og tage billedet.
“Løse slik – 10 kroner” står der, og jeg har tænkt en del over, om det egentlig er dyrt eller billigt – hvad får man for pengene og hvad dækker løse slik over?
Umiddelbart vil jeg synes at hunde, lidt for gerne, uddeler hvad jeg vil betegne som “løse slik” – og så er 10 kr dyrt for at blive slikket i fjæset af en hund.
Det kan også være at den rare kioskmand tilbyder seksuelle ydelser til enlige kvinder, og så er 10 kroner jo rørende billigt – omend der sikkert havde været mere salg i “faste slik”.

(Visited 58 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om løse slik

  1. Uhm ja, man får jo ret tit løs mave af løst slik… God pointe.Ellers synes jeg faktisk også det er dyrt med 10 kr hvis det er pr slik af kioskmanden. Men måske han er det værd..

  2. Jeg tænker 'løseslik', ligesom 'løsepenge'. Altså, man skal give slik i stedet for penge for at få dét tilbage, som er blevet kidnappet fra én! Ville selv til en hver tid foretrække en post matadormix frem for penge:)

  3. Du er bare for meget – på den fede måde;-) Hvorfor kalder kioskmanden det ikke bare for "skovl-op-snold"? – det hedder det hjemme hos os. Og: 10 kr er rimelig billigt, men ikke som i Sverige, hvor man kun giver 7 sv.kr pr. 100g…

    • Ja, det koncept forstår jeg altså ikke rigtigt. Det har aldrig rigtigt givet mig lyst til at købe deres “løse slik” i hvert fald. De der bøtter fungerer ret godt til nødder, men det virker lissom forkert med vindgummier..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *