Om gode gaver, til aktive børn

I var jo så ekstremt hjælpsomme, da jeg, for noget tid siden, sukkede over at jeg ikke havde fantasi til hvad mit aktive barn skulle have i fødselsdagsgave.
Jeg lovede jer en lille update om hvad hun fik, så den kommer her:

Vi fandt disse fine sager: jonglørbolde, en diabolo og en fantastisk trapez vakte stor glæde – og lidt slåskamp over hvem af hendes søstre der måtte prøve tingene først.

En vanvittigt sød læser, Camilla, forærede hende en lettere brugt ethjulet cykel, der endnu er lidt stor, men stadig er blevet forsøgt cyklet på, og hendes mormor gav hende noget tøj med pailletter på – det har hun en svaghed for.

Så vi tilbragte aftenen med at beundre det pailletklædte fødselsdagsbarn, der lavede cirkustricks på sine nye gaver, med et lykkeligt smil.

20130215-172652.jpg

20130216-131411.jpg
Og jo, det så nuttet ud.
Men det er en deroute, med al det gøgleri!

Jeg har altid fået lidt myrekryb over gøglere – og nu har jeg så skabt en selv…
Skyder skylden på jer, der var lidt for gode til at foreslå gaver!

Det her er formodentlig hende om 15 års tid:

20130216-131604.jpg
Lover at sende hende i jeres retning, når hun er færdiguddannet, som ethjulet-cykel-kørende-trapezsvingende-pailletbeklædt-mimer.
Det var så lidt.

(Visited 54 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Om gode gaver, til aktive børn

  1. Jeg er vokset op ret tæt på en helt vogn fyldt med gøglerlegetøj, som stod nede i Fælledparken – og vi var tit inde på Strøget og kigge på gøglercirkus (København var åbenbart meget gøgleragtig i de år). På mit fritidshjem havde de endda ethjulede cykler. Men bare rolig. Der er ingen gøglerrester tilbage i mig i dag. Ikke engang den mindste lyst til at jonglere.

  2. Årh hun er sej, men jeg får lidt dårlige nerver ved tanken om at hun svinger sig sådan, tænk hvis hun faldt ned! Kan rigtig mærke at jeg er blevet mor 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *