Om nyttige oplysninger

Supertumling, 2 1/2 år, har en fase for tiden, hvor alt sådan noget med kroppen er topspændende.

Det vil sige: bøvser, tis og prutter har været spændende ganske længe – og hun er ikke just diskret i sine bramfri annonceringer af hvornår hun selv foretager sig en af disse aktiviteter – men nu er listen af spændende kropsaktiviteter blevet udvidet noget.

Det er ikke alt hun har styr på, men det stopper hende ikke i at spille smart omkring det.

“Far har en tissekone!!” deklamerede hun forleden glad i supermarkedet, hvad der fik hele køen til at give hendes far det skeptiske elevatorblik.

“Tjo – han er måske køn nok til at have sådan en, men er overskægget ikke lidt for voldsomt?” har de formentligt tænkt.

20130312-204240.jpg
“Du er tyk, mor!” grinede hun, da hendes storesøster kiggede i fotoalbums med hende, og jeg forklarede at det var fordi hun var inde i min mave der.
“Har du spist mig?” kom det chokeret, og hendes søstre forklarede noget med at hun voksede derinde, og kom ud gennem tissekonen.

Jeg troede ikke hun hørte meget efter svaret, men da Ninjamans far(som vi ikke ser ofte) kom til lagkage, bøjede hun sig ind over ham, og sagde med konspiratorisk halvhvisken:”i går kom jeg ud af min mors tissekone…”
(hun har ikke helt styr på det der med datid endnu)

Den stakkels mand vidste ikke helt hvad han skulle svare hende, stoppede med gaflen halvvejs inde i munden, og tænkte tydeligvis:”det må være den københavnske dialekt – det kan umuligt være det hun lige sagde…”
Og så talte vi ikke mere om tissekone.

Lige den dag.

(Visited 82 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Om nyttige oplysninger

  1. Uh, kender det kun alt for godt med offentlige oplysninger om ting der ikke bør deles…. Prinsessepigen går i klasse med en pige, hvis far har sclerose ligesom mig. Det fik pigerne til at have denne samtale (højlydt) midt i aflevere børn tid i sfo. “Min far har sclerose” Ja, det har min mor også” “Måske skal de giftes” “Ja, det ville passe godt” “Så bliver vi søstre” de sagde farvel og løb ind for at lege…. denne far og jeg stod tilbage!! Behøver jeg sige, at det var en smule akavet!!!

    http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *