Om elastiktyve

Det eneste (pige)børneforældre frygter mere end sokkespiseren – der ellers konstant er skyld i at mine børn går sådan her rundt:

20130405-092357.jpg
er hårelastik-spiseren.

Frk fantastisks lange fejende hår er nærmest magnetisk for lus,og det slår aldrig fejl: glemmer vi at sætte håret, kommer det hjem, kriblende med nye beboere.

Så hver morgen går med febrilske eftersøgning efter elastikker, og uanset hvor mange vi køber, mangler de altid.

I sidste uge købte Ninjaman en pakke med 90 elastikker.
Der burde være til noget tid, før elastikspiseren får has på dem, tænkte vi, men i morges kunne vi ikke opspore en eneste.

Kassen med elastikker var ganske tom, og først efter lang tids leden, i skuffer, sofa, badeværelse og lommer, lykkedes det at finde en slidt elastik i en taske, til den lange hestehale.

Men hvor VAR de dog blevet af? undrede vi os fortsat.

Ind til blikket faldt på den to årige mode-eksperts buttede arme….

20130405-094434.jpg
Hun var mere end frisk på at posere, modeblogger-style:

20130405-094526.jpg
Og pænt arrig, da 89 smukke armbånd blev konfiskeret inden børnehave.

(Visited 98 times, 1 visits today)

28 thoughts on “Om elastiktyve

 1. Uf, lus! Kan godt huske det fra min egen barndom. Mine hårelastikker er altså stadig væk, så hårelastik-spiseren følger åbentbart efter en, når man er voksen 🙂

  • Også her! Jeg ved med SIKKERHED, jeg har mindst én liggende i tasken og én ude på badeværelset og én i min gymnastiktaske. De er der bare aldrig, når jeg skal ha’ fat i dem…

 2. Må bare endnu engang nævne at søde lille supertumling ER det smukkeste lille pigebarn jeg har set :). Elastikproblemet slipper vi for hos os, da vi laver drengebørn :).

 3. Ha ha:) Vores elastikker forsvinder også her i huset.

  Jeg har go’ erfaring med balsam mod lus, masser af det hver gang der vaskes hår. Kæm med balsam i eller lige efter hårvask og du skulle kunne holde hende fri for bæsterne. Jeg hader lus men ved godt de er svære at undgå så jeg bruger balsam og kæmmer det øjeblik barnet tager sig til hovedet.

  • Årh ja – ved godt det med balsam, men får det ikke gjort… Er bare ikke organiseret nok, til andet end at tørkæmme.

 4. Åh hvor er hun dejlig, hende kan man da ikke blive irriteret på 🙂
  Hvordan klarer du dog et hus fyldt med søde små asiatiske øjne, der kan misse af dig når de beder om ting. Jeg ville umuligt kunne sige nej til dem.

  • Haha – og tro mig: hun er ikke engang den af dem der kan se mest nuttet ud – mine mellempiger kan et trick med synkront at blinke med de lange øjenvipper og store øjne, og de er om muligt endnu sværere at modtstå, når de gør det i stereo… Unfair!

 5. Vi har også en elestikspiser her i huset. Med tre piger og en mor der også har langt hår, er vi næsten altid på jagt efter elastikker. De er aldrig der hvor man lagde dem aftenen inden.

 6. hi hi god lille elastikspiser – hvor er hun herlig. Nej hende kan man da ikke blive sur på…hun følger jo bare moden 😀
  Rigtig god weekend med dine herlige piger

 7. Hi hi – Jeg elsker denne type indlæg…

  Elastikkerne forsvinder ikke så meget herhjemme… Kun når jeg rydder dem op ;0)

 8. He he, godt I opdagede det, inden hånden visnede og faldt helt af 😉 Her i huset har sokke- og elastikspiseren fået følgeskab af nøgle- og brilleæderen …

 9. Disse billeder bringer konceptet omkring babyarmes “elastikker om håndledene” op på et helt andet plan, haha. Smukt.
  Der er aldrig lus i vores skole eller børnehave, meget mærkeligt….den eneste gang der har været lus i børnehaven var, da vi selv slæbte dem fra et junglefolk fra en stillehavsø i landet Vanuatu. (Vi var ved at afslutte en jordomrejse, så fik lige delt dem til Fiji, USA og Island også). Som pædagogen imponeret sagde, lusene var så store det var lige før, de hoppede op og gav High five!!! Euuu. Nuvel, vi gav dem ikke til andre i bh, men har haft lusetraumer lige siden. Købte den dyre (originale) Robi comb Pro elektriske lusekam der. For jeg ku ikke kæmme mit lange hår selv. Den var fil’me effektiv. Kan du ikke afprøve sådan en for firmaet og lave giveaway. Den er også god til lige at tjekke håret med, hvis man vil kigge ungerne efter.

  • Klamt med High five lus! Haha!
   Og syret at de ikke ellers får det.
   Vi bruger normalt hedrin – dyrt, men virker.

 10. Åh ha, der bor også en elastikspiser her. Og hårnåle! Jeg kan aldrig finde en eneste når jeg har brug for det. Og nu vi er ved det, så tror jeg også her bor en chokoladespiser…jeg ender i hvert fald altid i pålægschokoladepakken, når jeg er chokoladesulten, fordi alt det andet er væk…på mystisk vis…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *