Vind bøger

Konkurrencen er slut!

Som lovet, er der hele to konkurrencer denne søndag: den med gavekort til bobles , og denne her, med gode bøger fra Forlaget Rosinante.
Den ene bog man kan vinde, er “sig det ikke til nogen”, af Vita Andersen – en velskreven bog, om to kvinder, hvis liv vikles ind i hinandens. Jeg er ikke helt færdig med at læse den selv endnu, men synes foreløbigt rigtigt godt om den.
Læs mere om bogen HER

20121125-141717.jpg

Den anden bog du kan vinde, er:”Rokokoposten – de første 280 år”, der består af de 200 bedste, falske, nyheder fra www.rokokoposten.dk.
Ganske underholdende – og en udemærket gaveide’, til den der svoger, du alligevel ikke ved hvad du skal give i julegave.
Læs mere om den HER.

20121125-142731.jpg
Skriv en kommentar med hvilken bog du helst vil vinde, så trækkes der en vinder af hver bog på søndag d. 2-12.

(Visited 39 times, 1 visits today)

116 thoughts on “Vind bøger

 1. Jeg håber at manden min har fattet de slet skjulte hentydninger til at jeg gerne vil have Telegraph Avenue af Michael Chabon at læse i stedet for at sidde foran tossekassen, men af frygt for at han har glemt det, så lyder Vita Andersens bog også ret interessant…

 2. Jeg gad rigtig godt vinde bogen af Vita Andersen, kunne godt bruge en lille julegave til mig selv!

 3. Elsker bøger. Synes det er svært at vælge, men tro det skal være rokokoposten hvis jeg vinder 🙂

  Tak for en super god og underholdene blog 😀

 4. Uha, jeg vil da gerne vinde “sig det ikke til nogen” af Vita Andersen, er sikker på, at den kunne være god underholdning i de to mdr. jeg (forhåbentlig) har mellem endt studie og storkens ankomst (:

 5. Vil gerne lægge billet ind på Vita Andersen – og glæde mig til at læse den når jeg får juleferie og må læse andet end faglitteratur 😉

 6. Jeg er hooked på Vita Andersen. Er netop blevet færdig med Renselse, som er fantastisk, men temmelig barsk. Nu mangler jeg en ny god bog at gå i gang med, og den behøver ikke være HELT så barsk som den forrige – men meget gerne med kvindelig skarphed 🙂

 7. Jeg har læst alle indslag på rokokoposten siden den startede for virkeligt mange år siden snart. Synes de er fantastiske – men det betyder også, at jeg har læst bogen. eller i hvert fald alt det, som står i den. Derfor ville jeg være lykkelig over at vinde Vita Andersen. Også fordi hun bare er fantastisk!

 8. Vil gerne lægge mit lod på ‘sig det ikke til nogen’, gad måske allerede godt sidde med den nu mens jeg venter på at komme med ind til min mands kørelærereksamen – så er det jo godt der findes smartphones og blogs 😀

 9. Åhhh hvor min bogsamling trænger til nye input. Med total spare-spare-tider bliver der desværre ikke indkøbt nye bøger på trods af jeg ææææælsker at læse.
  Derfor er jeg sikker på, at Vita Andersens “Sig det ikke til nogen” vil få et rigtigt godt hjem i min bogreol – efter at være blevet ædt af en grådig læser 🙂

 10. Årh ‘sig det ikke til nogen’ lyder som en bog jeg ville sluge på ganske kort tid, til trods for manglende tid og medfølgende dårlig samvittighed 😉

 11. Åh, jeg vil SÅ gerne vinde Vita Andersens bog! Jeg har hørt så meget godt om den og jeg er verdens største læsehest. Jeg kan faktisk ikke helt holde ud, at jeg bor i Tyskland, hvor jeg ikke kan købe den,
  (Men hey, hvis jeg vinder, så kan du bare sende den til mine forældre 😉 Hæ)

 12. Ejjj, Rokokoposten ville jo være så fremragende en julegave til noget familie. Så kunne vi sidde dér juleaften og skraldgrine sammen, mens nogen læser højt i stearinlysets skær. Den ville jeg dæleme gerne ha’!

 13. Tough choice altså – hvis man nu indeni nok er en blanding af svogeren der ville elske at få Rokokopostbogen, men samtidig også vildt gerne ville læse Vita Andersen… Argh! Vita it is – og må overveje den anden som mandelgavebog og hårdt gå efter mandlen i år! Jeg skal spise SÅ meget ris a la mande! 😉

 14. Åh, jeg har jo slugt Vita Andersen bøger råt, siden jeg var så ganske ung..
  Den nye her, vil jeg meget gerne vinde..Sikken en herlig jul at gå i møde, med en god bog..
  Krydser fingre, ser hvad der sker..;)
  Mvh.
  Birthe Rostgaard Nygaard

 15. Ingen tvivl her! RokokoPosten!!! Jeg kender en helt speciel far, der skal have den i julegave af sin lille datter, hvis jeg er så heldig at vinde

 16. Efter laaaang pause med ik være motiveret til at læse er langt om længe kommet i Angel igen. Har netop afsluttet, -Vrede er mit mellemnavn,af Helle Zorring. Den kan anbefales. Så jeg siger ik nej tak til flere 😉

  • Den har jeg også hørt godt om – men jeg kender hende i virkeligheden, og det føles sådan lidt lurer-agtigt at sidde og læse om ting, hun ikke har fortalt mig selv… Så tror ikke jeg læser den. Men tak for anbefaling ellers, tager altid gerne imod boganbefalinger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *