Vind de to første bind, af fremragende fantasy-serie

Konkurrencen er slut. Vinderen blev: “fortællerheksen”. Send mig en mail med din adresse – tillykke!
Lindhardt og ringhof sendte mig for noget tid siden første bind af Deborah Harkness fantasy-serie:“Heksenat”.
Jeg var solgt med det samme!
Jeg elsker gode historier, men med fantasy må jeg tit æde at det er dårligt skrevet, eller har børn som målgruppe – denne serie er godt skrevet, spændende, gennemtænkt og tilpasset voksne læsere.
Den handler om hekse, dæmoner og vampyrer, der lever side om side med os nutidige mennesker, og man følger heksen Diana Bishop, der ved et uheld falder over en gammel bog, som alle væsener efterstræber, og vil gøre hvad som helst for at få fat på – også slå ihjel.
Matthew Clairmont, en vampyr der forsker i genetik, hjælper Diana, og de forelsker sig – selv om det er forbudt for vampyrer og hekse at have forhold.

Jeg slugte bogen på få dage, selv om den er 727 sider lang, og har ventet med tilbageholdt åndedræt på at modtage bind 2: “Nattens skygge”.
Den er lige så spændende – meget af handlingen foregår i 1590, hvor hovedpersonerne Matthew og Diana har tidsrejst til, i håb om at en dygtig heks kan lære Diana at bruge sine ukendte heksekræfter.
Virkelige historiske personer; som fx Shakespeare, dronning Elisabeth 1, sir Walter Raleigh, Christopher Marlowe og Thomas Harriot indgår, og det er tydeligt at forfatteren er historieprofessor, for hun tegner et levende og spændende billede af England i 1590, og det er som at være der selv.

Hvem vil vinde BEGGE disse fantastiske bøger, og have hele 1400 siders tidsslugende sommerferielæsning?
Bare skriv en kommentar herunder, så trækkes der en heldig vinder på søndag d 12-5

Hvis du også har en svaghed for fantasy, kan du holde øje med flere udgivelser på facebooksiden HER, hvor der løbende er nyheder og konkurrencer.

20130503-173945.jpg

20130503-173952.jpgLinks er affiliate

(Visited 58 times, 1 visits today)

198 thoughts on “Vind de to første bind, af fremragende fantasy-serie

 1. Mig mig mig…:-) det lyder som om du virkelig kan anbefale dem, så dem vil jeg gerne vinde:-)
  Jeg deler din svaghed for fantasy og er helt vildt forelsket i alt hvad der handler om vampyrer, zombier, hekse, alfer og andre (over)naturlige væsener. Må også ofte ty til ungdomslitteraturen. Er pt i gang med “The Hollows” , der er en fed serie med alle de nævnte elementer. Den kan lånes som e-bog på e-reolen og læses på ipad. Dejlige gratise glæder:-)

 2. Øj, dem vil jeg gerne vinde. Venter lige nu spændt på 13. og sidste bog i Sookie Stackhouse (“True Blood”) serien og det ville være rart at have en anden serie at kaste sig over når jeg må sige farvel til Sookie.

 3. Det vil jeg! Er en gedigen læsehest, men efter babyens ankomst bli’r der ikke læst helt så meget og det vil jeg meget gerne ændre på 🙂

 4. Det vil jeg vildt gerne!!! Elsker elsker elsker bøger, og trænger til at udvide min horisont, så ikke kun det er chicklit, krimier og thrillere der står på reolen….

 5. Jeg skal flytte fra København til Aalborg til sommer pga kærestens job. Jeg er 25 år og vi har indenfor en måned købt hus og bil, diskuteret F1 lån og vådrumssikring og shit hvor blev jeg lige voksen… Jeg tror det godt kunne blive meget relevant med et lille escape og jeg kan ikke forestille mig noget bedre end at blive opslugt af et andet univers!

 6. Jeg er normalt ikke til den genre, men er nået til et punkt hvor jeg næsten ikke kan læse flere krimier, så er frisk på at prøve noget nyt 🙂

 7. Dem vil jeg virkelig gerne vinde! De lyder så meget mere spændende end min bachelorlitteratur 🙂

 8. Min datter!

  Charlotte 17 år, der kun læste faglitteratur og ikke læste en skønlitterær bog før hun blev 13 og opdagede fantasyuniverset. Nu sluger hun bøger som Hunger Games, Beautiful Creatures, Game of Thrones etc og ser The Tudors på DVD. Hun ville elske denne her nye serie 🙂

 9. Jeg er også en læsehest, men har ud over Harry Potter egentlig ikke mødt meget fantacy på min vej…det ville jeg gerne!

 10. Mig, har ikke læst siden jeg var på barsel ( og 3 i rækken er 2) så nu må det være..

 11. Det vil jeg rigtig gerne. Kunne godt bruge et par gode bøger at forsvinde ind i en uges tid.

 12. Jo tak, dem vil jeg gerne vinde. Jeg er netop færdig med Giganternes fald og trænger til nye bøger og ny genre.

 13. Jeg har læst heksenat men vil rigtig gerne læse Nattens Skygge (og mit bibliotek har den ikke).

 14. Dem vil jeg rigtig gerne vinde! Har læst den første bog og synes også, den var vildt god…

 15. Det er helt klart mig der skal vinde disse bøger! Er altid på jagt efter en ny fantasy bog jeg kan fordybe mig i! Krydser alt hvad jeg har for, at jeg er den heldige vinder!
  God weekend.

 16. Dét lyder spændende – jeg har aldrig læst fantasy, men jeg elsker gode historier, så hvorfor ikke? 🙂

 17. Hold nu kæft dem gad jeg godt have! Jeg trænger seriøst til en god bog. Har ikke fået læst i evigheder, intet har kunne fange mig. Men de lyder jo fantastiske. Så mig mug mig mig mig!!!!

 18. Vil gerne prøve kræfter med fantasy. Har endnu intet læst af genren, men kan godt lide at udvide min horisont

  God weekend
  Inge

 19. Jah, det lyder som noget god underholdning. Og dejligt at “høre” fra dig igen. Det er jo klart du ikke har haft tid til blogning med alle de siders læsning :o) KH Hanne

 20. det er sjældent at jeg smider lodder i det her vinde-ting-ting, men jeg har netop i dag gået bodsgang til mit bibliotek for anden gang inden for en måned og har nu en regning på ubetalte bøder på 240 kr. Så jeg er nødt til at vinde bøger nu, for jeg har hverken råd til at købe dem, eller låne dem på biblioteket.

  (og ja, jeg ved godt at det er gratis at låne … men jeg har åbenbart et problem med at være tidsoptimisk omkring returneringen)

 21. Jeg skal da klart have vinde disse to bøger! 😉 Jeg elsker generen, men er desværre faldet i med Netflix, hvilket betyder at jeg ikke har været så opsøgende omkring nye bøger.

  Jeg venter i skrivende stund på, at Storytell får sin debut i Danmark, så jeg har altid har mulighed for at lytte til en god bog via min iPhone.

  Hvis jeg er så heldig at vinde, har jeg 2 gode bøger som jeg vil begrave mig i og ignorere diverse skærme.

 22. Trænger til lidt ny læsestof – nu hvor man kan sidde udenfor på terassen og hygge sig med en bog i solen.

 23. Ah, hvor godt! Synes det er en evighed siden der er kommet noget (ordenlig!) fantasy, som oven i købet er blevet oversat. Plejer ellers at købe/læse fantasy på engelsk.

  hilsen

  Naja 🙂

 24. Lyder lige til at ære noget for mig!
  Ville den onde lyneme være perfekt til sommerens læsning… 🙂

 25. Åh, vælg mig, vælg mig, vælg mig! Elsker bare fantasy, hekse og vampyrer… Kunne så godt bruge de bøger og ville virkelig nyde at forsvinde ind i bogens univers og som sidegevinst lære mere om Elisabeth 1. , som jeg også er ret fascineret af!

 26. Jeg er på udkig efter gode bøger til min barsel. Disse lyder som et godt bud. Krydsede fingre! 🙂

 27. Ih, det ville være rart med noget nyt litteratur. Jeg er pt. i gang med Johanne Hildebrandts “Freja” for 3. gang. Den er heller ikke dum, og det er opfølgerne “Idun” og “Saga” heller ikke.
  Kender godt det med at få læst lange bøger på kort tid. Det er ikke befordrende for nattesøvnen ;o)

 28. Jeg er ved at være kørt træt i at læse krimier, så jeg vil meget gerne vinde disse 🙂

 29. Hmmm har aldrig haft lyst til at kaste mig ud i den genre, men jeg må sige du sælger den godt, tror jeg må prøve også selvom jeg ikke vinder 😉

 30. Årh det ville være fantastisk og vinde sådan en stak sider! Også endda fantasy.
  Det ville gøre min sommerferielæsning endnu bedre 😀
  *krydser fingre*

 31. Jeg mangler et par gode og spændende bøger, der kan holde mig vågen 🙂 Jeg er med!

 32. Dem vil jeg gerne vinde, trænger til en rigtig god bog til min barselsboble… Fantasy er et svagt punkt for mig og den lyder virkelig god!

 33. Jeg trænger til læsestof, som kan holde mig vågen og få hjernen til at glemme tankemylder, bekymringer og katatrofetanker for en stund. Er igang med Susanne Brøggers “Til T”, som bare ikke rigtig tjener til formålet:-) Velskrevet fantasy er måske bedre!

 34. Jubii. Har siden “Den Uendelige Historie” blev læst højt for børnene været vild med Fantasy. Så dem vil jeg gerne vinde.
  VH Marianne

 35. Jeg elsker bøger i alle genre så put mig gerne i lodtrækningshatten og jeg håber på mit held

 36. Dem vil jeg gerne vinde — krydser fingre 🙂
  Håber at du — og din familie — har det godt!
  Kh. Bella

 37. Uhh, jeg vil rigtigt gerne vinde! Jeg savner noget god fantasy – er kommet til det punkt i livet, hvor jeg ikke rigtigt synes, jeg kan læse fantasy/”børnebøger” længere (jeg er 20), men hvor det stadig er den genre, jeg bedst kan lide .. 😉

 38. Det er lige noget for en læsehest som mig. Har allerede fået dem varmt anbefalet, så håber jeg bli’r den alt for heldige vinder 🙂

 39. Dem vil jeg gerne vinde ! Kan egentlig godt lide fantasy, men synes desværre at det er sjældent jeg falder over en virkelig godt komponeret historie som samtidig er godt skrevet. Tror jeg må ha fat i disse to..

 40. De har stået på min “skal-læse-liste” længe, så krydser fingre for at jeg for en gangs skyld er heldig!

 41. Den vil jeg da virkelig gerne læse…. Jeg er stoooooor fan af gener som disse er:) har læst utrolig meget af den slagt:)

 42. Øj, for Sørensen med sivsko og det hele, hvor ville jeg gerne vinde de bøger! Elsker fantasy, men tyer som du også til børne/ungdomsbøger (som ofte er ganske fine) for at få opfyldt mit behov. Og som nyslået arbejdsløs har jeg jo masser af tid til at læse skønlitterært. 🙂

 43. De ville klæde mine boghylder så flot. Og jeg vil rigtig gern overbeviser om at fantasy også er for voksne.

 44. Det vil jeg gerne. Har aldrig fået læst en fantasibog – så det må da være på tide. Især når du får dem til at lyde SÅ spændende 🙂
  Anne K

 45. Uhhhh, mig. Har lige set hele Buffy, så er allerede inden i universet, så jeg ville elske disse bøger.

 46. Mig, mig, mig! Jeg er løbet så meget tør for gode bøger, at jeg nu læser det lille hus på prærien igen, igen, igen! Nyt vil mære så meget et hit!

 47. Jeg kunne virkelig godt bruge at blive henført til en anden, spændende verden! Håber jeg vinder <3

 48. Mig mig mig!! Kan i øvrigt anbefale Gail Carrigers bøger 🙂 spændende historie om vampyrer, varulve og den sjælløse hovedperson Alexia.

 49. Ååårh ja, jeg æææælsker fantasy!! De bøger ville bare være helt skønne at vinde. For mig altså. Min mand og min søn ville nok savne mig lidt mens læsningen står på…

 50. Jeg ville elske at vinde de her to bøger. Jeg er stor fan af fantasy, læser det nærmest konstant faktisk. Ville elske at eje dem, er sikker på at mine nattevagter så lige bliver det bedre.

 51. Det lyder lige som et par bøger for mig. Kryds fingre for at jeg vinder.
  Tak for chancen.

 52. Det vil JEEEEG!
  Jeg har altid elsket fantasygenren, men de senere år har jeg ikke læst så meget fantasy, som jeg gerne ville – netop fordi det, som du skriver, alt for ofte er skrevet enten for dårligt eller til børn. Jeg håber, jeg kan vinde og se, hvordan sådan noget voksenfantasy egentlig ser ud 🙂

 53. Min roomie foreslog mig at læse en bog den anden aften, en virkelig dårlig bog, som overhovedet ikke har fanget mig. Jeg mangler en bog, som virkelig fanger og inddrager mig 🙂

 54. Fantasy er en genre jeg har udforsket alt for lidt – det kan være at jeg skulle starte med disse bøger 🙂

 55. Mig, mig, mig! Jeg er vild med fantasy-genren, og det ville være fantastisk at læse noget, der er henvendt til voksne 🙂

 56. Dem vil jeg vildt gerne vinde – og forære dem til min læsehungrende datter, der elsker alt med hekse, trolde, varulve, vampyre og så videre og så videre……
  Og i øvrigt TAK for altid dejlig læsning her på bloggen – og stor respekt for, at du bliver ved på trods af din situation. Håber det går fremad.
  Mette

 57. Sikke en lækker konkurrence! Håber at jeg vinder! Bøger er så dyre efterhånden – og jeg elsker fantasy. Har lige læst alle tre bøger af hunger games, af mangel på bedre, så jeg kan sagtens følge dig mht dårligt skrevede fantasy-bøger.

  Hvis ikke jeg vinder siger jeg i hvert fald tusind tak for anbefalingen 🙂 (men for nu krydser jeg lige fingre)

 58. Mig mig mig – jeg læser middelmådige krimier i øjeblikket, fordi jeg i den grad mangler noget rigtig godt at kaste mig over!!

 59. Miiig!!! For jeg fortjener dem altså. Og har faktisk aldrig vundet andet end en Depeche Mode plade i 9. Klasse gennem Vi unge.(ret cool) Og så en stegepande i Lillebror lotteriet da jeg var 10 år. (Ikke spor cool)

 60. Dem vil jeg gerne være! Jeg er i gang The hunger games pt, halvvejs igennem den første, og jeg glæder mig til at læse nr 2 og 3 også 🙂

 61. Jeg har fødselsdag den 12. maj, og synes det ville være fantastisk at vinde rigtigt indbundne bøger i rigtigt papir 🙂

 62. Jeg læser virkelig også meget fantasy, også gerne af den dårligere slags. Vil virkelig gerne vinde flere bøger, da jeg både er på barsel med min tredie, nyuddannet og arbejdsløs. Har virkelig ikke meget andet end baby at tage mig til og kunne godt bruge 1400 siders underholdning.

 63. Jeg eeeelsker fantasy ( og har skrevet mit speciale i litteraturhistorie om vampyrfiguren i film og litteratur gennem de seneste 200 år) og jeg er nødt til at læse denne serie, kan jeg høre. Så jeg håber at vinde 🙂

 64. Hvem kunne ikke bruge nogle flere bøger at læse i? og især til sommer når man skal ligge i solen med en god bog, vil disse jo være perfekte 🙂

 65. Fantasy? Hvorfor ikke prøve? Har de samme forbehold som du mht dårligt sprog eller børnemålgrupper, så vil gerne lade mig overraske positivt.

 66. Bøgerne må meget gerne lande i min postkasse! Under alle omstændigheder, ved jeg nu, hvilke bøger der gerne må komme med mig i haven og på stranden denne sommer 🙂 (Tak for tip!)

 67. Efter en måneds lockout – UDEN løn, er sommerferie-rejse-planerne skrinlagt til fordel for en nødvendig hjemmeferie. Har forsøgt at forklare teenagesønnerne, at lokalområdet rummer masser af muligheder. Og selvom der nikkes samstemmende, er skyggen af skuffelse der stadig.
  De er vilde med fantasy…så måske kan humøret rykkes en tand eller to op ved udsigten til en ferie på langs med TO gode bøger.
  Tak for invitationen til at deltage i din fine giveaway…krydser alt, hvad der krydses kan i håbet om massevis af held og bunker af lykke.
  Hilsen Marlene, 1i11e.1u11e@hotmail.com

 68. Wow, det lyder som en rigtig god serie. Plejer at sluge fantasy og steampunk råt og i store mængder via min Kindle. Den serie har jeg ikke hørt om før, så det kunne være SÅ fedt at vinde 🙂

 69. Det lyder som lige noget for mig- elsker fantasy 🙂
  så nu krydses der fingre 🙂

 70. Yay – mig!
  Det ville spare mit budget for endnu en dyr rampage gennem Amazon. når jeg har ædt de nyeste bøger på min hylde. Der er godtnok en 10-12 stykker, men de ryger jo med lynets hast, og jeg har brug for friske sider!

 71. Oh ja, det ville gøre godt med lidt let læsestof. Jeg er først nu begyndt at kunne koncentrere mig om læsning igen efter stress og medfølgende depression.

 72. Det er lige noget for mig. Jeg trænger lige til en lille virklighedsflugt, bare drømme mig ind i et univers af udødelige vampyrer og sort magi. Nice….. suk…..

 73. Du spørger hvem der vil vinde dem og jeg svarer at det vil jeg. RIGTIG gerne endda. Jeg er på dagpenge og det er ikke sjovt at prøve at opfinde stillinger man kan søge. Det er faktisk til at få en slags “Jeg har ikke noget at lave”-pres af, og puha jeg kunne godt trænge til lidt opmuntring i hverdagen i form at et fantastisk fantasiunivers at fanges ind i.

 74. Jeg eeeelsker fantasy bøger, så jeg vil syntes det ville være helt vidunderligt at vinde disse bøger.

 75. Årha, det lyder virkelig som nogle spændende bøger. Dem kunne jeg altså godt tænke mig! Jeg sidder her og venter på de sidste par bøger i “Games of Thrones” – jeg startede med at læse dem på dansk, men blev nødt til at hoppe over til de engelske, da de jo udkom hurtigere, men nu er den sidste side vendt, og jeg mangler virkelig et skud fantasy 🙂

 76. Åhhh det er jo lige mig der skal vinde de par bøger.
  Er netop blevet færdig med at læse min seneste bog og står faktisk og mangler næste læseprojekt at kaste mig over. Disse lyder virkelig spændende 🙂

 77. Uh, det vil jeg også! De ville se rigtigt fine ud her på natbordet ved siden af mig, og måske ville en god gang vampyr-og-hekse-kærlighed kunne få mig til at glemme mit eget patetisk kedelige liv for en stund…

 78. Jeg slugte ‘Shadow of night’ i sommerferien sidste år; det var en fantastisk spændende bog, og super fortsættelse af ‘A discovery of witches’. Jeg ville glæde mig over at kunne genlæse begge, denne gang på dansk

 79. dem gad jeg godt vinde. Læser generelt meget,så bøger der er spændende OG lange er et stort plus. Håber jeg kunne være den heldige :o)

 80. Uhhhh….mig, mig, mig! Elsker fantasy og læser gerne alt hvad der kan støves op…og alt muligt andet i øvrigt…

 81. NUUUIIII, dém vil jeg gerne læse! Har SÅ længe ventet på fantasy-bøger med vampyrer, som IKKE er Twig-fucking-light (pardon my french), og som er skrevet til voksne!

 82. Oj – dem ville jeg gerne have fingrene i. Jeg døjer selv med hang til både fantasy OG velskreven litteratur, så det lyder som sagen. Når jeg engang er færdig med eksamenslæsning forstås.

 83. MIG, jeg ligger lidende højgravid og har i den grad brug for underholdning (som ikke er fra de to andre børn 😀 )
  Og skal jo alligevel op 87 gange om natten pt, såååå hvorfor ikke bare tage et par læse nætter.

 84. Kære Superheltemor.
  Se det er en fed konkurrence for en læsehest for mig.
  Og hvorfor skal jeg vinde, fordi at jeg er mor ligesom dig og trænger til god aftenlæsning.

  Mvh Maria Bøg-Skov.

 85. Ih dem vil jeg bare rigtig rigtig gerne vinde! Er i fuld gang med min bachelor, som (alt for) snart skal afleveres og savner simpelthen sådan at læse for fornøjelsens skyld (og være udenfor for den sags skyld). Så når det ENDELIG er overstået og afleveret, ville det simpelthen være ren luksus med sådan et bare bøger at give mig i kast med – ude i solen selvfølgelig 🙂

 86. Det vil jeg rigtig gerne! Og hvis ikke jeg vinder, så tak for tippet, dem skal jeg helt sikkert læse selvom jeg ikke vinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *