Om ferie væk fra skærmen

Helt ærligt: jeg kan sgu ikke koncentrere mig om det der blogging, når jeg har ferie…
Der er simpelthen for mange mennesker der taler til mig hele tiden, så jeg får ikke tid til at tænke en eneste blogværdig tanke.

Måske kunne jeg have skrevet et indlæg om, hvor teenageagtigt det føles at have minus 2000 kroner på kontoen den 17. i måneden…

Eller om hvor surt det nogle gange føles, at have en familie så stor, at bare et par enkelte gange “jeg giver en is!”, eller “nå, er i sultne, nu hvor vi er taget ind til byen?” eller “ok – tre af er mangler bukser, lad os gå i h&m”, medfører et stort hul på kontoen.

Eller have fortalt jer hvor overdrevent stolt kagemesteren var, da hun mødte
Mette Blomsterberg(konditor), og fik autograf og en snak.

Jeg kunne også have pralet af, at alle fire børn faktisk har sovet helt til klokken 8, hele to dage i træk – aldrig sket før!

Eller jeg kunne have brokket mig over, at jeg sagde ja til at købe “euroman” til ældstebarnet, fordi der var en artikel om “the Beatles” i den – og til min forfærdelse kostede bladet næsten 70 kroner. Det kan man da næsten købe en hel bog for?

Jeg tror ikke jeg ville have blogget noget om, hvor mange gange vi har bagt kanelsnegle – og i særdeleshed ikke om hvor mange jeg personligt har konsumeret… Til gengæld kunne jeg godt have overvejet at blære mig med, hvordan det lykkedes os to gange, at lave ret god mad til gæster, uden at bruge så mange penge.
Eller pralet af, at kanelsnegle ikke bider på Ninjaen, der efterhånden har fået mavemuskler så skarpe, at man kan rive ost på dem. Superpraktisk, egentlig.
Og helt vildt pænt… Suk!

Men – hey: det er egentlig ikke særligt spændende emner, hverken at læse eller skrive om, vel? Så jeg sparer jer – og holder ferie, ind til der kommer noget rigtigt inspiration igen.
God efterårsferie, til de af jer der har.

(Visited 63 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om ferie væk fra skærmen

    • Blev bange for om det var ulovligt at tage fotos på store fastfoodkæder, og grine af at deres mad lignede dillere? Så fjernede indlægget igen… Og ærgrer mig – syntes også selv det var sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *