Om hvad der i virkeligheden gemmer sig i shitty-kitty

Jeg bloggede for nyligt om mine børn, der gav mig mareridt en nat, ved at udbrede sig om, hvordan hello kittys mund er syet sammen, og hendes sløjfe er sømmet fast i hendes hoved.

Det fik en læser, Marie, til at maile mig et foto hun har taget i Barcelona, med overskriften “søvnløse nætter garanteres”.

20130605-114952.jpg
Jeg synes det er sjovt.
Hendes mund er syet sammen, hun spiser is gennem næsen, hendes sløjfe er sømmet fast i hovedet – og der bor en sur lille spansk mand inden i hende.
Scary Stuff!
…………
Edit: løvinden mener at kræet hedder “hola shitty” i den spanske variant. Jeg er tilbøjelig til at give hende ret i det.
…….
Edit del 2: det mindede mig om en episode for en del år siden, hvor jeg passede en lille dreng.
Mig: “se: det der er ham der er inde i Bamse, fra bamse og kylling!”
Dreng(tænksomt):”hvem er det så der er inde i Bubber?”

(Visited 78 times, 1 visits today)

14 thoughts on “Om hvad der i virkeligheden gemmer sig i shitty-kitty

  1. Siden jeg læste dit sidste indlæg om den famøse kat, havde jeg ikke tænkt nærmere over den manglende mund, men nu ligger jeg mærke til det hver gang og som pædagog i en børnehave med masser af piger i den alder hvor Kitty er et kæmpe hit, er det temmeligt ofte jeg støder på den.

  2. Nogen gange må man bare erkende at hvis man ikke kan tåle at høre svaret, skal man ikke stille spørgsmålet. Tror aldrig mere jeg spørger hver der er inde i nogen

  3. Hahahahahahahahahaha

    Jeg lover dig, der er uhyggeligt hjemme hos mig! Med japansk svigerfamilie forsynes vi så rigeligt med alt mellem himmel og jord med Hello Kitty på. Har endda en kimono 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *