Vind verdens fineste kjole!

(konkurrencen ER slut, og vinderen fundet: Sofie P B! Nye konkurrencer kommer løbende!)
Hvis jeg var Askepot, og den gode fe kom og tilbød mig en balkjole, ville jeg bede hende pakke tryllestaven sammen, og lave en bestilling på denne her kjole i stedet.

Mærket er Ecouture by Lund, designeren bag hedder Johanne Helger Lund, og jeg har brugt adskillige timer, på at sidde og beundre hendes hjemmeside, siden min mor og søster forærede mig denne her, i fødselsdagsgave denne sommer.

Den lækreste kjole jeg nogensinde har ejet, hvor mine (lidt for rigelige) former, tager sig vildt godt ud, med snører der strammer ind de rigtige steder og stof der falder pænt.

Jeg kan godt lide det lidt teateragtige og sjove præg, de meget feminine kjoler har, og jeg tænker at det er kjoler man kan have i rigtigt mange år.

Derudover, er Ecoutures tøj fremstillet bæredygtigt, med så lidt muligt belastning af naturen og de arbejdere der er med i processen, som muligt.

Jeg synes det er fantastisk hvor meget omtanke der er bag, og får endnu mere lyst til at eje alt hvad Johanne fremstiller!
Du kan læse meget mere om Ecouture her.

Og nu til noget rigtigt spændende:
jeg har fået lov til, at udlodde en valgfri kjole fra Ecouture, til en enkelt heldig vinder!
Gå ind på hjemmesiden, og find den kjole du ville bestille hos den gode fe.
Skriv en kommentar her nedenunder – så leger jeg fe, og trækker en vinder d 12-11

20121104-153653.jpg

20121104-153711.jpg
Indlægget er IKKE sponsoreret, og begejstringen er helt min egen!

(Visited 185 times, 1 visits today)

652 thoughts on “Vind verdens fineste kjole!

 1. Jeg har det fuldstændig som dig. Jeg kan sidde i time efter time og drømme om de fine, fine kjoler fra Ecoture. Det er jo fuldstændig umuligt at vælge. Men hvis jeg nu SKAL… Så må det blive Pang – Purple.

 2. Helt klart Marie – Red, er vild med rød og vild med tøj med prikker på, så dobbelt op er da totalt bonus 🙂

 3. Ihh, sikke fine kjoler! Når jeg har født og fået min krop tilbage vil jeg elske at tage Jobi Midnight Black/Pink på og ikke længere føle mig som en hval, men som en sexy mama 😉

 4. Jeg er så vild med alle kjolerne og MÅ bare eje “Cirkeline – red/white”.. Så krydser alt hvad jeg kan for at jeg vinder:)

 5. Hold da op en fantastisk chance 🙂 – har længe drømt om en af de smukke kjoler fra ecouture! Mit valg må falde på Joss green, så jeg kan danse julens mange fester i møde.

 6. Smukkeste kjoler ever og lækkert bæredygtigt koncept. Thums up til Johanne!
  Pang 3/4 sleeve black/green krydser jeg fingre for at vinde.

 7. Har set min kone drømme om disse kjoler, så tænkt hvis jeg kunne forkæle hende med hendes drømme kjole. Win-win for begge 🙂 Vil elske at se hende i starlet red.

 8. Micha L/S Petrol. Håber ikke jeg bliver udtrukket, for ejer ikke en eneste kjole og har aldrig gjort det i mit 39 årige liv. Men for Fanø hvor er de rober smukke.

 9. Er du så færdig, dét er en vild præmie. Som i mine vildeste drømme vild. Men helst ville jeg nok selv danse i sådan en “Tango – petrol”, den er godt nok nærmest et kunstværk at se på.

 10. Nøj, sådan en gad jeg godt vinde, men hvordan begrænset man sig til kun at ønske sig 1??? Ved slet ikke hvilken jeg ville vælge, der er de første 4-5 stykker jeg godt gad eje!

 11. Det er jo ret svært at vælge :S
  Det hjalp bestemt ikke at spørge manden til råds… Han kunne lide dem alle sammen 😀
  Mit endelige valg faldt på Joss – Black. Den er enkel og fin, og så mangler jeg en “lille sort” 🙂

 12. Min mand morer sig en del over at jegpludselig har fået topmave (!!!) så jeg tror også jeg skal have lidt magi i tøjet. Så Carla Grey. Den er da for fed!

 13. Hold da op, det er vist heldigt for min konto at jeg først har opdaget den side nu! Jeg ville elske at være ejer af Carmen star – black (jeg er en sucker for alt med stjerner) og så er den jo bare vildt smuk!

 14. Hej Superheltemor
  Mig mig mig!! Jeg har også rigelige former og brug for en dejlig ny kjole. Synes de ser fantastiske ud.
  Tak for en god blog i øvrigt!
  Mvh Pia

 15. I am in loooove med alle deres fantastiske kjoler og vil bare gerne have en af hver 😉 Men skal jeg vælge, tror jeg at mine fyldige former vil have glæde af lidt pang 🙂

 16. Sikke nogle fine kjoler. Nu har jeg en forestilling om at jeg skal til at være mere feminin i 2013 (du ved, noget med sminke mere end en gang om året og andet tøj end jeans) så det her en den perfekte konkurrence for mig at vinde. Starlet i grå til mig tak.

 17. Åh mand, hvor er de flotte !!

  Jeg vil rigtig gerne vinde Joss magenda, og synes bestemt det skal være mig der vinder, eftersom jeg pludselig er blevet single, og så kunne det da være så super godt, at se møg lækker ud i en skøn kjole til julefrokosten, og vise ham, hvad han gik glip af 😉

 18. Wow de er fine. Marie green er mega fed! (Og min mand ville putte ungen meget hurtigt og bagefter rive kjolen af mig, hvis han så mig i den…)

 19. Pang – black/pink.
  Er helt vild med mærket og misunder mine tangovenner, der valser rundt i de lækre kjoler. Håber det bliver mig der vinder. Så smutter jeg også en tur på tangogulvet igen!

 20. Min gode fe måtte godt pakke tryllestaven væk for Starlet Red – SÅ meget eventyr og så mange drømme!
  Jeg elsker rød, i alle nuancer og afskygninger og tænk hvis jeg vandt den…

 21. Starlet green er da perfekt for en pige som mig, med lidt atypisk figur. Uanset hvad, kommer den på ønskesedlen (sammen med mange af de andre skønne ting der er at finde på siden 🙂 )

 22. Det var et meget svært valg … men jeg må give dig ret i at starlet- red ikke er til at stå for … er forelsket – og har desværre ikke den slags penge på mig ellers havde jeg købt den med det samme 🙂

 23. Jeg vil så gerne vinde denne smukke kjole: http://ecouture.dk/kjoler/marie-rgreen.html

  Med den på vil jeg føle mig ekstra smuk og smækker og klar til at gøre sidste træk i mit forsøg på at få taget om den skønne mand, som jeg er så skør med for tiden. 🙂

  Lad mig vinde! Åååh, lad mig vinde! Jeg vil være så taknemmelig. 🙂

 24. Wooow, de er virkelig smukke kjoler :0) … men jer er total vild med stjerner, så derfor må Starlet – Red lige være noget for mig:0)))

 25. Aj men hvordan kan du overhovedet nøjes med at vælge en kjole. De er jo skønne alle sammen. Allerhelst ville jeg dog vinde “Marie – green”

 26. uh er total forelsket i den smukke smukke carmen black star http://ecouture.dk/kjoler/carmenstar-black.html den er smukkere end smuk og ville føle mig så smuk i sådan en kjole, LOVE IT <3 <3 ville føle mig som en prinsesse i sådan en ,
  uhh gode sødre rare fe, jeg har græskarret til at stå udenfor 😉
  Mange hilsner fra Vibeke

 27. Der findes intet så skønt som eventyr 😀
  Jeg har længe haft et godt øje til Ecoutures kjoler.. Sjældent så yndige-anderledes-eventyrlige, og til en pris der kan betales, ses..
  Jeg er vild med flere af dem.Men en specielt udvalgt, mest pga anvendeligheden i den kommende højtid ;), vælger jeg denne: http://www.bloglovin.com/frame?post=603810171&frame_type=a&blog=3299192&link=aHR0cDovL3N1cGVyaGVsdGVtb3IuZGsvMjAxMi8xMS92aW5kLXZlcmRlbnMtZmluZXN0ZS1ram9sZS8
  Og mon ikke jeg vil føle mig, bare en lille smule Askepot-forvandlet. <3

 28. Hvis denne her: Carla – Midnight Black ecouture.dk/kjoler/carla-midnight-black.html – kunne finde vej til min krop med former ville vinteren blive lidt festligere

 29. Jeg tror faktisk at selv jeg ville se nogenlunde pæn ud i en af de smukke kjoler. Og ellers er kjolen jo så fin i sig selv, at man ikke ville opdage at den sad på mig.
  Skulle jeg være så heldig at vinde tror jeg, jeg ville satse på Jobi – Midnight Black/Pink

 30. Åhh. – har aldrig set den side før og er blevet total forelsket.
  Hmm Jobi midnight eller Carmen Star olive ….Hmm – kan slet ikkevælge ;-))
  Hilsen Christina

 31. Jeg er også faldet for Starlet – red. Tror også den ville kunne gøre noget godt ved mine så rigelige former. 🙂 Jeg krydser fingre! Mvh Katrine

 32. Joss Black er fantastisk og jeg håber jeg kan vinde den 🙂 Har tit klikket ind på siden fra facebook og siddet og drømt lidt 🙂

 33. Nøj hvor er der nogle lækre og flotte kjoler. Jeg ville elske at vinde Mariekjolen i grøn http://ecouture.dk/kjoler/marie-rgreen.html.
  Kjolen skulle ikke være til mig selv men til min gode veninde som endda også hedder Marie!:-)

  Hun har lige mistet sit job og jeg ville elske at kunne give en gave som denne til hende til at forkæle hende lidt.

 34. Åh, jeg elsker deres kjoler!!

  Vil være virkelig svært at vælge én. Skulle jeg være så heldig tror jeg det skulle være… starlet grey, fordi den kan bruges til det hele eller… pang green fordi farverne er skønne… eller tango petrol, der ville være så skøn til årets julefrokost.

  Selvom det er et svært valg håber, håber, håber jeg…

 35. Øjjj. Jeg har en ting for kjoler. I gamle dage – for sådan cirka to børn og 10000000 år siden – kunne jeg bruge ubegribeligt meget af min su på kjoler. Nu går su-kronerne til den der mærkelige børnefamilieøkonomi, hvor der altid lige præcis er råd til det allermest nødvendige og så heller ikke et miligram mere. Så jeg gad godt ha’ besøg af den gode fe. Så ville jeg ønske, hun havde denne her http://ecouture.dk/kjoler/micha-690.html med til mig, så jeg kan komme velklædt til bryllup til sommer. Som om alle de der kjoler jeg købte for to graviditeter siden ikke passer helt så godt mere.

 36. Jeg ville blive lykkelig for at vinde pang i sort og pink. Hvis jeg vandt skulle den med til alle julefrokosterne:0)

 37. Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg forære kjolen Pang – Green til min skønne, farverige moster som lige har været igennem en kedelig skilsmisse. Hun trænger til et frisk og farverigt pust, og jeg ved at alle kjolerne fra Ecouture er lige i hendes smag 🙂

 38. Tror jeg er blevet forelsket – og ikke kun i en 🙂
  Men hvis jeg skulle være så heldig at blive fortryllet med sådan en smuk kjole må det blive; Pang green

  Mange hilsner Ane

 39. Åhh, nogle smukke sager…
  Carla Midnight Black… Den måtte SÅ gerne komme herhjem at bo…
  I så fald ville det være første gang jeg ville være i besiddelse af en kjole af en sådan kaliber 🙂

 40. Tror jeg er blevet forelsket – og ikke kun i en 🙂
  Hvis jeg skulle være så heldig at blive fortryllet med sådan en smuk kjole skulle det være; Pang green

  Mange hilsner Ane

 41. Bare til inspiration, en kombination af Cirkeline-stilen med Pang-formen tror jeg ville være ret perfekt! Ret tæt på min fantasi-kjole i hvert fald 🙂

  Men af de to, da bliver det Pang black/yellow, der vinder i mine drømme.

  Btw, så minder egen og andres tekstil-dyrkelse mig om dette klip: http://www.youtube.com/watch?v=kUH34iqK7cI. Altså, på den sjove måde, ikke?

  – Lærke

 42. Uhh, det er sørme svært at vælge blandt alle de skønne kjoler! Jeg tror dog Jobi eller Carla er mine favoritter. Skønt med kjoler der strammer ind og holder på plads på den gode måde! Krydser fingre!

 43. Må man vælge alle? Også selvom det er den allerdyreste? Og ikke er en Kjole? For så vælger jeg den smukke Helen Blazer. Ellers vil jeg vildt gerne ud og danse i Carmen Grey kjolen. De er virkelig fine – og thumbs up for grøn profil, miljøbevidsthed og god kvalitet.

 44. Wau, hvor er de flotte! Tror jeg vil ønske mig en til jul.
  Og hvis jeg skulle være så heldig at mit kommentarnummer blir udtrukket, så vil jeg gerne have en Marie – green.

 45. HOLD. NU. KÆFT. de er fede!! Kæmpe vinger bagud og alt det der Monte Carlo-hejs.

  Jeg vil ha’ dem alle sammen. Ganske enkelt. Virkelig hårdt presset er det dog nok Carmen Jalousi, jeg vil have, hvis jeg er så umådelig heldig at vinde. Jeg elsker virkelig, at der også er mange kjoler i flotte farver, og det teatralske er også bare et ekstra plus.

 46. Synes det er så sødt når min tre-årige knægt siger: Hvor er du fin i det tøj, mor. Det tror jeg helt bestemt han vil sige, hvis jeg var i en JOSS black 🙂

 47. Synes det lyder så sødt når min tre-årige knægt siger: Hvor ser du fin ud i det tøj mor. Det vil han helt sikkert synes i en JOSS black 🙂

 48. Hvis jeg bliver den heldige, snupper jeg en Pang 3/4 sleeve – black/green. Krydser fingre:-)

 49. WOW! Det var da en lodtrækning der virkelig benover! De kjoler er så fantastiske, at jeg kunne lægge min indre buksetrold på hylden for at gå med dem. Virkelig WOW!
  Helt specifikt er jeg tosset med Carmen Star Olive 🙂

 50. Synes simpelthen at joss er så fantastisk fin 🙂 og den er jo fin i alle farverne!!

  Bom bom den gode fe må gerne gi mig den.,,,, grønne 🙂

 51. Hej SHM,

  Uh de er godt nok flotte!!! Jeg ville elske at gå til julefrokost i Joss, Black :o) Tror den ville klæde mig – og omvendt…

  Klem fra Lene

 52. Jeg har aldrig ejet sådan en rigtig fin princessekjole. Jeg håber ønskefeen vil svinge sin tryllestav hen over mig;O)

 53. Jeg ville nok vælge Carla Midnight Black eller Jobi Midnight Black. Men det er godt nok svært, for der er mange fine!

 54. PANG – GREEN – FANTASTISK kombi med det grønne og det pink!!!
  Og så ÆÆÆÆÆÆLSKER jeg bare konceptet med Økoligi og bæredygtighed… JÆJ…. det er SKØNT… ;o)

 55. åhh hvor er de smukke. Jeg kendte slet ikke til dem men de er da helt fantastiske. Jeg ville elske Magic Eve i sort men enhver af dem ville være en drøm. Jeg tror faktisk, at det vil være en kjole der ville klæde mine temmelig runde former – og det er ellers svært at finde noget.

 56. Orv, kunne jeg ønske mig at have held i noget bare én gang ville det være nu!

  Det var nærmest umuligt at bestemme sig, men jeg ønsker mig mest Carmen – midnight black. Men jeg sætter straks Starlet Grey på ønskesedlen også, fordi den ligner en kjole, man kunne danse i lige til den lyse morgen (og det trænger jeg lidt til – at danse, altså).

  🙂

 57. Åhhh, jeg har været vild med de kjoler længe, jeg har bare ikke råd til sådan en lækker kjole. Jobi Midnight Black/Pink er min klare favorit, selv om der er flere skønne kjoler, jeg godt kunne tænke mig 🙂

 58. Jeg har været syg af kræft det sidste år, men nu er jeg rask, og trænhger til en ny kjole at fejre det i

 59. Svært at vælge bare en enkelt. Karla, Jobi og Pang er mine favoritter og en SKØNNE dag MÅ jeg eje en af dem. Nu satser jeg på at vinde en kjole her. TAK.

 60. Åh, det ville være så sejt med en kjole der passer. Jeg har lige tabt en del kilo, og tror nok jeg tør at gå i kjoler om lidt. Så klart Starlet – rød eller Pang 3/4 sleeve i sort/grøn.
  NannaHH

 61. Uhhh manner manner manner, jeg vil så gerne vinde Starlet – Red… Eller Joss Black….. Nøj hvor er de fine.
  Den jeg ikke vinder må jeg ønske mig eller købe selv.

  Nårh men svaret er…. ælle bælle…. Starlet – Red.

 62. bum, bum, det er sgu da svært bare at vælge én. Der er jo både Starlet i purple (og læker smækker carmen rød). Men jeg tror nu alligevel, jeg ville vælge en Starlet i rød 🙂

 63. Jeg MÅ bare eje STARLET – men på stående fod kan jeg simpelt hen ikke bestemme mig for om den skal være grå eller grøn!
  Tak for at gøre opmærksom på et mærke, som jeg ikke kendte, og som har de smukkeste ting!
  Hilsen Heidi

 64. Hvor er det svært at vælge hvilken af de smukke kjoler, der er favoritten, men tror Micha S/S Grey vil stå godt til mine øjne 🙂
  Vandt jeg så smuk en kjole ville jeg nok oftere gå i kjole 🙂

 65. Det er jo nærmest umuligt at vælge når de er så flotte alle sammen. Joss – Black er dog den der allermest fanger mit blik.

 66. Fantastisk giveaway!
  MIn hjerne frasorterer automatisk ikke-ammevenligt tøj, så jeg blev fluks forelsket i Pang purple!
  Så kan jeg være pæn til julefrokosterne samtidig med at jeg har babserne frit fremme, det kan da kun blive godt! Håber virkelig jeg vinder! 😀

 67. Vil gerne vinde enten en jobi, cirkeline eller carla grey.. Synes det er meget svært at vælge mellem de fine kjoler!

 68. Uhhhh!!!! Hvem der bare vandt!! Efter lang tids klikken frem og tilbage, tror jeg at jeg ville bestille Joss i magnenta. Kjolen er fantastisk, farven er fantastisk, og jeg burde bare gå noget mere i kjoler!

 69. Uuuuuuuuhhhh!!! ((((((-:
  Er ligeså vild med Johannes kjoler og drømmer inderligt om en Carmen Stars i str 46, farven er underordnet (-:

 70. Krydser fingre, ben og arme for at blive den heldige vinder af en af disse fantastiske kjoler. Ønsker mig pang 3/4 sleeve black/green.

 71. Elsker simpelthen Ecouture. Så fine kjoler at det næsten er umuligt at vælge, men er blevet meget forelsket i Cirkeline White/Black. Har endda et par sko i sort med hvide prikker der passer til…

 72. jeg er hende, der altid ender i sort. Jeg er hende, der er blevet meget ældre, end yngre, men stadig sukker efter farver, former og kjoler. Det er svært, når man er i slut fyrrerne. Svært at stikke ud. Svært at udleve den indre diva. Hun er der jo og hun vil gerne fodres. Med den kjole, jeg har valgt, skal der så også lige shoppes nye sko og lækkert undertøj. Og så kommer jeg jo til at gøre noget godt for den danske økonomi i sidste ende. (Selv om jeg hader tesen om, at vi skal forbruge os ud af krisen. Holder ikke i længden.)
  Men hei den her gad jeg altså godt at eje: http://ecouture.dk/kjoler/jobi-green.html

 73. Jamen er du gal, mand – har jo siddet den sidste time og prøvet på at beslutte mig – de er simpelthen SÅ fine alle kjoler og hjemmesiden er hermed føjet til favoritter. Men ja måtte jo hårdt presset vælge en og det blev Pang – yellow :o)

 74. Hold da op nogle lækre kjoler:-) der er vist ikke store vinderchancer med alle de kommentarer, men jeg prøver alligevel:-) jeg ønsker mig allermest den der hedder tango – red, selv om der er mange flere, der gerne måtte hænge i mit klædeskab:-)
  Hilsen Karen

 75. Årh nogle kjoler!!
  Jeg ville ønske mig Starlet – green, hvis jeg var så heldig at have en fegudmor.

 76. Kære gode fe.
  Jeg bliver da helt svimmel… hold da op hvor kunne det bare være fantastisk at være den heldige vinder.
  Hvad skulle man vælge – hvad skulle man vælge… Jeg tror det må blive Starlet – Gray.
  Den er da bare helt bedårende…. I LOVE IT.
  Mange hilsner Susan

 77. Carla grey vil være prikken over i’et, når jeg fejrer 10 årsdag med bedre halvdel om en lille måned.Jeg har fået godt med former i løbet af de 10 år, men som min bedste sagde: Når man bliver ældre, er man ikke længere så pæn, men så kan man jo bare tage noget pænt tøj på 🙂

 78. Oh jeg elsker også de kjoler og har ofte sukket over dem men endnu ikke blevet den glade ejer af en. Jeg ville vælge den samme røde model som den du ønsker hos feen. Der er nu svært for der er flere modeller der er lige i øjet.

 79. Nøj, sikke fine kjoler…. Jeg kunne godt bruge denne når jeg skal føre mig frem til julefrokosterne: Carmen Star – Black :-):-)

 80. Prøver lige igen, den kom vist ikke på. Elsker de kjoler og har længe drømt om at eje en! Starlet red ville jeg nok forsøge mig i og håbe at det med pasformen betød noget for min mave.

 81. Jeg ville vælge Magic Eve, da jeg ikke ejer nogen flot aften/gallakjole og den her er et rigtig godt bud på en tidsløs og smuk en af slagsen 🙂

 82. Åh, hvor har jeg ofte siddet og savlet over den hjemmeside. Og tænkt: ‘En dag køber jeg sådan en kjole’ – men den dag er aldrig kommet ofr pengene har altid været prioriteret til børnestøvler, benzin, husleje osv. og derfor er kjolerne endt med at være fra H&M osv.
  Den kjole jeg synes er flottest er Carmen Star – purple 🙂

 83. nej hvor er det nogle smukke kjoler! Jeg ville godt bytte min førstefødte for Carmen Jalousi – den er skøøøøøn!
  (altså nej – det ville jeg ikke! Men det er en fantastisk kjole)

 84. Jeg blev i første øjeblik tiltrukket af “reklamen” med den grønne cykel. Har en forkærlighed til Italien. Men sikke et hel at få øje på alle de smukke kjoler. Min kærlighed er faldet på denne smukke sag http://ecouture.dk/kjoler/micha-grey.html. i en str 36. Men jeg lyver ikke hvis jeg siger, at det var svært at vælge 🙂

 85. Tusind tak fordi du har gjort opmærksom på de smukke kjoler. Er sikker på at jeg vil blive en rigtig prinsesse (i min datters og måske endda mands øjne) hvis jeg kunne iføre mig den skønne Starlet i grå eller rød. Tak gode fe ;o)

 86. Åhh en Marie i grøn. Den ville være så fin til julen. Mon man kan amme i den? Nok ikke, men så er den så fin at drengen må lære at tage flaske 😉

 87. Carmen Star Purple:-) ville jeg elske at gå i.. Åh.. Jeg drømmer flere gange om ugen om at blive ejer af en af disse skønne kjoler, de er bare så fine og med det der særlige personlige over sig.. Jeg krydser fingre og håber at lykken smiler til mig:-) kh. Mette .

 88. Åh det er da den skønneste give away.. Jeg dagdrømmer om en af disse kjoler.. Og er så tit inde på deres hjemmeside og kigge.. Jeg ville elske at hoppe i “Carmen Star Purple” og krydser fingre for at lykken smiler til mig.. Og finder min nål i høstakken.. Kan godt forstå så mange er med:-) der er noget ganske særligt og meget personligt over disse enestående kjoler.. Kh. Mette

 89. Jeg ville elske en Jobi midnight Black/pink. Ville godt give et af mine drengebørn i bytte. Eller måske en nyre?

 90. Nøj nogle fine kjoler, den side må gemmes til senere brug – jeg vil frygtelig gerne vinde hvis de sender til USA, jeg er lige flyttet til New Jersey og måtte prioritere at få det praktiske varme tøj med – kære gode fe, jeg ønsker mig en Jobi Midnight black/pink 😉

 91. Kære Superheltemor,

  Jeg er ny mor – og ny (men allerede hooked) læser af din blog. Benytter lige lejligheden til at deltage i konkurrencen: Jeg synes alle kjolerne er vidunderlige, men den røde starlet er min favorit.

 92. Wow hvor er de fantastiske 🙂 jeg ville helt klart gå efter Starlet-grey. Men det er nu mega svært at vælge 🙂

 93. Åh, jeg var både på Carla Midnight Black, Jobi Grey og Tango Red.. Men jeg ender faktisk på Starlet Red..
  Enormt fine kjoler! 😀

 94. Det ville være så super super fedt. Der er så mange flotte men hvis jeg er heldig vil jeg rigtig gerne eje Starlet – Grey den er smuk

 95. Uhh, er helt enig i, at Starlet – red skal på ønskesedlen denne jul!! Den er ikke mindre end helt lovely! 🙂

 96. Ihhh hvor er de fine de kjoler!! Jeg er også vild med det eventyrlige og lidt teatralske præg de har! Og så er jeg vild med at kjolerne hver især er unikke og så fint skåret i snit! <3

  Jeg er fuldstændig brændt varm på denne hotte sag : http://ecouture.dk/kjoler/joss-black.html

  og så er det godt at høre at de gør noget godt for folk med former 😀 I LOOove it!!
  Jeg smider lidt delere rundt på FB 🙂
  Krydsede fingre herfra 🙂 xxx

  Mvh.

  Annesofie Kjeller Larsen

 97. Åh, der satte du lige drømmene i gang igen. Drømme jeg ellers har pakket godt væk, fordi Johannes kjoler er way out of my league pengemæssigt og vil være det de næste mange år (SU – wah wah og buhu).
  Jeg æ. æ. ææælsker hendes teatralske mix af dame og rebel. Jeg forestiller mig, at alle universets gudinder går klædt i Ecouture-kjoler. Jeg ville føle mig som en lille hverdagsgudinde i sådan én.
  Og så er jeg vild med hendes fokus på økologi og miljø! Jeg køber så vidt som muligt økologiske og miljøvenligt, når det handler om madvarer, plejeprodukter, rengøring osv.. men tøj – åh, jeg ville så gerne, men der er bare ikke meget økologisk tøj at komme efter.
  Al respekt til Johanne!
  (Også lidt til dig for en skøn blog, Superheltemor – har nok brugt cirka lige så mange timer på storsmilende at læse hos dig, som jeg har brugt på at drømme mig væk i Ecouture.)

  Skulle jeg være den heldige, så ville jeg blive lykkelig for en Carmen Star Black. Så sparer jeg selv op til Pang Black/Yellow og Starlet Red.

 98. Wauw de er fine, starlet Grey er lige mig. Den virkelige verden venter lige om hjørnet efter barsel nr. 2, ville være fedt at face den der virkelighed i en fin kjole…:-)

 99. ღ ღ ღ, Ihh der gik et helt sug igennem maven på mig ved tanken om at vinde en af de smukke ecouture kjoler 🙂
  Min mor er vild med de kjoler og har ved et par festlige lejligheder haft sådan en på , der er så smukke og unikke og jeg ville elske at eje en selv
  Jeg svinger lidt imellem denne vidunderlige kjole med stjerner på og så den model der er pang grøn <3
  Men denne vil jeg nok få brugt mest da jeg sagtens kan se mig selv i den til hverdag
  http://ecouture.dk/kjoler/starlet-grey.html ღ ღ ღ,
  Jeg krydser virkelig fingre
  kærlig hilsen
  Karin Christensen

 100. hvor er den yndig og elegant og super smuk i den røde farve og passer så godt til den tid vi går imøde. håber af hele mit hjerte at vinde den
  ville føle mig som en million <3

 101. Hvor er det bare nogle skønne og lækre kjoler <3
  Hvis jeg skulle være så heldig ønsker jeg mig den flotte "Joss – Black"

 102. Fantastisk give away …En drøm at eje en kjole fra Johanne..
  Elsker konceptet som virksomheden står for..Med tanke for miljøet, og så ende op i at frembringe aalle de smukke kjoler er bare for sejt..Har kigget langt efter de kjoler..Alle er flotte, men jeg har valgt denne. http://ecouture.dk/kjoler/starlet-red.html
  Må jo tænke på, at jeg skal kunne være i den – foroven også, så snøre bag på kjolen er bare genialt..Jeg bliver da vildt slank i sådan en skønhed..
  Drømmer mine prinsessedrømme videre i natten..:)

 103. De er smukke. Jeg vil allerhelst have carla-midnight-black. Er ved at finde min krop frem efter fødsel for to uger siden, og glæder mig til at kunne tage noget flot tøj på.

 104. Joss- Green syns jeg er virkelig flot og er den jeg godt kunne tænke mig hvis jeg er den heldige 🙂

 105. det er da nogle fantastiske kjoler. Jeg ønsker mig Pang Green i str 46.
  Venlig Hilsen Marianne Gaarde

 106. Åh jeg vil gerne vinde!!! Er gravid i uge 37 og bruger flere timer om dagen på at kigge på alt det tøj jeg skal købe når jeg ikke længere har stor mave 🙂

 107. På en grå novemberdag – efter en mindre god morgen med mand og børn – drømmer jeg om at få lov til at lege femme fatale hausfrau og overskudsagtig mor, i den forførende og livsbekræftende Pang i black/pink, med 3/4 ærm.

 108. Tak fordi du holder sådan en god lodtrækning. Jeg melder mig i koret af rosende stemmer, for der findes vist ikke mange kjoler lige så fine som Ecoture by Lund’s. Synes ret godt om den røde Starlet kjole. 🙂 Venter spændt på den 12. november.

 109. Hvis feen kom min vej – så ville jeg ønske mig kjolen “Pang 3/4 sleeve i black/green” – superfine detaljer og frækt snit – og så lige den der lille ekstra med det grønne bælte, undeskørt og detaljer. Lige i øjet!

 110. Aller kæreste superfe.
  Jeg ønsker mig den fineste kjole til min krops facon – stort timeglas, Carla midtnight Black str 44… det er så svært med kjoler når man har “lidt” barm.. så aller kæreste superfe, denne kjole vil blive slidt op, og ikke bare hænge i skabet…

 111. Jeg elsker at danse og hvis jeg er så heldig at kjolen bliver min, så er der garanti for at den kommer på, når jeg skal ud at danse …

 112. Ecouture-kjolene får meg ønske jeg var dansk! Fantastiske kjoler også for oss nordmenn 🙂

  Carmen Star er min favoritt!

 113. Måtte lykken stå mig bi og den gode fe pejede på mig, så ville jeg inderligt ønske mig en Carmen Star Purple… svært at vælge imellem de mange. Har længe ønsket mig den grønne/pink “Pang”, men denne her Carmen er SÅ smuk!!!!

 114. Jeg har i laaang tid sukket højt efter Micha L/S – Black, den ville simpelthen være SÅ fantastisk at få lov at have i gardaroben 🙂

 115. Er vild med dem alle sammen! Skulle jeg være så heldig at vinde en må det blive Pang – green 🙂 Kh Rikke

 116. Jeg er vild med dem alle sammen! Skulle jeg være så heldig at vinde må det blive Pang – green 🙂

 117. Årrrhhhhh hvor ville det være lækkert med sådan en forkælelsesgave <3 Hvis jeg er den heldige der bliver "hevet op af hatten" ønsker jeg mig SÅ meget denne http://ecouture.dk/kjoler/marie-rgreen.html <3 Det er virkelig svært at vælge, for de er smukke på hver sin måde <3

  Krydser SÅ meget for at jeg er heldig her <3

  Kh

  Maria Seidelin

 118. Åh, hvilken udsøgt chance….
  Hvis den gode fe skulle komme forbi mig, ville jeg ønske mig Carmen star – purple af hende.
  Så ville jeg virkelig føle mig som askepot på vej til ballet…

 119. Jeg ville ønske jeg kunne have MANGE af de smykke kjoler i mit klædeskab, jeg ville gå med dem hver eneste dag… Men skal jeg vælge én bestemt må det blive Starlet Red, den er da SÅ bedårende!!

 120. Jeg har det på samme måde som dig, Ecouture’s kjoler er simpelthen noget af det fineste.. På min lille SU er de kjoler noget jeg kun kan se langt og sukke langt efter. Den af deres kjoler som bliver sukket længest efter er Micha L/S i lilla.. Udover at lilla er min ynglingsfarve og micha’s skæring ville passe perfekt til min kropsbygning, så er den bare et must-have i mine øjne! Åh ha.. Jeg må eje den en dag, kan være jeg må vente de der… 4 år før jeg er færdiguddannet til at købe en, for lige nu er mit budget desværre ikke til det :/ Tak gode fe, på forhånd og tak fordi du har denne mulighed for at berige en andens liv med en så fortryllende kjole 🙂

 121. Uhh, der er så mange smukke ecoture-kjoler. Men hvis jeg skal vælge, så håber jeg at få en Pang med ¾ ærmer i sort.

 122. Jeg ville ønske mig en starlet Grey i str. 38 eller 40.. Den er så smuk og jeg ELSKER stjerner… Ville føle mig som en prinsese for en aften, hvis jeg havde denne kjole på.. SÅ HÅBER PÅ MIT HELD..

  Har tidligere haft en kjole derfra og så inderligt fortrudt at jeg solgte den.. Snøft :o)

 123. Jeg har altid været fascineret af deres kjoler. Utrolig smukke alle sammen. Men skal jeg vælge falder valget klart på Carla -Midnight Black. Den kunne jeg godt tænke mig at bærer til årets julefrokoster.

 124. På mit natbord pryder et guldglimmerperle belagt græskar….. Jeg ønsker at feen vil bringe mig den smukke blanke drøm af en kjole… Tango Petrol som ville smy sig om min krop når jeg danser en tango med lukkede øjne, med min høje smukke mørke prins
  Pludselig føler jeg feen komme nærmere…..
  Min drøm bliver til virkelighed…..

  jeg iler hjem og ser om græskaret stadig er intakt….

 125. Åh at vinde en black MICHA
  LÆKKER STRETCH SILKE-SATIN MED 3/4 ÆRMER fra eCouture så er jul og nytår reddet

 126. Jeg vil elske vildt, at hende den søde rare fe vil skænke mig en af disse skønhender : Joss Green , Tango red eller måske Pang Green. ja egentlig vil jeg blive glad for hver og en. Jeg har det ligesom dig – du glade fe.. kigger ofte derind på ecoturebylund.com – her sidder jeg at drømmer om de smukke kjoler måske en dag kunne en blive min 🙂

  • Sidder igen og drømmer om disse henrivende, forførende smukke feminine kjoler 🙂 Et meget stort ønske for mig som førtidspensionist med Multiple Sclerose – vil dette gøre en GLAD kvinde, I just LOVE IT 🙂 Jeg vil elske at gå rundt i denne, mens det stadig er muligt 🙂

 127. Ecouture by Lund oppdaget jeg ved en tilfeldighet for noen måneder siden og er stadig innom å tar en titt på alle de nydelige drømme-kjoler! Skulle jeg velge blandt alle de fantastiske kreasjoner måtte det bli Tango Petrol, vakker farge, fantastisk snitt og deilige tider i møte, fra Cecilie en norsk Ecouture by Lund elsker!

 128. Kjære gode fe.
  Skulle jeg være heldig å bli trukket ut som den heldige vinner ville jeg ønske meg “Tango Purple” slik at jeg kan danse meg varm i en kald norsk Finnmarksvinter 🙂

 129. Fantastisk…. Jeg ville vælge dem alle sammen, den ene er mere kvindelig og fin end den anden. Men jeg tror jeg ville vælge en af de kjole som ikke får så meget opmærksomhed – Cirkeline Grey/black. Den vil jeg kunne bære, samtidig med jeg ville kunne stråle med alt min kvindelighed, flirte og smile og føle mig stang lækker. Men vil samtidig kunne bage boller til ungerne i den, gå i Supermarked, og længden på kjolen, passer så jeg vil også kunne spille bold med drengene på vejen, det er verdens mest fine, forførende og husmoder lækre kjole….Waaaauwwww

 130. Det er bare de smukkeste kjoler, så fine.
  Hvis jeg havde frit valg ville jeg vælge Tango i purple. En af de smukkeste kjoler jeg har set

 131. Jeg ville blive meget lykkelig for at vinde en Micha Petrol med 3/4 ærmer i str 46 har aldrig ejet så flot en silkekjole 😉

 132. Scarlet – red eller Tango – purple, har allerede sat Carla – midnight Black på fødselsdags og juleønskeseddelen ;-)) håber det er mig der bliver den heldige vinder af denne skønne gevinst!

 133. Jeg er en stor fan af Ecouture-kjolerne og er allerede den lykkelige ejer af både en Pang og en Tango. Skulle jeg være så heldig at vinde, ville jeg gerne have en sort Jobi med pink blomster.

 134. Hvor er det en fantastisk konkurrence. Har længe drømt om en kjole fra Ecouture – men ikke haft luft i budgettet til det. Og da jeg lige har tabt en del kilo, er der intet i skabet, der passer længere. Jeg ville derfor være vanvittigt glad for en Marie – green.

 135. Åh så dejligt, hvis jul og nytår reddes, om jeg begaves med MICHA black SL

  LÆKKER STRETCH SILKE-SATIN MED 3/4 ÆRMER

 136. Kan ikke se om jeg fik sendt mit opslag–så prøver igen:
  Jeg ville blive mega glad for at få en Micha Petrol med 3/4 ærmer i str 46– så flot en silkekjole har jeg endnu aldrig ejet 😉

 137. det skulle absolut og helt sikkert være Marie (høne;)) kjolen, jeg er så forelsket i den kjole, den er så fin 🙂

 138. Du har skrevet alt det jeg lige tænker 🙂 Som dig er jeg stor beundre af kjolerne fra Johanne Helger Lund 🙂 Mit ønske til den gode fe, ville være Carla – midnight Black og så ville min klædeskab-lykke være gjort 🙂

 139. Jeg et lige knap færdig med beh. For brystkræft, mit hår et nu 1cm lang og kunne virkelig bruge en smuk kjole for at føle mig bare en lille smule kvindelig igen.. Str. 44 med lange ærmer…alle er smukke, men måske Carmen…

 140. Joss- black er jeg også vildt fan af, den er utrolig smuk, og med accesories bliver den noget nyt hver gang…Knus Marie

 141. Carla grey, må det være. Den er perfekt på jobben! Jeg bor i Norge, og har oppdaget eCouture ved en tilfeldighet. Men mange flere her burde oppdage disse nydelige klærne!

 142. Hvor er du heldig! Drømmer gennem børnesnotnæser og ophobede vasketøjsbunker om at optræde nytårsaften i en lang sort “Magic Eve”, suk**

 143. Jeg har længe ønsket mig “Starlet – grey”. Det er min favorit. Men ja, det er svært, når de alle er så fine!

 144. Hvordan man kan vælge mellem de kjoler er mig en gåde.
  Derfor vælger jeg den første af alle dem jeg gerne vil eje. Pang – Green!

 145. Åhh, har nu i et stykke tid drømt om at eje en eller flere af de smukke kjoler, så jeg ville elske at vinde en af dem. Tango i rød ser så fræk og fantastisk ud og Micha med lange ærmer i turkis er smuk og værdig. Ved endnu ikke hvilken en af dem, der passer mig bedst, da jeg ikke har turdet prøve dem, bange for at jeg ville få lyst til at købe dem alle 🙂

 146. Kære Tryllefe 🙂 – en Starlet – Rød kjole ville jeg så <3-sgerne vinde….bæredygtigt smukt design

 147. Åh valget er godtnok svært. De har så mange helt fantastiske kjoler. Men lige for tiden er min drøm nok en Micha i sort eller lilla, med korte eller lange ærmer. Jeg tænker, at den kan have plads til min fine gravide mave til nytårsfesten.

 148. Verdens skønneste kjoler! Men på SU-budget går der lidt tid inden mit skab er fyldt op med Ecouture kjoler. 🙂 Så chancen for at vinde en gratis, lyder skønt! Hvis jeg er den heldige, skal det være en Marie kjole i grøn.:)

 149. Jeg ønsker mig at vinde denne her – en Joss green – den vil være fantastisk på flamenco dansegulvet, nemlig 🙂

 150. Så svårt att välja, alla är så himla fina… Men jag tror att det får bli Carla i Midnight Black eller Grey! Den skulle jag vilja vinna! 🙂

 151. Jeg lander på Joss Green efter, som mange af de andre her, at have været forbi stort set alle de andre modeller

 152. Sikke en fed Give away. Hvor vil jeg godt vinde!
  Hvis jeg skulle blive den lykkelige vinder så ønsker jeg mig.
  Åh, det er svært at vælge…
  enten
  Jobi, midnight black
  Carla, midtnigt black eller
  Starlet grey

 153. En marie kjole i grøn, ville være en drøm der kommer i opfyldelse! (Hvor er det synd for mændene, at de ikke kan gå i så lækkert tøj!)

 154. Herlige Ecouture by Lund, jeg sendte en kommentar tidliger idag men den kom ikke opp, forsøker derfor igjen. Jeg oppdaget E by L for noen måneder siden, det er fantastiske kreasjoner! På min ønskeliste står Tango Petrol, nydelig design, drømme farge og en herlige dager i møte med en slik kjole i skapet, hilsen en norsk beundrerinne Cecilie <3

 155. Uuuuu…. her skal jeg være med. Kunne jeg trække i starlet red til jul ville det være SÅ skønherligt 🙂
  kh Anne Mette

 156. Kære fe, Selvom det er rigtigt svært at vælge så ønsker jeg mig en Starlet gray fra Ecouture. Det er jo verdens fineste kjoler, som gør de former vi ikke altid er så glade for – til de flotteste. 🙂

 157. Jeg ville føle mig enormt feminin og smart i den nye starlet grey det ville være en drøm for mig at eje den

 158. Kære fe… Selvom det er rigtigt svært at vælge så ønsker jeg mig en Starlet Black fra Ecouture.
  Det er jo de smukkeste kjoler – der kan fremhæve vores kvindelige former, på den helt rigtige måde! 🙂

 159. Jeg vil vælge cirkeline white/red.
  Den er sød og naturlig.
  Jeg designer og syr selv tøj i økologiske materialer.
  Og ynder at bruge naturfarvet stof da min hud ellers bliver rød og kløende.
  men den model er fin.
  Jeg synes det er en god og oplysende beskrivelse af konventionelt dyrket bomuld kontra økologisk dyrket. Er det sandt at 25 % af insektbekæmpelse midler bruges til bomuldsproduktion er det uhygggeligt.
  Good luck to all of you.

 160. Ecouture laver simpelthen bare de flotteste kjoler og det er virkelig svært at lægge sig fast på, hvilken én man gerne vil eje. Hvis jeg havde råd, så havde jeg én af hver i mit klædeskab. I dag har jeg et “soft spot” for lilla Carmen Star, i sidste uge var det Dusty Green Jobi der var favorit – i morgen er det måske Midnight Black Carla… Decisions decisions 😉

 161. Nøøøøj det er svært at vælge!! Jeg er forelsket i Pang – black/green og i Nina – black/red.
  Hele ideen bag Ecouture er jo fantanstisk og beundringsværdig! Og at det så er de smukkeste ting der kommer ud af det, gør det jo kun endnu bedre!
  Mange hilsner fra Nuuk hvor en Ecouture-sag vil tage sig vældig godt ud ;o)

 162. Elsker kjolerne derfra, har længe ønsket mig – (Jobi – Midnight black/pink). Den er så SMUK 🙂

 163. Smukke økokjoler er ikke nemme at finde, så altid dejligt med ny inspiration. Jeg ville gerne være danse om juletræet i den røde starlet 🙂

 164. Jeg har i lang tid ønsket mig kjolen Pang! Jeg har mindst ligeså længe ønsket mig kroppen der kunne passe denne skønne kjole. Nu har jeg tabt mig næsten 50 kg og jeg ville ELSKE at vinde den kjole!
  Retro kittelkjole i økologisk bomuld – PANG/green

 165. Super flotte kjoler! Er især vild med at de kan snøres i ryggen… Hvis jeg er så heldig at blive udtrukket, ønsker jeg mig en Carmen Black af feen 🙂

  • Tak for at må være med 🙂 Har ikke endnu haft råd til at at købe en af Johannes super fede kjoler, det erjo også svært at vælge. men den jeg vil bruge mest, også til hverdag er :starlet-grey…med fine stjerner på…elsker stjerner.

 166. Jeg har forelsket mig i Poppins jakken 🙂 virkelig en utrolig smuk og stilfuld jakke som jeg ønsker mig 🙂

 167. Pang green. Jeg har holdt øje med den i mange måneder nu, og jeg ønsker mig denne kjole rigtig meget. Hver gang lysten kommer over mig, må jeg lige et smut ind på siden og glæde mig over den smukke, smukke grønne farve. Jeg bliver aldrig træt af den!

 168. Hvis den gode fe kom forbi, skulle det være Carla midnight Black – den ville da klart gøre drøm til virkelighed

 169. Jeg æææææællsker ecocoutures kjoler, ville gerne vinde Starlet Green eller Carmen Star purple..

 170. Black Carmen Star er min favorit, jeg ville elske at have en ecouture kjole på til den kommende julefrokost. Der hænger allerede en misha hængende i mit klædeskab. Og designet er fantastisk.

  Mange hilsner
  Heidi

 171. Alle kjolerne er gude smukke, men skulle jeg være så heldig og vinde en kjole, så skulle det være starlet i grå str. 46.

 172. Er ved at fylde min garderobe med disse smukke kjoler….Starlet Grey ville være et godt valg til næste kjole

 173. Ja, det er de smukkeste kjoler jeg har set og et ekstra stort + med materiale valgene:O) Jeg har været inde at kigge på deres side endnu engang (sidder tit og drømmer derinde) men kan ikke få tankerne/øjnene væk fra, Carla kjolen i midnight black, str. 44. så det er den jeg ønsker mig af ønske feen:O)

 174. Jeg vil SÅ gerne komme til julefrokost i Joss – Black kjolen. Jeg er sikker på jeg vil være aftenens midtpunkt i den :-))

 175. åh jeg drømmer gør jeg – drømmer så inderligt om Carla Midnightblack kjolen. Har sukket over den siden den blev vist engang for 100 år siden på Slyngebarn. Men en sådan kjole har ikke på nogenmåde været inde for min rækkevidde – ikke alene pga prisen, men også pga min størrelse. Jeg har nu reduceret min vægt med 39 kilo via benhård træning og kostomlægning :fræk: Ved den ugentlige måling i dag har jeg konstateret, at jeg nu helt nøjagtigt passer maxmålene for den her drømmekjole i str. 44 :lurve: Ikke bare kan jeg passe den nu – jeg kan passe en, der ikke er i den allerstørste størrelse – og det blandt helt almindeligt dametøj :))) Skulle jeg gå hen og vinde den vil en drøm om noget for bare et halvt år siden helt helt umuligt blive virkelighed <3

 176. OJ! Alla klänningar är fantastiskt fina men några är verkligen jag… Vore fantastiskt att vinna! …Pang, Cirkeline, Jobi och…den röda Marie…

 177. Til januar bliver jeg færdig som fysioterapeut. Det er en KÆMPE stor dag og en KÆMPE stor sejr for mig endelig at være færdig!!! Jeg har tilbragt timer på ecotures hjemmeside og drømt om den kjole jeg gerne vil have på på MIN store dag.
  Min yndlingskjole er Carla – midnight black : – )

 178. Jeg ønsker mig Micha l/s coffee, men hvor er det dog vanskelig at vælge, der er så mange smukke, smukke kjoler at ønske sig.

 179. PANG 3/4 sleeve – Black/Yell
  Retro kittelkjole i økologisk bomuld er bare fed 🙂 Den minder mig, om dengang min mor var ung 😉 Og nu er det mig, der en mor til 3 + en bonus, så mon mine børn vil tænke tilbage på min “tøjstil” med glæde, om 40 års tid…

 180. Årh – jeg sidder ofte og drømmer mig væk i fantastisk smukke kjoler fra Ecoutoure, men har endnu ikke haft mulighed for at købe mig én. Ville være så fedt at vinde – og ønsker mig aller mest Micha s/s grey – selvom det er hammer svært at vælge blandt så mange forrygende flotte kjoler:)

 181. Hvilken chance at vinde en drømmekjole fra Ecouture, den må jeg tage. Det er svært at vælge mellem så mange smukke kjoler. Men jeg har i lang tid haft en særlig forkærlighed til: Pang ¾ sleeve – Balck/Green. Så skal jeg vælge må det nok blive den 🙂

 182. Svær beslutning – men en sort Joss kan man vist ikke gå helt fejl med – den ser ud til at have et godt snit 🙂 krydser fingre

 183. Af alle fine kjoler er Jobi dog den fineste … og lige mig – allerhelst rød (hvis den kan opdrives), men ellers dusty green.

 184. Kære Super Helte Gode Fe.
  Jeg ønsker mig så brændende *STARLET – GREY*.
  Hold nu op, en smuk kjole!!!!
  Jeg ejer gerne hele kollektionen. Kan ikke takke nej til en eneste kjole….

 185. Jeg er helt vild med Carla, især i grå. Min mand har lovet mig en når jeg har tabt mig, men jeg ved ikke engang om det er muligt. 🙁

 186. Åh jeg ville ønske mig at vinde den smukke Joss Magenta <3 Den ville kramme min krop på den rigtige måde – skjule imperfektioner og fremhæve mine fortrin 🙂
  Og hvis jeg vandt en STOR præmie i lotto ville jeg købe en af hver. Johanne laver de smukkeste, fineste kjoler. Elsker konceptet. Indtil har jeg kun drømt. Jeg sparer op og en dag……drømme-drømme!

 187. Jeg har ikke haft en kjole på, siden jeg blev student – og 25-års jubileet ER overstået. Men JOSS BLACK ville helt sikkert kunne lokke mig i en kjole igen – den er smuuuk!

 188. Kære fe!
  Jeg står i et problem til op over begge mine øre! Prinsen holder julebal her i december og for at komme med til ballet, SKAL man have en ualmindelig fin og smuk kjole på. Jeg har hørt fuglene synge om en skrædderinde, der bor helt over i det store København og som syer de allermest fine kjoler. Jeg som fattig digterinde har ikke råd til at købe denne kjole Magic Eve Black og tænkte om du ville spørge skrædderinden om hun kunne hjælpe mig ud af min knibe? Hvis jeg får prinsen vil jeg gøre det som alle moderne prinsesser gør og det er at udbrede kendskabet til den dygtige skrædderinde her i Odense, hvor jeg bor.
  Kære fe. Egentlig er jeg jo en grim ælling, men jeg drømmer sådan om at blive til en smuk svane og få prinsen til juleballet.
  De kærligste hilsner,
  den fattige digterinde.

 189. Micha kjolen er min absolutte favorit kjole fra Ecouture by Lund… eller deres nyeste skud på stammen Starlet WAUW den er smuk. Men det er alle deres kjoler jo – og de er vidunerlige at kravle i! Sender Johanne en taknemmelig tanke for bæredygtige vidunderkjoler 🙂
  Håber jeg vinder og bliver den heldige ejer af en vaskeægte EBL <3

 190. Hmmmm…. havde skrevet en længere kommentar, men kan ikke se den 🙁 Prøver igen… Micha er min absolutte favorit kjole! Eller det nye skud på stammen Starlet – WAUW den er smuk! Taknemmelige tanker til Johanne for bæredygtige viunderkjoler <3

 191. Kære FE…. Jeg ønsker mig…den smukke kjole. STARLET… Jeg synes den er smuk og helt fantastisk….. Jeg tror min mand vil kunne lide at se mig i netop den kjole… 🙂 jeg ønsker dig en rigtig god dag…

 192. Åh ha, der er så mange skønne kjoler….men lige nu og her er jeg dybt forelsket i Starlet – green, så det er den jeg ville bede feen om hvis staven skulle svinges over mig 🙂

 193. Kære Ønskefe.
  Der er så mange fine fine kjoler, og så mange fine detaljer, at det er ubeskriveligt svært kun at vælge 1… Men denne ene,Joss Black, er som skabt til mig, så kære ønskefe.. skulle du komme forbi mit slot,ønsker jeg mig brændende denne ene <3
  Drømmende hilsener fra Jean

 194. Ih-Uh-Åh-Dåne!
  Hvor jeg dog knuselsker hendes kjoler!
  Må jeg ikke godt vinde? Må jeg? Hva’Hva’Hva!?!?!?
  (hopperafbegejstringogkrydserfingre-smiley)

 195. Johannes smukke Starlet Grey er så smuk. I disse kjoler føler man sig som en smuk kvinde..:-) tak for det Johanne..

 196. Fantastiske kjoler. Vidunderligt hvis der kunne komme sådan en under juletræet – hvis det kan vente så længe 🙂

 197. Det vildeste ville være at vinde starlet green, så havde jeg sikret kjolen til min søsters bryllup 🙂

 198. Efter (meget tæt på ) 50 kg´s vægttab – synes jeg min krop har fortjent at blive klædt i en ultimativ smuk kjole som Joss Black 🙂

 199. Århus hvor er det en fantastisk give-away!!!!

  Jeg ville elske at iføre mig Pang 3/4 sleve-black/yellow! Sidder her nyoprettet i foden og skal være klar til julefrokost! Kjolen ville være perfekt!

 200. Sikke et flot tilbud! Der er i hvert fald en der blir’ glad 🙂 Jeg selv ville elske at danse rundt i en Pang Purple …
  Pragtfuldt at være kvinde !!!

 201. Min mor skal vinde Cirkeline grey/black…. Jeg ser at hun drømmer om den kjole dag ud og dag ind. Hun fortjener at vinde for hun er verdens bedste mor.

 202. Joss – Black!! Fordi den er SÅ yndig og samtidig brugbar i alle mulige sammenhænge – men de er jo alle så utroligt smukke….

 203. Tango – Petrol
  Er lige mig, jeg krydser mine fingre og håber på lidt held efter at have fået stjålet, taske, pung og iphone i nat…

 204. Ih, sikke en fantastisk konkurrence! Jeg er ved at spare op til en STARLET ved at sælge ud af mine gamle kjoler. Og så er jeg desuden fuldstændig forelsket i PANG – GREEN – den ville jeg gerne vinde 🙂

 205. Kære kjole-fe.
  Jeg ønsker mig en lilla Micha-kjole! Så ville jeg ligne den søde dronning, min datter på en god dag mener, at jeg er:-)
  Kærlig hilsen
  Karina

 206. EcoTure er guddommelige og den røde Starlet kjole ser så fantastisk ud!
  Krydser fingre før lodtrækningen … og fin blog i øvrigt 🙂

 207. hei! jeg elsker Ecouture. Har en kjole fra dem som jeg elsker dypt. Skulle bestilt CARLA (gray) om jeg vann. Håper så på det! Trenger litt ekster glede akkurat nå!

 208. Den smukke Joss-model tror jeg vil være rigtig god på min mama-krop og skjule trætte bryster og slap mave. I den tror jeg at jeg kunne føle mig som mig selv igen! Og hvor er den frisk, fræk og fin i æblegrøn. Mmmmm.

 209. Ønsker mig rigtig meget Jobi kjolen i midnight/pink – den er helt uovertruffen smuk, og jeg har tit haft kig på den, så den står øverst på ønskelisten i år

 210. Carmen Star purple!
  Når man ser den tænker man: “kan man det?” og så tænker jeg: “JA; det er jo mig…”
  Fordi den på en gang er fin og fræk, romantisk og rå, hippie og himmelsk…
  Åhh jeg ville elske at få lov at have den på, bare et øjeblik <3

 211. Hei fra Kristiansand i Norge 🙂 Jeg ønsker meg en JOBI MIDNIGHT BLACK/PINK (str 36 el 38). Den ser bare helt nydelig ut.

 212. Uh, hvor lækker konkurrence – Johanne laver nemlig helt rigtigt de smukkeste kjoler og med tanke på de kvindelige former.

  Den nye Starlet i grå eller rød (selvom Pang vil være et hit også).

 213. Har en härlig klänning från Ecouture by Lund sedan tidigare och använder den så ofta jag kan 🙂 Har länge kikat på JOSS-BLACK, en klassisk variant av “den lilla svarta” och något jag kan (om jag inte äter för många goda cupcakes 😉 använda vid många tillfällen och i många år.
  Tack för en inspirerande blogg och kul tävling!
  /Charlotte

 214. JOSS i grøn…..i den kjole vil jeg helt sikkert være den flotteste til julefrokosten i år. Hold da op hvor ville jeg gerne bære den kjole <3

 215. Det er jo super svært at vælge een blandt hendes mange skønne kjoler.. Dog ville jeg nu rigtig gerne se mig selv i en Rød Starlet!!! 🙂

 216. Ååååhhh skulle det være så Eva Green har kigget og kigget med længselfulde blikke på den. Den er så smuk ja det er de alle ;-).
  Krydser alt på mig og håber at denne kunne blive min ….

 217. Sidste års nytår, holdt jeg alene og da jeg nu har de dejligste planer med søde venner som jeg glæder mig til at se og hygge mig med, ville det være skønt med en ny flot kjole. Jeg har ofte været inde og kigge på
  RETRO KITTELKJOLE i grøn Pang, den er så smuk!! Så jeg ville nok ønske mig den kjole. hilsen princie

 218. Den sorte carmen star – den er bare så fin og feminin.
  Havde jeg 1 ønske skulle det være den, mens jeg stadig kunne passe den, nu hvor jeg er gravid og maven snart tager over.

 219. Nu har jag gått in någon gång i veckan i snart ett år o tittat på dessa fantastiska klänningar. Jag längtar tills jag har en i min garderob…men den kanske aldrig skulle hänga i garderoben, den skulle nog allti sitta på eller hänga över stolen i väntan på nästa däg 🙂

 220. fe Pang – purple… Elsker lilla og især denne strålende lilla vil gøre enhvers humør bedre. Fantastisk kjole som jeg vil ønske mig og måske vinde den hos dig, den gode fe 😉

 221. Pang purple. Elsker lilla og denne strålende kjole i den klare lilla vil være mit ønske, hvis jeg vandt. 🙂

 222. Det er utrolig så mange lækre kjoler de har lavet, og elsker at de samtidig tænker på bæredygtigheden bag!
  Jeg ville elske at bære kjolen: Pang i sort/pink…

 223. så mange år, så mange timer har jeg drømt om de smukke kjoler….det ville virkelig være en fornøjelse at bære Jobi, midnight black/pink

 224. Jeg blev i 2008 gift i en rød kjole med bindestykke i ryggen fra Ecouture, og den sad fanstastisk! Lige nu drømmer jeg om en Jobi (Midnight black)!

 225. Det er jo tæt på umuligt kun at skulle vælge en kjole fra Ecouture. De er fantastiske allesammen :-). Men hvis jeg kun må vælge en, så må det blive Starlet Grey <3

 226. så mange år, så mange timer har jeg drømt om de smukke kjoler….det ville virkelig være en kæmpe fornøjelse at bære Jobi, midnight black/pink

 227. Det er tæt på umuligt at skulle vælge kun 1! De er allesammen så smukke og fantastiske :-). Starlet Grey må gerne være den første Ecouture model, der skal bo hos mig <3

 228. Meget svært for alle kjolerne er fantastiske. Har to favoritter, Carmen star-black eller Joss-Black. Hvis jeg vinder må skæbne vælge hvilken jeg skal være prinsesse i… :-)))

 229. Skøn konkurrence. Kjolerne er fantastiske og det er hele konceptet bag dem også.
  Hvis jeg skulle være den heldige vinder, så er det svære valg faldet på Joss kjolen – Magenta

 230. oooooooo TANGO PURPLE oooooooo

  den vil svinge som en drøm
  den vil falde som en vandfald
  den vil pynte som en rose
  den vil få mig til at føle sig som en princesse 🙂

 231. Det er bare sådan nogle lækre kjoler. Når man har rigeligt med kvindelige former for oven, kan det godt være svært at finde kjoler med god pasform, men jeg prøvede min venindes Pang. Og jeg har ønsket mig en sort og gul lige siden. Jeg synes den er flot både til hverdag og fest, støvler og stilletter. Den gav en flot figur, en tajle, jeg slet ikke vidste at jeg havde, og fremhævede det den skulle, uden at det blev for meget af det gode 🙂 Med andre ord… Den var perfekt! 🙂

 232. Hvis jeg var så heldig at vinde en af de fantastiske kjoler, ville jeg have svært ved at vælge, da alle kjolerne er fantastiske flotte, jeg tror jeg ville lade den gode fe og Ecouture vælge for mig, når de havde mødt mig, for at se hvad der bedst passer til min stil :-D.(jeg skal nok bage en kage til lejligheden :-D)
  En kjole fra Ecouture, ville få det bedste frem i mig, både til hverdag og fest, Kjolerne er meget smukke og feminine – jeg ville mindst bære min kjole hver mandag, da jeg har svært at være sur og trist når jeg føler sig smuk,- Tænk på hvilken glæde jeg kan sprede på kontoret på en regnfuld mandag morgen. Tanken om at kjolerne er produceret på den bedst mulige måde, med mindst miljøbelastning og gode forhold for arbejderne, kan kun få mig til at føle mig stolt over at have en sådan kjole på.
  mange hilsner fra
  Gina

 233. Har kigget på de her så længe – lige fra første gang jeg så Joan med en af de flotte kreationer på! Og derfor ville jeg helt sikkert vælge Carmen Star – black! 🙂 elsker at der er snørre i ryggen!

 234. De kjoler er fantastiske! Jeg har en misha, den er SÅ lækker at have på. Skulle jeg ønske mig en anden skulle det være en joss. I sort eller grøn : )

 235. Carmen Star! Synes lige jeg skrev jeg ville ønske jeg vandt den, men kan ikke se det i kommetar feltet, så jeg prøver lige igen

 236. ååhhhh du allerbedste… SIKKEN en lækkerlækker mulighed <3 jeg har været forelsket i denne smuksak http://ecouture.dk/kjoler/pang-purple.html i laaaang tid, men har ikke set hvordan jeg kunne få råd til den, da jeg er studerende og kun har min SU… så jeg krydser ALT jeg kan for at jeg bliver den heldige (eller heldigste kvinde på Jorden). 1000 tak for denne fantastiske mulighed 🙂

 237. Verden er fuld af kjoler, men ikke mange, så smukke og feminine som dine. Min skønne datter introducerede dem for mig for nogle år siden. Hvis den gode fe vil svinge sin tryllestav over en smuk kvinde, som ville elske at eje en af dine kjoler, vil jeg bede til at det bliver hende. Hun fortjener bare så meget at få lidt sus i skørterne ;0).

 238. Nu har jeg været en fan af Johanne’s design gennem et par år, så det er svært at vælge, da det ville være fantastisk at eje dem alle sammen!

  Men siden man kan vælge én må det nok blive starlet green eller jobi dusty green – alt efter hvilken der passer mig bedst 🙂

 239. Der er så mange kjoler i verden, men sjovt nok er mange af dem ikke særlig feminine. For nogle år siden introducerede min skønne datter Ecoture by Lund for mig – jeg faldt pladask for de smukke kjoler her.
  Hvis den gode fe skal svinge sin magiske kraft over nogen, vil jeg håbe og bede til at hun gør det over min datter, Ditte, som så meget fortjener at vinde en smuk kjole.

 240. Aiiiiii, hvor har jeg dog trykket næsen flad mod skærmen mange gange inde på Lunds hjemmeside. Kjoler! Smukke kjoler, der ser ud som om de faktisk er skåret til kvinder med baller, barm, runde skuldre og overarme, der bærer præg af tunge indkøbsposer, børn og chokolade…

  Jeg ville elske at hoppe i denne her og denne og denne og denne… – dem allesammen! Men, når jeg nu skal vælge, så skal det være Pang i lilla, for den vender jeg tilbage til igen og igen.

  Tak for en fed konkurrence og en dejlig blog, som jeg ikke får læst så tit, fordi der farer mere Thomas Tog end mors tænksomhed over skærmen i disse tider…

  God weekend!
  Karen

 241. Ja hep hep for firmaer og produkter som ecouture!
  Jeg tror at jeg ville ønske mig en Carmen star – vinteragtig.

 242. Der er så mange fine og det er virkelig svært at vælge!! En af hver 😉
  😉
  ej så vælger jeg joss i sort

 243. Ååååh, at vinde sådan en smuk smuk kjole fra Ecouture ville være en DRØM ! Jeg har ofte været inde og snuse/drømme på deres hjemmeside og sukket efter kjolerne… de er så smukke og unikke allesammen !! Så meget svært at vælge, hvilken man skal sukke MEST efter 😉 Men jeg drømmer alligevel allermest om silke-kjolen “MIcha” i grå med korte ærmer. Og vil nu krydse fingre for at JEG kunne være den heldige vinder 🙂
  Tak for en god hjemmeside – og for en herlig konkurrence !

 244. Jeg vil gerne kunne overraske min hustru med sådan en lækker sag, når hun lige om lidt bliver færdig som sygeplejerske! Alle modellerne vil klæde hende, så det største problem vil være at vælge.

 245. Starlet Green – det ville være fantastisk at gå vinter, forår, sommer og efterår i møde i denne kjole!

 246. Jeg ønsker mig SÅ meget Joss i black. Jeg har nu kigget på deres kjoler i over i år, men har ikke fået købt mig en. Joss-kjolen har lige DET, som jeg ønsker mig ved en kjole. Så nu er det bare at krydse fingre!!!

 247. Nøj, hvor er du heldig! Fedt at få lov til at lege den gode fe-gudmor for en dag! Denne Askepot har ønsket sig Joss – Black lige siden jeg blev anbefalet ecoutures side første gang. Men ville lige som du selv købe hele forretningen, hvis der en dag skulle komme overskud på kontoen 😀
  God fornøjelse med udtrækningen 😉
  Vh. Britt

 248. Wow hvor heldig man ville være hvis man vandt en af disse ubeskriveligt eminente kjoler. Jeg faldt pladask for stilen da min kusine præsenterede mig for ecouture i august. Er bare ærgerligt at der ikke er en butik her i Nordjylland, når man som jeg har et kæmpe behov for at prøve størrelse og pasform. Det ville være svært at vælge, da de alle er unikke og superflotte. Men en PANG sort/grøn eller pink eller alternativt en JOBI dusty Green ville være lige i øjet til mine former tror jer.
  Kh Louise

 249. Som kvinde med en helt naturlig G/H skål, brede skuldre og smalle hofter har jeg svært ved at finde kjoler hvor jeg ikke ligner en iført telt.
  Derfor vil det være en dream come true at iføre mig en så feminin og smuk kjole som Starlet – Red.
  Den vil være perfekt fordi den med de lange brede ærmer og skørt vil føre blikket væk fra brysterne og give en mere harmonisk siluet.
  Jeg krydser fingre og håber på at heldet vender. :o))))

 250. Det er svært at vælge da alle Johanne’s kjoler er Fantastiske, men Carmen Star Black står øverst på min ønskeliste 🙂

 251. Mycket sympatiskt klädmärke, detta! Carla, Jobi eller Pang ser ut att passa mig bäst och klänning skulle nog trivas bra i båda mina städer, Göteborg & Rom 🙂

 252. Det er vist årets sværeste valg, men efter lang tids vaklen mellem alle de smukke kjoler faldt valget på: Jobi midnight black/pink. En fantastisk kjole!

 253. Åh hvor jeg kender det med at sidde og drømme på den hjemmeside. Der er så mange kjoler som kunne pifte en lidt grå hverdag på kontoret op 🙂
  Jeg drømmer om mange af modellerne, men ville nok købe pang Black/yellow først <3

 254. Hvis jeg var den heldige vinder af en af de mange flotte kjoler, skulle det helt sikkert være Jobi – Dysty Green

 255. Jeg ville blive stjerne lykkelig hvis jeg vandt STARLET..
  Jeg ser sol, måne og stjerner af forelskelse i denne kjole..

 256. Åh, jeg vil gerne vinde Pang- green kjolen..den er skøn, og min lillesøster skal ha den af mig, hvis jeg vinder…

 257. Sikke en flot gave du har fået lov at give. Der er jo så mange smukke kjoler.

  Jeg vil gerne eje Jobi – Grey eller Starlet – Grey.

 258. carmen star purple eller eller….. hvilken kjole er jeg idag.. 🙂
  kjolerne vækker kvindlighedens styrke, mod, ynde og kærlighed i mig…..
  og giver mig lyst til at fortælle en lille historie, en historie som netop handler om kvindlighed…..
  jeg befandt mig efter lang tids sygdom foran spejlvægen i lille dansesal, vi var kun kvinder,,, salsa, kvindlighed, arene på sjælen alle bar de samme og ar, tværs over brystet, tværs over det ydre af deres indre kvinde. … Noget stille stod vi ti kvinder med et fælles ønske og håb. Musiken gik igang…mærk jeres krop, bevæg hofterne, smil til dig selv,,,,, mærk jeres indre,,,, hvad var det nu, pyy der var lang vej,,,, men lige så stille gang efter gang løsnedes de små forkrampninger og smilene bredte sig…. Anne julie som underviste provokerede mig næsten ud af lokalet da hun udfordrende kiggede på og sagde ” dans skuldrene, smil til dem, hvilken chokolade du er i dag,,,,, mørk intens, lys og sød eller måske lækker hvid blød”…. det var begyndelsen på en lang rejse,,,,, en lang rejse som tager mig omkring kjolerne hos Ecoture som en fin måde forstår at spørge min indre kvinde, hvor er du idag, hvad har du lyst til?,,, Kjolerne oser af al den feminitet vi bærer i os, fremhæver kroppen med ynde og styrke og bære en kraft i sig selv. …. jeg bliver så glad hver gang jeg nyder kjolerne på siden… <3
  ..

 259. Uuh!..Carmen Star Black, tror jeg ville være eventyrlig at iføre sig..(mig:)…Den ser ganske enkelt helt fortryllende ud….En rigtig kjole,som kjoler ska’ være:)

 260. Uuh!..Carmen Star Black, tror jeg ville være eventyrlig at iføre sig..(mig:)..En kjole, som kjoler bør være…helt fortryllende smuk!..:)

 261. Hvis jeg kunne vinde, ville jeg vælge Carmen Rød (en ældre model), som er min ønske-kjole til mit bryllup den 12-12-12.

 262. Hvis jeg skulle til bal på slottet og Fe’en Superheltemor skulle svinge staven over mig, ville jeg ønske mig Carmen star black……..en fantastisk kjole med attitude…………Jeg krydser finge ;O)!!!!!

 263. Ville bare være FANTASTISK….har ønsket mig sådan en kjole SÅ længe.
  Det skal være Pang green/black….helt sikkert! Knus Mette

 264. Uhhh, tror jeg ville vælge Starlet Red….blir snart 40 år og den vil blive min fødselsdagskjole, evt med at par fede høje støvler til:-)

 265. Jeg har – som næsten alle andre kvinder jeg kender – beundret kjolerne siden jeg opdagede Ecoutures hjemmeside. SÅ smukke!

 266. Efter dage med snot, fedt fingre og hvad børn nu ellers har synes jeg det er fantastisk på en fri aften at bruge ekstra tid på sig selv og hoppe i en lækker kjole f.eks. fra Ecouture by Lund. Og derefter se sin mand lyse op i et ekstra stort smil og danse en tur ud i by og hygge sig.
  Kunne rigtig godt tænke mig en Starlet – green

 267. Marie red str. 42
  Faktisk har en af mine veninder for noget tid siden lagt denne op på min væg på facebook fordi hun syntes den lige var mig, men har ikke råd til den, så at vinde den ville være guld…

 268. U-ha det kunne være en drøm at vinde “Starlet Red” kjolen fra Ecouture. Jeg er mor til 4 dejlige piger på hhv 6,8,10 og 12 år, som jeg bruger alt min fritid på. Derudover har jeg et fantastisk, men til tider krævende, fuldtidsjob som jurist i kommunen.

  På mit job er der sket det fantastiske – jeg. Er blevet inviteret i Brussels, for at deltage i en høring om “sustainable food”. Det er som en drøm der kommer til virkelighed, at de har lyst til at høre min mening – en “halvgammel” mor til 4… Og jeg kommer ellers næsten aldrig ud at rejse…og alt er betalt, så vores stramme økonomi vil ikke lide under det.

  Men da den første glæde havde lagt sig, kom jeg til at tænke på min garderobe. På arbejde har jeg normalt cowboy bukser eller en gammel nederdel på, og så har jeg et jakkesæt fra 1998. Sættet kan jeg godt bruge til den ene dag, men jeg bliver nødt til at have et sæt til, og hvad skal jeg have på om aftenen?

  Som sendt fra himlen så jeg dette opslag på fb. Denne kjole ville være helt perfekt, og jeg håber sådan at jeg vinder. Jeg vil så gerne vise mine piger, at man godt kan være en super helte mor. En mor der er der for dem når du har brug for mig, og en mor der hjælper verdenen gennem den uddannelse hun har taget.

  • var utålmodig… 😉 bare slet ekstra beskeden… kan for øvrigt lige gøre opmærksom på at bloggen kører på sommertid… 😉

 269. Pang ..Black and green er bare den flotteste kjole og ønsker mig den bestemt af den gode fe 🙂 fantastiske flotte og feminine kjoler I laver 🙂 tak for det kh Line

 270. Uhh, hvis jeg kunne få præcis den kjole jeg pegede på ville jeg pege på en Starlet – green. Noget af en drømmekjole… 🙂

 271. Åh, hvor ville jeg elske at lege prinsesse i en Jobi Dusty Green – det ville fjerne enhver vintertristesse og få mig til at danse:-)! – Som din blog også ofte gør, tak;-)! Vh AM

 272. I den senere tid, hvor det har været lidt stramt det hele, har jeg klikket ind på Ecoture’s hjemmeside og drømt lidt om at smyge mig ned i min absolut favorit kjole, Carla-Grey.
  Ikke nogen dårlig dagdrøm 🙂

 273. Min kæreste bruger så meget tid på at se på Cirkeline, så tryllefe giv min kæreste kjolen, så kan hun kigge på mig i stedet for, og iført den fantastiske kjole…

 274. Jeg vil allerhelst vinde Magic Eve – den smukkeste kjole EVER!
  Hvis det skal være en af de korte hjoler vil jeg gerne vinde Pang – black/pink:-D

 275. Hmmm:-( Synes ikke rigtig min kommentar kommer med, øv øv!
  Forsøger lige igen.
  Jeg vil aller helst vinde Magic Eve – den smukkeste kjole ever.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *