Konkurrence – vind fotoshoot

Vinderen er fundet: Persille Ingerslev

For nogle uger siden, fik superpigerne lov til at lege feer i Dan’s fotostudie.
De syntes det var fantastisk, og billederne blev sjove.
Mine ungers fællesfoto, og frk fantastisks foto, kan ses på hjemmesiden her.

20121015-142605.jpg
Det her er kagemesterens foto. Så bly og genert hun ser ud…

Og nu til konkurrencen:
Dan, der både er en dygtig fotograf og et af de rareste mennesker jeg har mødt, udlodder et fotoshoot til en enkelt heldig vinder!
Man kan selv vælge om det skal være et almindeligt portræt eller familiefoto, eller om man vil på besøg i eventyrverdenen og have taget et alfe eller rollespils-foto.
Bare skriv en kommentar, så trækker Dan selv en vinder d. 20-10.
Fotoet tages i København.

20121015-142535.jpg

Konkurrencen er ikke sponsoreret, men jeg har modtaget tilsvarende produkt til test. Jeg er ikke blevet betalt for begejstring – den er oprigtig nok!;)

(Visited 65 times, 1 visits today)

210 thoughts on “Konkurrence – vind fotoshoot

 1. Hvor er det flotte billeder. Man drømmer sig helt ind i et andet univers, når man ser på billederne. Då fint hvor alle fire piger sidder sammen!

  Får nok aldrig min mand og søn i alfeudstyr! Men måske de kunne lokkes til et enkelt knips!

 2. Nøj hvor ville jeg gerne vinde dette som bryllupsgave (vi skal giftes på lørdag). Vores smukke fe bliver 1 år d. 28/10 og det ville bare være helt specielt at have sådan et smukt billede af hende hængende 🙂

 3. Uha man bliver jo næste helt skruk når man ser de 4 superalfer side der 🙂

  Vil så gerne vinde, det vil være den perfekte 18 års fødselsdagsgave til mig selv 🙂

 4. Min veninde har lige født den mest nuttede lille pige – og hun fortjener klart et fotoshoot! Tak i øvrigt for en hyggelig blog 🙂

 5. Her trænger vi i høj grad til at blive mindet om det smukke i os, som en dygtig fotograf af en eller anden grund altid kan trylle frem…..

 6. Wauw fantastisk billede !

  Drømmer om sådan et fantasy billede af mine unger….. Eller måske et familie billede….

 7. Krydser fingre for mig 😀

  Arvingen vil elske at få taget sådan et billede – især nu inden familien skal udvides med mors kæreste, fars kæreste og kommende fælles børn 🙂 Ja, vi er en stor ‘familie’ med et fælles omdrejningspunkt 😉

 8. Åh, det ville være den PERFEKTE fødselsdagsgave til mine forældre, det begge ar fødselsdag lige om lidt.

 9. Nuuuuhhhh hvor er dine alfer søde!
  Tror nu mine drenge ville være bedre med rollespilsudstyret…alt er nok bedre end de billeder der er taget på skolen 🙂

 10. Jeg tror, at både min datter og min søn ville elske at komme i fekostume og vimse rundt foran et kamera!!! Hurra! Håber sgu, jeg vinder!

 11. Ej altså – jeg synes jo helt bestemt, at den gode Dan skal udfordres til duel og rollespilsfotografering af mine tre krigeriske drenge. Ikke fordi vi ikke kan lide alfer og feer, men det andet ville da bare være for sejt…

 12. Åhhh sådan en gave ville jeg vildt gerne vinde til mine 4 børn, selv om der er et par timers rejse til København her nede fra syd. Suk suk.

 13. Åh hvor ville det være fantastisk at få lov til at prøve. Tror at eventyrverdenen ville klæde mine drenge 🙂

 14. Kunne virkelig godt!! Min dejlige Nicolaj ville elske at prøve sådan rigtigt at blive fotograferet. Det har vi aldrig prøvet!

 15. Det kunne være fantastisk – og for en gangs skyld, kunne jeg måske komme med på fotoet (står altid bag kameraet) 🙂

 16. Jamen det er da nok de smukkeste billeder jeg nogensinde har set – sådan et ville jeg virkelig gerne have af mine piger:) Hvis vi vinder tager vi gerne turen fra det mørke Vestjylland og til København.

 17. Gud, hvor er det bare et fedt billede! Og lækker lille pige 🙂
  Jeg smider et lod og håber på en masse held…

 18. Super konkurrence. Drømmer om et flot portræt af den lille pige som forhåbentligt kommer ud af min mave om et par uger sammen med den kommende storebror.

 19. Nøj, gad vide om man kan få en ti-måneders baby til at sidde stille længe nok til at få taget en alfe-foto?

 20. Min kæreste læser ikke kommentarfeltet, så jeg tør godt blamere mig og håbe på at blive udtrukket – uagtet at jeg er en 26 mand der stadig er så tæt på teenageårene at et alfekostume vil gøre skade på selvopfattelsen.

 21. Ej, det vil jeg rigtig gerne vinde. Drømmer om at få lavet billeder af min søn på 4 og min gravide mave 🙂

 22. Jamen dog. Også mig. Jeg vil også være med.
  Elsker at lure tricks af folk, som rent faktisk ved, hvad de foretager sig. Hvis jeg havde haft talent for billeder, ville jeg helt sikkert gerne have været noget med dem. De er så meget mere ligetil end ord – og alligevel kan de sige det samme og nogle gange mere.

 23. Åhh det ville være perfekt at kunne få taget sådan nogle smukke billeder, når der kommer en lille bitte bebs til verden 😉

 24. Ja tak til at vinde. Har brug for et sødt billede af mine piger til at styrke mig på når de skrigende og hylende er ved at slå hinanden ihjel. Igen….
  Suk fra Pia

 25. Yay. Dan ville få sin sag for med min meget egenrådige (men rasende fotogene) toethalvtårige. Men vi ønsker os sådan et billede. Ret meget endda.
  Og den skal selvfølgelig have alt, hvad den kan trække af festøv og glimmervinger 🙂

 26. Dine børn er lækre og smukke, super fede billeder!!!

  Jeg har to piger, der lige præcis i dag er fyldt tre. Jeg ville eeeeelske at få dem foreviget -især med så dygtig en fotograf!!! Jeg er alene med pigerne og har på ingen måde råd til fotograf, så du ville virkelig gøre mig GLAAAAAD 🙂

  Ps: din blog er så fed, du må aldrig stoppe!!! Jeg slipper altid et højlydt grin, når jeg læser det du skriver.

 27. Hvor er det nogle dejlige billeder og god stil at stoppe op og få taget nogle ordentlige fotos, nu hvor de fleste bliver taget med dårlig kvali kamera i nærheden(iPhone). Tak for en altid dejlig og underholdende blog.

 28. Nu kan mine drenge notorisk ikke fanges i samlet flok på fotos. Men måske et rollespilsfoto hvor de bindes fast til hinanden kan være løsningen.

 29. Wiii!!!! det lyder som den sjoveste oplevelse for vores 2 vi-tager-aldrig-almindeligt-tøj-på-igen-efter-vi-har-set-kagemesteren-ved-en-skovsø døtre på 5 og 3 år.

 30. Jeg kaster mig ind i puljen og satser på muligheden for at rette op på at jeg alene har halv-grumsede mobilfotos af mit yndige barn (stavekontrollen foreslår: hundige barm…næsten bedre 🙂

 31. Normalt kommenterer jeg ikke på blogs, men denne chance kan jeg da ikke lade gå forbi. Vil også rigtig gerne have mine to drenge (kæreste og søn) foreviget 🙂

 32. Hvor ville jeg gerne have sådan et alfe-billede af mig selv!! Så ville mit kommende pimpede CV da også skille sig ud i bunken af alle de 5000 andre, der også søger freelance journalistisk arbejde. 😀 Hvem ville ikke ansætte en fe? Evt. udover Kaptajn Klo, men hey – ham gider jeg ikke arbejde for alligevel.

 33. Jeg har sjovt nok i fødselsdagsgave til januar ønsket mig et familiebillede hvor jeg selv er klædt ud som Wonderwoman, min mand som Supermand og mine unger som hhv Catwoman og Batman, men et alfebillede er da ikke af vejen, for det andet bliver nok ikke til noget 🙂

 34. Det gider jeg rigtig godt vinde. Med en rollespillermand ville jeg elske at forære ham billeder af pigerne og mig i eventyrverdenen!!
  Kh Marie

 35. De billeder er fantastiske – bliver du ikke sådan totalt godt-nok-er-jeg-mor-men-det-er-nu-alligevel-de-mest-fantastiske-børn-jeg-nogensinde-har-set agtig? Tror jeg, at jeg ville blive! Tillykke med de meget vellykkede billeder 🙂

 36. jaaaaa, fed præmie! Ville vildt gerne klæde min tykke søn ud 😀 og ja vil da også gerne selv være en alf 😉

 37. Forestiller mig noget m lillebror(lille tykke lillebror m dobbelthagen, de stoooore mørke øjne med de lange øjenvipper og den blide disposition)som alfen og de to store, med de lidt mere krasse temperamenter som orker eller lign… ømt…

 38. Det er jo nogle helt fantastiske billeder. Min mand absolut elsker at klæde sig ud (hmm lyder interessant når det sådan står på sort og hvidt:-)) og vores datter ville være så yndig som fe:-):-)

 39. Gad vide hvor mange kommentarer jeg ender med at skrive i orsøget på at få en enkelt til at bkive registreret? Har man så en større chance for at vinde:-):-)

 40. Sikke nogle fine billeder, altså. Vil gerne vinde fotoshoot, ville elske at have et flot prof billede af min dreng på 1/2 år. Og hvor er det bare smukt og fedt set-up han kan lave.

 41. Hold nu k… hvor er det et sødt billede af pigerne! Vil så gerne lave noget ligende med mine 2 små drenge. Måske bare med knap så mange alfevinger…
  Jeg krydser fingre, min mand gør ikke.

 42. Jeg vil gerne have et portræt med mine søskende, som vi kan give vores far i 60-års fødselsdagsgave.

 43. Jeg så billederne forleden dag på din blog og tænkte at de var bare helt fantastisk 🙂 Gud hvor jeg bare håber at jeg bliver den heldige i denne konkurrence 🙂

 44. Håh, for en vild præmie! Min snarttreårige bulderbasse siger dagligt “Jeg er en prinsesse” og danser i disse dage meget rundt som en “svaneprinsesse” efter en tur i Bamletten med sin mormor i weekenden. En buttet, kortklippet bulderbasse, der i ramme alvor og meget koncentreret øver balletmoves er prizeless! Tilsat alfeudstyr ville det være endnu bedre. Og hvor ville hun være lykkelig (og det ville i grunden være en velkommen afveksling – mand, man bli’r sur af at være næsten tre år…!)! Ih, det vil vi gerne!

  PS. Nuttet kagemester-alf!

 45. Åhh krydser alt hvad krydset kan for vil virkelig gerne vinde det fotoshot. Det er nogle sindsyge flotte billeder han har fået taget af dine fantastiske piger og ville elske at ha sådan et billed af min lille fe her hjemme..

 46. Nøj, den konkurrence gad jeg godt vinde.
  Jeg tænker søskendefoto – dvs min lillebror i alfekostume! Det kan kun blive godt 🙂

 47. Er du sunshine, jeg gad godt at hele familien blev foreviget som rollespilsfigurer!!! Mest af alt vil det være fantastisk at se min bedre halvdel i alfeoutfit!

 48. Hvor flot! Har en datter der i mange år har været tandfe om natten og en søn der positivt véd at hans far er Darth Wader, – det ville være fantastisk at kunne dokumentere det med et foto!

 49. Åårh mand! Kan man ikke få lov at lege alfer SAMMEN med afkommet? Ellers vil jeg være hende krigerprinsessen fra Barda. Det kunne være SÅ fedt!

 50. Jeg er håbløst forelsket i hans fantasy billeder!
  Så sådan et billede af mine to små mirakler er et af de største ønsker herhjemme!
  Jeg er nødt til at deltage i den her konkurrence! Og så krydser jeg bare alt for at vi bliver de heldige!

 51. Hold da op, sådan en konkurrence er for god til at lade ens næse gå forbi.. Ville jo være en fantastisk julegave til familien af min pige på 3 år. Mvh Heidi, ivrig læser..

 52. Nøøøøøøøj det er godt nok en lækker præmie – den ville jeg utrolig gerne vinde 🙂
  Er sikker på at mine tvillingepiger ville elske at lege feer/alfer for en dag 🙂

 53. Hold da op, sikke en fantastisk præmie. Den ville jeg super gerne have fingrene i. Det er nogle meget smukke og specielle billeder han laver. Hilsen en fast læser, desværre bare uden en blog. Mvh Heidi

 54. Uha da, en skøn ide! Har desværre ikke en datter, men min dejlige niece Ella på 6 år skal da helt klart foreviges i noget eventyrligt hvis jeg skulle være så heldig 🙂

 55. Jeg har stort set kun iPhone billeder af nr. 2’en. Så hvis jeg vinder den her – så er den dedikeret til et portræt af det ellers virkelig fine barn (Hvilket i øvrigt ville betyde, at jeg kunne lukke munden på hele familien – som synes det er tæt på ondt, at hun endnu ikke er givet væk på skolefoto-måden i ramme og det der show).

 56. Åh ville rigtig gerne have taget et godt billede af mig mine 2 skønne børn. Jeg er næste aldrig på billederne herhjemme – da det sjovt nok altid er mig der tager billeder. Og hvis min mand endelig griber kamaret og taget et billede. Så er jeg iført træningstøj og morgenhår.

 57. Åhh det ville være intet mindre end fantastisk – ok vi tager lige et tog osv men den slags billeder ville bare være skønne hjemme hos os (særligt i det der drømmehjem jeg er begyndt at savle over i søvne. Du ved sådan en lækker præstegård på 300 kvm med 3 stuer en suite osv…)

  Håbe, drømme, håbe, drømme.

 58. Som mor til to drenge, ville jeg elske at få dem i fe kostumer;0) kan godt være at jeg af hensyn til deres fremtidige sjælefred bør satse på almindelig familiefoto…

 59. Årh det er jo helt fantastiske fe billeder… Helt fortryllende!! Sidder og tænker “hvordan kan det lade sig gøre?” tænk hvad et familie billede kan blive til!!!

 60. Skøn konkurrence – og skøn blog! Har stadig et smil på læben efter din ferieberetning i dag. Lige hvad jeg trængte til i hverdagens kaos i dag 🙂

 61. Det er sådan en fin lille al du har dig 🙂 lillemusen ville helt sikkert elske at blive klædt ud som alf for en dag, men tror hverken at far eller yngstemand vil mindes den dag med glæde. Så her ville det nok ende med en kombi af rollespil (hvis det er sådan som de klæder sig ud i role models) og prinsesse-alfer. Håber i hvert fald at min skøre familie bliver de heldige, så kan bedsteforældrene godt begynde at glæde sig 🙂

 62. Ej men altså! Er bare SÅ vild med de billeder.
  Så vil da ELSKE at vinde, og så må vi bagefter tage stilling til hvordan billedet skal være 🙂

 63. Jeg ville elske at vinde det photoshoot – enten til forevigelse af min gravide mave, eller af lillefisen når han er kommet til verden. Er sikker på han vil blive en skøn alf!

 64. Åååååh, DÉT gad jeg godt at vinde! Så skulle der tages familiebillede af mig selv og min søster plus mand og børn… og juleaften ville ikke et øje være tørt hos de glade bedsteforældre 🙂

 65. Altså, jeg tvivler på, at jeg kan få de 6 børn til at klæde sig ud som alfer….”SSS” Men hvis jeg går hen og vinder, skal billedet være en fællesgave fra min bror og jeg til vores forældre i Guldbryllupsgave næste år. Og foran kammeraet skal deres 6 børnebørn i alderen 4 til 18 stå og se blændende ud. De har i dag et billede at de 4 børnebørn, men siden er der kommet 2 mere til, så de trænger til en opdatering af “flokken”. Jeg krydser fingre og tæer. Stor Hilsen Lena

 66. Ved ikke helt om jeg tør melde mig under fanerne i denne konkurrence.. Mig og min mand er simpelthen så dårlige til det med fotos.. De sidste gode billeder vi fik taget er fra vores bryllup.. For 4,5 år siden.
  Men tænker at det måske er ved at være tid til et opdateret et af slagsen..

 67. Jeg deltager normalt ikke i de her ting, men tanken om at lave et alfebillede af nevø og niece til min søster, får mig alligevel til at smide en kommentar og krydse fingre

 68. Julen nærmer sig, og jeg er sikker på, at mand mest af alt ønsker sig et billed af de tre drenge i rollespils outfit :-). Og så er der også penge på budget til stor gave til mor :-).
  Fru N

 69. Hold da op nogle skønne billeder han kan ta’… og mega søde tøser I har.
  Den her lodtrækning er for feeed…

 70. Min kæreste er fotograf. FEDT siger folk og forventer at se 27.000 professionelle billeder af mine børn.

  Men vi har ingen. Fotografen tager aldrig fotos af sin egen familie. Jeg tager fotos på min smartphone, som den eneste. Såøh… det her ville være absolut fantastisk-fremragende.

 71. Det ville være helt perfekt til at få foreviget lillepigen, hvilket vi desværre ikke selv vil have råd til :-/ håber vi vinder 🙂

 72. 2 teenagere og 1 stks wannabe-teenagere + moren og faren vil være så benovet over at skulle rejse til Kjøwenhawn og få taget EN foto – ganske upåagtet at det så skulle være i alfeudstyr – bring it on!

  ,o)
  Pia

 73. Jaaaa, mand og søn som feer. De vil elske det! 😉 Dog måske ikke nær så meget som døtrene. Men det ville være fedt at vinde. Og så må vi jo tage diskussionen om det skal være med eller uden vinger, hvis det sker. 🙂

 74. Årh sikke en super fantastisk gave at modtage :O)
  Jeg har 3 vilde drenge, bare tanken om hvor smukke og stille de kunne komme til at se ud!!! #suk# altså!!!

  Nøj hvor jeg drømmer om at vinde <3

  Kh Lykke

 75. I´m in! Er nødt til at have foreviget kæresten i strømpebuks, mens han leger Peter Pan til datterens Klokkeblomst. Er der andre end mig der tænker sofastykke???

 76. Hvor fedt! Det kunne være super sejt at lege superhelte for en dag og så få beviser på det også:) Er sikker på alle drengene herhjemme ville elske det:)

  Sjov og cool ide til en give away;)

  God weekend!

  Mvh.

  Annesofie

 77. Sikke nogle eventyrlige skønne billeder. ville elske at se min skønne krudtugle i glas og ramme på den måde.
  Håber vi vinder det fantastisk fotoshoot

 78. Ihhh hvor er det fede billeder – ville være SÅ fedt at få lavet sådanne billeder af Bastian 🙂

  Krydser for at jeg er heldig her 🙂

  God weekend alle mand.

  Kh Maria Seidelin

 79. Uhh,
  Lille bebs i alfekostume virker som den perfekte julegaveidé til bedsteforældrene.Så at vinde dette ville være et hit.

 80. Wauuu…super smækre lækre billeder på hjemmesiden. Krydser fingre og tager med glæde en tur til København, hvis det endda er med garanti for, at jeg kan komme til at fremstå smækker-lækker:o)

  (Skøn blog også:o))

 81. Uh det håber jeg, jeg vinder. Julegaven i år til mine forældre er netop et nyt familiefoto, da året i min familie har stået i skilsmissens tegn og kontoen derfor er nedadgående. Krydser fingre, tæer og fehår;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *