Om tisse-gramsning

Jeg har en stigende mistanke om, at min telefons ordbog har nogle seriøst kinky tanker, som den forsøger at udleve gennem mig…

En uskyldig fødselsdagshilsen til min ældste veninde, blev således forvandlet til en lummer urinsex-anmodning:

20130606-174035.jpg

Det meste af dagen har jeg forsøgt at huske hvornår og hvorfor jeg har skrevet en SMS, der indeholdt ordet “morgenurin”, siden ordbogen åbenbart troede det var det jeg ville skrive igen.

(Visited 406 times, 1 visits today)

26 thoughts on “Om tisse-gramsning

 1. Du har ret, de er lumre de iphones:) En dag jeg skulle skrive wordfeud til min mor ændrede den det til dinglepik.. 🙂
  Det er det bedste min iPhone nogensinde har gjort, shit jeg grinede i flere timer…

 2. Vil give ovenstående helt ret i at morgenurin er et graviditetsminded ord… However lever ordbogen i iphones helt sit eget liv. Det er derfor ikke sikkert du nogensinde har brugt de ord den pådutter dig.

  • Pyha – så er jeg mere rolig! Var også ret sikker på, at jeg aldrig havde skrevet det. Det er muligt det er et graviditetsrelateret ord, og at jeg ha været gravid fire gange, men jeg sms’er dog ikke om eget tis!

 3. Sidder og griner så tårene springer ud af øjnene. Men mest pga. ordet dinglepik… Kunne lige forestille mig: Hvad laver du ? nåå – jeg sidder lige og spiller lidt dinglepik… Eller: Skal vi spille dinglepik? Aii – hold nu.. Det var dagens grin. TAK for det 🙂

 4. Er lidt misundelige på jeres sjofle ordbøger, min er tilsyneladende en tør kontorassistent i på et eller andet offentligt kontor. Jeg ville skrive ‘egenproduceret’ og fik følgende forslag: ‘egenforpligtelsesinstrument’.

  Lidt hårdt når ordbogen på mobilen tilsyneladende er en del klogere end en selv og bruger ord, man ikke kender

 5. Hahaha! Jeg har en veninde, som seriøst snart burde gøre noget ved sin ordbog. Eller tjekke sine beskeder i gennem inden hun sender. Sms’erne starter konsekvent med: “Hej døde”. Ok, jeg ser træt ud, men alligevel…

 6. Hahaha, det er fandme for sjovt. (Og ret klamt). Da jeg lige havde mødt min kæreste, skrev jeg til ham: “Jeg savnede dig i nat. Så nu ligger jeg og krammer Steen!”. Puden, goddammit! Der skulle stå jeg ligger og krammer PUDEN!

 7. Ja, man kan næsten sige ØV, når ens ordbog ikke lige er med på den galej – måske fordi det ikke er en iPhone?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *