Vinderen af fotoshoot

Og nu vinderen af fotoshoot: fotograf Dan, fik selv lov til at trække lod, og han trak: Persille Ingerslev Send mig en mail, Persille, så får du Dan’s nummer og kan aftale niecefotografering – tillykke!!

Jeg holder i øvrigt stadig ferie, med unger og gæster – men satser på at være klar igen fra næste uge!
Nogle der har forslag til emner de gerne vil høre mandagstip om? Pigerne vil gerne være eksperter,der svarer på alt, siger de.

(Visited 27 times, 1 visits today)

15 thoughts on “Vinderen af fotoshoot

 1. Gode ideer til en 10 års fødselsdag for min niece? Jeg skal deltage i festivitassen når pigerne i klassen kommer.

 2. Tillykke til Persille – din heldig rad! 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig at høre pigernes bud på, hvordan jeg får min toethalvtårige til at ville i seng om aftenen. Og om de har et tip til, hvordan jeg får hende til at falde hurtigere i søvn?!

  • Det gad frk fantastisk godt svare på, så der gjorde hun her i eftermiddag, så det kommer på i morgen!

 3. Jeg kunne godt bruge et tip om, hvordan man kommer op om morgenen, nu hvor det er så mørkt. Please help me! 🙂

 4. Hurra og TAK! Dan har såmænd selv skrevet til mig 🙂 Glæder mig vildt til photoshoot!

  Jeg kunne godt tænke mig at høre pigernes bud på, hvad det er for nogle mennesker der læser med på denne blog og hvorfor de gør det 😉

 5. Noget om, hvordan man undgår alle de konflikter, der opstår, når man nægter at føje sin sure snarttreårige i Opdragelsens navn…? Hun køber jo ikke rigtig den der med, at det er for hendes egen skyld jeg ikke lader hende gå ud i undertrøje og bare tæer i oktober. Den slags skal man ikke holde sig for fin til at skrige sig gasblå i hovedet over. Hver.Fuckin.Dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *