Om drømme

Jeg er stadig ikke helt kommet mig over nattens strabadser, så derfor intet reelt blogindlæg fra denne kant, endnu.

Drømte en meget, meget detaljeret drøm, om sex med Phil Collins i nat…

Har stadig “In the air tonight”, og grimme mentale billeder, kørende på repeat i mit hoved…

Come on, hjerne: du havde mulighed for at smide hvem som helst ind i mine sexdrømme, hvorfor vælge lige ham her:

20121005-125437.jpg
Det er altså ikke pænt gjort…

Som kompensation, vil jeg gerne bestille en drøm om fx ham her, næste gang:

20121005-125813.jpg
Glæder mig allerede…

Hvem er den pinligste du har haft drømmesex med?

(Visited 37 times, 1 visits today)

36 thoughts on “Om drømme

 1. Hmmm kan ikke lige huske nogle pinlige sexdrømme (har jeg mon fortrængt dem?) Men drømte for nylig at jeg fik en hvid kattekilling som jeg døbte Eric Honecker.

 2. Min svoger og King Kong (dog ikke på samme tid).. i nat faktisk også en undulat, men jeg var en and, så ved ikke helt, om det gælder?

 3. Min historielærer fra gymnasiet. Vi havde åbenbart en hed affære, som vi stoppede brat igen. Der var en meget ubehagelig stemning bagefter, og han sendte mig en sms hvor noget med “Det er også bare fordi du aldrig siger noget i timerne”. Han syntes jeg havde været så sofistikeret og interessant, men det der med ikke at sige noget, det var sgu ikke lige ham. Sådan cirka.. Var SÅ flov da jeg vågnede.

  • Det har jeg også prøvet – med fed, vindøjet naturfagslærer… Første lektion efter drømmen var ret akavet!

 4. Sexdrømme har du nu ikke været nogle af i evigheder. Tilgengæld drømte jeg i nat, at jeg sad fastklemt i en massagestol sammen med Orgi-e fra Suspekt (som nu også er en MEGET pæn mand).

 5. Fritz Helmuth! Og vi taler ikke en ung Fritz Helmuth, som i ‘almindelig klam’. Men gammel og svedig og rødmosset og megaklam. Jeg synes det er meget værre end Phil Collins – skal vi bytte?

 6. Jeg vil meget hellere vide hvad de der sex drømme går ud på.
  For jeg undrer mig næsten hver gang over den person min hjerne holder fest med…..synes det er skummelt!

 7. Haha, jeg drømte en gang at jeg var brudepige til et bryllup (sådan US-maid of honor-style), og da jeg vielsen var overstået og brudeparret gik ned gennem kirken med mig følgende pænt bagefter, ser jeg pludselig Ritt Bjerregaard sidde på en af bænkene. Da jeg kom ned til hende, stoppede jeg op, bukkede mig ned og begyndte at slikke hende i øret (og hun kunne li’ det, for hun stønnede). WTF?!?

  Jeg vågnede op med et sæt og syntes det var en hylende morsom og meget meget mærkelig drøm så jeg løb ud i kollegiekøkkenet og genfortalte storgrinende drømmen til mine medkollegianere.

 8. Boy Gerorge havde jeg regelmæssigt sex med i begyndelsen af 1980’ene – det der med homo var ikke helt gået op for mig! Til gengæld syntes jeg at han var de sejeste til at lægge make up! Det var måske derfor hen ofte dukkede op i drømme!

  • 😉
   Han kom ikke i nærheden af mig, med en makeuppalet i hånden(eller noget som helst andet – det tvivler jeg nu også på han egentlig ville have lyst til!)

 9. Det var godt nok ikke en sexdrøm, men drømte at jeg var kærester med Kelsey Grammar (Frasier) og at han var mig utro med en pige fra Real Housewives of Beverly Hills. Jeg så vist for meget realitytv da jeg havde ferie, og nu kommer det og bider mig i røven 2 mdr senere….meget mærkeligt. Godt nok er min kæreste en del ældre end mig, men ikke på Kelsey niveau og han er en del mere tiltrækkende, så heldigvis er virkeligheden meget bedre end drømmen 🙂

 10. Jeg er af en eller anden grund utroligt dydig i mine drømme, og drømmer kun frækt om Hr. Forstad. Hvis der skulle snige sig andre ind i drømmen, får jeg moralske skrupler og afbryder drømmeliret inden der bliver til noget.

 11. Jeg er af en eller anden grund utroligt dydig i mine drømme, og drømmer kun frækt om Hr. Forstad. Hvis der skulle snige sig andre ind i drømmen, får jeg moralske skrupler og afbryder drømmeliret inden der bliver til noget.

 12. I de tidlige teenageår drømte jeg om hed lebbesex med Tori Amos (og det var hot). Jeg fortalte min veninde om drømmen i skolen næste dag, og det viste sig hun havde haft en lignende drøm, men bare med Anne Linnet. Det synes jeg var ret sjovt dengang…

  • Argh! Bliver nok nødt til at drikke noget vin nu, i håb om at bedøve min hjerne nok, til at fjerne de billeder!

 13. Jeg drømte engang, at jeg var kæreste med Stig Rossen. Gudskelov havde vi ikke sex! Billedet af en storsyngende Stig Rossen, som kommer dansende ned igennem alleen til min efterskole har været svært nok at leve med siden…

 14. Min søsters kæreste! Får det stadig helt dårligt når jeg tænker på det :s
  Jeg synes det er SÅ pinligt at jeg ikke engang tør skrive dette indlæg i mit eget navn.
  Derudover var der også engang en hed lægedrøm, med min ca. 70 årige læge (jeg er selv kun 20). Helt seriøst hjerne, med SÅ mange lækre mænd derude?

 15. Arj, hvor mærkeligt – jeg havde også den mest utidige sexdrøm i nat. Drømte om vild og uhæmmet sex med Hr. Skæg. Altså ham fra børnetime. Var helt mærkelig i hovedet da jeg vågnede. Tror måske aldrig jeg kan se børne-TV med mine børn mere???

 16. Tom Behnke… Det var altså utrolig mærkeligt. Har også engang drømt jeg var en mand, der var i seng med en eller anden dame. Drømte også engang jeg var en fisk der bollede med en frø, men frøen var giftig, så jeg døde af det. Weird enough?

 17. Havde engang en hed affære med Georg Metz (??) Min veninde mente, at det måtte betyde, at min daværende kæreste ikke stimulerede mig nok intellektuelt. Det havde hun nok ret i. Han var sportsidiot. Og røg senere i svinget. Dog ikke pga Georg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *