Om fabelagtige dyner

I weekenden brokkede jeg mig over, hvor pokkers kold min flade, 19 år gamle dyne er – og glædede mig over i det mindste at have opdaget, at børn er et fantastisk isolerende materiale, som man burde fylde i dynebetræk.

Jeg tog fejl: det er muligt at børn varmer godt, men langfibret morbærsilke slår dem med adskillige længder!

Hvordan jeg ved det? Jamen, jeg har da fået en ny dyne!

Nogle søde og kloge mennesker hos JYSK fik åbenbart ondt af min klynken, og sendte mig den fineste dyne, jeg nogensinde har ejet – og jeg er helt overvældet over hvor lækker den er, og hvor pænt det var af dem!

Jeg aner ikke, hvad det der langfibrede morbærsilke er, men det er vanvittigt blødt, og føles muligvis som blendede englefjer?
Den er både miljø- og sundhedsmærket, allergivenlig, temperaturregulerende og kan maskinvaskes – så vinterens omgangssyge kan bare komme an, med børn der brækker sig på min dyne!

20121115-181934.jpg
Var jeg millionær, købte jeg denne her dyne, til alle i familien.
Men den koster svimlende 2000 kroner – og selv om den er alle pengene værd, er det ikke noget jeg nogensinde kommer til at have råd til..
Er nogen af jer rige, og drømmer om nye dyner, kan jeg altså anbefale denne her – fandeme en fantastisk opfindelse – tak for det, gavegivertyper!

(sponsoreret indlæg)

(Visited 15 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om fabelagtige dyner

  1. Det er sjældent, man klapper i hænderne over en blogger, der får sponsorede ting – men denne gang gør jeg! 😉 Det syntes jeg virkelig, du fortjente.

  2. Tillykke med din nye dejlige dyne! Kan godt forstå de fik lyst til at forære dig en, det gjorde jeg også 😀
    For børn kan faktisk en tand for isolerende, og de har også ofte en bivirkning i form af sovende lemmer.

  3. Haha, “blendede englefjer”! Det lyder både voldsomt brutalt og ækelt og samtidigt blødt og herligt. Ved dog ikke lige, hvad jeg hælder mest til… ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *