Om gækkebreve og fotofiltre

Det bedste gækkebrev jeg har set i år, er dette her:

20130329-110752.jpg

20130329-110813.jpg
Så jeg lod mig inspirere af det, og sluttede mig til storklippende børneflok + deres onkel, og klippede en masse gækkebreve – bare for at kunne finde på fjollede små rim, som jeg kunne sende til mine sagesløse venner – altså de af dem der havde forstand på god digtekunst.

(De gættede dem sært nok allesammen – muligvis fordi digtene var så sjofle, at jeg nægter at citere dem her…)

20130329-111342.jpg
Det gik der så en hel dag med.

(Visited 758 times, 4 visits today)

5 thoughts on “Om gækkebreve og fotofiltre

  1. Jeg har fået et gækkebrev, hvori der stod: “Mit navn det står med bryster – pas på de ikke ryster…” Der måtte jeg altså også lige trække kraftigt på smilebåndet:-)))

  2. Og Gud, hvor er det da egentlig et vanvittigt kedeligt gækkebrev, jeg fik min to-årige til at sende: “Mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker”. Gaaaaab. Men pyt, han forstod, at det handlede om, at skrabe chokolade ind til hele familien.

  3. Tak for inspiration. Glæder mig til at sende sjofle gækkebreve næste år, og lader afsenderen være them kids.
    Udklippede i den fineste diller:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *