Om grimme navler

Der er nogle ting, man først sætter pris på, når det er for sent.
En af dem er navler.

Jeg var teenager i 90’erne.
Der gik man i korte bluser, og jeg så sådan her ud:

20121213-145409.jpg
Jeg brugte meget lidt tid på at være lækker – barberede på ingen måde ben, satte aldrig hår, skønhedsrutinen bestod af koldt vand og mascara, og jeg gik udelukkende i brugt tøj, der lugtede lidt af gnu.

Mave-visende bluser gik jeg med, fordi de var kølige nok, til at jeg kunne have læderjakke ud over, uden at dø af varme.

Jeg kan huske, at jeg syntes mine lår var fede, mine knæ var knoklede og min næse lignede et skihop.
Den navle, der hele tiden blev flashet, fik overhovedet ingen credit for at være pæn nok til det. Den var der bare.

Stumpebluser har vist været ude af modebilledet i mange år.
Heldigt nok.
Maveskindsflashing er en disciplin jeg helst ikke dyrker længere – vil nødigt virke som sådan en der går og blærer mig med mit ekstralange skind, så jeg holder det høfligt under blusen.

Min navle har altid set upåfaldende ud. Jeg havde en ring i den da jeg var helt ung(90erne igen), men den har været ret standard ellers.
Bare en navle.

Jeg blev opereret gennem navlen i tirsdags.

Lægerne troede min blindtarm skulle ud – det skulle den så heldigvis ikke – men operationen har efterladt mig med noget der ligner et hunderøvhul installeret midt på maven.
(edit: jeg havde taget et foto som bevis, men det ser simpelthen for skummelt ud…. Så I må nøjes med at forestille jer hvordan et hunderøvhul ser ud, placeret på en mave. Selv tak.)

Mine børn er ret imponerede og synes denne her er sej, på den klamme måde.
Det må være godt nok til mig – når nu maveskindet alligevel ikke er flashe-materiale.

(Visited 506 times, 1 visits today)

12 thoughts on “Om grimme navler

 1. Det kender jeg godt. (Også ung i 90’erne, det siger det meste)

  Jeg fik engang en endometri-operation klaret gennem navlen og et par andre huller i trussekanten. Det er ikke så synligt mere, men det har alligevel haft en effekt på min navle. Arret gør, at min navle i perioder ligner en hønserøv! Altså i graviditetsperioder. But nevertheless. Hønserøv! Så meget at jeg fik malet en høne på min gravide mave hvor navlen var.. ja røvhullet! Hurra for navler, der åbenbart allerhelst ville sidde på røven af et dyr.

 2. Også det vil blive et minde engang … har selv fået fjernet blindtarmen gennem navlen og i dag kan man intet se.

  Mit største problem ved den operation er at de blæser bughulen fuld af luft og vender en på hovedet, for at få tarmene til at falde “til siden” så de kan komme til – jeg havde _så_ ondt i skulderene efter operationen og så gjorde det nullernas, da det der luft skulle forsvinde ud af bughulen igen … så du har min fulde sympati og *ae. ae*

  • Det er præcis sådan jeg har det! Pisseøm i skulder, og tyk mave.
   Men fedt at hunderøvhul ikke er permanent, det ser grimt ud!

 3. Åh god bedring! Har selv prøvet det! Ikke sjovt. Men jeg har verdens grimmeste ar så vær glad for hunderøvhullet 😉
  Fjernede de ikke blindtarmen nu de alligevel var derinde?? Det gjorde de med mig, for vi skal jo ikke bruge den til noget?!

  • Næ, de sagde at man var holdt op med at fjerne dem uden grund.
   Er det længe siden du fik fjernet din?

 4. Samme problem her. Fik fjernet blindtarmen via en kikkertoperation. Blev så sur over at min pæne navle fuldstændig var maltrakteret. Gik til lægen og klagede og fik en henvisning til Riget, hvor jeg fik lavet det om. Der er stadig ar, men i det mindste ligner min navle en navle og ikke endnu et røvhul.

  • Wow, vidste ikke de lavede den slags om! Tror nu ikke jeg har lyst til at blive snittet i igen… Men håber da at den bliver mindre røvhulsagtig, Når stingene kommer ud

 5. Tirdagens quiz.

  HVAD ER MÆRKELIGST……?

  1 – At have en grund til at søge på ordet ‘hunderøvhul’ på google?
  2 – At finde et blogindlæg, der rent faktisk indeholder dette ord (og i øvrigt andre skumle ting)?
  3 – Ikke at tvivle et sekund på dette indlæg skal læses?

  …..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *