Vind for 700 kr solcreme, fra Derma

Konkurrencen er slut. Vinderen blev: Kathrissen! Stort tillykke! Send en mail på superheltemor @ live dk, så sender Derma solcreme!

Vi har et enkelt barn med eksemhud, og tre børn med lidt sart hud, så solcreme har altid været den store kæphest: de skal smører grundigt ind, og det skal være i cremer uden alt muligt skidt og parfume i.
De sidste mange år har vi sværget til dermas solcreme, så da de spurgte om jeg ville have en konkurrence på bloggen, hvor en af jer kunne vinde en lækker pakke med alle deres fine solprodukter, var det nemt at sige ja, for jeg ved at vi kan stå inde for det.

20130701-113004.jpg
Vi fik også selv fyldt depoterne godt op, og er nu klar til den vildeste gang solskin i sommerhus, lige om lidt.
Produkterne blev leveret med bud, og var så fint indpakket i gult papir og små poser, at mindstebarnet nærmest gik i ekstase over at åbne det, og hendes ene storesøster gik amok med at fotografere den lille krukke:

20130701-113144.jpg

20130701-113159.jpg

Alle Dermas solprodukter er certificeret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og Svanemærket, det officielle miljømærke i Danmark. Derma Eco Babysollotion bærer derudover den økologiske Ecocert-certificering.

Vind en flot pakke, med alt hvad i behøver til huden, i solen. Alt du behøver gøre, er at smide en kommentar her nedenfor, meget gerne med et lille tip til hvordan man får smurt modvillige børn godt ind, eller et andet soltip – men intet krav. Det er også ok bare at skrive:”TAG MIG!”, for der trækkes lod d.8-7.

(Visited 59 times, 1 visits today)

66 thoughts on “Vind for 700 kr solcreme, fra Derma

 1. Jeg lider af ekstrem allergi, så derfor er det virkelig vigtigt at alt hvad jeg bruger er uden dit og uden dat. Så Derma er the sh*t til min sarte ud – TAG MIG 🙂

  Har ingen tips og tricks til at smøre solcreme på umulige børn – frygter lidt for hvordan det bliver når lillemanden skal smøres ind første gang.

 2. Min datter på 2 år synes det er fantastisk, så længe hun bare får lov selv at smøre noget på også;-) Vi er rigtig glade for Derma her hjemmme:-)

 3. Har lavet højt og helligt løfte til mig selv om, at i år skal være året, hvor jeg på ingen måde bliver solbrændt/skoldet (synes altid LIGE man har en dag, hvor man tænker “ej, i dag behøver jeg ikke, solen skinner næsten ikke”, og så går det galt). Men det betyder storforbrug af solcreme, så ville være en skøn pakke at vinde!! 🙂

 4. Da vi er en familie der har soleksem, mange skønhedspletter samt hudkræft, er solcreme et absolut must hele året. Ku’ derfor være skønt at vinde, da vi har et stort forbrug af solcreme!

 5. Vi har også købt en masse Derma, da de kørte månedens prishug på det. Det er super og trænger hurtigt ind i huden. Filippa gider dog ikke rigtig have det på, men det hjælper, hvis hun selv får lov at smøre armen ind imens jeg tager ansigtet. Så er det ikke helt så slemt. Men nu må solen også gerne snart titte frem.

 6. Her hjemme synger vi “Du er for lækker, lækker lækker” med NIk & Jay. Det har jeg gjort siden børnene var helt små og når der bliver rystet r.. af moren, så går det hele lidt nemmere.

 7. Mine store unger har efterhånden vendet sig til indsmøringen. Den store synes det er fedt, når hun får sin helt egen tube med solcreme, som hun tager med i skolen! Den lille synes det er SÅ sjovt, når hun selv får lov til at smøre sig ind – så kan jeg nemlig smøre hende “rigtigt” ind samtidigt med 🙂

  Fed blok iøvrigt 😉

 8. Jaaaa! Derma er også mit brand of choice! Jeg har vist desværre ingen gode tips 🙁 men vil bare gerne vinde 🙂

 9. Hvis min datter får lov til at kigge med i spejlet, mens jeg smører hende ind, så er der ingen problemer… Kunne altså virkelig godt bruge sådan en Derma-pakke forud for ferien!
  🙂

 10. Jeg lader dem selv, en dut på hver arm og kind og så smører de…. og jeg lidt efter 🙂 Men ellers TAG MIG! 🙂

 11. Herhjemme SKAL man bare smøres ind – om man vil eller ej. 😉 Og det har heldigvis ikke været det store problem. Hvis de protesterer får de et ‘dut’ eller to på maven, som de så selv kan smøre ud, mens mor klarer resten….

 12. herhjemme er tricket at man SKAL og at vi som forældre fortæller hvorhenne vi smører ind inden der kommer en “klam” solcremes hånd.
  Men helt sikkert ja-tak til at vinde en masse af den solcreme vi allerede bruger – fordi den nemlig bare er god

 13. TAG MIG!!!

  Tricket herhjemme er at man IKKE bruger sprayen, for det er koldt at få på (og hvis man kun har den, så sprøjt det ud i hånden først), så vi bruger bare den almindelige – og vi bruger også Derma, for så behøver vi ikke stå og læse deklarationen.

 14. Vi bruger allerede Derma herhjemme, så det er en skøn præmie, når man har tre børn og en kæreste. Der går en del solcreme til i løbet af en dag. Jeg er stolt af at jeg har fået ‘opdraget’ min kæreste til at huske solcremen 🙂

 15. Jeg håber stadig at jeg kommer afsted til sommer, men ellers ville præmien helt sikkert blive brugt i juleferien. Destination endnu ukendt…

 16. Med 2 cremeforskrækkede børn så lærer man at sno sig. Men min løsning var enkelt, for jeg har hud, der har været solskadet som barn og som er enormt følsom overfor (alt) det meste.
  Så min begrundelse har været – solcreme på! Bare se på mig, hvad der sker, når man ikke bruger det ;(
  Det virker, selvom det ikke er kønt…
  Til gengæld har jeg gjort meget for at finde solcremer, der hurtigt trænger ind, ikke fedter, klistrer osv. – og som er vandresistente og heldagsholdbare…

 17. For det første har vi altid kørt den linie, at der ingen kære mor var, solcreme skal bare på og “du kan ikke komme ud før”. BASTA.
  Derefter har vi ofte leget indianer, lavet streger i ansigtet, som en indianer. Vores børn har så selv været med til at viske stregerne ud, så kom det rundt i ansigtet mm. Selvfølgelig under kyndig hjælp af os voksne

 18. Ta’ mig!

  Eller rettere: Ta’ mine fire unger!

  Mandagstippet fra mig om solcreme: Lad være med at spray’e solcreme i din 2½-årige datters øje som det sidste, inden I skal ud af døren. Det ødelægger lidt humøret på en ellers god morgen. 🙂

 19. Har med interesse læst jeres tips – storebror på 8 år har fattet at det bare er noget man skal, men lillesøster på 8 måneder bliver til en arrig ål og der kommer solcreme alle andre steder end på hendes fede, hvide arme og lår. Med det store spil det medføre, kunne vi godt have brug for at vinde et ordentligt læs Dermatolog.

 20. God solcreme kan man aldrig få nok af, hverken til store eller små 😉
  Der skal lidt forskellige “styrker” til, når man har en søn der har ultra sart og lys hud og en datter som lidt bedre kan tåle det. Og så mor som slet ikke er sart 😉

  Krydser alt og håber på sol og en skøn præmie!!

 21. Vi forsøger ikke at opholde os i solen imellem kl. 12-15, men det kan til tider være svært, når der skal leges og hygges. Vores børn har heldigvis ingen problemer med at få solcreme på, så det bliver brugt i rigelige mængder 😉

  Mvh Rikke

 22. Tag mig tag mig tag mig 🙂

  Jeg lider selv meget med eksemhud (har en eksemsygdom) og har endnu ikke fundet den perfekte solcreme eller for den sags skyld andre cremer. Lige nu er hele min overkrop, min hovedbud samt mit ansigt dækket med eksem – it´s not pretty.

  Min datter på kun 11 måneder har desværre også meget sart hud og hun har i sit korte liv haft eksem og tør hud flere gange..

  Så TAG MIG 🙂

 23. Derma har bare nogle lækre produkter, og da min datter har sart hud er det bare perfekt!
  Hun plejer altid at være villig til at få solcreme på, ja hun beder faktisk om det selvom det regner udenfor. Tror bare hun vil være ligesom os andre, en lille efteraber 🙂 Så et godt råd hvis dit barn stritter lidt imod, prøv selv at smøre dig ind i solcreme først mens dit barn ser på, så kan det være de er meget mere interesserede bagefter 😉

 24. Kan huske vi stod med armene ud til siden og drejede rundt mens vi fik det på:) og nu tager jeg det frivilligt på:)

 25. Vores datter på 2½ hader at få solcreme på. Hun vrider sig konstant og så er det altså svært at undgå solcreme i øjnene. Vi har fundet ud af det hjælper hvis hun får lov til at “dutte” solcreme i små pletter på maven. Og ellers, hvis der er tid til det om morgenen, så er det om at sætte den mest spændende børne-dvd på, for det er altså svært at synge med på Dora hvis man skriger og vrider sig samtidigt.

 26. jeg har ingen tips – for jeg har ingen børn. Men til gengæld har jeg parfume allergi og er på jagt efter den perfekte solcreme 🙂

 27. Jo tak – sommer, bare kom an. Kender mærket som vi også bruger til de 3 boysenbær her i huset 😉

 28. Min bedre halvdel er lys, skaldet og fregnet. Han trænger til at få lært, at solcreme er et must, for det gør mig faktisk lidt utryg med al den talen hudkræft.
  Et tip, siger du? Kan man ikke bare binde dem, lidt..

 29. Jeg har aldrig skulle smøre børn ind i solcreme, så desværre ingen tips fra mig i den retning.

  Til gengæld kan jeg diske op med et generelt soltip: Dagcreme med solfaktor… Simpelt men effektivt – og beskytter hele året. Man skal ikke huske at smøre sig ind, og udover det har jeg altid syntes, at det var lidt klamt at skulle smøre solcreme i ansigtet. Alle andre steder på kroppen er fint, men ikke ansigtet 🙂

  /Helle
  hdl1010@hotmail.com

 30. Vi leker mye indianere her i hus – eller lar barn smøre mig mens jeg smører barn – funker også fint;)
  Utover det plejer vi å se om far kan telle til for eksempel 15 – og jeg skal være ferdig før det! Og med jobb i en barnehave lærer man seg å smøre hurtig;)

 31. Åh, det gad vi da godt vinde. Så må vi se, hvorvidt vi kan få ungerne smurt ind… Der ender som regel en god portion på gulvet også…

 32. Jeg har ingen børn, men jeg kan selv huske, hvordan det var at skulle smøres ind solcreme, og for mig hjalp det, hvis mine forældre lige varmede solcremen i hænderne først, så den ikke var iskold mod huden. Det er også om at finde en solcreme, man nemt kan smøre ud, så seancen er hurtigt overstået.

  mirkaoverup@gmail.com

 33. jeg har ingen problemer med børn der skal smøres ind – det gør hendes far uden problemer (når han husker det) men har heldigvis ingen solproblemer med hende 🙂

  til gengæld kan jeg ikke engang sidde ude og spise i frokostpausen uden at blive skoldet – så jeg kan virkelig godt bruge noget solcreme 🙂

 34. TAG MIG!

  Ps: Jeg tænker solcreme i sådan en spraydispenser – hvis det overhovedet kan lade sig gøre?

 35. Det vil jeg godt nok gerne vinde 🙂 Og jeg læser ivrigt med på de gode råd. Da jeg nemlig ikke selv har knækket koden 🙂

 36. De solcremer som fås på spray er supernemt at påføre og smøre ud og mine piger synes det er sjovt selv at få lov 🙂

 37. Jeg sprayer det på mine børn!! Og plejer at gøre det, når de ikke har noget som helst tøj på. Så løber de rundt og “tørrer”, som de selv siger…
  Tag mig, det ville være dejligt med en ny omgang!!

 38. Min søster ELSKEDE isterninger som lille, og da de jo er ret uskadelige, blev der i stor stil lokket med dem, når hun skulle smøres ind 🙂

 39. Den lille har den alder, hvor det er sjovt at trykke på næsen – så trykker vi solcreme ud på alles næser, mens vi smører. Det fungerer for det meste 😉

  kh Mai

 40. Det er som med tandbørstningen – det skal bare gøres uanset hvor umulig barnet er, så desværre ingen gode råd herfra, men TAG MIG!

  VH Anne

 41. Jeg bruger selv Derma solcreme, og det gør resten af familien også (teenageren på 19 er dog svær at få til at bruge solcreme overhovedet……). Min søn er født i Nigeria og alle andre solcremer, jeg har brugt til ham, får ham til at ligne en blå smølf, og det er jo ikke hensigten 😉 Derfor bruger vi Derma her 🙂
  Så……. Tag mig! 😀
  Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *