Om den madglade fødselsdagspige

Kagemesteren fylder 6 år i dag.
Hendes far er på kursus hele ugen, så for at kompensere for manglende fødselsdagsbrunch og andre familietraditioner, har jeg taget fri med hende og mindstebarnet i dag.

Det madglade barn havde egentlig ønsket sig et besøg på brødrene prices restaurant i fødselsdagsgave – det havde vi ikke råd til, men heldigvis blev hun lige så glad for de andre gaver: en kogebog fra min moster i Grønland, en hjemmelavet skildpadde fra ældste søster, en picnickurv og en legetøjskage fra de andre søstre, og et besøg på sådan en klinik hvor fisk spiser død hud på fødder(ad!) af mig.
Vi har naturligvis glemt overtøj, og det regner, så jeg måtte også give hende en ny strikkjole – som hun er lykkelig for…

Tror heller ikke jeg slipper uden om at give en kage, inden vi henter de to store piger, og går hjem og laver stegt flæsk, til mormor og onkel, der kommer i aften.(hvordan man end gør det? Plejer at have en mand hjemme, der er god til at lave “mormor-mad”)

20120911-121830.jpg

20120911-122304.jpg
I toget på vej ind til byen, måtte jeg fortælle hende historien om hendes fødsel hele to gange – hun elsker historier om sig selv.
Hvis i er interesserede, blogger jeg den gerne – er bare ikke sikker på at fødselshistorier interesserer mange andre, end lige de involverede?

(Visited 24 times, 1 visits today)

18 thoughts on “Om den madglade fødselsdagspige

 1. Naturligvis er vi interesserede… Det er sjovt, herligt og inspirerende at følge med i superfamiliens liv herinde…

  Skriv endelig…

  Stort tillykke med fødselsdagsbarnet.

  Kærlig hilsen en anden mor til fire…-:)

 2. Jeg elsker fødselsberetninger, bare de ender godt:-) Så fortæl fortæl.
  Er så imponeret over din datter, når du skriver hendes alder og hendes interessere for kagebagning, glemmer helt at hun kun er 6! Det giver mig inspiration til at børn sagtens kan få glæde at madlavning selv om de er helt små:-)
  Tak for det.

 3. Med to uger til termin med mit første barn er jeg ikke helt sikker på at jeg tør læse det…
  …men jeg ER pissenysgerrig, så bare kom med det!

  Og tillykke med hende! (har du set at man kan købe et fondantsæt med sådan nogle udstiksdimser og kageruller til omkring 35 kr i Fakta i denne uge? – ku da være noget for hende) 🙂

 4. Jeg vil også vældig gerne høre den!
  Stort tillykke med datters fødselsdag 🙂
  Stegt flæsk smider du bare i ovnen!

 5. Stort tillykke med det lille cookie-monster! Og gider i den grad fødselsberetninger (er hovsa gravid med nr.2. 1’eren er kun lidt over 1år gammel og jeg har fuldstændig fortrængt hendes fødsel)

 6. Nåhååårh! Jeg vil gerne høre om fødsler. (Dem alle sammen faktisk og forskellen på dem. Er du blevet bedre til at føde fra gang til gang? Kan man blive bedre? Var du bare skide god fra starten? Er det rigtigt, at det er som at få revet den ene arm af uden bedøvelse? Var en af fødslerne bedre end de andre? Åh fortæl!)
  Og så vil jeg også gerne høre om de der fisk og kast gerne et link ind over også.

  Kh M

 7. Tillykke til kagemesteren! 🙂

  Og ja tak til fødselsberetning. Er nemlig pt ca midt ii en 40 uger lang periode, hvor alt sådan noget er mere spændende end normalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *