Om håndhygiejne

Jeg er træt i dag.
Og har fået en knæskade af at gå i høje hæle hele weekenden – piver og klynker, som et alderdomshjem på strækmarch, bare jeg skal rejse mig fra en stol…
Så det eneste jeg kan bidrage med lige nu, er denne sæbeautomat, som en ven sendte mig et billede af:

20121008-142720.jpg
Jeg undrer mig over, om det virkelig var det bedste de kunne hitte på, til forbedring af håndhygiejne – og så på et herretoilet?
Men samtidigt gad jeg godt eje sådan en – så barnlig er jeg nemlig…

Nå, tror jeg får en konkurrence klar senere – desværre ikke med diller-sæbeholder som præmie. For nu, må jeg hellere humpe ind og passe mit arbejde.

(Visited 26 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Om håndhygiejne

  1. Jeg melder mig i de barnliges rækker – synes diller-dispenseren er ret sjov. Men dine anekdoter fra hverdagen er nu engang bedst. Jeg ville lige skrive og sige hej, da jeg efterhånden har læst hele din blog igennem… Er ikke psyko-stalker, men er på barsel med første barn, som ikke sover om dagen, så jeg kan lige liste mig til at læse et indlæg eller to med baby på den ene arm og telefonen i den anden hånd.
    Det er meget sjovt at læse om, hvad man kan forvente i fremtiden som børnefamilie… Håber mit afkom vil være ligeså underholdende som dit. Babyen gør i hvert fald et ihærdigt forsøg. Glæder mig til at følge med her på bloggen.

  2. Årh… gad vide hvor man kan købe den! Kunne være fiks ude på dametoilettet, så der er lidt at grine af!

  3. Selvom jeg da også godt gad grine lidt af sådan en ‘sæbesprøjte’ her hjemme, vil jeg egentlig aller helst vinde en aqua donut – men kan ikke få min kommentar udgivet, lader det til. Forsøger mig med min deltagelse her – hvis det lykkes altså.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *