Vind en donut

konkurrencen er slut og vinderen fundet

I sidste uge var mine unger med til et arrangement hos “bobles“, hvor de fik lov til at tumle i et bjerg af store, bløde donuts, og bagefter fik en med hjem til test.

20121008-202120.jpg
Donuten er en slags halvflad, luftfyldt pude – lidt som en oversavet fitnessbold.
Man kan ligge i den, hoppe på den, stable flere, lave gymnastik på den, trille med den og meget mere.

Mine børn har skændtes om den i båndsløjfe siden den blev pakket ud, og den er ALDRIG ubemandet: der sidder hele tiden mindst et barn og hopper på den….

Teknisk set burde jeg vel sagsøge Bobles for de buler og kradsmærker mine børn har fået, siden donuten flyttede ind – men jeg forstår godt begejstringen: det er altså et sjovt og velgennemtænkt møbel – har selv sneget mig til at lave yoga på den, når de besidderriske børn sov.

(og nej: jeg får altså heller ikke penge for at sige noget af det her – det er ganske ærligt).

20121008-203229.jpg
og nu til det sjove for jer: en heldig vinder kan vinde en donut i valgfri farve – bare skriv en kommentar her, og nævn hvilken farve du drømmer om: Aqua, lilla, jade, rosa (den grå er udsolgt)
Konkurrencen slutter d. 13-10/2012

konkurrencen er slut, vinderen blev: gravidgrahvad

(Visited 69 times, 1 visits today)

245 thoughts on “Vind en donut

 1. Den lilla er fantastisk flot, og tror min datter vil elske den. Hun er to år og vil kun hoppe i hendes forældrenes seng eller have læst bøger, så det ville være dejligt hvis hun kunne få sin egen ‘hoppepude’

 2. Jeg vil så gerne vinde, det skal være den lilla. Og hvis mine to tøser ikke kan enes om den, så må jeg jo overtage..
  Charlotte

 3. Det lyder som et fantastisk redskab at få hjem til min to-et-halvt-årige søn, der er i fuld gang med at udforske kroppen og dens muligheder. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg gerne have den i jadegrøn.

 4. Har stadig til gode at prøve de der bobles – men hvis de kunne aflede bare lidt af opmærksomheden fra min pilatesbold, som ungerne hele tiden skvatter ned af, så ville jeg være glad.

  Den må gerne være lilla.

  mvh
  Mette

 5. Altså nu er det jo ikke fordi jeg har brug for børn med buler og blå mærker, men når du nu taler så varmt for den… 😉 Ej den ser da super cool ud, kan godt forstå den er et hit, de kunne da også godt sponsorere en til hver af pigerne! Nåmmen hvis vi skulle ønske os en herhjemme tror jeg Aqua ville være sagen – så er det bare om at krydse fingre 😉

 6. Fed konkurrence! En i jade ville være super til Jonas på 3 år herhjemme og garanteret også super til lillebror/søster der kommer til marts 🙂

 7. Herhjemme er der ingen børn men jeg kan vel også drømme om en i lilla. For det gør jeg hvert fald 🙂

 8. Tror den rosa vil passe perfekt til min numse! Det er vel ikke kun børn der kan sidde på den?! Ellers må den ryge videre til min niece, som elsker alt hvad der er rosa/lyserødt.. og at hoppe er også en god beskæftigelse.. det ville være en god julegave!

 9. He hee, den er da multi-andvendelig den donut. Perfekt til ungerne at lege på. Og til aflastning når far har overdrevet lidt med den der racercykel i weekenderne:)) Den ville helt sikkert passe godt i jade her hos os.

 10. Wauw, sådan en ville da være optimal til den lille tumling der er på vej herhjemme! Kender ikk kønnet, men tænker at Jade er en rimelig kønsneutral farve… 🙂

 11. Øj, sikke en fin give away.
  Jeg ville elske at vinde en i jade og forære den til min arbejdsplads, en vuggestue.
  Krydser fingre.

 12. Okay… Jeg er inkarneret Bobles-hader. Hvad sker der for de der små hårde deforme figurer? Jeg har aldrig forstået det. Men den dér Donut-tingest til gengæld… Den ser jo FANTASTISK ud!!!

  Jeg er sikker, helt sikker, på at min søn på 2½ vil knus-elske at boltre sig på den!

  Sønnike er ligeglad med farven. Mor her drømmer om en i farven lilla 🙂

 13. Vi er vilde med alle regnbuens farver herhjemme, og vi er også vilde med donuts (spiselige og ikke-spiselige) ;o)

 14. Aqua – Havde egentligt ikke regnet med at den var så stor… Der vil sikkert blive slåskamp mellem ungerne. Mondetosmå vil rotte sig sammen mod den store. I så fald vil det være første gang (de er hhv. 11 år, 2 år og 1 år. Ham på 2 år tager alt legetøjet fra hende på 1 og siger:Nej, Laura! Hvorefter han smider legetøjet væk. SUK!)

 15. Guuuud hvor er de sjove og fine!!! Man sidder garanteret rigtig godt på sådan en 🙂 Jeg elsker farverne!!! Især den i jade grøn <3

  Er sikker på mine drenge ville elske at få sådan en op på deres værelse! De har i forvejen 3 stk bobles, som de jævnligt leger med:)

  Krydser fingrene og deler den på FB

  Mvh.

  Annesofie Kjeller Larsen

 16. Jeg vil virkelig gerne vinde en lilla donut – hovedsageligt grundet kombinationen af min niece Livas snarlige 2-års fødselsdag og så den skønne anale fase, hun befinder sig i for tiden. Jeg gad egentlig godt placere hendes nuttede popo fast i donut’en, så jeg ikke konsekvent skulle bede hende om at fjerne fingrene fra numsehullet…

 17. Jeg smider et lod i tombolaen til en i jade. Tror virkelig jeg ville elske at få lov at slænge mig i sådan en. Og indtil videre passer det perfekt med mine læsevaner at min dreng går i seng så tidligt, at der ikke blir kamp om den i den forbindelse.

 18. Den ser jo simpelthen så cool ud – er sikker på flokken herhjemme nok også vil påføre hinanden både buler og skrammer i kampen om at få den sig tiltusket, hvis vi ellers er så heldige at vinde en jadefarvet donut her på matriklen.

 19. Ville elske at vinde en i jade. Elsker bobles produkter og med en søn på 2,5 og en mere på vej ville det vække stor begejstring 😉

 20. Sådan een ville være fantastisk til bettetøsen, der fylder 3 år på søndag, og en lilla ville være i topklasse!

 21. Ov… sådan en i aqua ville være fantastisk at overrække wonderchild. Er sikker på hans rumpe vil være permanent limet til den!

 22. Forudser at vores hjem godt kunne gå hen og blive proppet med boobles inden længe. Jade til mig tak, hvis jeg skulle være så heldig:-)

 23. Jeg kunne godt tænke mig den turkise, men kan se den hedder jade 😀 Den kunne være cool til Alberts værelse!

 24. Jeg vil gerne vinde en “jade” – bare fordi det er sjovt, og jeg har megaplat humor.
  Og fordi jeg aldrig ville få lov til at lege med den, hvis den var enten lilla eller lyserød…

 25. Uha uha. Lækker præmie! Elsker bobles og deres legende møbler. Lillemusen er pt inde i en særdeles lyserød fase så burde jo honorere dette og sige at vi gerne ville ha’ at den rosa flyttede ind, men husstanden tæller også to styk hankøn, så hvis vi skulle blive de heldige så vil vi lade din familie vælge farven. Vi bliver lykkelige ligegyldigt farven 🙂

 26. Er helt sikker på, at sådan en i Aqua vil klæde min søns værelse – såfremt den får lov til at være derinde…;-)

 27. Den ser lækker ud! Og med en motorisk livlig pige i huset vil sådan en sag sikkert være et hit 🙂
  Hvis vi er så heldige at vinde skal det være en i lilla.

 28. Jeg elsker lille, og det gør de fleste små piger. Hende, der skal have den, hvis jeg vinder, gør.

 29. Åh, jeg ville blive YNDLINGS-moster/faster, hvis jeg havde sådan en i lille!!!!! Ville være fantastisk til tøserne på 2 🙂

 30. Hehe, jade får mig til at tænke på jader og Lars Hjortshøj som Robert i Langt fra Las Vegas, der bare råder PATTER.
  Såeh, altså jeg vil gerne vinde en jadefarvet.

 31. Aqua. Eller pink… Uh, svært. AQUA!

  Jeg har lige skiftet sofaen ud, og har to surmulende 2-årige, der ikke må hoppe i sofaen mere! Den ville redde en stakkel enlig tvillingemor et par minutter til at koge over i fred, mens ungerne hopper!!!! PLEASEEEEEEEE 🙂

 32. Herhjemme ELSKER vi bare bObles så det kunne være vildt fedt at udvide med en donut – den lyder jo bare helt vild fantastisk 🙂

 33. Jeg vil voldsomt gerne vinde en lilla donut – jeg har kun en uge til termin, og er overbevist om at det er lige præcis det den lille mangler for at blive fuldendt…eller…den ville være rigtig rar at ha’:)

 34. Jade – høhø… Men den ville være fed. Min 2-årige laver yoga i vuggeren. Og hopper i sengen. Og jeg tænker den vil være rar at slænge sig halvt over foran fjerneren…for moren… Så ja tak til jader. Eller. En donut. I jade. (To many jokes… #plathumor)

 35. Hep hey!
  Sådan en vil jeg meget gerne vinde til min dejlige 3-årige, der snart skal være storesøster. Hun fortjener virkelig at blive begavet. Og hun elsker blå og lilla – jeg kan så bedst lide lilla, så en af dem, tak 🙂

 36. Nøj hvor er de fine. Den lilla måtte gerne bo hos os, den passer lige ind med sækkestolen, foldemadrassen og de 6 bobles mine unger indtil videre har samlet i stuen.
  Den giver gode muligheder til at forny forhindringsbanen som de bygger herhjemme

 37. Ej, hvor vil jeg gerne vinde en i jade til vores lille familie 🙂 Håber det bliver os!

 38. Haletudsen der pt residerer inde i min mave ville elske en donut i aqua! Og det vil moderen også 😉

  – Maj 😀

 39. Feeed giveaway – ønsker mig hermed en donut i farven jadE (sagt som drengene fra monte Carlo 😉 )
  Kh Duddi

 40. Jeg kunne vældig godt tænke mig den der jadegrønne donut (Måtte google jade og Aqua for at se hvilken farve der var hvad – endte med udelukkelsesmetoden da Søren Rasted og Co. overtog Google pictures)

 41. Århh vi kan godt li hoppedimser herhjemme, så vi gir den et forsøg, og er vi heldige så ønsker vi os en i Aqua 😉

 42. Jeg vil edder gerne vinde en aqua, men indrømmer med det samme, at mine unger sikkert ikke får lov til at bruge den ret meget. Jeg vil sgu da selv have den – så kan jeg sidde der og øve mig i at blive mindfull 🙂

 43. Sådan en fin doughnut kunne vi godt bruge til vores krudtugle af tumling vi har til søn herhjemme. Storm ville elsker den og vil gerne vinde den i en af drengefarverne:)

 44. Min Flipper-Filippa ville måske kunne pacificeres hvis hun blev placeret i den aqua donut? Vi vil i hvert fald gerne deltage, og se om det kunne virke på min temperamentfulde datter…

 45. Jeg vil gerne have den i lilla hvis jeg er så heldig at vinde. Så kan den nemlig stå inde i stuen og bruges af moderen til at trøste indtil lille trolden er stor nok til selv at hoppe…

 46. Jeg vil elske at vinde den aqua til min søn.
  Der kunne blive mange timers leg på sådan en 🙂

 47. Nøøøøøj, den vil min lille nyfødte troldene da ELSKE 🙂 Og indtil han er stor nok, kunne hans mor bruge den til genoptræningen af diverse dele af kroppen 😉 😉
  Mvh Birgitte

 48. Hvis jeg nu ønskede mig den i lyserød, så kunne det være, at jeg ville få den for mig selv i mit mandsdominerede hjem 😉

 49. Alle farvene er smukke men tror jeg tager den aqua. Har 2 piger derhjemme der vil elske sådan en. Så må moren leve med slåskampene 🙂

 50. Nøj, en jade ville være skøn hjemme hos os. Er også sikker på at Lillefisen som snart kommer ud vil elske den – når altså mor og far er færdige med at lege med den… 🙂

 51. Åh sådan en donut i lilla ville gøre underværker! Ikke i mit eget hjem men derimod hos min kære mor, problemer med ryggen gør det svært at sidde ordentligt, men denne ville være super til det, og sikke populær jeg ville blive hos hende 😉

 52. Hvor ville jeg dog gerne vinde den aqua. Jeg er sikker på, at den vil være fantastisk til at træne min søns balance på – og han vil elske den! 🙂

  Så tag mig – tag mig – tag mig – tag mig – tag mig – tag mig – tag mig – tag mig – tag mig – tag mig!! 🙂

  Stina

 53. Sådan en smart en i jadefarvet ville måske kunne af-krudte ungerne lidt en gang i mellem :-). Mvh Maria

 54. Min dreng på 1,5 vil elske at tumle med sådan en (ellers vil jeg). Jeg tror det skal være den i jade hvis vi vinder.

  Jeg krydser fingre X

 55. Uh, den aquafarvede vil passe godt herhjemme, hvor vores lille dreng har fundet glæden ved at hoppe – og vi har ømme armmuskler.

 56. En donut i aqua ville passe perfekt ind i min søns værelse (eller stuen, hvor den jo nok ender, ligesom alt det andet legetøj…)

 57. Endnu et stykke legetøj mine børn helt sikkert ville komme op og skændes om! Sådan en må vi have i blå!

 58. Uhhh, hvor er de fede – jeg har to børne- og to voksnenumser her på matriklen, som den lilla donut helt sikkert ville klæde 🙂

 59. Ih, det vil den lille ny niece sætte pris på. Og siden hun endnu ikke har en yndlingsfarve, må moster jo træde til – så det må gerne være i aqua.

 60. Jeg har en dreng som bliver 5 i næste måned som kæmper med motoriske udfordringer, og samme tid har jeg en 2 årig som tumler rundt i ordets bedste forstand. Begge har de kæmpe stor glæde at bobles og denne ville helt sikkert være et hit hos den begge ligeså. Den håber vi at vinde (i jade) !!

 61. Årh den gad jeg godt lige vinde en af til mine unger! Farven er sådan set lige meget, men hvis jeg skal vælge så aqua.

 62. Jaaaa…Aqua 🙂 Får jeg to lodder, når jeg har tvillinger? Og allerede nu kan forudseslåskampe, hvis jeg skulle være så heldig at vinde 🙂

 63. Uha min søn ville jo forelske sig hovedkuls i sådan en! Og moren her har allerede forelsket sig i den i Aqua;)

 64. Jeg drømmer om den aqua, den vil matche min kæreste yndlingsaffektion – min gamle kommode malet mintgrøn (også kendt som det mintgrønne lyn:))

 65. Uhhh de er jo SÅ fine. Ville helt sikkert vælge “jaden”, da den passer bedst ind i vores hjem. Tak for en dejlig blog.

 66. Ihh, for en super fed gave! Sådan en vil min fantastiske aktivitetsbombe af en søn elske – og hans mor ville elske den i Aqua 😉

 67. Jeg tror, mine unger drømme om at vinde en dougnut i en hvilken som helst farve. Så kan de også få flere buler og kradsemærker.

 68. Åh, den ser sej ud! En Aqua ville være fin herhjemme – og sikkert både passe til mig, når jeg skal være højgravid og til den bette, der kommer derefter….

 69. Aqua vil se godt ud i vores nye hus, som vi overtog for 1 uge siden. Og ungerne vil også blive glade for den, siden forældrene nu har gældsat sig sådan ca. for evigt = ingen sjove gaver til unger det næste laaaaaaange stykke tid….

 70. Har en lille pige som er glad for at hoppe og glad for blå, så en aquafarvet donut ville være et klart hit her hjemme.
  Kh Rikke

 71. Halløjsa et fedt produkt! Sådan en vil jeg da vildt gerne vinde. Min søn (og jeg) skal hoppe rundt på en lækker lilla donut, hvis vi vinder – og det håber jeg vi gør 🙂

 72. Hvis du kan undvære en jadegrøn, snupper vi den gerne. Tre børn burde kunne fornøje sig så rigeligt med den, mens mor bare tænker “pause”!

 73. Jeg æææælsker bObles! Det står allerede på ønskesedlen til jul og første fødselsdag (snart). Min lille prinsesse vil elske sådan en. Helst i rosa eller lilla 🙂

 74. Hvis jeg selv skulle vælge, ville jeg sige aqua, men nu er det jo ikke mig, der fylder tre år om tre uger og synes, at alt, hvad der er lyserødt, er helt utrolig smukt. Det gør min førstefødte til gengæld, og hun ville blive så lykkelig for en rosa donut! Og jeg ville blive lykkelig over at vinde den til hende, så jeg ikke skal bruge mine surt opsparede su-kroner på den. Dem vil min tandlæge nemlig gerne ha’.

 75. Ihhh har hørt så meget om de donuts.
  Celina elsker bare at klatre og mosle og hoppe på ting, så den vil være helt perfekt.
  Hun er dog ikke gammel nok til at have en yndlingsfarve endnu, så farven er helt underordnet.

 76. jeg kunne godt tænke min 1 rosa det er en super sød farve, haha ja, min yndlingsfarve er blå men er jo lidt en tøsetøs.. en 16 årig tøsetøs som gerne vill flade ud til beverly hills på en rosa donut, når jeg træt og udmattet kommer hjem fra den daglige rutine på gymnasiet.

 77. Det er en meget, meget fin donut – eller badering til et meget tyndt menneske! Jeg ville foretrække den i lilla, så den kunne matche sofaen herhjemme. Det ville da være yderst Bo Bedre-agtigt!

  //Caroline

 78. Vi vil gerne sætte tænderne i en aqua-favet donut herhjemme (det er jo ikke så tit man får mulighed for at få en sund donut 🙂 ).

 79. De ser godt nok ualmindeligt tiltrækkende ud (af et stykke legetøj at være?!). Gad vide om det er formen der gør det?
  Det er svært at vælge mellem jade og lilla, men tror nu jeg hælder til den lilla. 🙂

 80. Ville elske at lade en lilla donut flytte hjem til os og eneherskeren!! Er sikker på den ville falde i smag 🙂

 81. Jeg vil mægtigt gerne vinde en Donut i jade-farven (den grå, hvis den ikke var i restordre/udsolgt). Skøn give-away! Tak!

  Mvh. Helene

 82. De er så morsomme -min 1 årige søn prøvede den og sad med giga smil på mens hans numse hoppede op og ned… Jeg trækker selv på smilebåndet over de har kaldt en af farverne for JADE! -så hvis vi vinder skal det klart være den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *