Om peber og pølse

Nå, ville have sagt noget klogt, eller fortalt noget spændende, om vores juleaften – men den tunge julemad har sat sig på min hjerne, og jeg kan ikke samle tankerne.

Det var en hyggelig aften, med tindrende lykkelige unger og godt selskab.
Og god mad.
Kun medisteren (en jysk tradition, som Ninjaman har indført i familien) kunne jeg holde igen med, for det tog min appetit, at nogen konstaterede at det lignede: “en travl aften i swingerklubben”!

20121227-092522.jpg

Jeg fik primært hjemmelavede gaver, blandt andet denne flotte sag, som jeg var lidt tid om at fatte hvad var:

20121226-141306.jpg
En håndlavet peberbøsse.

Som den glade giver sagde:”du skal bare lige købe en bundprop der passer til! Og noget lidt tykt peber!”
Ok så.

20121226-141411.jpg

(Visited 95 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Om peber og pølse

  1. Glædelig jul til jer 🙂 Er selv jyde, men har dog aldrig fået medister juleaften – kender heller ikke nogen, der bruger det 😉 Fiiiin peberbøsse 😀

  2. Jamen, tillykke med julen 🙂
    Altså vi har aldrig brugt det der medister til julemiddagen, og vi er da jyder 😉 men i år stegte min mor faktisk en til Silje, fordi hun ikke mente, hun kunne lide flæskesteg (…? Hvem er det barn?)

  3. Hvor blev pølsen af? Den var der lige igår… Ej jeg vil bare lige skyde ind at traditionen med medister kommer fra sønderjylland så der er rimeligt mange der har taget traditionen med sig…
    Flot peberbøsse du har fået dig, sine like it hot 😉 evt kunne man bruge den til strikkepindeholder? -Altså hvis proppen ikke kommer i den rigtige str.
    Glædelig jul herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *