Om yoga-ro

Jeg begyndte til yoga forrige torsdag.

Kom naturligvis for sent, fordi jeg ikke kunne finde en parkeringsplads der var nem at parkere på, med mine ringe parkeringsevner.
Instruktøren hviskede da hun åbnede døren, at jeg skulle skynde mig ind, men ikke larme for de andre lå og mediterede inden timen.
Hektisk fik jeg skiftet kluns og sneg mig ind i den stille sal.

Men det var en god time, og jeg glædede mig til i dag.
Cyklede hjemmefra i god tid, og var stolt af mig selv, der sådan helt overskudsagtigt endda var der som en af de første.

De andre – slanke, stramme slangemennesker – var ved at gøre sig klar, i deres dyre økologiske yogakluns, som de pakkede ud af flotte stofposer, med lotusbloms-motiver og den slags, på.

Jeg anede godt at mit slidte-joggingsæt-i-Nettopose ikke havde helt samme økolækre schwung over sig – men besluttede mig for at være pisseligeglad.
I det mindste var jeg der til tiden!

Jeg så mig om efter min nettopose – der ikke var der…
Den lå hjemme i stuen, hvor jeg havde pakket den.

Så det var alle de lækre, moderigtige yogaeksperter – og så mig, i nylonstrømper, nederdel og en bh og bluse, der gavmildt slap mine bryster helt ud, hver gang jeg bøjede mig forover….

Plussiden må være, at jeg fik brugt endnu flere muskelgrupper end de andre, fordi jeg også måtte kæmpe med nylonstrømper, der fik mine fødder til langsomt og knirkende, at skride bagud, så stillingerne blev hårdere, og samtidigt skulle jeg hive nederdel og løbske bryster op plads hele tiden.

Nå, men nu er der ingen der forventer noget af mig mere, så det kan kun gå fremad!

(Visited 33 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om yoga-ro

  1. Total bonus med ekstra sværhedsgrad 😉

    Jeg har de sidste tre gange været til yoga iført bh, da min sports bh er forsvundet på mystisk vis ( muligvis opslugt i en skuffe, på en hylde eller et andet tilfældigt sted i husstanden)

    Og bonusinfo, jeg har heller ikke noget smart økologisk tøj i stofpose, når jeg er til yoga og matcher slet ikke de buddhist farvede orange måtter man skal ligge på 😛

  2. Uh, hvor jeg kender det. Gik til fødselsdforberedelses-yoga, hvor jeg kastede mig ind i sidste øjeblik i min bøjle-bh, print-tshirt og 10 år gamle fodbold-joggingbukser med hul på knæet eller mine gemasher med hul i skridtet. På en god dag havde jeg sorte underbukser på indenunder. Og havde husket hårelastik. Det fjerner altså lidt fokus at skulle prøve at camouflere nøgen hud.

  3. DU er den absolut eneste grund til at jeg nogensinde så meget som vil overveje at forsøge mig med yoga igen.

    Da jeg sidst forsøgte var jeg tilsvarende iført gym-tøj fra svundne tider, blev placeret ved siden af stor-pruttende mandsling og da yogi’en bad alle om at fokusere på at åbne det 3 øje, troede jeg i ramme alvor at manden referede til anus og vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv…monstro man skulle forfatte en parlør?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *