Om hvordan man kommer igennem måltider man ikke kan lide – et mandagstip

Mandagstippet i dag, er svaret på et spørgsmål, som den uforlignelige Klidmoster stillede inde på bloggens facebookside:”Hvordan kommer man igennem måltider man ikke kan lide?”

Det er frk Fantastisk, 7 år, og hendes bedste veninde “frk Mille”, der også er 7 år, som svarer på spørgsmålet i dag:
“hvordan kommer man igennem måltider man ikke kan lide – et mandagstip”

Mille:”smag, og hvis ikke, så lad være med at spise hjemme hos folk!

Ff:”eller spørg hvad man skal have. Jeg aftalte med Mille, hvad hun ville have, da hun sov hos mig. Hun ville gerne have “mexipanske” pandekager, med kylling og kød og dressing.”

Mille:” jeg er kræsen med: lasagne, syltede agurker, “torskerum”, fiskefrikadeller, fisk, ost, muslinger – hvor lang tid skal jeg blive ved? Der er meget mere…”

Ff:”engang da Mille spiste hos os, spiste hun kun agurker.”

Mille:”ja, jeg spiste nok 43 agurker!”

Ff:” hvis jeg besøger en rigtig sød pige, og vi skal have lasagne, som jeg ikke kan lide – så ville jeg spørge om jeg måtte få noget andet.”

Mille:”fx havregryn. Og en bøf.”

Ff:”man kunne også sådan sige:”jeg kan ikke lide lasagne, men jeg kan da prøvesmage den…” man ved jo aldrig om andre lasagner smager godt.”

Mille:”prøv altid at smage først, for måske kan du lide det! Men jeg ville sige nej til at smagsprøve en musling med ost på! Og så få havregryn.”

Ff:”børn kan næsten altid lige McDonald’s, pizza og agurker. Med mindre man er kræsen. Og tomater måske ikke helt…. Jo, slik kan alle lide! Så giv det til gæster.”

Mille:”frikadeller! Lav det til børn! Uden fisk i… Og uden kartofler.”

Ff:”det var vist det! Fra frk Mille og frk fantastisk – de klogeste børn i verden!”

(Visited 62 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om hvordan man kommer igennem måltider man ikke kan lide – et mandagstip

  1. Havregryn og bøf, det må jeg huske når nu jeg får spisende gæster sidst på ugen .. :b Skønne unger !

  2. ”smag, og hvis ikke, så lad være med at spise hjemme hos folk!”. Hun virker meget afklaret og konsekvent omkring sin egen kræsenhed og det er vel en god ting. Jeg havde et vikarjob som økonoma i en børnehave, da jeg var 19 og måtte mindst 17 gange om dagen høre sætningen “Det kan jeg ikke lide!”

  3. Nå, men så må jeg nok holde op med altid at påtvinge mine børne-gæster ost med muslinger på. Sørens osse, det er jo det der er aller nemmest og naturligt…. 🙂

  4. Mindstemanden på 5år smagte på kødsovs i børnehaven, hvorefter han kom hjem og sagde ” Jeg kan godt li’ det men jeg bryder mig bare ikke om det…” Hmm….???? 🙂

    De er bare kloge de der 7årige tøser:) Tak for de gode råd:)

  5. “Det var vist det!” Hahahaha, åhh så godt!! De er jo gudeskønne at høre på:)) Elsker desuden også bare børns udtalefejl (torskerum). Herhjemme hedder pizza fx. “pipza” hvis man spørger hende på 3 ethalvt. Og elleve: “Ævle”. Tandbørste: “Bandtørst”. Bare nogle eksempler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *