Om ferievinderen

Det blev dygtige Maria der – fuldt fortjent – vandt en 10.000 kroners rejse i Spies-blogger-konkurrencen.

Men det blev mig der blev nr to, og vandt et kamera – så er det slut med kun at have halvslatne fotos taget med mobil! Yay!

En andenplads er også en takketale værd, så den kommer her:
Tak til alle jer der stemte på mig, og tak for alle jeres søde kommentarer i Marens plageindlæg, tak til yndlings-Maren – og tak til alle jer, der har sendt mig mails om hvor synd det er for mine superpiger, at de ikke kommer på charterferie.

Til det sidste vil jeg sige: det er altså ikke synd for dem – og det synes de heller ikke selv.
Vi bytter hvert år hus med en familie i Ebeltoft, og børnene glæder sig afsindigt til at gense det sted, hvor vi er kommet hvert eneste år af deres liv, så de kan spise jordbær, fiske krabber, bygge sandslotte og glo op i himlen.
Det er det dejligste sted i verden og selvfølgelig drømmer de da om at komme ud at rejse på et tidspunkt, men jeg tror egentlig at vores sommerhustur glæder dem lige så meget – og vi har en fremtidsplan for ferier.

Hvis jeg skal være helt ærlig: de var nok ikke kommet på udenlandsferie, selv hvis vi havde vundet: vi har så megamange børn, at 10.000 kroner ikke rækker til en charter for os alle, og vi sidder så stramt i det, at det vil tage et par år at spare resten af beløbet op – så vi og vores børn var nået frem til, at HVIS vi vandt, ville vi forære gavekortet til vores venners alvorligt syge datter, så hun kunne komme til Paris, mens hun stadig er rask nok til at rejse.

Faktisk var jeg lidt nervøs ved tanken om at vinde, og så måske få en masse skuffede mails fra jer der stemte, om at det var tarveligt at vi bare gav præmien videre – så derfor er jeg glad nok for resultatet: konkurrencens bedst skrevne indlæg vandt; børnenes syge venindes bedsteforældre tilbød at betale hendes Paris-tur, nu hun ikke fik den af os; Trixyworlds fine indlæg vandt også en præmie, jeg slipper for at give bodytequilas til alle jer der stemte, som jeg ellers havde lovet at gøre hvis jeg vandt – og lige om lidt, sidder vi på “vores” strand på Helgenæs, og tager billeder med nyvundent kamera, af vores unger der fisker krabber.

20130619-134833.jpg

20130619-134853.jpg

(Visited 27 times, 1 visits today)

35 thoughts on “Om ferievinderen

 1. Som om vi var blevet sure, det er sgu da megasejt, herresødt og overoverskudsagtigt, at ville give gaven videre til en syg pige og hendes forældre, når man også selv er stressramt og synes man trænger til en rejse, det er det i øvrigt stadig, selvom du nu ikke endte med at vinde den rejse.
  Tillykke med kameraet, det er bestemt også en god præmie.
  Jeg har i øvrigt aldrig rigtig været ude på udenlandsrejse som barn (jo okay, til min mormors hjemby i Tjekkiet, og en tur til Sverige), og jeg lever i bedste velgående, og dine piger er meget sødere end mig, så de skal nok klare den 😉

  • Tak;) tror nu ikke de er sødere end dig nødvendigvis – men søde er de!

   Og mine piger var jo faktisk i Grønland sidste år, fordi min moster gav ferie – og det var så fantastisk at de vil kunne huske det resten af deres liv, selv hvis der ikke kommer andre udlandsrejser mens de er børn.

 2. GODT, at du og Maren skrev videre om konkurrencen. Ellers havde jeg aldrig opdaget noget som helst om nogen som helst tredjeplads i den konkurrence. Then again – hvad fanden skal jeg med en ipod shuffle?
  Tillykke med dit glade indlæg – men mest af alt med, hvor dejligt mange mennesker, der har besluttet sig for at elske dig gennem en skærm. Det må da varme.

  • Jeg ved faktisk ikke helt hvad en iPod shuffle er – er lidt gadgetblind.
   Men tillykke – elskede dit parisindlæg!

   Og jo: virtuel kærlighed føles også rart;)

 3. Ved du godt, hvor et fuldstændig fantastisk menneske, du er?! Og hvor er det bare vildt, at du er så overskudsagtig, som dette indlæg virkelig demonstrerer, selvom du er stressramt og underskudsplaget. Du er sgu virkelig en superheltemor!!!

 4. Har tårer i øjnene over at I som familie var blevet enige om at give rejsen videre til en syg veninde, hvis I havde vundet! Du er en sand vinder! Er imponeret over dit overskud! Måske får dine piger ikke en charterferie – men I som forældre forstår at give jeres fire tøser nogle værdier med som er guld værd i en tid, hvor mange er sig selv nærmest! Tillykke med kameraet – og nyd ferien i Ebeltoft.

  Kærligst en mor til 3 tøser…

  • Årh hvor var det sødt sagt – tusind tak.
   Men jeg tror at de fleste ville have tænkt på samme måde: det er så hårdt t være pårørende uden at kunne gøre en forskel der virkeligt hjælper(altså: helbreder). Hvis vi kunne hjælpe med at opfylde hendes store rejsedrøm, ville det også være rent egoistisk, for det ville give os lidt sjælefred at have gjort det.
   Men hun blev rørt for tanken, og kommer afsted alligevel.

 5. Tillykke med kameraet:) Glæder mig til at se billeder. Vi har heller aldrig været på charterferie og kommer det nok heller aldrig. Men det er altså ikke synd for vores børn heller, for vi besøger familien i England:) Fed ide med at bytte hus, det synes jeg flere skulle gøre:) Vi er så heldig at have familien i England så vi har et sted at være:) Dejligt jeres venners datter kommer til Paris alligevel selvom du ikke vandt gavekortet og havde givet det til dem. You’re a true superheromummy…!!
  Nyd jeres ferie i Ebeltoft. Vi skal to dage til Brighton mens vi er i England, bare os fire, uh… vi glæder os. Det er vores egen lille ferie.

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

 6. Hvor det flot at du vandt andenpladsen. Jeg kom aldrig ind at stemme. Har hjerne som en si i disse dage. Men flot er det squ! Og det handler ikke om at komme på charter men om at komme lidt væk, om det så bare er i telt i bedsteforældrenes baghave. Bare det er noget andet end hverdagen. Og fedt med et kamera. Det gad jeg også godt vinde!

  • Mange tak!
   Pas nu på dig selv – det der “hjerne som en si” kan udvikle sig, skulle jeg hilse og sige…
   Slap af og mærk efter.

 7. Tillykke med kameraet – og alt det samme, som de andre har skrevet 🙂
  (Og “åh” til den syge pige – må hun gå den bedste tur til Paris nogensinde!)

 8. Vi holdt ferie i det samme sommerhus hvert år da jeg var barn, jeg ELSKEDE det og kan stadig få sug i maven ved dufte som minder mig om min barndoms sommerferier, ville ønske jeg kunne give mine børn samme oplevelse. Verden venter på dem og er helt klar til at blive indtaget når de bliver ældre!

  • Så fint skrevet!
   Ja børn elsker det der med at prøve noget de kender. Mine taler allerede om hvor de har gemt se malede sten, og hvor vi skal fange krabber først.

 9. Tillykke med kameraet, som jeg håber, du vil bruge flittigt, så vi kan nyde billederne her på din dejlige blog. Hverken min mand eller jeg har været udenfor landets grænser, bortset fra grænsebutikkerne i Tyskland. Vores 2 voksne piger kom først ud at flyve, efter de var blevet gift. Jeg mener, at kvalitetstid med børnene er mere værd, end udenlandsrejser. Kan i have en rigtig god ferie herovre i det jyske

  • Det er jeg enig i.
   Begge dele er godt – men tiden er det vigtigste. Og den koster heldigvis ikke noget;)
   Tak for dine ord!

  • Tak!
   Ja nu kan jeg fotodokumentere – mens jeg sidder i skyggen og lytter til bølger, og læser i din fine bog!;)

 10. Som barn lånte mine forældre det samme sommerhus i Ebeltoft hvert år, og vi NØD det. Vi tænker alle tilbage på nogle dejlige sommerferier i det dejlige Ebeltoft Danmark. Jeg kom først udenlands som voksen. Rigtig god ferie til jer 🙂

 11. Altså, nu var jeg lige blevet rigtigt godt sur på Spies og var parat til at boykotte dem forever (primært i ånden, rejsebudgettet er også småt her). Og så er du bare så smaddersød og overskudsagtig at Spies er tilgivet og næsten elsket lige så højt som dig og din søde famlie. Tillykke med 2.pladsen.

  • Sødt sagt, tak!;)
   Altså: selv før marens pr-stunt havde jeg 150 points, så jeg førte klart på dem – men der stod også at tekstens kvalitet var vigtigst, og selv jeg, syntes at marias indlæg var det bedste.
   (har også skrevet det flere gange)

   Jeg taber med glæde til Maria – omend jeg da godt gad at have været den der havde kunnet glæde syg pige.

 12. Hvor er du bare et super godt menneske med prioriteringer og hjerte på rette sted.
  Rigtig god ferie til dig og dine i det skønne skønne Ebeltoft – og til jeres venner i Paris!

 13. Tillykke med kameraet. Ville ønske både 1, 2 og 3. pladsen fik gavekort til hverdagsescape.
  Hvor er det fint og rørende, at I ville give rejsen væk. Sikken hjertevarme. I er superheltefamilien!

  Håber dagene i Ebeltoft visker stressen lidt ud. Og håber Spies fortryder og smider 10.000 kroners ferie efter jer også:-)

  • Tusind tak!
   Ja det kunne da være fantastisk hvis de gjorde det – men det sker nok ikke lige;)

 14. Jeg har været på TO udenlandsrejser som barn. Begge til Spanien. Og jeg har det strålende. Jeg tror ikke det er rejsemålet som er afgørende, men det at der er tid sammen. OG så er Danmark fantastisk om sommeren og man bør altså huske at besøge det også. Jeg synes det lyder fantastisk med jeres ferieplaner. Vi er altid i min mors sommerhus (Udenfor Præstø) efter vi har fået vores søn. Og han virker glad for det. Og jeg elsker at vi bare kan slippe ham løs i den indhegnede have og nyde hans begejstring over at spurte rundt. Udenlandsrejserne skal nok komme når vi har penge…
  //B

  • Helt enig.
   Om man har råd til at tage til udlandet, er så heldig at kunne låne sommerhus i Danmark, eller bare er hjemme, er ikke det der er vigtigt.
   Bare man er sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *