Om varme ben

De eneste par bukser jeg ejer, er mine slidte yoga-bukser.
Jeg synes bukser er ubehagelige at have på, og går derfor altid i kjole.

Når det er minusgrader udenfor, er det egentligt en upraktisk påklædning, men jeg klarer mig, med uldne benvarmere og lange støvler.

I går morges var benvarmerne pist forsvundet, i det sorte hul, der er vores gang.

Under eftersøgning i stuen, fandt jeg kun Ninjamans lange underhylere, der er gråhvide og forvaskede.

Havde jeg ikke skullet direkte til et vigtigt møde, havde jeg muligvis nuppet dem, men det skulle jeg, så jeg måtte ind og rode i det bjerg af rent vasketøj, vi altid har liggende i mindstebarnets tremmeseng.
(Hun sover alligevel altid i vores seng).

Her fandt jeg i sidste øjeblik et par sorte gamacher, som jeg tog på til cykelturen, og da det var pissekoldt hele dagen, endte jeg med slet ikke at tage dem af.

Hvilket jeg fortrød, da jeg kom hjem og konstaterede at de sad sådan her:

20130121-232906.jpg
Jeg ved ikke hvor mange der har bemærket mit kraftige venstreben, eller hvor meget det ekstra par strømpebukser der lå i gamachebenet har slasket efter mig hele dagen.

Men det kunne sikkert have været gjort mere elegant.

(Visited 77 times, 1 visits today)

31 thoughts on “Om varme ben

  • Jeg ved faktisk ikke om det ekstra ben slaskede efter mig eller om jeg bare havde et tykt venstreben.
   Men ingen sagde noget

 1. Med fare for at du bliver bange og tror jeg begynder at stalke dig, så bliver jeg simpelthen nødt til at smække denne afsted

  I <3 Superheltemor!!!!

  Jeg er rigtig god til at vende mine bluser forkert! Og ingen siger noget til én. Det er lidt på højde med nutella i mundvigen og bussemænd i næsen! Det er mere pinligt at sige til folk end at være dén med sagen i næsen.

  • Haha – bare stalk løs! Fandme sjovt hvis man bliver stalket, fordi man ikke selv kan tage tøj på;)
   Det med bluserne gør jeg også. Og knapper min jakke skævt, glemmer at tage de blå overtrækssutter fra børnehaven af når jeg går, har min nederdel proppet ned i underhylerne bag på, og har engang haft to forskellige sko på en hel dag…

 2. Fantastisk! Jeg lavede en tilsvarende finte for ganske nylig, her sad det ekstra par strømpebukser bare som en ganske markant pølse på min ene balle og da jeg havde en tætsiddende kjole på MÅ folk have bemærket den pludselige balle-gevækst, men ingen sagde et ord og jeg opdagede først den deforme gigant balle efter at have holdt 3 timers oplæg for stor kundegruppe…hurra

 3. Du skulle tage at købe et par leggings med fleecefor, man kan få dem alle steder efterhånden. De er sindssygt varme og ligner bare en almindelig sort strømpebuks udenpå… Man kan selvfølgelig også bare fore sine gamacher med løse sokker, men alligevel;)

 4. Hahaha, den er ikke god – og så alligevel, for os andre i hvert fald! Lavede en tilsvarende engang – et par gamle trusser sad under mine leggins, som en mærkelig udvækst på min læg…jeg valgte at slå det hen med, at folk bare har tænkt, at jeg cykler enormt meget, og dermed har store lægmuskler….eller noget…

  • Som en der alt for ofte gør den slags kan jeg konstatere: folk siger ALDRIG noget!
   Jo – Steffen Brandt har faktisk engang informeret mig om at min kjole sad nede
   I mine strømpebukser. Flink mand.

 5. Hahaha, tak for grinet 🙂 Skønt! Da min mand og jeg lige var begyndt at være sammen, havde han et lignede uheld. Vi arbejdede sammen, og han gik gennem det store fælleskontor, da der pludselig røg en brugt strømpe ud af det ene bukseben – og to skridt efter røg endnu en sur sok ud af det andet. Diskret prøvede han at samle dem op. Det var nu ikke nemt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *